Katy McWear Karakter teljes neve: : Katy Olivia McWear
Becenév: Kay
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 19
Születés helye és ideje: : Nagy-Britannia, London, 1992.12.13
Foglalkozás: : Még tanulok.
Különleges képesség: –
*** Apa: George McWear, 42 éves, kémia és földrajz tanár. Általában jól kijövünk, de nem vele beszélem meg a személyes dolgaimat.
Anya: Olivia McWear, 41 éves, főnővér. Az anyámról kaptam a második nevemet, mivel én voltam az elsőszülött pici lányuk és azt akarták, hogy vigyem tovább, ezt a nevet. Néha nagyon össze tudtunk veszni, főleg 14 éves koromban, de mindig kibékültünk valahogy.
Testvérek: Cassie McWear, 15 éves . Ő az én kishúgom, akit nagyon imádtam négy éves koráig. Azóta meg mindig rajtam lóg, de ha függetlenül ha valami baja esett volna, akkor nagyon kiakadnék.
Egyéb hozzátartozók:-
*** 1992. December 13. napján láttam meg a napvilágot. Egy szép londoni lakásban éldegéltünk , amíg Cassie, a kishúgom megszületett. Mindenki nagyon nörült neki. A rokonok csak vele foglalkoztak és csak neki vettek ajándékot, mert ugye Ő a kicsi. Nagyon féltékeny voltam,csak magamnak akartam a szüleimet, ezért hogy felhívjam magamra a figyelmet mindig bajba keveredtem. Az első sulis éveimben, szinte csak én kaptam figyelmeztetéseket. Az osztály bohócaként ismert mindenki az iskolában. Mindent el poénkodtam, még akkor is, ha legbelül nagyon fájt valami. Nem ismerte senki az igazi énemet, ami nagyon fájt, mert ha tudnák, hogy én is egy érző ember vagyok, és nem egy bohóc, aki mindent elintéz egy kis viccel, vagy egy mosollyal.
Pár év múlva amikor elvégeztem a sulit a szüleim és fokozottan figyeltek rám. Nem engedtek el sehova. Nem tehettem mást, mint megszöktem a házból és követtem a barátaimat. Ezt persze megtudták, és egy hatalmas büntetést szabtak ki nekem, és ez az volt, hogy mindig ott kell lennie egy felnőttnek velem akárhol vagyok. Valószínűleg azt feltételezték rólam, hogy a legrosszabbakkal kötök ki, akik drogoznak vagy egyéb önpusztító dolgokat. Szánalmas, hogy ennyire nem bíznak bennem! Ezek után minél messzebb akartam kerülni tőlük, a lehető legtávolabbi iskolát választottam ki, ahova fel is vettek. Nagyon örültem neki, mert végre a magam útját járhattam. Voltak barátaim és végre nem kellett fel vennem a bohóc szerepét, hogy felismerjenek. Nem gondoltam volna, hogy a pont ebben az iskolában találom meg a legjobb barátaimat. De sajnos nem sokáig tartott ez az időszak. Egy idő után mindenki szőkének hívott, mert tanultam úgy, ahogy ők. Mindenki nagyon naivnak és befolyásolhatónak gondolt, a külsőm miatt. Egy napon éppen vége lett az óráimnak és egy fiú behívott a szertárba, azzal a kifogással, hogy nem tudja hol vannak a nagy térképek. Én meg úgy gondoltam, hogy tényleg nem tudja, hogy hol van ezért segíteni akartam neki. Közelebb mentem hozzá és kinyitottam az egyik üveges szekrényt, de ekkor magához húzott és csókolgatta a nyakamat . Ez kicsit sok volt nekem. Teljesen sokkolt az egész. Volt már barátom, de ez nem olyan volt. Ez fájt és durva volt. Összeszedtem minden erőmet és jól megrúgtam, ott ahol a legjobban fáj neki. Ekkor szerencsém volt és reflexszerüen elengedett. Gyorsan kiszöktem a karjából és futottam, ahogy csak tudtam. Pár nappal később megint próbálkozott, ezért minél hamarabb el akartam menni abból a középiskolából. Egy hónappal később, már repülőn ültem , hogy az új erdélyi iskolámba menjek. A repülőn még abban reménykedtem, hogy normálisabbak legyenek ott az emberek.
*** Amiket szeret: Szeretek táncolni, zenét hallgatni. A kedvenc sportom az úszás, mert az legalább élvezhető. Imádok olvasni, de csak és kizárólag romantikus könyveket, amiknek a vége Happy END. Az ázsiai kultúra nagyon érdekel, és ezért egyszer megszeretnék tanul japánul, vagy valamilyen ázsiai nyelven.
Amiket utál: Pókokat. Irtózom tőlük, ha meglátok egyet a sarokban frászt kapok. A focit, mint sportot. Nem értem, mi értelme van a focinak. Annyiból áll, hogy kergetnek egy labdát, ami párszor begurul a hálóba.
Jellem: Nagyon érzékeny vagyok, de sírni semmi képpen nem tudnék társaságba, csak akkor, ha már nem tudtam feldolgozni a történteket. Sajnos nagyon kíváncsi vagyok, de még szerencsére nem kerültem bajba emiatt. Társasági ember vagyok, tehát nem szeretem az egyedüllétet.
Külső: :
Magasság: 163 cm
Kinézet: Szőke, egyenes hajam van és zöldes- kék szemem. Kicsi vagyok, aminek egyáltalán nem örülök. Arányos a testalkatom.
Ruházat: Általában csőszárú famert és feliratos pólót szoktam viselni, de ha valamilyen ünnep van, akkor szívesen kiöltözöm.