HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Doreen Milena Moose Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Doreen Milena Moose Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Doreen Milena Moose Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Doreen Milena Moose Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Doreen Milena Moose Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Doreen Milena Moose Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Doreen Milena Moose Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Doreen Milena Moose Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Doreen Milena Moose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Doreen Moose

• Ember •

• Ember •
Doreen Moose

:: Avataron : ✗ lily aldridge
:: Hozzászólások száma : 2
:: Csatlakoztam : 2012. Aug. 19.
:: Tartózkodási hely : ✗ Erdély
:: Foglalkozás : ✗ dekoratőr
: : Doreen Milena Moose Tumblr_m6v1q0NC831ro2gyao4_250_www.kepfeltoltes.hu_

Doreen Milena Moose Empty
TémanyitásTárgy: Doreen Milena Moose   Doreen Milena Moose EmptyVas. Aug. 19, 2012 1:12 pm

Doreen Milena Moose

Doreen Milena Moose Tumblr_lx7blj7axj1qcvc18o1_500

Doreen Milena Moose It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Doreen Milena Moose
Becenév: Dorie, Mila, Lena
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 25 év
Születés helye és ideje: 1987. február 6. - Marosvásárhely (Târgu Mureș)
Foglalkozás: Dekoratőr
Különleges képesség: --

***

Doreen Milena Moose Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Jeremiah Moose ; 50 éves - Apám elég régimódi, nála már az is kiveri a biztosítékot, ha egy lány a pasija nélkül megy bulizni. Művészként dolgozik, ami valljuk be, nem sok pénzt hoz a konyhára, hisz egyedi bútorokat tervez, elég borsós áron árulja őket és nem mindenki engedheti meg magának, hogy vehessen magának egy Moose féle kanapét.
Szeretjük egymást és tisztelem azért, hogy kitart a vágyai és álmai mellett, de a titkaimat nem vele osztom meg.
Anya: Ivana Kostolny; 48 éves - Nos, a pénzkereső a háznál anyám. Egy bankban dolgozik, pontosabban igazgatói posztot tölt be, így neki köszönhető, hogy minden hónapban új cipővel bővül a húgom kollekciója. A legjobb barátnőm, titkaim tudója. Neki minden esetben van valami mentő ötlete, egy jó tanácsa.
Testvérek: Pippa Moose; 20 éves - A drága kishúgom, aki tipikus cicababa. Nála a smink és a haj fontosabb, mint az ész - és ezt nem sértésből mondom - de hát ilyennek szeretjük. Mellesleg egyetemista, sminkesnek tanul és ki lenne a gyakorlásra legalkamassabb alany, ha nem én.
Egyéb hozzátartozók: Sam Bailey; 27 éves - Nos majd meglátjuk...


