HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Shea Emilia Hound Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Shea Emilia Hound Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Shea Emilia Hound Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Shea Emilia Hound Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Shea Emilia Hound Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Shea Emilia Hound Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Shea Emilia Hound Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Shea Emilia Hound Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Shea Emilia Hound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shea Emilia Hound

• Ember •

• Ember •
Shea Emilia Hound

:: Avataron : Kathryn Prescott
:: Hozzászólások száma : 11
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 30.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : diák

Shea Emilia Hound Empty
TémanyitásTárgy: Shea Emilia Hound   Shea Emilia Hound EmptyPént. Dec. 30, 2011 12:57 pm

SHEA EMILIA HOUND

Shea Emilia Hound 11-1

Shea Emilia Hound It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Shea Emilia Hound
Becenév: Sy
Faj: Ember
Nem: lány
Kor: 18
Születés helye és ideje: Liverpool, 1993. január 3.
Foglalkozás: diák
Különleges képesség: Csak főkaraktereknél!

***

Shea Emilia Hound Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Peter Joseph Hound
Anya: Jennifer Kelly Hallwood
Testvérek: Marianne Shelley Hound

Egyéb hozzátartozók:

Lilianne Hound - Shea lánya, akit 17 évesen szült meg

***

Shea Emilia Hound Story_www.kepfeltoltes.hu_


Egyszer volt…

1993 januárjában láttam meg a napvilágot, Liverpool-ban. Átlagos nap volt, egy átlagos anyukával, aki egy átlagos szülőszobában szülte meg akkor még átlagos gyermekét, vagyis engem. Most jöhetnék azzal a dumával, hogy „de az a gyerek nem volt átlagos, más volt, mint a többi”. De személy szerint én unom az ilyet. Tehát megpróbálom úgy elmesélni, hogy mindenkit megkíméljek az unalmas és sablonos soroktól. Egy próbát csak megér, nem?

A nagyon idegesítő és agysejtpusztító Hound família

Hogy őszinte legyek, nem éltem tökéletes családban. Tehát előre szólok, hogy ez nem egy nyálas és boldog amerikai tündérmese lesz. Már abból is kiindulva, hogy a történet nem az Egyesült Államokban, hanem az Egyesült Királyságban játszódik.
De térjünk is vissza az alcímhez. Az egész már kiskoromban elkezdődött. Az anyám világéletében egy olyan nőszemély volt, aki mindenen képes felhúzni magát. Ha csak annyit csináltam, hogy véletlenül leejtettem egy kiskanalat a földre, már azonnal le is támadott és percekig hallgatnom kellett a kiabálását. Mondanom sem kell, hogy fejben többször is kirajzolódott előttem, amint bántom. Igen, igen, tudom. Meg se kéne forduljon egy ilyen a fejemben, elvégre arról a nőről van szó, aki órákon át szenvedett mire megszült engem.
A másik nagy probléma az én drága édes anyukámmal, hogy olyan ruhákat erőltetett rám, amitől hányni tudtam volna. Amíg el nem kezdtem lázadozni és ellent mondani a muternak, mindenki úgy ismert, mint „a lány aki olyan pancserül öltözködik, hogy még a csöves is kiröhögi”. Gondolom így már érthető a súlyos probléma, nem? Nanáhogy.
Azt hiszitek csak az anyámmal voltak gondok. Á, szép is lett volna! De sajnos ott van az a bizonyos másik probléma, az a kolonc, az én „imádnivaló” hugicám. Öt éves voltam, amikor megszületett és mondanom sem kell, hogy eleinte nagyon örültem neki. Viszont nemsokára előjött belőlem a jól ismert szörnyeteg, a testvéri féltékenység. A szüleim szinte csak vele foglalkoztak és én másodrangúnak éreztem magam. Azonban minden rosszban van valami jó, mert így anyának már nem volt annyi ideje szidni engem.
Amikor a kicsi tíz éves lett, én már a tizenötödik életévemet töltöttem be és nagyon, de nagyon idegesített a kiscsaj. Folyton ott ugrált körülöttem, ami önmagában nem olyan rossz, de amikor a szüleink nem voltak a közelben, ő egy igazi ördögfióka volt. Folyton idegesített és gonoszságokat művelt. Néha legszívesebben kihajítottam volna az ablakon. Persze amikor voltam olyan hülye és meggondolatlan, hogy beárultam anyuéknak, a muter azonnal leszidott, hogy „jaj, ő még csak tíz éves” meg „tanulhatnál tőle tiszteletet” és egyéb közhelyek. Ezért is utáltam meg a hugicámat.
Nem tűnt fel valami a kedves olvasóknak? Valami hiány? Persze az is lehet, hogy csak sitty-sutty átfutottak a szövegen, mert az első két mondatnál bealudtak. Pedig a könyveknél is csak a nyolcvanadik oldal környékén szokott beindulni a történet, nemde? De senki ne aggódjon, ez nem lesz olyan hosszú, sőt talán túl rövid is.
Na de térjünk is át arra a bizonyos „hiányra”. Gondolom sokaknak feltűnt, hogy a szüleim közül folyton csak anyát szidtam. Nos, erre egy nyomós és egyértelmű indok van. Apa ugyanis az egyetlen ember a Hound családban, akivel jóban voltam és vagyok. Amikor anya ellenem fordult, ő mindig kiállt mellettem. És csak ő volt az, aki rajtam kívül észrevette a húgom valódi, ördögi énjét. Oké bevallom, én sem vagyok egy angyal, de ennyi gonoszság azért nincs bennem. Sőt, igazából nem is vagyok gonosz, inkább csak egoista és maximalista. De ez a kettő viszont nagyon. Igazi törtetőként mindig is anya agyára mentem, mert ő nem csak hirtelen haragú, de lusta nőci is volt.

