HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Nova Ravena Willson Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Nova Ravena Willson Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Nova Ravena Willson Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Nova Ravena Willson Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Nova Ravena Willson Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Nova Ravena Willson Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Nova Ravena Willson Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Nova Ravena Willson Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Nova Ravena Willson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nova Ravena Willson

• Ember •

• Ember •
Nova Ravena Willson

:: Avataron : Miranda Kerr
:: Hozzászólások száma : 213
:: Születésnap : 1986. Jul. 26.
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 22.
:: Kor : 33
:: Tartózkodási hely : leginkább a munkahelyemen
:: Foglalkozás : Orvos
: : Nova Ravena Willson Lunapic_129079413227551_145

Nova Ravena Willson Empty
TémanyitásTárgy: Nova Ravena Willson   Nova Ravena Willson EmptyHétf. Ápr. 23, 2012 1:00 am

NOVA RAVENA WILLSON

Nova Ravena Willson Normal_004

Nova Ravena Willson It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Nova Ravena Willson
Becenév: Nova
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 25 éves
Születés helye és ideje:Ausztrália, Sydney, 1986 július 26
Foglalkozás: orvos, sebész
Különleges képesség: -

***

Nova Ravena Willson Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa:Steven Willson, 43 éves, katonaként dolgozik, jó viszonyban vagyunk
Anya:Jessica Willson, 42 éves, ápolónőként dolgozik, jó viszonyban vagyunk
Testvérek:Matt Willson, 25 éves, Ő az ikertestvérem, nagyon szeretjük egymást.

Egyéb hozzátartozók:

-
***

Nova Ravena Willson Story_www.kepfeltoltes.hu_

Az ikertestvéremmel egy, júliusi napon láttuk meg a napvilágot, mind a ketten egészségesen, annak ellenére, hogy egy hónappal a kiírt dátum előtt születtünk. Matt és én egymás pontos ellentétei vagyunk. Matt egy igazi rosszcsont volt, már kisgyerek korában, mindenben csíntalanságban benne volt, én sokkal nyugodtabb típus voltam, ha kaptam egy lapot és pár színes ceruzát azzal jó ideig képes voltam magamat lefoglalni, ami persze Mattnek nem tetszett, Ő mindig ment volna és a legtöbbször vitt magával engem is. Ő húzott előre engem, én, pedig fogtam vissza őt, mikor valami nagy butaságot akart csinálni.
A kisgyermek éveink érdekesen, izgalmasan teltek, szerettük, és nyúztuk egymást, otthon és az óvodában is, ám az iskolába bekerülve minden megváltozott. A szüleink látták, hogy mennyire össze vagyunk nőve Matt-tel ezért úgy döntöttek, egy kicsit külön választanak minket, vagyis külön osztályba írattak be. Nem volt jó. A két osztály rivalizált egymástól, és köztem és a testvérem között egyre nagyobb lett a feszültség, pedig próbáltunk úgy viselkedni, mint régen, de akkor az a többieknek nem tetszett. Matt, pedig szeretett a középpontban lenni, és ez a kettő nem fért össze. Az iskolai éveimet legfőképpen tanulással, és rajzolással töltöttem, illetve azzal, hogy megismerjem a többieket, és barátokat szerezzek.
Az általános iskola után anyuék bejelentették, hogy költözünk, én nem örültem neki, bár később beláttam, talán jót fog majd tenni egy kis levegőváltozás. Azt hittem, csak nyárra utazunk el, de nem így lett. Apát Erdélybe hívták dolgozni, és ezért tovább kellett maradnunk. Új város, új iskola, új emberek. Kíváncsi voltam, mindig szerettem utazni, és új helyeket megismerni, itt, pedig még egyáltalán nem voltunk, talán jobban vártam ezt az utazást, mint a többiek.
Már volt saját életem, nem voltam össze nőve az ikertestvéremmel, és ez jó volt. Visszagondolva úgy érzem, az, hogy a szüleink akkor szétszedtek minket, egy nagyon jó döntés volt.
A gimnáziumi évek folyamán körvonalazódott bennem, hogy én segíteni akarok másokon, így kézenfekvőnek bizonyult az, hogy orvos leszek, azon belül, pedig sebész. Ahhoz kell a kifinomult kézügyesség, ami nekem megvolt. Elteltek az évek a gimnáziumban, a barátok jöttek mentek, a fiúkkal annyira nem foglalkoztam, mint a többi korombeli Én tudtam, hogy mit akarok, és nem akartam, hogy holmi érzelmek befolyásoljanak abban, hogy nehezebben érjem el azt. Hallottam, ahogy a barátnőim, mennyit panaszkodnak, és úgy gondoltam nekem ebből nem kell, még ráérek az ilyenekkel foglalkozni, mikor már egyenesbe tettem az életem. Túl furcsa gondolkodásmód lenne ez egy tizenéves kamasz lánytól? Lehet, de láttam, hogy a szüleim mennyit güriznek azért, hogy nekünk mindenünk meglegyen, és tudtam, a pénzt nem osztják ingyen, ahhoz pedig, hogy jól fizető állásom legyen, sokat kell tanulni.
Persze volt, mikor én is lazítottam, hagytam had, sodorjon az ár, jártam a többiekkel szórakozni, kipróbáltam olyan dolgokat, amikre nem szívesen emlékezem vissza.
Nem meglepő módon felvettek az orvosi egyetemre, ekkor elköltöztem otthonról. Túl sokat kellett volna utaznom minden nap otthonról az egyetemig, ezért kollégiumba mentem. Mehettem volna albérletbe is, de azt mondták, az egyetemi éveknél csak az a jobb, mikor azokat valaki kollégiumban tölti. Valóban így lett. Lazítottam a tempón, amit eddig diktáltam magamnak, tudtam, hogy már a célegyenesben vagyok. Majd minden megváltozott. Ügyeletben voltam, mikor egy súlyos motoros balesetet elszenvedett korombeli fiút hoztak be az intenzívre. Matt volt az. Megállt bennem az ütő, mikor megláttam, engem nem engedtek a köze4lébe, nem lehettem bent a műtéteknél, csak kívülről nézhettem. Magamat okoltam a történtek miatt, nem voltam ott, hogy visszafogjam őt, az én hibám volt, hogy akkor ott feküdt azon a műtős asztalon. Az állapota nagyon kritikus volt, végül mégis túlélte.
Sikeresen elvégeztem az egyetemet, majd munkába is álltam, egy nagyobb nevű kórháztól kaptam állásajánlatot, amit el is fogadtam azonnal. Azóta a napjaim zsúfoltak, és annyi időt töltök bent, amennyit csak lehet. Vettem egy házat, és Mattnek is, közvetlenül a szomszéd házat kapta tőlem. A motorozással nem hagyott fel, folytatta az ámokfutó életét, ezért is akartam magam mellett tudni, ha segítségre lesz szüksége, én ott leszek mellette.