***

Doreen Milena Moose Story_www.kepfeltoltes.hu_

Hogy hogyan keveredett egy amerikai katona Romániába, azt nehéz lenne elmesélnem, mert apám sosem beszél róla. Mindig csak a szépet és a jót említi. Az anyámmal való megismerkedést, a születésem pillanatát, a húgom mosolygós arcát.
Rettenetes tél abban az évben, amikor megszülettem. Apám elmondása szerint a házunkat betemette a hó, de ezt inkább gyermeki mesének tekintem, amellyel a kandalló mellett ülve szórakoztatott engem és a húgomat.
Visszakanyarodva a hóhoz – fontos szerepet játszik születésemben – elég valószínűtlennek tűnt a helyzetünk. Marosvásárhely akkoriban még nem volt annyira telített várost, mint most, így az egyetlen működő ügyelet tőlünk kilóméterekre volt. Így esett meg az a dolog, hogy az orvos a pince ablakán mászott be vajúdó anyámhoz és segített a világra a kandalló melege mellett.
A Doreen nevet apai nagyanyám után kaptam, míg a Milena-t a nagymamám után, aki már nem érhette meg születésemet. Napokkal korábban rákban elhunyt.
Az orvos hosszas vizsgálat után megállapította, hogy makkegészséges vagyok, semmit nem örököltem a nagyszüleim nyavalyáiból, nem leszek szívbajos sem.
A következő napok viszont elég feszülten teltek a szüleim számára, hisz fiatalok voltak, gyakorlatilag friss házasok, román nagyszüleim már nem éltek, az apám szülei valahol Amerikában voltak, tehát anyámnak egyedül kellett megbirkóznia a gyerekneveléssel. Ráadásul apám abban az időben kezdett bele a bútortervezésbe, vitte a pénzt rendesen a sok alapanyag. Ez is hozzávezetett ahhoz, hogy amikor betöltöttem a 2. életévemet, a szüleim különköltöztek. Nem váltak el, csak úgy gondolták, egy kis magány mindkettejük számára jót tesz majd. Ez egészen két évig tartott, amikor 5 éves koromban anya elém állt és elmagyarázta, hogy a pocakjában van a kishúgom és reméli, hogy apa majd visszajön hozzánk. Hát nem kellett pár nap és ismét együtt volt a család.
Szóval 6 éves koromban, a családi újraegyesülés és a húgom születése után iskolába írattak a szüleim. Kezdetben tetszett, faltam a könyveket, imádtam tanulni, örömömet leltem abban, ha valami újra bukkantam a sorok közt. Aztán ahogy elértem a tinédzserkort, az érdeklődésem hanyatlásnak indult és elkezdődött a lázadás korszaka. Tetováltattam a lapockámra egy pillangót, karikát lövettem az orromba és valami eszméletlen tré ruhákban jártam.
Aztán, egyik napról a másikra, mintha elvágták volna az életemet, visszatértem régi önmagamhoz. a céltudatos, olykor makacs, de kedves Doreen-hez. A tanulás is újra előtérbe került, a szüleim ódákat zengtek rólam, amikor felvettek a kolozsvári egyetemre. Fogalmam sem volt, mit kezdhetnék magammal, ezért döntöttem úgy, hogy dekoratőr leszek. Ezt legalább élvezem is.
Szóval három évvel azután, hogy felvételt nyertem, díszes és már-már giccses körülmények között lediplomáztam. Először pultosként dolgoztam egy kolozsvári kocsmában, de hála az odajáró pénzes sóhereknek, állást ajánlottak egy cégnél, mint dekoratőr. Úgy hogy, 25 évesen elmondhatom magamról, hogy van munkám, amiből egész jól megélek.
Viszont a magánéletem romokban hever. Tizenéves korom óta nem randiztam, azt sem tudom, hogyan is kell már. Persze nem azt mondom, hogy nem voltak alkalmi kapcsolataim, hisz nőből vagyok, vannak igényeim, de sosem lett belőle semmi komoly.
Talán azért is, mert a munkámnak élek. Nem tehetek róla, imádom, amit csinálok. Imádom a kollégáim is. Bár van egy személy, akivel nem tudok dűlőre jutni. Zárkózott, magányos fazonnak tűnik, akinek ajkain sosem látok mosolyt, szemeiben annál inkább fájdalmat. Váltottunk pár szót, igyekeztem nem idiótának tűnni, de teljesen elvarázsolt a titokzatosságával. Minden nap többet és többet akartam megtudni róla, így nem szív bajoskodtam, mikor a cég legpletykásabb nőjétől kértem információt Sam-ről. Sok mindent megtudtam róla és átértékelődött a véleményem róla. Megláttam a zord külső takarta kedves, humoros és megbízható srácot.
Igaz, megdöbbentett, hogy ennyire megkedveltem, de nem zárkózom el semmi elől és feltett szándékom, hogy többet megtudjak róla. Vagyis az ő szájából, nem pletykákra alapozva. De ehhez még hosszú út vezet. Egyelőre már ok nélkül is beszédbe elegyedünk és ez örömmel tölt el.
Gyerünk Sam, engedj közel magadhoz, nyílj meg nekem. Nem fogsz csalódni.


***

Doreen Milena Moose Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: olvasás ✗ kerékpározás ✗ munka ✗ tengeri herkentyűk ✗ frissen vágott fű illata ✗ liliom ✗ parfümök

Amiket utál: pontatlanság ✗ cinikus megjegyzések ✗ értetlen emberek ✗ rosszul kivitelezett munka ✗ álmatlanság ✗ rágcsálók ✗ pollen

Jellem: céltudatos ✗ makacs ✗ önfejű ✗ kedves ✗ jó szerető ✗ jószívű ✗ lelkiismeretes ✗ rátermett ✗ akaratos ✗ feledékeny ✗ szorgalmas ✗ határozott ✗ magabiztos ✗ olykor bunkó ✗ hatalmas szíve van ✗ naiv ✗ dinamikus ✗ higgadt

Külső: magas ✗ sovány ✗ napbarnított bőr ✗ szeplők ✗ barna hullámos haj ✗ mogyoró barna, mandulavágású szemek ✗ leheletnyi smink ✗ olykor szemüveg ✗ egyszerű ruhák ✗ föld színei ✗ magassarkú ✗ szoknya vs nadrág
Avataron: Lily Aldridge


A hozzászólást Doreen Moose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 19, 2012 3:48 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Doreen Milena Moose A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Doreen Milena Moose Empty
TémanyitásTárgy: Re: Doreen Milena Moose   Doreen Milena Moose EmptyVas. Aug. 19, 2012 3:42 pm

Helló Doreen!

Ha jól sejtem, Sam már nagyon várt, tehát nem foglak nagyon megváratni. Egyetlen megjegyzésem lenne a történeteddel kapcsolatban: a leírtak alapján 6 év van közted és a húgod között, hat éves voltál, amikor anyukád bejelentette az érkezését. Fent azonban magadat 25, a húgodat pedig 22 évesnek írtad. Valahol ezt rendbe kellene tenni, rád bízom, hogy hogyan. És ennek ellenére is

ELFOGADLAK
,

csak ezt azért javítsd ki! Smile
Z
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Doreen Milena Moose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-