Ki mondta, hogy a stréberek nem lehetnek szépek?

Itt el is érkeztünk a harmadik fázishoz. Vagy fejezethez, ahogy tetszik. Ez a rész arról szól, hogy akármilyen szörnyű is a családi hátterem, attól még lehetek szép és sikeres.
Világéletemben jó tanuló voltam és igen, eleinte én voltam az osztály randa strébere. De aztán jött a lázadozó korszakom, amikor magasról tojtam arra, hogy anya milyen ruhákat erőltet rám, mert a suliban mindig átöltöztem a legdivatosabb göncökbe. Honnan volt rá pénzem? Sehonnan, az egyik nagylelkű és gazadag barátnőm adta kölcsön.
Azt hihetitek, hogy megváltoztam, sokkal inkább érdekelt a divat, mint a tanulás. De ez nem így lett. Össze tudtam egyeztetni a kettőt és megmaradtam a legstréberebbnek, de a külsőmre is sokat adtam. Így persze könnyű dolgom volt pasik terén, mert valahogy buktak az „okos szépség”-re. Nyilván ezt egyáltalán nem bántam. Haha. Miért is bántam volna? Egyenesen élveztem. Viszont…
Emlékeztek arra, amikor azt mondtam, hogy minden rosszban van valami jó? Nos, ennek a fordítottja is igaz, mert minden jóban van valami rossz.

„Amint egy csillag felragyog, egy másik kihunyni látszik”

Tizenhat évesen megismerkedtem egy John Peters nevű sráccal. Előtte sok pasival jártam, de ő volt az első nagy szerelmem. Most szólok, hogy a szellemes elbeszélőmódot szüneteltetem, mert egy kevésbé vidám rész jön. Sőt, egyáltalán nem lesz vidám.
John-al mi voltunk a suliban a tökéletes pár. Szinte csodáltak minket, mert annyira hűségesek voltunk egymáshoz, hogy azt be kellett volna mondani a hírekben. Igyekszem rövidre fogni a dolgokat, mert fáj ezekről az emlékekről mesélnem.
Mint minden normális tinédzser, mi is eljártunk bulikba. Mindketten igyekeztük tartani a mértéket alkohol terén, mert mindketten szigorú szülőkkel lettünk megáldva, és ha részegen keveredünk haza, az őseink valószínűleg örökre elválasztanak minket egymástól. Azonban egyszer csak sikerült berúgnunk, de persze mi ebből semmit nem észleltünk, csak annyit, hogy egyre jobb lett a hangulat. Az egyik haverja házibuliján voltunk, még 17 éves korunkban és nagyon belejöttünk a „nyomulós tánc”-ba, hamar meglett a fűtött hangulat. Úgy gondoltuk, hogy ideje lenne szobára menni. Nos ott meg is történt a dolog, de a pillanat hevének és a részeg állapotunknak köszönhetően nem védekeztük. És itt a gond.
Két hét múlva kiderült, hogy terhes vagyok. Teljesen sokkba kerültem, bepánikoltam, de John végig mellettem állt. Tudtam, hogy el kell, mondjam a szüleimnek, nem titkolhatom el előlük, mert egy idő után csak feltűnt volna nekik, hogy rohamosan gömbölyödik a pocakom.
Anya teljesen kiakadva fogadta és kiabált vele. Apa sokkal megértőbb volt, igyekezett mindentől megóvni. Nemsokára megszültem a gyermeket. Otthonszülés volt, mivel a kórházban nem volt már hely, mert a közelben történt egy vonatbaleset és mindenkit odaszállítottak. Amikor magamhoz ölelhettem a gyermeket, annak leírhatatlanul örültem. Boldog anya voltam. De nem sokáig.
Elkértem apától a mobilomat és tárcsáztam John számát, hogy elmondjam neki az örömhírt: egészséges és gyönyörű kisbabánk született. Azonban egy idegen férfi vette fel a telefont. Megkérdezte, hogy ki vagyok, mire én csak azt válaszoltam, hogy a mobil tulajdonosának a barátnője. Akkor a férfi egy olyan dolgot közölt, ami teljesen lesokkolt: John éppen azon a vonaton ült, amelyik kisiklott és már a helyszínen halottnak nyilvánították őt. Többet erről a részről nem is mesélek, nehogy valaki miattam essen depresszióba.

