HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Alexey Mihail Davorov Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Alexey Mihail Davorov Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Alexey Mihail Davorov Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Alexey Mihail Davorov Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Alexey Mihail Davorov Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Alexey Mihail Davorov Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Alexey Mihail Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Alexey Mihail Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Alexey Mihail Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alexey Mihail Davorov

• Médium •

• Médium •
Alexey Mihail Davorov

:: Avataron : Nate Buzolic
:: Hozzászólások száma : 102
:: Születésnap : 1991. Apr. 11.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 19.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : ne akard megtudni...
: :
Alexey Mihail Davorov Tumblr_mflttmy0ju1r8mfn8o7_r1_250


Alexey Mihail Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Alexey Mihail Davorov   Alexey Mihail Davorov EmptySzomb. Feb. 19, 2011 4:39 pm

Karakterkép:

Alexey Mihail Davorov Yon_gonzalez_02-1

Általános adatok:


Karakter teljes neve: Alexey Mihail Davorov
Becenév: Alex
Faj: Ember
Nem: férfi
Kor: 20
Születés helye és ideje: Oroszország, Moszkva ; 1991.02.26.
Foglalkozás: egyetemista, emellett besegít az apja vállalkozásaiban

Család:


Apa: Sergey Davorov, 49 éves, a világ számára egyszerű könyvelő, de valójában az orosz maffia szerves részét alkotja; mindig is jó viszonyban voltunk
Anya: Yekaterina Davorov, 48 éves, évek óta elmegyógyintézetben kezelik
Testvérek:
Bátyja: Igor Draganov, meghalt gyerekként
Nővérei:
- Zoya Iryna Davorov, 23 éves, nagyjából egy éve Erdélybe költözött az akkori pasijával, azóta nem találkoztunk
- Alisa Yelena Davorov, 21 éves, Erdélybe készül a nővérünkhöz, és úgy tűnik, nekem is mennem kell, mert apa bennem bízik a legjobban...

Egyéb hozzátartozók:-Előtörténet:

1991. 02. 26-án jöttem világra Oroszországban, Moszkvában. Nem a legfényesebb életem volt és egyáltalán nem volt mindennapi ez az élet. Ameddig még csak pár éves voltam, felhőtlen volt a boldogságom. A szüleim velem foglalkoztak a legtöbbet, mivel én voltam a legfiatalabb a családban. Igaz a testvéreimtől is sok szeretetet kaptam, főleg Igortól, gyakran odajött hozzám, ha egyedül játszottam, mesélt mesét, vagy csak megcsikizett, de egyébként a testvéreim is jól megvoltak egymással.
Sokszor fura alakok jöttek a házunkba, de nem értettem miért, igazából nem is érdekelt akkor még. Mikor egy kicsivel idősebb lettem, egyik nap apukám jött az óvodába értem, ami szokatlan volt, mert mindig a dadánk hozott és vitt is haza. Útközben nem felelt a kérdéseimre, csak hallgatott, viszont mikor hazaértem, Natasha és Maya ült az ágyon rám várva, de Igor nélkül. Addig ameddig nem tudtam mi történt, azt hittem valami rosszat tettem és az a rész jön, hogy jól lekiabálnak majd ,,Menj a szobádba és egy hétig ki sem jöhetsz onnan!” - ezt mondják majd. De amikor elmondták valójában mi is történt, én csak ültem, és egy pontot néztem. Hirtelen azt sem tudtam, hogy ez igaz-e vagy sem. Már majdnem kimondtam volna, hogy ez egy nagyon rossz vicc volt, mikor meghallottam, ahogy anyukám elkezd sírni. Ez azt jelentette számomra, hogy Igor, az egyetlen fiútestvérem maghalt. Apukám viszont nem sírt, de látszott rajta, hogy legszívesebben követte volna a testvéreim és anyukám példáját, hatalmas karikák voltak a szeme alatt, de persze ő mindig a kemény fiú volt, és nekem is mindig azt mondta, már egész kicsi koromtól fogva, hogy soha nem szabad sírnom semmiért, ha nem akarom hogy gyengének és puhánynak tartsanak a barátaim. Viszont ebben a pillanatban nem bírtam tovább, és kifakadt belőlem a sírás majd anyukám ölébe vetettem magam. A szüleim szerint egy autóbaleset ölte meg Igort, és ezért azt fogadtam meg magamban, hogy én soha nem fogok autót vezetni. Persze ez a fogalom évekkel később jelentőségét vesztette, miután lehetőséget kaptam rá, hogy megszerezzem a hajtási engedélyemet...
Anyukám nagy táskákba kezdte el pakolni a holmijait, és utána az én ruháimat is. Vacsorakor, mikor már mindenki bepakolta, amit akart, a szüleink beavattak, hogy mért is volt ez szükséges. Azt mondták egy hosszú nyaralásra megyünk, de a többit csak másnap a vonaton tudtuk meg. Én nem értettem, hogy Igor halála után hogy képesek ezt csinálni, mintha nem is érdekelné őket igazán. A vonaton újból egymás mellé ültettek minket, és ez nagyon emlékeztetett arra a pillanatra, amikor megtudtam, mi történt a testvéremmel. Viszont most azt mondták, hogy soha többet nem térhetünk vissza Oroszországba, és új neveket kaptunk az új ország mellé. Itt fordult fel fenekestül az egész életünk. Mayaból Zoya lett, Natashából Alisa, belőlem pedig Alexey. Nem igazán értettem, hogy ez mért volt szükséges, de hamar megszoktam a nevemet, mert jobban tetszett mint az Andrey. Horvátországban elkezdtem az iskolát, és persze tanultam új nyelvet, hogy tudjak kommunikálni. Viszont most már a szüleim egyáltalán nem foglalkoztak se velem, sem pedig Zoyával vagy Alisával. Már úgy éreztem, mintha a testvéreim, két anyáskodó nővér, lettek volna a szüleim. Nem is tudom, mi lenne most velem, ha nem álltak volna ott mellettem a legnehezebb időszakokban.
Mire szereztem nagy nehezen pár barátot, akikkel tudtam szórakozni néha, és elfeledni, mi történt Igorral, addigra egy újabb költözés jött a képbe. Most is ugyanolyan sürgős volt. Először már megörültem, hogy visszamegyünk szülővárosomba, de ezúttal Szerbiában telepedtünk le egy nagyvárosban, Újvidéken. Ezt a helyet nehezen szoktam meg, először is mert két nyelven beszéltek, de én csak a szerbet tudtam, ami nagyon hasonlít a horvátra, pár szót és a kiejtést kivéve. Viszont apukám ragaszkodott hozzá, hogy a magyart is tudjuk. Másodszor pedig mert egy teljesen idegen ország, ahol még soha nem is jártam. Végül elkezdtem sejteni dolgokat, tudtam, hogy valamit titkolnak előlem a szüleim, de nem tudtam mi lehet az.
Szépen lassan felcseperedtem, és közben anyukám elmegyógyintézetbe került, ami egy újabb csapás volt családunkban. Ezután a családunk mind jobban széthullott, Alisa egyre vadabb lett, Zoya pedig magába zárkózott, apával viszont napról napra bensőségesebb lett a viszonyunk. Gimnázium után az ő kedvéért közgazdaságot kezdtem tanulni egy neves német egyetemen, de levelezés útján, mert miután Zoya megszökött a vőlegényével, Sashával, Erdélybe, apa végre beavatott a nagy családi titokba engem is, és maga mellé vett a családi “bizniszben”.
Zoya után apának Alisával is meggyűlt a baja, ezért Romániába küldte a nővérünkhöz. Először úgy vélte, ez az egyetlen megoldás, hogy biztonságban tudja az ellenségtől, az olaszoktól és főképp Marcotól, de végül engem is utánuk küldött néhány emberünkkel, hogy gondoskodjam a biztonságukról. Így hát a kérésére útra keltem, és most előttem a feladat, hogy megóvjam a nővéreimet…Jellemzés:

