Park Hyomin • Ember •
:: Hozzászólások száma : 4 :: Születésnap : 1992. Dec. 12. :: Csatlakoztam : 2012. Jun. 19. :: Kor : 31 :: Tartózkodási hely : Erdély :: Foglalkozás : Árú csempész : :
| Tárgy: Park Hyomin Kedd Jún. 19, 2012 8:12 pm | |
| Park Hyomin Karakter teljes neve: Lee Park Hyomin Becenév: Hyomin Faj: Ember Nem: nő Kor: 19 Születés helye és ideje: Tokyo ( bevándorló ) 1992.12.12 Foglalkozás: Árú csempész ( illegálisan ) *** Apa: Park Jukuon ( meghalt 2006. tavaszán. ) Anya: Park Jireyon ( egy helyi elmegyógyintézete felügyelője. ) Testvérek: nincsenek. *** Kíváncsik vagytok? Hmm...akkor elmesélem úgy, hogy érthető legyen számotokra. Lee Park Hyomin a nevem. Fedőnevem ,,árúskislány". Születésem előtt, szülőhelyemet elhagyva anyám itt Erdélyen talált elfogadható áron szállást. Kolozsváron lakom, egy apró, 102 négyzetméteres lakásban az anyámmal. Anyám, egy elmegyógyintézetben dolgozik. De még így is, mindennap meg kell tapasztalnunk az éhezés minden kínzó lépcsőfokát. Családi biztosítás reményében, most én töltöm be a főkeresletet a családban. Mivel, apám 14 éves koromban meghalt. Egy golyó találta el, a halántékába belefúródva. Így nem is kérdéses, miért én vagyok most ideiglenesen a család fő. A jövedelemből beáramló pénz nagyobb mértékéhez jutás fokozása érdekében, 2 évvel ezelőtt elvállaltam egy helyi felszolgáló munkát, tűrhetően közel a lakhelyünkhöz. Ám, az évente növekvő számlák tömege, ezt sem tudta kellőképpen csillapítani. Így, egy olyan megoldáshoz folyamodtam, melyet a legvégsőbb esetben alkalmazhattam. Ami akkor, és abban a percben megkövetelte ezt a döntést. Már maga a keserv, amit nap mint végig kellett néznem anyám arcán, határozta el bennem, hogy beállok egy olyan szervezetbe, ami jó pénzért megajándékozza az erőfeszítéseimet. De mint mindennek, ennek is volt egy alapvető hátul ütője. Ez a munka besorolatlanul működött, így bármikor kézre kerülhettem ha valamit éppen elhibázok vagy rosszul csinálok. Ráadásul, pont ez a szervezet okozta apám halálát. Hogy miért? Mert akkor, és abban helyzetben apám kilátástalan aggodalmaik egy golyóval a fejében vetették végét életének. Én viszont, nem követem el ezt a hibát még egyszer. Már közel 1 és fél éve dolgozom ennél a szervezetnél, ami végre kielégülésesen fedezi az anyagi hátterünket. Viszont, időközben, egy másik tragédiának is szemtanúja lettem, mikor a főnökeim elhatározásában egy segédet küldtek mellém. Eijung volt a neve, és már eleve túl félkénként kezdte ezt a veszélyes játékot, mint kellene. Némi kiképzéssel sikerült helyre raknom a hiányzó kirakó darabkákat, de ennek ellenére sem tudtam megvédelmezni korai halálának bekövetkeztét. Régen, mikor együtt jártuk a helyi discókat kézpénz találásban reménykedve, Eijung-ot bíztam meg, hogy ellophassa a figyelmetlen, betévedő üzletemberek értékeit. De egy nap, egészen más történt. Azon a napon, az újonc segédem egy fekete tömött táskával tért be a házamba. Mikor feltárni készült a táska tartalmát, csak plüssállatok zúdultak ki belőle. Gyanúsan szemlélve őket, néhány titkos zsebben fel is fedeztük a bajforrását. Legalább 4 Kg drogot. Elszörnyedve álltunk tanácstalanul, amíg Eijung rögtönözve felajánlotta, hogy vissza viszi a tulajdonosának. A hibámat sajnos már nem tudtam helyre hozni. Elengedtem, és hagytam útjára menni, önfejűen. Másnap már nem halottam honlétéről. Csak akkor szembesültem igazán a dologgal, mikor a híradóban rekonstruálták a személyt, akit hajnalban véresre összevertek. Ő volt az. Azóta, a történtek után egyedül csak magamat hibáztathatom, és feltételhez kötöttem, hogy a munkámat ezentúl egyedül végzem. Csakis egyedül. Itt a jelen...még mindig maximálisan dolgozom. Amennyi időm van, annyit árusítok. Járom a szórakozóhelyeket ABC sorrendben, és igenis büszke vagyok arra, hogy van még remény, hogy megtartsam a családi és anyagi helyzetünk biztos alapját. *** Amiket szeret: Csokoládé, alkohol, dohány. Amiket utál: korlátozást, kutyákat, perverz embereket. Jellem: Apja halálát követően, a még 14 éves Hyomi, rohamosan átvonult az egyik legnehezebb és legsötétebb időszakán. Sokkal hidegebb, hűvösebb lett az emberekkel. Megfontoltabb, és korához képest érettebben dolgozta föl az eseményeket. Ebből a szempontól került be, a helyi maffia keze ügye alá. Semmi más nem foglalkoztatja, életveszélyes foglalkozása mellett. Olyannyira, hogy ha egy pillanatra is szem elől veszti a célját, akkor az az apró hiba akár az életében is kerülhet. Hiába, munkája nem csak az illegális kategóriába sorolható. Hétköznapjaiban próbál elégtételt tenni minden embernek, mivel ugyancsak álinformációként szolgál, hogy a helyi kávéházban felszolgálóként dolgozik. Így talán kikerül még egy gyanús kérdést, ahelyett, hogy bűnűzés besorolásáért lecsuknák. Külső: Minden bevetésén, álhajat és bőr cuccokat visel. Így az ismerősei között is észrevétlen maradhat. Viszont, a hétköznapi életben hosszú hajjal árulkodik nőisége, ami gyakran változtatja a színét mikor alkalma van fodrászhoz sietni. Öltözéke is meg egyezik egy helybéliével, így nincs oka senkinek azt feltételezni, hogy újoncként járja az utcákat. Avataron: Lee Qri - T-ara |
|
Ronaldo Montiel • Alpha Fidelis fővámpír •
:: Avataron : Enrique Iglesias :: Hozzászólások száma : 276 :: Születésnap : 1996. Apr. 11. :: Csatlakoztam : 2011. Jan. 19. :: Kor : 28 :: Tartózkodási hely : Kolozsvár : :
| Tárgy: Re: Park Hyomin Szer. Jún. 20, 2012 9:04 pm | |
| Üdv nálunk Hyomin! Karakterlapodban nem sok kifogásolni valót találtam. Maximum pár íráshiba. De az már nem nagy gond. Szóval nincs más hátra minthogy: Elfogadva! Foglalj avatart és irány a játéktér! Ron |
|