Rose Hudson Karakter teljes neve: Rosena Claire Hudson
Becenév: Rose, Rosa, Rosie (Sena, Claire)
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 20
Születés helye és ideje: Phoenix 1991. április 14.
Foglalkozás: Pincérnő a városi kávézóban, és időnként besegít a Black Rose pub-ban, valamint egyetemista tanuló.
Különleges képesség: -
*** Apa: Jonathan Hudson
Anya: Almássy Klára (Clara Almassy)
Testvérek: -
Egyéb hozzátartozók:Almássy Roxána, 18, tanuló, az unokatesóm, ki nem állhatjuk egymást.
Lilianne Hudson, 22, fotómodell, szintén az unokatesóm, akivel viszont nagyon is jó barátnők vagyunk.
*** Egy gyönyörű áprilisi nap volt, amikor megszülettem Phoenix-ben. Nos akkor, hogy hogyan kerültem Erdélybe? Elmesélem... Egészen tíz éves koromig nevelkedtem Amerika vidékein, kétnyelvű gyerekként. Vagyis anyám részéről magyart, apám részéről meg angolt hoztam magammal. Nos mivel anyám magyar származású, pontosabban erdélyi, így a családja is ott él, csak ő még kamaszkorában elszökött, mint igazi lázadó. Gyerekkoromban én az iskolában is a rendes gyerekek közé tartoztam, mint egy igazi jó kislány. Nem mondhatni, hogy szerettem tanulni, de megetettem, mert kellett. Kitűnő sose voltam, de például mindenből négyes, de inkább ötös körül mozogtam. Aztán az egyik karácsonyon meglátogattuk anya szüleit Erdélyben. És itt kezdődtek a bonyodalmak...
Ugyanis a nagyiék nem csak a karácsonyi ünneppel álltak elő, hanem az ideköltözés gondolatával is. Ez érthetően sokkolta a szüleimet, mivel mindig is Amerikában éltek, és első reakcióként kapásból nemet mondtak; ám később ebből a nemből sok-sok hosszú gondolkodás után igen lett, és rá egy évre már azon kaptuk magunkat, hogy Erdélyben van egy szép nagy kertes házunk. Megjegyzem engem nem kérdeztek meg, úgyhogy ebbe is bele kellett törődnöm, ami nagyon nehé volt, mert Phoenix-ben már meg volt a baráti köröm, és engem ebből a megszokott környezetből szakítottak ki, hogy egy számomra teljesen ismeretlen helyre vigyenek.
Eleinte nehezen találtam a helyemet az iskolában...állandóan egyedül voltam, kezdtem én lenni a kis különc, ám aztán idővel ez megszűnt, és úgy látszott a közösség már engem is befogad. Aztán jött a pályaválasztás, meg az érettségi, és hasonlók. Három pálya körül jártak a gondolataim. Elsősorban az építészmérnökségen, másodsorban a színészeten, és harmadsorban a modell szakmán. Az előbbi kettő volt a dominánsabb, így idén kezdem el az építészmérnökit, és közben meg a városi kávézóban, és Black Rose pubban dolgozom, délutánonként, és esténként, hétvégéken akár éjszaka is. Így legalább van munkám, keresek pénzt, és még élvezem is.
*** Amiket szeret: vásárolgatás, éneklés, gitározás, lovaglás, bulizás, pasik.
Amiket utál: Roxa, az unokatesóm, ha kihasználják, okoskodók.
Jellem: Rose vidám, vagány csaj, aki szívesen hülyül a barátaival, és szeret bulizni. Viszont a z olykor vad külső érzékeny belsőt rejthet, nem szereti, ha megbántják, rosszul esik az önbizalmának. Nagyon kitartó a barátai mellett, és hűséges, ha egyszer szerez egy igaz barátot, akkor biztos, hogy nem hagya el, és feltétlenül megbízik benne. Ám időnként elég nehéz elnyerni a bizalmát
Külső: Hosszú szőke haja, és kék szeme van. Magas, modell alkatú, 180 centi. Szeret öltözködni, általában alakot kiemelő fazonú ruhákat hord.