HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Yurij Alexejev Borisova Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Yurij Alexejev Borisova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yurij Alexejev Borisova

• Ember •

• Ember •
Yurij Alexejev Borisova

:: Avataron : Garrett Hedlund
:: Hozzászólások száma : 32
:: Születésnap : 1987. May. 20.
:: Csatlakoztam : 2012. May. 20.
:: Kor : 32
:: Tartózkodási hely : Erdély

Yurij Alexejev Borisova Empty
TémanyitásTárgy: Yurij Alexejev Borisova   Yurij Alexejev Borisova EmptyVas. Május 20, 2012 9:20 pm

Yurij Alexejev Borisova

Yurij Alexejev Borisova E0i04j4t0vnxk1gbmwi

Yurij Alexejev Borisova It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Yurij Alexejev Borisova
Becenév: Yurij, Alex (ezt utálja)
Faj: Ember
Nem: férfi
Kor: 25
Születés helye és ideje: Moszkva, 1987 május 20.
Foglalkozás: Szabadúszó, munkakerülő, hivatásos kötekedő (megélhetést az biztosít neki, hogy a nevelőapja végrendelete szerint örökségét nem egy összegben, hanem havonta kapja meg ).
Különleges képesség: -

***

Yurij Alexejev Borisova Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: -
Anya: -
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók: -***

Yurij Alexejev Borisova Story_www.kepfeltoltes.hu_

1984-ben születtem, Moszkvában. Apám Yurij, pék volt, anyám Magda, háztartásbeli. Nem mintha az akart volna lenni, hisz egy pék béréből megélni nem volt könnyű. Tanár akart lenni, de nem vették fel sehová. Nem az eszével volt baj, sokkalta inkább azzal, hogy a mi ismerősi körünkben nem volt egyetlen magas rangú személy sem, aki felkarolhatta volna. Ezt mindet csupán utólagos elbeszélésekből tudom, ugyanis árva vagyok.
Három éves voltam, alig történt meg, hogy öntudatra ébredtem, a legkorábbi emlékeim ezek. Anyámmat kézenfogva indultunk el, hogy meglátogassuk apámat a munkában, úgy, ahogy az azelőtti napon, meg az azelőttin is. Az utcán lassan tipegve azt vettem észre, hogy anya már szinte rángat végig az úton, és a tömeg egyre csak nő körülöttönk. Sokan sírtak is, valószínűleg nők. Nekünk, férfiaknak, mondta a papa, sosem szabad sírnunk. Miközben erre emlékeztettem magam, észrevettem a fölöttünk egyre csak növekvő füstfelhőt, hamarosan pedig azt, hogy alig kapok levegőt. Anyám egy öregasszony kezébe nyomta a kezem, és egyedül rohant be a lángokban álló épületbe. Csodáltam a bátorságát, fel sem fogtam, hogy utoljára látom. Az épület ugyanis alig egy lélegzetvételnyi idővel az után, hogy anyám berohant, és hogy láttam, testét a szoknyáján felfutó lángnyelvek nyaldosni kezdik, hatalmas robajjal összedőlt. Kővé váltan meredtem a lángoló romhalmazra, vártam, hogy anyám mikor kel újra életre a lángokból, és mikor jönnek vissza apámmal, de hiába vártam. "Ők már nem térnek vissza..." Mondta az öregasszony, akit azelőtt sosem láttam, de mintha megérezte volna, mit gondolok. Sírni akartam. De olyat a férfiaknak nem szabad.

Tíz éve volt már, hogy a szüleimet elnyelte a lángtenger. 13 voltam, rosszcsont kölyök. Az öregasszony lányáékkal éltem, ugyanis neki és a férjének valamiért nem lehetett gyerekük. Talán azért, mert árva voltam, vagy talán azért, mert végre volt gyerekük, de a pótszüleim elég jó életet biztosítottak nekem. Módosak voltak, és nekik voltak bizonyos ismerettségi köreik. Nekem pedig bajkeveréseim, amik megoldásához ezeket az ismerettségeket újra meg újra fel kellett frissíteniük. Cukorkalopással kezdődött, majd a verekedésen át szépen eljutottunk a rongálásig. Az iskolát gyűlöltem, és gyakran imádkoztam, hogy nyaldossák úgy a lángok, ahogy azt a kis pékséget. De a lángok úgy tűnik, csak a jó embereket falják fel. Állítólag túl sokat beszélek a tűzről. Állítólag túl sokat játszom vele.

