HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Daniel Garcia Gomez Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Daniel Garcia Gomez Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Daniel Garcia Gomez Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Daniel Garcia Gomez Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Daniel Garcia Gomez Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Daniel Garcia Gomez Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Daniel Garcia Gomez Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Daniel Garcia Gomez Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Daniel Garcia Gomez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daniel Garcia Gomez

• Defenzor •

• Defenzor •
Daniel Garcia Gomez

:: Avataron : Dane Cook
:: Hozzászólások száma : 7
:: Születésnap : 1979. Nov. 22.
:: Csatlakoztam : 2012. Jul. 20.
:: Kor : 39
:: Foglalkozás : fotóriporter

Daniel Garcia Gomez Empty
TémanyitásTárgy: Daniel Garcia Gomez   Daniel Garcia Gomez EmptyPént. Júl. 20, 2012 6:36 am

DANIEL GARCIA GOMEZ

Daniel Garcia Gomez Hmcxphzexf4qjoq2cw6i

Daniel Garcia Gomez It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Daniel Garcia Gomez
Becenév: Danny vagy GG
Faj: Defenzor
Nem: férfi
Kor: 32 év
Születés helye és ideje: hivatalosan: Barcelona 1979. 11.22. (később kiderült örökbefogadott. Valódi születési helye feltételezhetően Gyulafehérvár )
Foglalkozás: fotóriporter
Különleges képesség: még nincs

***

Daniel Garcia Gomez Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Hernandez Gomez (valódi ismeretlen) 65 éves, újságíró. Szigorú és következetes és ez alapján nevelte a fiát is.
Anya: Maria Garcia (valódi Camelia Ardelean) 62 éves, ápolónő. Mivel saját gyermeke nem lehetett rajong a fiáért.
Testvérek: nincs

