HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Alisa Yelena Davorov Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Alisa Yelena Davorov Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Alisa Yelena Davorov Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Alisa Yelena Davorov Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Alisa Yelena Davorov Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Alisa Yelena Davorov Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Alisa Yelena Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Alisa Yelena Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Alisa Yelena Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alisa Yelena Davorov

• Ember •

• Ember •
Alisa Yelena Davorov

:: Avataron : Mila Kunis
:: Hozzászólások száma : 124
:: Csatlakoztam : 2012. Jan. 14.
: :
Alisa Yelena Davorov Mk18-26db7e1

Alisa Yelena Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Alisa Yelena Davorov   Alisa Yelena Davorov EmptySzomb. Jan. 14, 2012 9:24 pm

Alisa Yelena Davorov

Alisa Yelena Davorov Tumblr_ljgbhvSQGy1qeqz95o1_500

Alisa Yelena Davorov It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Alisa Yelena Davorov
Becenév: Alisa, Ali, Lisa, Lis, Yelena
Faj: ember
Nem: lány
Kor: 21 év
Születés helye és ideje: 1990, május 24. Moszkva
Foglalkozás: A Főnix Akadémián tanul, mellette néha kisegít nővére pubjában
Különleges képesség: nincs

***

Alisa Yelena Davorov Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Sergey Davorov, 49 éves
Anya: Yekaterina Davorov, 48 éves, évek óta elmegyógyintézetben kezelik
Testvérek: Igor Draganov; meghalt, mielőtt megismertem volna
Zoya Iryna Davorov; 23 éves, egy pub tulajdonosa
Alexey Davorov, 20 éves, egyetemista

Egyéb hozzátartozók:***

Alisa Yelena Davorov Story_www.kepfeltoltes.hu_

Natasha Lena Draganov balettáncos szeretett volna lenni. Alig volt pár éves, amikor látta a Giselle című balettet a moszkvai Operaházban. Úgy érezte, hogy annyira szép, hogy neki is ilyen kell. Aztán a kislány bátyja, Igor meghalt. Nem volt róla sok emléke, de ami mégis, azok szeretetteljesek voltak, mindig valami kedves cselekedetet tudott a bátyjának. Hiába volt neki ott a két másik testvére, Maya és Andrej, valami örökre összetört benne.
Emlékszem, a vonaton, a kislány csak bámult ki az ablakon és arról töprengett, mit is ér az élet valójában. Emlékszem, mert ez a kislány én voltam.
Oda se figyeltem a magyarázkodásokra, hisz egyik se tudta nekem visszahozni azt a mosolygós "nagyfiút", aki mindig kedveskedett nekem, még cukrot is hozott, ha tudott.
Viszont minden megváltozott, az a kislány megszűnt, helyette az Alisa Yelena Davorov nevet kellett viselnem. Nem bántam, ez volt a legkevesebb, amit személyem irányában elkövettek. Megtanultam az ország nyelvét, ahova mentünk, jó jegyeket vittem haza és próbáltam meghúzni magam. Anyu megváltozott, már nem mertem az ölébe ülni és minden éjjel álomba sírtam magam. A testvéreim, akik szintén új neveket kaptak, vígasztaltak. Illetve, közösen vígasztaltuk egymást. A legjobban az bántott, hogy már nem akartam táncolni. Nem éreztem azt a szépséget, amit még Moszkvában láttam. Mintha kihalt volna belőlem az a rész.
Már épp kezdtem megszokni az új életet, és csendesen beletörődni, de ez nem volt elég nekik, újra kiugrasztották a nyuszit a bokorból. Elköltöztünk, újabb darabot szakítva ki a lelkemből.
Egy csöppet se tetszett az új környék. Túl szürke, én meg színeket és érzéseket akartam látni magam körül. Az egyetlen érzés amit kaptam az a "maradj csöndben és úgy minden jó lesz" típusú leszólásokkal jött. Anya egyre kétségbeejtőbben nézett ki, és végül idegösszeroppanással kórházba vitték. Nekem csak azt mondták, hogy jobban lesz, de hiába reménykedtem, jártam be hozzá, még csak rám se nézett. Egy idő után már nem is bírtam bemenni, nem bírtam elviselni, ahogy elfordítja rólam a szemét, amikor belépek és süketnek tetteti magát, amikor szólok egy szót.
Bánatommal csak a testvéreimhez tudtam fordulni, mert a papa folyton dolgozott. Fura, nagydarab fickók jártak a házba, akik elől rendszeresen el is bújtam. Persze, nem ez a legmegfelelőbb viselkedés egy kishölgytől, ahogy ő fogalmazott, de még mindig kiráz a hideg, ha azokra mogorva muksókra gondolok. Viszont a testvéreim is kezdték a saját életüket élni. Zoya elkezdte a gimit és egyre kevesebb ideje jutott rám, Alexey meg akkor olyan... fiú volt. Mondjuk még mindig több időt töltöttem vele, mint nővérkémmel. Ahogy én is középiskolás lettem, bekerültem egy jó kis társaságba. Ez eleinte nem tűnt fel senkinek, ám amikor későig kint maradtam és nem szóltam haza, akkor már kezdett feltűnni nekik. Minden héten más fiúval jártam haza és minden buliba hivatalos voltam a környéken. Azt hiszem, ez csak a figyelemfelkeltés eszköze volt, de hatásos. Apának mindenesetre feltűnt, és amikor nem Zoyával veszekedett, akkor velem.
Nem ütöttem bele az orromat az ő dolgukba, ám amikor Zo lelépett a pasijával, akkor muszáj volt faggatóznom. Akkor a papa elmondta, hogy mit dolgozik....
Nem hittem el, hogy egy maffia család gyereke vagyok, és még csak észre se vettem! Már megértettem, mitől tört össze anya annyira. Az egyik hajnali kettőig tartó veszekedés után, bedobáltam a ruháimat egy táskába és húztam Zoya után, Erdélybe.
Beiratkoztam a főiskolára, mert nem akartam beszállni a családi bizniszbe, inkább valami értelmesebbet dolgozni. Bevallom, sose adtam fel az álmomat igazán, hogy táncos legyek, illetve, a tánccal való viszonyom nem változott, de most már nem akartam annyira rivaldafényben lenni. A világ előtt viszonylag visszafogottan, a pasik előtt hivalkodóan, a család előtt pedig makacsul viselkedtem. De már megtanultam vigyázni magamra és az érzéseimre, most már senki nem törhet össze belül, mert egy láthatatlan páncélt növesztettem magamra, ami megóv mindenféle támadástól. Félreértés ne essék, szeretem a családomat, de inkább csak a testvéreimhez érzem közel magam.
***

