HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Lisa Patricia Miller Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Lisa Patricia Miller Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Lisa Patricia Miller Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Lisa Patricia Miller Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Lisa Patricia Miller Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Lisa Patricia Miller Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Lisa Patricia Miller Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Lisa Patricia Miller Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Lisa Patricia Miller

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lisa Patricia Miller

• Ember •

• Ember •
Lisa Patricia Miller

:: Avataron : Candice Swanepoel
:: Hozzászólások száma : 91
:: Születésnap : 1992. Sep. 17.
:: Csatlakoztam : 2012. Aug. 17.
:: Kor : 26
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : pincérnő; rendezvényszervezőnek tanulok
: : Lisa Patricia Miller Tumblr_inline_mfljzqZLtq1rufrnp

Lisa Patricia Miller Empty
TémanyitásTárgy: Lisa Patricia Miller   Lisa Patricia Miller EmptyPént. Aug. 17, 2012 8:40 pm

LISA PATRICIA MILLER

Lisa Patricia Miller 2dk0izl

Lisa Patricia Miller It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Lisa Patricia Miller
Becenév: Lisa
Faj: Ember
Nem: nő
Kor:19
Születés helye és ideje: 1992. szeptember 17, London
Foglalkozás: egyszer majd rendezvényszervező leszek, de addig is pincérnőként dolgozok, illetve néha elvállalok egy egy fotózást is
Különleges képesség: -

***

Lisa Patricia Miller Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa:Joseph Miller, 45 éves, könyvelő, jól megvagyunk
Anya:Athia Miller, 43 éves, ápolónő, jól megvagyunk egymással
Testvérek:a két öcsém, Mike és Adam, a két öcsém, 17 évesek, és mind a hárman imádjuk egymást.

Egyéb hozzátartozók:

-

***

Lisa Patricia Miller Story_www.kepfeltoltes.hu_

Az én történetem egészen 1992. szeptember 17-ig nyúlik vissza, ugyan is akkor születtem meg, egy esős, napon. Igaz, Londonban nem olyan meglepő, ha az ember egy esős napon születik meg. A családom normális, középosztálybelinek számított, nincsen hat kacsalábon forgó villánk, és nem megyünk minden nyáron Föld körüli utazásra.
Az első pár éveimre nem emlékszem, csak azt tudom, amit meséltek. Ettem, aludtam, na meg üvöltöttem, ha éppen úgy volt kedvem. Már pedig ez állítólag elég sokszor fordult elő, mert rossz alvó voltam.
2 évvel később megszülettek az öcséim. Igen, többes számban, mert hogy kettő van belőle. Ikrek, és egy cseppet sem hasonlítanak egymásra. Külsőre se, és belsőre sem. Csak abban egyeztek meg, hogy engem imádtak szekálni. De megbocsájtottam nekik, mivel én is ugyan úgy szekáltam őket. Mike, és Adam. A két kis gézengúz. Én húgot szerettem volna magamnak, mert annak szépen be lehet fonni a haját, és babázni lehet vele, meg mindenféle csajos játékot játszani. De nekem öcséim lettek… ez által kissé én is fiús lettem. Elkezdtem robotokkal játszani, meg autókkal. Annyira nem is volt rossz. Később már fociztam, és mikor a tesóim elkezdtek komolyabban sportolni, én sem maradhattam ki abból. Először táncolni járattak a szüleim, balettre, de nem volt hozzá elég türelmem, majd más táncokkal próbálkoztak, én pedig kijelentettem, hogy ha Adam, és Mike karatézhatnak, akkor is is valami hasonlót szeretnék csinálni. Mikor elmentem az első karate órámra, már akkor kiábrándultam abból a sportból. Nem tetszett, hogy köntösben ütik-verik egymást az emberek. Ekkor lehettem 7 éves.
Az iskolában hirdettek egy mozgás lehetőséget, úgynevezett, talajtornát. Addig nyúztam anyáékat, amíg bele nem egyeztek abba, hogy eljárhatok oda. Bár erre hamar sor került, mert rájöttek, ha nem kötik le valamivel a fölös energiáimat, akkor kezelhetetlenné válok. Azt hitték, hogy hiperaktív vagyok, el is vittek orvoshoz, de az csak azt mondta, hogy túl sok energiám van, ez még nem hiperaktivitás. Vagyis nem kaptak gyógyszereket, amivel le tudnának nyugtatni egy kicsit. Végül maradt a sport, és a tanulás. Szerettem tanulni, és már egész kicsi korom óta tudtam, hogy mi is szeretnék lenni, ha felnövök. Vámpír. Meg rendezvényszervező. A vámpír nem tudom honnan jött, mint ötlet, de valamiért annyira megragadt bennem, hogy elhatároztam, egyszer azzá fogok válni.
Sajnálatos módon, mikor elmondtam anyáéknak az első számú tervemet, akkor csak jót mosolyogtak, és azt mondták, inkább próbáljak a második célra koncentrálni, mert, hogy az nem is olyan rossz foglalkozás. Rosie, anyukám nővére rendezvényszervező volt, és sokszor voltam vele. Az esküvőket szerettem a legjobban. Szerettem volna én is olyan álmokat megvalósítani, mint amilyeneket Rosie csinált.
Általános iskolában inkább a fiúkkal barátkoztam, mint a lányokkal, de egy idő után kezdtek unalmassá válni, mikor arról beszéltek, hogy melyikükből lesz űrhajós, és melyikükből pedig elnök. Ez még elment, a rosszabb az volt, mikor a lányokat beszélték ki. Ilyenkor csak néztem rájuk, hogy „hahó, nem zavarok?” De nem, nem zavartam őket, szóval a felső tagozatban már a lányok társaságát kerestem, és mint kiderült, annyira nem is unalmasak, mint amilyennek elsőre hittem.
Az egyik legjobb középiskolába kerültem be, és ott is, hála a szorgalmamnak, az él tanulók között voltam. Tovább tornáztam, és a fiúk is elkezdtek érdeklődni irántam, amit kifejezetten élveztem.
Rengeteget olvastam, kutattam, arról, hogy valóban léteznek e vámpírok, és ha igen, akkor hol vannak, és hogyan lehet vámpírrá válni. Erdély egy jó kiinduló pontnak tűnt, el is határoztam, hogy elmegyek oda, de a szüleim először nem engedtek. Majd jött a felvételi, és az érettségi. Nem tudtak igazából beleszólni, hogy hova jelentkezzek. Persze, kitaláltam egy kamu sztorit, hogy miért akarok éppen Kolozsvárra menni tanulni, oly messze tőlük, de végül elértem a célomat.
Mintha az egész világot átszeltem volna, mire Kolozsvárra értem. Elkezdtem a főiskolát, persze rendezvényszervező szakon, és tovább kutakodtam a vámpírok után. Nem sok sikerrel.
Szereztem ismerősöket, barátokat, és persze ott van Patrick is. Általában húzom az idegeit, de valamiért még is jól kijövünk. Nem tudom, hogy hogyan képes elviselni hosszabb távon, de még is ezt teszi. Elmondtam neki, hogy mennyire érdekelnek a vámpírok, szerintem dilisnek tart ezért a „hobbiért” de hát mindenkiben van egy kis defekt…
Majd elfelejtettem: Egy albérletben lakom, két lakótársam van, Richie és Evangeline. Otthonról nem kapok pénzt, talán mert egy kicsit tényleg neheztelnek rám, amiért ilyen messzire jöttem, ezért magamnak kell gondoskodnom a pénzről, ezért egy klubban vagyok pincérnő és csapos, illetve néha egy egy fotózásra is elhívnak, amit kimondottan szeretek, mert jól fizetnek érte.