"Tizennyolc lettem." Gondoltam a moszkvai rendőrfőkapitányság zárkájában éjfél körül. Miután imáim nem kaptak meghallgatást, a kezembe vettem az irányítást. Iskolámat, alig pár hónappal a ballagásom előtt, sietve falták fel a mohó lángnyelvek. Én pedig csak álltam, elégtétellel az arcomon, szememben pedig lángokkal. Gyönyörű lángokkal.
Tudtam, nem sokáig fogok a fogdában maradni. Ahogy számítottam rá, a pótszüleim gyorsan megjelentek, és pár szót váltva az őrrel már kint is voltam. De vannak rosszabb dolgok, mint a börtön...

Pótpapa tajtékzott. Nem azért, mert ki kellett fizetnie az iskola javítását (ami inkább újjáépítésnek volt mondható), sokkalta inkább az zavarta, hogy (az ő szavaival élve) egy bűnöző a fia. Válaszképp emlékeztettem rá, hogy nem vagyok a fia... Erre aztán kiborult a bili. Sok mindenre számítottam, de arra, ami történt, nem.

Erdély. Annyit tudtam róla, hogy valami isten háta mögötti hely Romániában. Mindenfée vademberek otthona. A hegyekben élnek, szőrösek és primitívek. Nem számítottam ekkora büntetésre. Egy rozoga, lepukkant vonat hozott idáig, és azóta, hogy a pótszüleim felraktak rá, emberi ábrázatot még csak nem is láttam. Bár az után, amit velem tettek, rájuk sem tudtam szeretettel gondolni. Egy hegyeset köptem, amikor leszálltam a vonatról, majd üdvözöltem a fogadásomra kiküldött fickót. Milyen név már az hogy Lehel? A szakállas figura mind a 21 fekete fogát megvillantotta vigyorgás közben, és lelkesen kezdett vezetni. Mint megtudtam, a cél a jövendőbeli otthonom volt: egy lepukkant viskó valahol az erdő szélén. A kunyhóban egy levél várt (a posta mindig is gyorsabb volt, mint a személyszállítás). Azt gondoltam, rosszabb nem lehet. Azt gondoltam, hogy felszállok egy vonatra, hazamegyek, elegendő büntetésnek találják ezt az utat, és véget ér ez a színjáték. A levél borítóját fekete keret szegélyezte, és amint felbontottam, rádöbbentem: ismét árva vagyok.


***

Yurij Alexejev Borisova Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: tüzet, izgalmat, veszélyt, bajt keverni

Amiket utál: idegen népeket (az oroszok szerinte felsőbbrendűek), túl közvetlen embereket, bohócokat (fél tőlük)

Jellem: Lobbanékony természet, nem túl barátságos. Életében eddig a szerelem nem játszott fontos szerepet, csupán alkalmi női voltak. Nem köt szoros barátságokat, ahogy halálos ellenségei sincsennek. Bizalmatlan, mániákusan tart az idegenektől. Néha agresszív, akaratos. Van, hogy piromániára utaló tüneteket produkál.

Külső: Szőke haja és kék szeme van. Magassága 180 cm, súlya 80 kg. Kisportolt testalkatú, jobb mellkasán tetovált főnix látható. Ruházata egyszerű, leggyakrabban hosszú, fekete szövetkabátban látható.

Avataron: Garrett Hedlund
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Yurij Alexejev Borisova A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Yurij Alexejev Borisova Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yurij Alexejev Borisova   Yurij Alexejev Borisova EmptyHétf. Május 21, 2012 1:30 am

Helló 'kedves' Yurij!

Szép előtörténet, élveztem olvasni, és az utolsó mondaton őszintén kicsit meg is borzongtam. Részvétem a nevelő szüleid miatt.

A jellemzés kicsit szűkszavú, de a történeted kiegészíti azt, szóval

ELFOGADVA!


Egyetlen kifogásom csak, hogy nálunk nem lehet használni egy tagú neveket, ezért át foglak nevezni a teljes nevedre. Remélem megérted. ^^

Jó játékot! Smile

Z
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Yurij Alexejev Borisova

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-