HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Marilyn Hargreaves Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Marilyn Hargreaves Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Marilyn Hargreaves Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Marilyn Hargreaves Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Marilyn Hargreaves Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Marilyn Hargreaves Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Marilyn Hargreaves Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Marilyn Hargreaves Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Marilyn Hargreaves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Marilyn Hargreaves

• Ember •

• Ember •
Marilyn Hargreaves

:: Avataron : Kestie Morassi
:: Hozzászólások száma : 24
:: Születésnap : 1986. Dec. 24.
:: Csatlakoztam : 2012. Jun. 19.
:: Kor : 32
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár

Marilyn Hargreaves Empty
TémanyitásTárgy: Marilyn Hargreaves   Marilyn Hargreaves EmptySzer. Jún. 20, 2012 11:25 pm

Marilyn Hargreaves

Marilyn Hargreaves Tumblr_m5xncywHog1rq3jxso1_400

Marilyn Hargreaves It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Marilyn Hargreaves
Becenév: Nincs beceneve - legalábbis még nem adott neki senki.
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 25
Születés helye és ideje: Westminster, 1986. december 24.
Foglalkozás: könyvkereskedő

***

Marilyn Hargreaves Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Charles Hargreaves
Anya: Bethany Hargreaves (leánykori nevén Bethany Jones)
Marilyn kapcsolata mindkét szülejével - leginkább az apjával - elég rideggé vált miután a lány megváltoztatta döntését a jövőjével kapcsolatban.
Testvérek: nincsenek

Egyéb hozzátartozók:
Crina Hargreaves (nagymama)
Marilyn és a mamája közötti viszony kiegyensúlyozott és békés. A lány tiszteli az öregasszonyt és felnéz rá.
***

Marilyn Hargreaves Story_www.kepfeltoltes.hu_

Marilyn brit származású, csupán apai nagymamájának vannak erdélyi kötelékei. 1986. december 24-én, Szentestén látta meg a napvilágot Westminster városában. Ott nevelkedett, a környéken járt iskolába és később főiskolára - tulajdonképpen minden egyes szál ahhoz a vidékhez köti. Általánosságban mindenhol kitűnő eredménnyel végzett.
Kezdetben még nyitott, de félénk volt egész gyerekkorában, ezért viszonylag kevés barátra tett szert. Ezek a gyenge és gyermeteg kis barátságok elég hamar megszűntek. Ennek oka valószínűleg Marilyn óvatossága vagy a kapcsolat elhalása lehetett. Szülei mindig arra tanították, hogy nem szabad túlságosan megbízni senkiben a családon kívül, ezt az utóbbiak alapján be is tartotta.
Szerelmi szálai általában csupán egyoldalúak voltak, mindkét szemszögből. Akit közel akart engedni magához (ha egyáltalán volt ilyen személy), az nem volt vevő a lány figyelmére; aki pedig hozzá akart közel kerülni, azt ő maga koptatta le - elég válogatós ilyen téren. Ha pedig minden klappolt, túl sokáig kérette magát és az udvarló továbbállt.
A Hargreaves család minden év nyarán ellátogatott Erdélybe. Marilynt már akkor is lenyűgözte a hely sajátos varázsa, rengeteg fényképét Kolozsvár környékén készítette. A gondolat, hogy valamikor majd itt éljen, 17 éves korában fogant meg, amikor a nagymamája egyik este elárulta neki: az üzlete egy nap csakis az övé lesz. Az ajánlat természetesen csábító volt, és nem csak azért, mert valahol érdekelte is az egész, hanem azért is, mert el akart szakadni szülei terveitől és az ügyvédi pálya gondolatától is. Apját egyenesen sokkolta, amikor a jogvédelmi egyetem helyett holmi gazdasági főiskolára nyújtotta be jelentkezését - ahova természetesen fel is vették. Amíg elvégezte a kurzust, külön költözött, mert elege lett édesapja folytonos szurkálódásából, majd 22 évesen búcsút mondott szüleinek és Westminsternek is.
Immáron 3 éve ennek. Napjainkban Crina és Marilyn együtt vezetik a Hargreaves könyvkereskedést, amelyet a nagyszülő halálával az unoka örököl. Közel laknak egymáshoz, de semmiképpen sem együtt - mindketten úgy gondolták, jobb ez így. A lány a történtek ellenére tartja anyjával és apjával a kapcsolatot, habár azok talán a mai napig neheztelnek rá. Így vagy úgy, de egyáltalán nem tervezi azt, hogy visszautazik Angliába, hacsak nem a szüleit látogatja éppen meg.

