HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Cicely Emilia Smyrna H. Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Cicely Emilia Smyrna H.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous


Cicely Emilia Smyrna H. Empty
TémanyitásTárgy: Cicely Emilia Smyrna H.   Cicely Emilia Smyrna H. EmptyHétf. Okt. 17, 2011 1:12 am

Cicely Emilia Smyrna H.

Cicely Emilia Smyrna H. Marcelinasowa2

Cicely Emilia Smyrna H. It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Cicely Emilia Smyrna H.
Becenév: Cicely, Emilia, Smyrna, Emi, stb.
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 21
Születés helye és ideje: 1990.08.26., London, Nagy-Britannia
Foglalkozás: egyetemi tanuló levelező szakon, emellett recepciós munkát vállal


***

Cicely Emilia Smyrna H. Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Ludwig, ember, 55, gyógypedagógus-nevelőtanár
Anya: Judith, ember, 60, gyógypedagógus-nevelőtanár
Testvérek: Matthew, ember, 26, tolmács
Egyéb hozzátartozók: Mariana néni, ember, 49, piaci árus
Pár mondat róluk: Judith és Ludwig kedves, tanult, megértő szülei gyermekeiknek, ámde a köztük lévő generációs különbségek miatt nem mindig tudnak közös nevezőre jutni, és valódi támaszai lenni nekik. Matthew elvont, magának való figura, sem szüleivel, sem húgával nem igazán szoros a kapcsolata.
Mariana néni Judith egy távoli rokona, a család román ágából, ő fogadta be Cicelyt, aki az egyetem miatt költözött Erdélybe.

***

Cicely Emilia Smyrna H. Story_www.kepfeltoltes.hu_


Cicely 1990.08.26-án látta meg a napvilágot egy napos, de abban az időszakban a szokottnál hűvösebb napon, Londonban, Nagy-Britanniában. Szülei gyógypedagógusok, akik nevelőintézetben lakó árva, vagy enyhén szellemi fogyatékos fiatalokat tanítanak. Talán innen örökölte Cicely a pszichológia és pszichiátria iránti érdeklődését, és magasfokú empátiáját.
Jó, de nem fényűző anyagi körülmények és boldog, de nem elég nyitott családi élet röpítette Angliában töltött középiskolás olasz nyelvi tanulmányai után Erdélybe, távoli rokonához, és egy itteni orvosi egyetemre, ahol elsőéves általános orvos hallgató, később pszichiáter szakorvos szeretne lenni.
Családja igen szűk, mindössze szülei, bátyja, és Mariana néni alkotja, azonban utóbbival is kétszer-háromszor ha találkozott életében, utoljára nagyjából 8 éves korában.
Szülei idősek, jószándékúak, és gyermekeik állnak számukra a fontossági sorrend élén, ám ezt a mai világot, mondhatjuk, hogy a XXI. századot már nehezebben értik és élik meg, nemigen tudnak segíteni például lányuk lelki vívódásaiban, kiváltképp', hogy nagy részükről valószínűleg nincs is tudomásuk.
Ezért Cicelynek mindig is megvolt maga kis világa, egy tökéletes, békeszerető, buborékba zárt kis világ, amiben egy népszerűbb, bátrabb, viccesebb lány életét éli, olyan emberekkel körülvéve, akik ki tudják ezt hozni belőle.
Erős vágyat érez a világ megismerésére, új emberekkel való kapcsolatokra, az önálló, szabadabb élet megtapasztalására, álmaihoz híven, melyek szerint megtalálja majd azokat a barátokat (és talán azt a férfit...?), akit végre hasonlónak tud érezni önmagához.
Ezért is érkezett Erdélybe, ahol új környezetben, új emberek között szeretne új, önálló életet kezdeni, remélve, hogy talán itt teljesen megtalálja önmagát.
Mivel tanulmányait most szeptemberben kezdte az egyetemen, ezért még nagyon idegen számára a környezet, de mivel levelező-tagozatra jár, bőven van ideje munkát keresni, felfedezni a szórakozási lehetőségeket, és kapcsolatokat létesíteni, habár ez sosem volt túl egyszerű számára, Európában divatos szépsége és udvarias modora ellenére sem.
Barátait szerette, ők is őt, ám legmélyebb bánatát, legkomolyabb gondolatait sosem osztotta meg velük. Az igaz szerelem is várat még magára. Persze, lépten-nyomon lépnek be fiúk az életébe, akik vonzzák, és rövid ideig talán rabul is ejtik őt, ám komoly kapcsolatba még sosem bocsátkozott, a szerelem amolyan "szent" dolog számára, ilyen értelemben nem éri be "jobb híján" kapcsolatokkal.
Viszont most már elérkezettnek látja az időt a valódi kibújásra, és ismerkedésre, az ambíció egy új, számára testreszabott életre már majd' szétfeszíti belülről, és kissé félve, de nagyon kíváncsian várja, mi vár rá itt, az ősi Transylvaniában...