***

Nova Ravena Willson Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: Szeretem a művészeteket, a szobrászatot, a festészetet, magam is szeretek rajzolni, bár csak hobbi szinten. Szeretem a múzeumokat, és az összes olyan helyet, ami arról árulkodik, hogy régen, hogyan is éltek az emberek. Szeretem még a bálokat is.

Amiket utál: Nem szeretem... ami azt illeti nagyon kevés olyan van. amit nem szeretek. Egy ilyen az, ha gyerekeket bántanak. Hisz bennük van a jövő...

Jellem: Szeretek segíteni másoknak, ami azt illeti másokat magamnál sokkal előrébb teszem a fontossági sorban. E miatt is van az, hogy rengeteget túlórázok a munkahelyemen. Nem vagyok az a típusú nő, aki órákat képes a tükör előtt eltölteni, és azon gondolkodni, mit is vegyek fel aznap, vagy éppen milyen sminket is viseljek. Szeretek beszélgetni, idegeneket megismerni, hiszem, hogy mindenkiben van valami jó, csak elő kell hozni belőlük.

Külső: 176cm magasságommal általában kitűnök a nőtársaim közül, sokan mondják, hogy modell alkatom van. Vékony derék, formás idomok, sokak álom külseje az enyém. Hajam hosszú, hátközépig érő barna, hullámos. Általában kiengedve szoktam hordani, mikor dolgozom, akkor természetesen összefogom. Szemeim kékek.
Öltözködésben szeretem a nőies, ám nem kihívó ruhákat.

Avataron: Miranda Kerr

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Nova Ravena Willson A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Nova Ravena Willson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nova Ravena Willson   Nova Ravena Willson EmptyHétf. Ápr. 23, 2012 6:16 pm

Nova kedves, üdvözöllek nálunk!

Egyszerű, de szimpatikus karaktert alkottál nekünk, a történetedbe sem lehet okom belekötni, szóval rövidre fogom:
ELFOGADVA

Jó játékot, és remélem sikerül majd pozitívan hatnotok egymásra a testvéreddel! Smile

Z
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Nova Ravena Willson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-