Tovább kell lépni…

Sikerült túltennem magam a gyászon, de valamiért teljesen megváltoztam. Sokkal csendesebb és visszahúzódóbb lettem, az ártatlanság mintapéldánya. Mondhatni új életet kezdtem, csak a családom tud a nem túl fényes múltamról. Azóta egy év telt el és Kolozsvárra költöztem a famíliával együtt.
Idén elvégzem a gimit utána pedig azt tervezem, hogy a jogi egyetemre megyek, így később ügyvéd lehet belőlem.
***

Shea Emilia Hound Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: a lányomat, a főzést és igen, a tanulást

Amiket utál: anyámat, a húgomat és apám meg a lányom kivételével az egész családot

Jellem: Régebben igazi lázadó voltam, folyton ellenkeztem a szüleimmel. Nem mondom, hogy rossz kislány voltam, de átlagosnak sem mondható. Mindig is imádtam tanulni, de nem voltam a tanárok kedvence a néha elég idegesítő viselkedésem miatt.
Viszont John halála óta teljesen megváltoztam. Visszahúzódóbb lettem és már szóba állni is alig merek másokkkal. De meglepő módon - pont most, amikor nem kéne - még többen közel akarnak kerülni hozzám, én viszont csak nagyon keveseknek engedem meg.

Külső: A külsőm... Nincs benne semmi érdekes. Vörös hajamhoz szürkés-világoskék szemek társulnak. És igen, természetes vörös vagyok és ez a szemöldökömön is meglátszik. Az egyetlen, ami nem átlagos rajtam, az a temérdek mennyiségű szeplő az arcomon. Egyesek cukinak találják, én viszont inkább idegesítőnek.
Régen divatosan és feltűnően öltözködtem, ám mostanában inkább csak előbbi jellemző rám, ugyanis igyekszem kerülni a feltűnést.

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Shea Emilia Hound Tumblr_lxp98gIytF1r487nmo3_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shea Emilia Hound

• Ember •

• Ember •
Shea Emilia Hound

:: Avataron : Kathryn Prescott
:: Hozzászólások száma : 11
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 30.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : diák

Shea Emilia Hound Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shea Emilia Hound   Shea Emilia Hound EmptySzomb. Dec. 31, 2011 7:12 pm

Kész.

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Shea Emilia Hound Tumblr_lxp98gIytF1r487nmo3_500
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Shea Emilia Hound A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Shea Emilia Hound Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shea Emilia Hound   Shea Emilia Hound EmptyVas. Jan. 01, 2012 10:53 pm

Kedves Shea!

Nagyon tetszik az előtörténeted, bár a vége elég szomorú. Remélem, itt Erdélyben jobban alakul majd a sorsod... A lényeg:
ELFOGADVA!


B.U.É.K. és jó játékot! Smile

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Shea Emilia Hound Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shea Emilia Hound   Shea Emilia Hound Empty

Vissza az elejére Go down
 

Shea Emilia Hound

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-