HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Maya Richter Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Maya Richter Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Maya Richter Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Maya Richter Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Maya Richter Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Maya Richter Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Maya Richter Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Maya Richter Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Maya Richter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Maya Richter

• Terra Anxia vámpír •

• Terra Anxia vámpír •
Maya Richter

:: Avataron : Barbara Palvin
:: Hozzászólások száma : 20
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 27.
:: Tartózkodási hely : A hátad mögött nézted már?
: : Maya Richter Tumblr_mgylz4wrqP1qb1gbco3_250

Maya Richter Empty
TémanyitásTárgy: Maya Richter   Maya Richter EmptySzomb. Ápr. 28, 2012 12:50 am

Maya Richter

Maya Richter 54746951691280789_CkvxtWPc_b

Maya Richter It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Maya Richter
Becenév: Maya
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 22
Születés helye és ideje: 1990 április 22. Moszkva
Foglalkozás: kaszkadőrködök, énekelek, és végzős vagyok az egyetemen. Kicsit zsúfoltak a minden napjaim.
Különleges képesség:

***

Maya Richter Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Steven Richter, 63 éves jó kapcsolatot ápolok vele
Anya:Elisabeth Richter, 60 éves jó kapcsolatot ápolok vele
Testvérek:Joshua Richter 25 éves, az utóbbi időben megromlott vele a viszonyom, talán nem tetszik neki az életem...

Egyéb hozzátartozók:
-


***

Maya Richter Story_www.kepfeltoltes.hu_Moszkvában születtem, egy hideg estén. Mily meglepő, hisz ott szinte mindig hideg van. Az igazi szüleimet soha sem ismertem meg, és egy darabig a befogadó szüleim próbálták elhitetni, hogy én tényleg vér szerint az övéké vagyok, de ezt nem hittem el nekik. Fekete és sötétbarna hajú szülőknek világos szőke hajú lányuk születne? Ez ritka. Az én esetemben arról volt szó, hogy a születésem után az anyám elvitt egy tehetősebb család házához, letett a járdára, és becsöngetett, majd otthagyott a sorsomra.
Mázlim volt, akikhez le lettem téve, szerettek volna még egy gyereket, de nem lehetett neki, ugyan is Elisabeth, miután megszülte a fiát, az orvosok valamit elrontottak, és ki kellett venni a nő méhét. Az örökbefogadáson gondolkoztak, és én pont kapóra jöttem nekik.
A befogadó szüleim Amerikából költöztek át Moszkvába, ezért nem Orosz nevet adtak nekem. Maya. Ez lennék én.
Van egy bátyám, Joshua, egy évvel idősebb nálam. A génjeink nem közösek, még is, tulajdonságainkban nagyon is hasonlítunk, és ugyan akkor különbözünk is. Eleinte sokat nyúztuk egymást, mert én mindenhova követtem őt, és ez neki nem tetszett. Mikor nagyobb lettem, már másként álltunk egymáshoz, szövetségesként, tudtuk, hogy egymásra mindig számíthatunk majd.
Az általános iskolát kijártam, jó eredménnyel. Ha valamiben segíteni kellett, akkor Joshuához fordultam, Ő segített nekem a legtöbbször, külön tanárhoz nem akartam menni, legalább is olyan tárgyakból, amit az iskolában is tanítanak, hisz minek üljem végig ugyan azt az unalmas órát kétszer, mikor Joshua jóval érdekesebben el tudja nekem mondani a dolgokat? Már ekkor sajtkukac voltam, és nem tudtam megmaradni sokáig egy helyen. Nem, nem vagyok hiperaktív, csak sok mozgásra van szükségem. Jártam különböző sportokra,de egyik sem kötött le igazán, egészen addig, amíg tornázni nem küldtek, és táncolni. Minél nehezebb és veszélyesebb volt egy feladat, annál jobban élveztem, és addig gyakoroltam egy egy gyakorlatot, míg az tökéletesen nem ment. Egyszer eltörtem az egyik kezemet, és akkor jó pár hétig meg volt vonva tőlem mindenféle mozgás lehetőség, nagy szenvedés volt az a pár hét, nem tudtam mit kezdeni azzal a rengeteg szabadidővel, ami akkor keletkezett. Akkor Joshua idegeire mentem, meg mindenkiére, aki a közvetlen közelemben volt. Igazi rosszcsont voltam, mindenféle csínytevéseket találtam ki, otthon, és az iskolában is, ezért ott a magatartás osztályozáskor mindig azok között voltam, akik rossz osztályzatot kaptak.
A gimnázium más volt. Ott tiszta lappal indulhattam. Magántanulóként kezdtem meg a középiskolai éveimet, ekkor már tudtam, hogy mi az egyik dolog amit csinálni akarok. Mindig is lenyűgöztek a filmekben látott különböző akció jelenetek. Emberek tetőkön ugrálnak, szaltóznak, és mindenféle nehéz dolgot csinálnak, úgy, hogy nem lesz utána semmi bajuk sem. Kaszkadőrök. Bejelentettem a szüleimnek, hogy én kaszkadőr leszek. Először csak kinevettek, majd belegondoltak jobban, átbeszéltük, és miután meggyőztem őket, hogy nem hagyom abba a tanulmányaimat bele mentek. 18 voltam, mikor Megkaptam az első filmes megbízásomat, Kolozsváron forgattak, és kellett egy kaszkadőr, lehetőleg szőke, és 170cm körül kellett, hogy legyen. Kiválasztottak engem. Nem tudom, hogy hogyan jutott el hozzájuk a nevem, de engem akartak. A szüleim egy kis unszolás után elengedtek, bár kikötötték, csak akkor mehetek, ha Joshua is velem jön. Őt addig győzködtem, amíg bele nem ment. A filmet leforgattuk, és én nem akartam vissza menni Moszkvába. Megszerettem ezt a várost. Jelentkeztem a helyi egyetemre, vegyészmérnök szakra. Hogy miért erre? Nem tudom, jó bulinak tűnt. Fölvettek, én pedig a mellett, hogy különböző forgatásokon az életemmel játszottam, az órákon ültem bent, és szorgosan tanultam…

