Karakterkép: Általános adatok:
Karakter teljes neve: Yvonne Summer Finland
Becenév: Yvonne ; Yvy ; Yv
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 20
Születés helye és ideje: Spanyolország ; 1990. augusztus. 1
Foglalkozás: Fotós
Család:
Apa: Fernando Finland ( meghalt. )
Anya: Angelina Evans ( meghalt. )
Testvérek: Steve Monrow – csak féltestvér – utálják egymást – ő vámpír
Egyéb személy: Adam Quen - mestere
Előtörténet:
Véglegesen fel akartam adni az életemet már 16 éves koromban. Titkok? Azok vannak s voltak bőven életemben… hazugságban éltem ez idáig s ezután sem lesz másképp. Gyermek éveim elrepültek s szinte a semmibe vesztek. Úgy repültek egy felettem mintha meg sem történtek volna. Rég volt már így nem sok dolog maradt meg, mégis a legfőbb emlékezetembe vésődött mintha csak tegnap történt volna. Apám sosem szeretett, ő mindig is fiút akart hiszen elég maradi volt s úgy tartotta egy nővel nem sok mindent lehetett kezdeni. Ezért ő folyton kiutált a családból, a piknikre sosem vitt otthon kellett maradnom a lakást pucolni. Steve volt az örök kedvenc még akkor is ha ő anyám első házasságából született. Apám folytonosan azt tervezgette, hogy iktasson ki az idilli családból. Hamarabb vetet véget a vívódásnak a féltestvérek. Azt traktálta belém így könnyebb lesz, így apámat sem kell elviselnem. Fussak el, tegyünk úgy mintha meghaltam volna s minden gond megoldódik. Előadtuk a halálomat. Ő segít nekem, meneküljek… Tudtam, hogy sokkal jobb lesz ez így hiszen nem kell apámék arcát néznem. Feladtam. Végérvényesen. Nem tudtam mit kezdjek ezzel az új élettel, hiszen egyedül voltam. Napokig kiéhezve fetrengtem az erdőben s csak azt reméltem egy favágó vagy vadász se járjon erre. Végül Adam talált rám akit „mesteremnek” fogadtam. Élete az enyémnél is bonyolultam s összetettebb volt így sosem akartam Őt megbántani. Néha többet is éreztem minthogy mester, de szerelem…soha. Még mikor iskolás voltam akkor voltam szerelmes Anthony-ba, egy szőke hajú kék szemű fiúba, az iskolás lányok kedvence s így Yvy is oda-vissza volt a fiúért. Hamar megtanultam fölösleges dolog a szerelem. Erdélybe Adam által kerültem s ő segített minden egyes bukkanót kiküszöbölni, de én megtanultam ha el akarok érni valamit: nem szabad, hogy érzékeny legyek s érdekeim megváltása érdekében akárkin átgázolhatok. Ember ölés? Nem gond… az első volt a legdurvább utána megszoktam. Adam tanított erre is s ő is ugyanolyan.
Drogok? Pasik? Cigaretta? Egyik sem hiányozhat életemből. S most azt gondolod, meg lehet javítani? Túl makacs vagyok.
Jellemzés:
Amiket szeret: fényképezés ; férfiak ; cigaretta ; filmek ; piros rúzs ; fegyverek
Amiket utál: denevérek ; édesség ; hazugság ; gyanú ; szivar ; parókák ; ékszerek
Jellem: Maszk. Egy szó mely mindenek fölött van. Az évek során megtanulta, hogy muszáj maszkot viselnie, ha túl akarja élni az életet. Így hát kiismerhetetlen. A szőke tökéletesség, az angyali arc mögött olyan gonoszság lapul meg melyet senki nem gondolna a külseje alapján. Ha egy ismeretlennel kell szembe néznie, nyájas könyvetlen és roppant mód kedves és ezt a jellemét tartja is mindaddig, amíg meg nem állítják terveiben, vagy meg nem bántják.
Makacssága világ földön ismert nem érdekli semmi és senki, saját érdekeit nézve bárkin átgázol, ha nagyon szükséges. Amit egyszer a fejébe vesz azt mindenképp véghez is viszi, legyen az gyilkolás, zsarolás, melyekhez folyamodnia kell.
Megfejthetetlenek gondolatai, mikor azt hiszed kiismerted rá kell döbbenned, hogy koránt sem. Életének olyan szakaszai voltak, vannak s lesznek melyeket kevesen tudnak… s lehet talán senki sem.
Külső: Szőke hullámos tincsek, melyet itt-ott barna díszít. Szeretem felfogni, de az sem okoz gondot, hogy levágassam, vagy befestessem. Szeretek változtatni a külsőmön az arcom úgyis ugyanolyan marad. Puha bőr, tökéletes arc, édes zöldes barna szemek melyekkel egy pillantás elég az igézéshez. 166 cm. vagyok testalkatom, ehhez igazodik kb. 52 kg.
Szeretem az erős sminkeket a vörös rúzs a kedvencem. Öltözködésem… mikro milyen. Nem vetem meg a nőis viseletet sem de semmi gondom a sportossal sem. Az ékszerek iszonyatosan távol állnak tőle. Egy nyaklánca van amit még szüleimtől kaptam.
Van egy tetoválás a jobb csuklóján ami egy idézet.
Nagyon gyakran van nálla fényképezője mert azt vallja: a lencsén keresztül egyszerűbb igazán átlátni a világot.