***

Marilyn Hargreaves Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: Szeret sütni, fényképezni és oda van a könyvekért és a filmekért. Szinte minden hónapban kétszer-háromszor is eljár a közeli moziba, hogy megtekinthesse a legújabb mozifilmeket és a maga szórakoztatására elemezze és kritikával lássa el őket. Kedvenc virága az amarillisz. A vanília illata elbódítja.

Amiket utál: Gyűlöli a rendetlenséget, a rovarokat és a "teszetosza", hanyag embereket. Valószínűleg ezért is nem került nagyon közeli kapcsolatba úgy igazán senkivel sem, mivel akivel eddig csak találkozott, mindig javítani akart az illetőn valamilyen területen. (És lássuk be, ez nem egy a legjobb alap egy barátság vagy kapcsolat megkezdéséhez.) Ételek tekintetében nem szereti az uborkát és a babot, italok tekintetében a sört, a citromlevet és a paradicsomlevet.

Jellem: Kívülről elég szigorú és komor személyiségnek tűnik, bár erre talán csak a brit vér kötelezi. Alapjáraton elég csökönyös, éppen ezért elég keményen meg kell dolgozni azért, hogy beismerje, ha tévedett (már ha előfordul ilyesmi). A munka ugyan leköti mindennapjait, de valójában elég magányosan él és igenis vágyik a társaságra - amit általában sikerül elijesztenie magától a kritikus szemlélete és a maga köré épített láthatatlan fal miatt. A rideg külső viszont egy törékeny lelket rejt, amely igényt tartana arra, hogy törődjenek vele. Ám ehhez legelőször saját magát kéne legyőznie.
Ami a vámpírokat illeti, eléggé hidegen hagyják. Természetesen hallott mindenféle mendemondáról Erdélyben, de ettől függetlenül úgy gondolja, "amíg nincs rá kézzel fogható bizonyíték, addig maradjon meg az egész legenda legendának - kölyköknek pedig esti mesének". Még egy sem támadta meg, szerencséjére.

Külső: Viszonylag átlagos testalkata van, körülbelül 170 centiméter magas lehet. Rendkívüli módon szeret öltözködni, leginkább az elegánsabb ruhákat kedveli. Szívesen hord térdig érő, szűk, fekete szoknyát, mert az kihangsúlyozza az alakját. Kedvenc színei a vörös, a bíbor, a barna, a fekete és a fehér, ezért leginkább ezekben az árnyalatokban tündököl.

Avataron: Kestie Morassi
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Marilyn Hargreaves A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Marilyn Hargreaves Empty
TémanyitásTárgy: Re: Marilyn Hargreaves   Marilyn Hargreaves EmptyCsüt. Jún. 21, 2012 11:16 am

Nos, Marilyn...

... először is szólnék, hogy bátorkodtam a képed méretre vágni. Az avatar mérete nálunk 200x320 px. Ha nem találsz megfelelő avatarokat, vagy nem tudsz kivágni, nyugodtan szólj nekem, vagy bármelyik másik staff tagnak, és szívesen segítünk ebben.
A történetedben viszont semmi kivetnivalót nem találtam. Tetszik a karakter "angolossága", kíváncsi vagyok, hogy fog beilleszkedni itt, tehát

ELFOGADVA!

Foglalj avatart, aztán nyomás a játéktér! Smile

Z
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Marilyn Hargreaves

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-