Ez így mind szép és jó lenne, de ez csak az életem egyik oldala volt, hiszen van egy másik oldalam is, ami kevésbé jó… Mindig tudom, mikor mit kell csinálni, kivel hogyan kell bánni ahhoz, hogy elérjem a céljaimat. Apám nagy hal volt az orosz maffia végeláthatatlan tengerében. Sok időt töltöttem vele, nem akarta megmutatni, hogy mi hogyan is működik, de jó megfigyelő vagyok… Amíg nem mentem el otthonról, viszonylag vissza fogtam magam, tudtam, elég egy rossz fa a tűzre, és elveszik tőlem azt, amit e legjobban szeretek. Miután Erdélybe költöztem, feltárult előttem a világ, az éjszakai élet… Szinte mindent kipróbáltam, amit csak lehetett. Egyik este a haverokkal egy karaoke bárba tértünk be, és addig szekáltak, míg én is ki nem álltam a színpadra. Egy tehetségkutató is a közönség között gubbasztott, és kaptam tőle egy névjegy kártyát. Közöltem vele, nem akarok az éneklésből megélni, és csak akkor megyek bele, ha nem veszi el majd minden időmet. Ő ezt megígérte nekem. Azóta énekelek is. Az egyetemet nem hagytam abba, azt folyamatosan csinálom, ez az utolsó évem.


***

Maya Richter Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: élni, élvezni az életet, és legfőképpen azt, hogy előttem az egész világ, és arra vár, hogy felfedezzem. szeretek mozogni, szeretem a munkámat, és szeretek gitározni is.

Amiket utál: Az unalmas dolgokat, mindent és mindenkit, ami/aki mellett unatkozni lehet, illetve ételekben eléggé válogatós vagyok.

Jellem: Egyik legfőbb jellemzőm az, hogy tele vagyok energiával, folyton pörgök. Sokan csodálkoznak, hogy bírom. Kiélvezem az életet, szeretek szórakozni, és általában minden rosszban benne vagyok. A külsőm alapján ítél mindenki elsőre, aztán meglepődnek, mikor meglátják, hogy egy angyal bőrébe bújt kis ördög vagyok.
Legtöbbször vidám vagyok, ám se perc alatt fel lehet húzni, és akkor, jaj annak, aki az utamban áll, viszont amilyen gyorsan jött a dühöm, olyan gyorsan el is tud párologni. Ha úgy akarom. Van amikor haragtartó vagyok, ez csak hangulattól függ igazából, meg attól, hogy az illetővel milyen kapcsolatom is van.
Még valami: Tökéletesen tudok hazudni, ha a helyzet úgy hozza, és se perc alatt olyan történetet tudok ki találni, amit utána teljesen hitelesen adok elő.


Külső: 168cm magas vagyok, vagyis se nem túl magas, se nem túl alacsony, igaz, erre még rájön egy 6-8 cm, ami a cipőm sarkának köszönhetően. Szeretem a magas sarkú cipőket, de nem vetem meg a sportcipőket sem, hisz mikor dolgozom, általában olyat kell hordanom, vagy csizmát.
Magasságomhoz egy karcsú mégis izmos alak társul, nem vagyok egy izom pacsirta, csak annyira vagyok izmos, amennyire a különböző mozdulatokhoz szükség van. Szemeim zafír kékek, hajam barna, hátközépig ér, ajkaim teltek. Vonásaim finomak, ha belépek valahova, az első benyomás rólam általában az, hogy milyen szép, és milyen ártatlan külsővel rendelkezem.
Ruhákban nem vagyok annyira válogatós, a lényeg, hogy jól lehessen bennük mozogni, és jól álljanak rajtam.

Avataron: Barbara Palvin


A hozzászólást Maya Richter összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 29, 2012 7:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Maya Richter A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Maya Richter Empty
TémanyitásTárgy: Re: Maya Richter   Maya Richter EmptySzomb. Ápr. 28, 2012 10:35 am

Kedves Maya!

Valóban izgalmas, pörgős életed lehet ennyi minden mellett. Tetszett a történeted, szépen felvezetted az életed apró, ám de fontosabb részleteit. Semmibe nem lehet okom belekötni.

ELFOGADVA

Kellemes szórakozást nálunk!

Ui.: Ne felejsd el lefoglalni az avidat!

Z
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Maya Richter

• Terra Anxia vámpír •

• Terra Anxia vámpír •
Maya Richter

:: Avataron : Barbara Palvin
:: Hozzászólások száma : 20
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 27.
:: Tartózkodási hely : A hátad mögött nézted már?
: : Maya Richter Tumblr_mgylz4wrqP1qb1gbco3_250

Maya Richter Empty
TémanyitásTárgy: Re: Maya Richter   Maya Richter EmptySzomb. Ápr. 28, 2012 11:50 am

Köszönöm! (:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Maya Richter Empty
TémanyitásTárgy: Re: Maya Richter   Maya Richter Empty

Vissza az elejére Go down
 

Maya Richter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-