***

Lisa Patricia Miller Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret:vámpírok, epres-jughurtos nyalóka, könyvek, bulik

Amiket utál: öntudatlanság, behízelgés, ha hazudnak nekem.

Jellem: Kissé mániákus vagyok. Valamiért nagyon érdekelnek a vámpírok, és feltett szándékom, hogy egyszer én magam is azzá váljak, bár ezt nem igazán híresztelem. Emellett engem csak szeretni lehet. Közvetlen vagyok, és barátságos, bár kicsit túl temperamentumos, és ez van, hogy nem tetszik másoknak. Kíváncsi vagyok, és szeretek mások dolgaiba beleavatkozni, amit vagy elviselnek nekem, vagy nem. Ha valamit kitűzök magam elé célként azt megpróbálom tűzön vízen keresztül is megvalósítani, de ha sehogy sem megy hajlamos vagyok hisztizni is érte. Tudom, hogy ritkán egy jól időzített hisztivel mindent el lehet érni. Ezek mellett, rengeteg fölös energiám is van, amit mindig le kell kötni valamivel, különben képes vagyok a legbékésebb embert is kihozni a sodrából a folytonos pattogásommal.

Külső: 172cm magas vagyok, vékony alakkal rendelkezem, bár a rendszeres sportolás is látszik rajtam, ami hajlékonnyá tesz.
Hajam szőke, enyhén hullámos, körülbelül hátközépig ér, általában kiengedve szoktam hordani. Szemeim nagyok, és világos kékek, egy kis szürke beütéssel, melyeket hosszú sötét szempillák kereteznek, ajkaim teltek. Sminkelni szoktam magam, de sosem esek túlzásba. Ruhák területén válogatós vagyok, ezért is szoktam egy egy ruhavásárlás során több órát is eltölteni a boltokban.

Avataron: Candice Swanepoel


A hozzászólást Lisa Patricia Miller összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 19, 2012 9:07 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Lisa Patricia Miller A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Lisa Patricia Miller Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lisa Patricia Miller   Lisa Patricia Miller EmptySzomb. Aug. 18, 2012 1:32 pm

Helló Lisa!


A történeted egyik másik részletében elég különös, kicsit szokatlan a vámpírmániád például, de nem tartóztatlak amiatt, mert talán egy csodabogár vagy, tehát

ELFOGADVA!

Egyet kérnék még csak: figyelj majd picivel jobban a helyesírásra! Tessék avatart foglalni, aztán nyomás játszani! Smile


Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Lisa Patricia Miller

• Ember •

• Ember •
Lisa Patricia Miller

:: Avataron : Candice Swanepoel
:: Hozzászólások száma : 91
:: Születésnap : 1992. Sep. 17.
:: Csatlakoztam : 2012. Aug. 17.
:: Kor : 26
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : pincérnő; rendezvényszervezőnek tanulok
: : Lisa Patricia Miller Tumblr_inline_mfljzqZLtq1rufrnp

Lisa Patricia Miller Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lisa Patricia Miller   Lisa Patricia Miller EmptySzomb. Aug. 18, 2012 1:54 pm

köszönöm, és figyelni fogok! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Lisa Patricia Miller Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lisa Patricia Miller   Lisa Patricia Miller Empty

Vissza az elejére Go down
 

Lisa Patricia Miller

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-