Alisa Yelena Davorov Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: bulik, pasik, könyvek, tánc, mindenféle művészet, a nevetés és ha izgalmas dolgok történnek

Amiket utál: veszekedés, sírás, egyedüllét, ha nem figyelnek rá

Jellem: Eleinte bájos kislány voltam, nagy álmokkal. Ez megváltozott, én megváltoztam. Nem keresem a balhét, de valahogy mégis mindig sikerül rámakadnia. Szeretem ha a figyelem középpontjában lehetek és ha sok ember vesz körül. Imádom a színeket, a művészeteket és ha éppen nem bulizok vagy tanulok, akkor szívesen látogatok múzeumokat, galériákat. A testvéreim között talán én vagyok a csöppet sem meggondolt, bár ezt a jelzőt egyikőnkre se használnám. Csökönyös vagyok, ha valamit a fejembe veszek, az vagy úgy lesz, vagy közben mást vettem a fejembe!

Külső: Hosszú barna hajam a nővéremére emlékeztet, ám nekem a szemeim különlegesek. Az egyik kék, a másik zöld. Távolról ez a különbség nem szembetűnő, csak egész közelről látszik. Átlagos, 167centiméteremmel nem tűnök ki a tömegből, ezért ezt csinos, mélyen dekoltált és rövid, lábmutogatós ruhákkal kompenzálom. Többnyire, bár ez inkább hangulattól függ nálam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Alisa Yelena Davorov A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Alisa Yelena Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alisa Yelena Davorov   Alisa Yelena Davorov EmptySzomb. Jan. 14, 2012 11:01 pm

Drága Húgica!

Örülök, hogy előkerültél. Very Happy A történetünket szépen összefoglaltad, nem lehet okom tartóztatni téged. Remélem, hamarosan a játéktéren is találkozunk. Smile
ELFOGADVA!
Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Alisa Yelena Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-