Egyéb hozzátartozók:
nincs

***

Daniel Garcia Gomez Story_www.kepfeltoltes.hu_

1979-ben született a mélyen vallásos gyulafehérvári családban. Édesanyja alig töltött be a tizenöt évet és még a házasság közelében sem járt. Véletlen balesetnek tudták be a családban, de mélyen elítélték a még fiatal lányt, amiért bűnbe esett. Terhességét eltitkolták a világ elől és amikor megszületett nagyapja felhasználta a kapcsolatait és azonnal elvitte egy baráti családhoz, Spanyolországba. Mivel még alig pár napos csecsemő volt, spanyolnak anyakönyvezték az adoptáló szülei gyermekeként.
A spanyol házaspár alig tudtak valamit a születése körülményeiről. Csak az édesanyja nevét ismerték, és hogy túl fiatal volt ahhoz, hogy vállalja a házasságon kívül gyermekét.
Teljesen átlagos spanyol gyerekként nőtt fel, sötét hajával és szemével semmi gondja nem volt a beilleszkedéssel. Korán elkezdődtek nála a látomásszerű villanások, s a spanyol orvosok azt javasolták neki, mivel szervi okát nem találták, hogy sportoljon, amíg ki nem merül. Így még tíz éves kora előtt elkezdett mindenféle harci sportokkal foglalkozni. Előbb az egyszerűbb önvédelmi harci stílusokat tanulta, majd az idő múlásával egyre több műfajba kóstolt bele. De a látomásai sosem szűntek meg, ám megtanulta, hogy jobb nem beszélni róluk.
Tinédzserkorában a küzdősportok mellett felfedezte az extrám sportokban rejlő adrenalin löketek remek érzését. Előbb a tenger közelségét és az örök meleget kihasználva a vízisí és snowboard lett a kedvtelése, majd a hegyekben kipróbálta a vadvízi evezést. Később egyre komolyabb és merészebb próbálkozásokra adta a fejét. Azóta semmire sem mond nemet. Az egyszerű bungee-jumpingtól kezdve a bázisugrásig mindenben benne van, ami képes felpörgetni.
A szülei viszont azt szerették volna, ha rendes szakmája is van, mivel a hivatásos sportolói karrier nem vonzotta. Kedvtelésből tett mindig kockára az életét, nem holmi díjért, pénzért. Nem volt nehéz dolga, anyja ápolónőként dolgozott így sokat tudott arról, hogyan kell ellátni magát, ha valami baj éri. Éppen csak a gerinctöréssel nem tudott volna mit kezdeni.
Apja újságíróként dolgozott világ életében, és mivel rájött, hogy a fia sosem fogja leviselni egy szűk iroda falait, arra kérte, hogy próbálkozzon meg ő is az újságírással, mert azt akár szabadon, kötetlenül is végezheti. Oknyomozó újságírót akart belőle faragni.
A tanulmányait el is kezdte, de hamar kiderült, hogy remek érzéke van a fényképezéshez, így átnyergelt a fotóiskolák felé. Megtanulta hogyan működnek a különböző fényképezőgépek, így rövid idő múlva már elég jó nevet szerzett a tájfényképezésben. Akár ejtőernyőzés közben is képes magaslati képeket készíteni a világról.
Egy országos magazinnak dolgozott már, befejezve a tanulmányait, amikor már háromfelé kellett osztania az idejét. Munka, sport és természetesen a nők. Amilyen szenvedélyesen áll az első kettőhöz, éppúgy közelítette meg a barátnő kérdést is. Inkább volt egyszerre kettő, mint egy sem. Igazi temperamentumos spanyol fickó lett belőle.
Éppen ezért lepte meg az, amikor a szülei leültették és mindent elmondtak neki a származásáról. Nem elégedett meg a részinformációkkal, ezért Erdélybe utazott, hogy kinyomozza a valódi szülei nyomát. Többheti kutatás után sem jutott közelebb a céljához. Aztán egy nap Kolozsvár központjában készített éppen képeket, amikor erős fejfájással társult látomása volt. Egy szemtanú sietett a segítségért és húzta árnyékos, biztonságos helyre. Ahol különös kérdésekkel próbálta kideríteni, honnan érkezett. Mivel az élete nem titkos, nagyjából összefoglalta a férfi számára, aki eleinte úgy tett, mint akinek ez semmit sem jelent. Amikor viszont megemlítette szülőanyja nevét, hirtelen felpörögtek körülötte az események.
Vér szerinti apjáról kiderült, hogy defenzor volt, ami számára csak újabb idegen szót jelentett. Ám a férfi, aki segítségére volt, megmagyarázta számára az egész helyzetet. Már amennyit képes volt felfogni belőle. Sajnos édeskevés még, amit tud. És azt is csak legendának tartja. Vámpírok és vadászok.. nem képes elhinni. Az idegen férfi megpróbálta megszervezni a találkozót a defenzorok egyik tanárával, amikor a nyílt utcán megtámadták és megölték. Segítség nélkül maradt, de a támadás miatt elkezdett hinni az egész mesében.
Kutatásában jelenleg ott tart, hogy megtalálta vér szerinti anyját, aki családos asszony. Nem kívánja jelenleg felbolygatni az életét. A látomásai azóta is visszatérnek és mióta Erdélyben van egyre erősebbek és hosszabbak.
Most tovább keresi azokat, akik be tudnák avatni a valóságba és segítségére lennének abban, hogy vagy megszabaduljon a nem kívánt képességektől, vagy megtanulja használni és uralni őket.***

Daniel Garcia Gomez Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: fényképezni, bulizni, kalandok nyomába szegődni, hódítani, extrém sportolni, harcművészeteket tanulni és művelni

Amiket utál: hazugságot, igazságtalanságot, fóbiákat, gyávaságot (vámpírokat is utálni fogja)

Jellem: kaotikus jó jellem. Vakmerő, határozott. Bármiben benne van, amiben lát egy kis szórakozást, veszélyt, adrenalint. Tudásában magabiztos, legyen szó a legjobb fényképbeállításokról, ejtőernyő feltekerésről vagy éppen a legpontosabb nyakrúgás kivitelezéséről. Akaratos természet, ha valamit eltervezett minden áron véghezviszi. Barátságos, nyílt és könnyedén ismerkedik. Minden közösségben hamar feltalálja és nélkülönözhetetlenné teszi magát. A nőkkel szemben szenvedélyes, lovagias, ám a hűség nem nagyon szerepel az eszköztárában. Humora pimasz, s nem fél használni. sokszor üti az orrát olyasmibe, amihez semmi köze és mindig nála van a gépe, hogy meg is örökítse a dolgokat. A gépén kívül más tárgyhoz nem kötődik, könnyen vált várost, barátnőt, környezetet, barátokat. Kiszámíthatatlan ötletei vannak, sosem tudni holnap mibe fog beleugrani.