***

Cicely Emilia Smyrna H. Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: olvasás, zene, romantika, éneklés, írás, finom ételek, és mindenekelőtt álmodozás

Amiket utál: szűklátókörűség, önteltség, rovarok

Jellem: Cicely finom, kifogástalan modorú lány, aki kicsit mindig másnak érezte magát, mint a többiek, talán ezért is lehet, hogy egy olyan ember sincs, akit igazán szívbéli barátjának mondhatna, annak ellenére, hogy sokan kedvelik kedvessége, segítőkészsége, finom humora és optimista, békeszerető természete miatt. De ez mind csak a felszín. Félénk, de az újra nyitott, szeretetéhes lány.
Természetesen neki is, mint mindenkinek, megvannak a maga hibái, amik gátolják például az ismerkedésben, ilyen hiba többek között nyilvánvaló zárkózottsága. Cicely nem az a fajta ember, aki érzéseit szereti megosztani másokkal, holott az igénye meglenne rá, csak nehéz számára megbízni másokban, és szégyelli tökéletlenségeit, szereti, ha az emberek csak erényeit látják, nem gondolván bele abba, hogy egy tökéletesnek tűnő jellem ritkán érdekes vagy szimpatikus.
Valószínűleg kissé nagyképű is, habár ezt sosem ismerné be, tán még magának sem, hiszen amúgy ki nem állhatja az öntelt embereket. De tanult szüleinek köszönhetően értelmes, művelt lánnyá cseperedett, és hajlamos lenézni a nálánál egyszerűbb, -vagy magát egyszerűbbnek tettető- embereket, annak ellenére, hogy mindenkivel szemben tapintatos, és kifejezetten konfliktuskerülő, így azonban szoros kapcsolatok kialakítása szinte lehetetlen számára. Hozzátartozik még ehhez, hogy akit viszont magánál szebbnek, intelligensebbnek, szerethetőbbnek tart, attól viszont hajlamos elhúzódni, tán kissé fél is tőlük.
Ettől függetlenül nem kelti, és nem is szabad mogorva, magának való lány benyomását keltenie, igenis szereti az embereket, szeretne tartozni valahová, de mivel fiatalabb korában kevés barátja volt, ezért kissé talán fél is elengedni magát, és egynek érezni magát a sok közül.
Igen, kimondhatjuk, hogy vannak bizonyos jellemek, amelyektől kifejezetten tart. Egy szabadszájú, magabiztos, bátor, szókimondó emberre például titokban felnéz, de a hasonló személyiségtől érzi magát legtávolabb, és ez talán fáj is neki. Szeretne ilyen lenni, bátrabb, szabadabb, gondtalanabb.
Kissé túlzó szóval élve "elszigeteltségét" egyébként nagyrészt önnön zárkózottságának köszönheti, ezt talán végre kezdi is beismerni, ezért szeretne egy valóban, felszín alatt is szerethetőbb emberré válni itt, egy másik kultúrában, egy másik országban

Külső: Kb. 175 cm magas, világosszőke haj, zöld szemek, porcelánfehér bőr, vékony testalkat, mindig elegáns, általában szolid, de divatos öltözék, ami kivétel nélkül mindig nőies.A hozzászólást Cicely Emilia Smyrna H. összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 18, 2011 12:09 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ronaldo Montiel

• Alpha Fidelis fővámpír •

• Alpha Fidelis fővámpír •
Ronaldo Montiel

:: Avataron : Enrique Iglesias
:: Hozzászólások száma : 276
:: Születésnap : 1996. Apr. 11.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 19.
:: Kor : 23
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
: : Cicely Emilia Smyrna H. Naked3

Cicely Emilia Smyrna H. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cicely Emilia Smyrna H.   Cicely Emilia Smyrna H. EmptyHétf. Okt. 17, 2011 11:52 am

Üdv Cicely!

Ment neked egy PM!

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Alcohol is a man's best friend.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

Vendég
Anonymous


Cicely Emilia Smyrna H. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cicely Emilia Smyrna H.   Cicely Emilia Smyrna H. EmptyHétf. Okt. 17, 2011 1:10 pm

Ronaldo Montiel írta:
Üdv Cicely!

Ment neked egy PM!


Karakterlap módosítva! Smile
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Cicely Emilia Smyrna H. A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Cicely Emilia Smyrna H. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cicely Emilia Smyrna H.   Cicely Emilia Smyrna H. EmptyHétf. Okt. 17, 2011 2:13 pm

Kedves Cicely!
Először is köszöntelek a fórumon, és köszönöm a javításokat!
Egy picit még módosítottam a karilapod szerkezetén, de már rendben lesz, így el is fogadom. Csak egy avatarfoglalást kérnék majd még tőled!
Remélem sikerül nálunk megtalálnod önmagad!
Jó játékot!

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Cicely Emilia Smyrna H. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Cicely Emilia Smyrna H.   Cicely Emilia Smyrna H. Empty

Vissza az elejére Go down
 

Cicely Emilia Smyrna H.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-