Karakterkép: Általános adatok:
Karakter teljes neve: Violeta Zubrecki
Becenév: Violett, Viola, Violeta, Vi
Faj: vámpír
Nem: nő
Kor:20
Születés helye és ideje: 1991. 08.16
Foglalkozás:diák
Különleges képesség: -
Család:
Apa: Sohasem ismertem így nem tudom...
Anya: Vámpírharcos kapcsolatom vele nagyon jó
Testvérek: -
Egyéb hozzátartozók: ~
Előtörténet:
1991. 08.16-án születtem egy tök átlagos napon. Anyám egy vámpírharcos volt így én is született vámpírnak születtem. Apámat sosem ismertem nem tudok róla semmit még a nevét sem. Apámra csak párszor kérdeztem még piciként hogy hol van meg mi van vele. De állítása szerint még mielött megláttam volna a napvilágot őt megölték a defenzorok. Akkor még azt sem tudtam mik azok a defenzorok. De anyámnak hála ez gyorsan orvosolásra került. Ami azt illeti jó volt nekem így is anyám mindenre megtanított és olyan vámpír lettem amilyenek kell lennem. Egy igazi vámpír nem is születhettem volna másnak ez vagyok és nem bánom. Minden rendben is volt az életemmel anyámmal tökéletes volt a kapcsolatom és az életem is egész felhőtlen volt. Amíg be nem iratkoztam a suliba. Ez egy kissé más iskola volt mint a többi hiszen ide olyanok is jártak mint én vagyis vámpírok. Itt megismerkedtem két nagyon fontos személlyel. Az egyik Anca Mihuț a legjobb barátnőm. Igazán kedves lány és én imádom a szülei a suliban tanítanak ennek ellenére nem azért barátkozom vele mert a szülei tanárok és más bánásmódot akarok. Egyszerűen kedvelem őt. Nem mondtam el neki azt, hogy valójában mi is vagyok úgy érzem nem kell neki tudnia csak lesokkolná. Bár ha őszinte akarok lenni akkor azt kell mondanom, hogy Anca-ba van valami furcsa nem tudom mi de azt hiszem valamit ő sem mondott el nekem. Ezt még ki kell derítenem úgy érzem itt valami titok lappang. A másik személy aki számomra nagyon fontos és szintén ebben az iskolába ismertem meg az Alexandru Florin Grigore. Ő sem tudja mi vagyok és főképpen nem kell neki tudnia róla ugyanis Alex egy ember nem különleges lény mint én nem tudhat rólam sem a fajtámról. Ő is a nagyon jó barátom mármint ő szerinte amit én érzek az barátság de igazából nagyon kedvelem és szeretném is de nem lehet és már erről kezdek lemondani. Egyre inkább próbálom távol tartani magam tőle, hogy a titkom illetve a fajtám titka megmaradjon. Ez számomra nagyon nehéz mivel nem közömbös számomra Alex. De hiába muszáj minél távolabb kerülnöm tőle főleg most hogy olvasott egy könyvet amiben rólunk írnak vámpírokról. Persze az olvasottak elég jól tükröznek engem és most állandóan meg akar találni, hogy megbizonyosodjon arról mi a valóság. Nekem meg elég nehéz...így hiszen ő akarna velem találkozni én is vele mert számomra nem éppen közömbös mégis kerülnöm kell ahogy csak tudom azért ami vagyok azért aki vagyok.
Jellemzés:
Nagyon kedves lány vagyok. Amíg a kedvem úgy hozza jó szívű vagyok csak akkor vagyok goromba és jéghideg ha a helyzet vagy a kedvem olyan. Legjobb barátnőm Anca Mihuț. Akiben nagyon megbízom mégsem mondtam még el neki mi is vagyok valójában azt hiszi ember vagyok és ez így jó is. Illetve másik fontos személy az életemben Alexandru Florin Grigore ő sem tudja mi vagyok és nem is tervezem elmondani neki. Tapasztalt vagyok egy született vámpír. Imádom a vért persze nehéz nem a barátok előtt inni. Nyugodt vagyok mégis van olyan ami felkelti az érdeklődésem kíváncsiságom. Elég makas tudok lenni. Meg az alap hogy bizalmatlan vagyok a két legjobb barátomnak nem mondtam el mi vagyok másnak sem tervezem ezt elmondani.
Amiket szeret: Szeretek olvasni, sétálni, zenét hallgatni, szórakozni, a romantikát de ezt melyik lány ne szeretné, barátokkal elütni az időm
Amiket utál: félek, hogy Alex megtudja az igazat rólam azt nem engedhetem meg.
Jellem:Színészi képességem remek hiszen eddig a legjobb barátom elől teljen el tudtam titkolni mi is vagyok valójában. Makacs vagyok amit a fejembe veszek megteszem. Titoktartó egyéniség saját titkomat eddig senkinek nem árultam el. Nem is tervezem. Nagyon bizalmatlan vagyok mert félek attól, hogy kiderül a titkom amit rejtegetek.
Külső: Mint minden vámpírnak alapban hófehér bőröm van. Szemem kékeszöld. Magasságom körülbelül 165 centi. Ez számomra előny néha. Hajam hosszú barna kissé göndör bár van olyan időszakom mikor szőkére festetem de a természetes alapszínem a barna. Súlyfelesleg nem igazán van rajtam minden olyannal rendelkezem aminek egy nőnek kell.