Amiket szeret: Majdnem mindenféle zenét szeretek, kivétel a rock, imádok discókba járni, a csajokat, az italt... de az enyhém paridrogokat sem vetem meg. Szóval egy tipikus rossz fiú vagyok. Nem szeretem az állatokat, kivétel a tányéromba. De van két madárpókom, amiket egy havertól kaptam néhány hónappal ezelőtt. Most ezeket otthon kellett hagynom apám felügyeletével. Szeretek újságot olvasni, tájékozódni a napi hírekről, de a könyvekre rá sem tudok nézni. Hobbim a box, kickbox, az utcai harcok, és mellesleg nagyon jól megy. Na és még imádok utazgatni a világban.

Amiket utál: Amit leginkább utálok, az az amikor valaki próbál nekem parancsolni vagy becsapni. Jobban szeretem, ha senki nem beszél ki a hátam mögött, hanem ha valami baja van velem akkor mondja a szemembe. Irtózok még a macskáktól is és a focitól, amit sok barátom furcsának talál, mivel minden korombeli fiú kedvenc sportja a futball.


Jellem:
Nagyon sok időm elmegy szórakozással és csajozással, bár azt hiszem itt lenne az ideje, hogy legyen egy komoly kapcsolatom, mivel még nem volt. Leginkább nagyon pimasz vagyok és ha valaki rám parancsol valamit, én éppen az ellenkezőjét csinálom. Tudok nagyon rendes, segítőkész is lenni, de ha rossz a kedvem akkor jobb ha senki sem szól hozzám. Ajánlatosan ne kössön belém senki akarattal, és véletlenül sem mert nagyon hirtelen haragú és ideges típus vagyok. Már egy rossz szó a családomra vagy bármelyik közeli ismerősömre, és azonnal eldurran az agyam, aztán ütök. Általában a baráti körömben én vagyok az, aki mindig meg tud nevettetni mindenkit, mert sokak szerint nagyon jó a humorérzékem, egyébként meg sok viccet tudok amiket legfőképpen az újságokból jegyzek meg.


Külső: Barna haj, barna szem, alkatra magas, széles vállú, de nem túl kigyúrt, mégis erős, hála a sokféle sportnak, amit szívesen űz. Öltözködése egyszerű de mégis nagyszerű, szeret inkább sötét, többnyire fekete ruhákban járni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Alexey Mihail Davorov A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Alexey Mihail Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexey Mihail Davorov   Alexey Mihail Davorov EmptyKedd Feb. 22, 2011 6:38 pm

Пока Братик Алексей! szzzz

Már vártunk ám! Razz
Tetszik az előtörid, naná, hogy elfogadom. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Alexey Mihail Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-