Külső: 192 cm, normál testalkatú fiatal férfi. Bőrszíne alapvetően fehér, de a sokévnyi déli napfény és sok szabad levegőn tartózkodás miatt napsütötte barna jelenleg. Lábszárán, karján és hátán tetoválásokat visel. Karján fekete betűkkel felirat: „el fin justifica los medios”vagyis a „cél szentesíti az eszközt”. Lábszárán szintén feketével varrott skorpiót visel, hátán pedig színesen díszített kéksárkány van. Fekete, rövidre vágott haja van, sötét szemű. Folyton vigyorgó száj, ami a vidám alaptermészetéről árulkodik. Öltözékét többnyire a fekete szín teszi ki, de a stílusa laza, hanyag. Gyakran hord trikót és pólókat, oldalzsebes nadrágokat, amik bármilyen körülmények között megfelelnek. Gyakran hord baseballsapkát. Hátizsákkal közlekedik. Elegáns ruhára nagyon nehéz rábeszélni.

Avataron: Dane CookA hozzászólást Daniel Garcia Gomez összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 21, 2012 3:22 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Daniel Garcia Gomez A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Daniel Garcia Gomez Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Garcia Gomez   Daniel Garcia Gomez EmptyPént. Júl. 20, 2012 6:09 pm

Üdv nálunk, Daniel!

Először is: átméreteztem az avatarod, mert amit betettél, túl kicsi volt.

Elolvastam a karakterlapodat, és egyetlen gondom lenne csak vele: túr rövid. Szépen, érthetően fogalmazol, és helyesírási hibák se igazán vannak, az ötlet sem elvetni való. Egyszerűen csak ki kellene bővíteni elsősorban az előtörténet részt, de a jellemzéseket is, külsőt belsőt egyaránt. A történetnél mesélhetnél például a gyerekkorról, hogy milyen volt, vagy azt írd le, mit élt át, amikor megtudta, hogy örökbe fogadták. Hogy talált rá az igazi családjára?

Jellemzéseknél kicsit bővebben íhatnál arról, milyen másokkal, milyenek az emberi kapcsolatai. És a külsőhöz is írj kérlek egy-két mondatot, és aztán rendben is leszünk. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Daniel Garcia Gomez

• Defenzor •

• Defenzor •
Daniel Garcia Gomez

:: Avataron : Dane Cook
:: Hozzászólások száma : 7
:: Születésnap : 1979. Nov. 22.
:: Csatlakoztam : 2012. Jul. 20.
:: Kor : 39
:: Foglalkozás : fotóriporter

Daniel Garcia Gomez Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Garcia Gomez   Daniel Garcia Gomez EmptySzomb. Júl. 21, 2012 3:25 am

Szia:)

Köszi az avatárméretezést, az nagyon nem megy nekem,.

Átírtam az előtörténetet, hogy bővebb, hosszabb legyen. De mivel késpbb ez nem lesz olyan lényeges (legalábbis az én tervem szerint ) ettől többet nem foglalkoznék vele.

A jellemzésen is módosítottam, remélem megfelel. Nem szeretek pöpecre kidolgozott karival játszani, mert akkor nehéz rögtön kijátszani. Én menetközben alakuló karakter vagyok Smile

Az ötlet azért született meg a fejemben, mert a defenzor dolog tetszik, csak épp fogalmam sincs még róla hogyan is kell azt elképzelni, hülyeséget meg nem akartam írni.

Remélem így megfelel Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Daniel Garcia Gomez A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Daniel Garcia Gomez Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Garcia Gomez   Daniel Garcia Gomez EmptySzomb. Júl. 21, 2012 10:15 pm

Köszönöm a javításokat. Igazán lebilincselő karakterlapot sikerült végül összehoznod. Megértem, hogy nem szeretsz teljesen kész karakterekkel indítani, de amondó vagyok, hogy valamilyen szinten le kell fektetni az alapokat, hogy megismerhessünk valamennyire, hogy a játszótársaidnak legalább halvány fogalma legyen arról, kihez is lesz szerencséjük a játékban. De hát ez magánvélemény, és a továbbiakban nem is lényeges, mert a történeted nagyon is tetszett. Már csak egy szó:

ELFOGADVA!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Daniel Garcia Gomez Empty
TémanyitásTárgy: Re: Daniel Garcia Gomez   Daniel Garcia Gomez Empty

Vissza az elejére Go down
 

Daniel Garcia Gomez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Defenzorok-