HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Claire Dicello Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Claire Dicello Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Claire Dicello Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Claire Dicello Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Claire Dicello Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Claire Dicello Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Claire Dicello Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Claire Dicello Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Claire Dicello

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Claire Dicello

• Vámpír •

• Vámpír •
Claire Dicello

:: Avataron : Karen Gillan
:: Hozzászólások száma : 13
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 12.
: :
Claire Dicello Tumblr_m32tlq0H4T1qaweqho1_r2_250

Claire Dicello Empty
TémanyitásTárgy: Claire Dicello    Claire Dicello EmptyPént. Ápr. 13, 2012 9:02 pm

Claire Dicello

Claire Dicello Women_karen_gillan_desktop_1920x1200_wallpaper-1078672

Claire Dicello It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Claire Dicello
Becenév: Claire
Faj: Vámpír
Nem: Nő
Kor: Az eredeti korom 118 év, de 21 évesnek nézek ki.
Születés helye és ideje: 1894.12.13-án születtem Olaszországban, Firenzében és 1915.06.21-én változtam át.
Foglalkozás: újságíró
Különleges képesség: -

***

Claire Dicello Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Lorenzo Dicello ácsmester volt, egy vérbeli olasz! Mindig is napbarnított bőre és sűrű fekete haja volt. Nagyon vidám és viccelődő volt, régen nagyon jól ki jöttünk egymással, sokat nevetgéltünk együtt, de a háború nagyon megzavarta kapcsolatunkat, mivel besorozták őt is.
Anya: Camille Benoit varrónő volt. Eredetileg francia nemzetiségű, de miután találkozott apámmal Olaszországba költözött, hogy vele lehessen. Általában sokat dolgozott, így nem igazán beszéltünk. A ruháit nagyon megbecsülték, sokan varrattattak új ruhákat vele.
Testvérek: Chloe Dicello, egy imádnivaló kishúg volt, nagyon szerettem, amíg éltem. Úgy 5 évvel lehetett nálam fiatalabb. Vele tényleg meg tudtam beszélni a gondjaimat.

Egyéb hozzátartozók:
-


***

Claire Dicello Story_www.kepfeltoltes.hu_

1894. december 13-án születtem Firenzében egy meglehetősen hideg éjszakán. Anyám, amikor először a kezében tartott meggyötört arcán apró mosoly látszott. Még a könny is kicsordult a szeméből, hiszen látta, hogy teljesen egészséges vagyok. Ettől a naptól kezdődött el az életem. A gyermekkorom nem volt valami mozgalmas, sokat játszottam az utcabeli gyerekekkel és segítettem a szüleimnek. Akkor változott meg az életem, mikor meg tudtam, hogy kishúgom fog születni. Nagyon izgatott voltam, ahogy az anyám is. Sorra készítette a ruhákat a húgomnak én pedig mindig segíteni akartam neki, habár néha csak a lába alatt voltam.
Amikor eljött a nap, végre elmondhattam, hogy nem vagyok végre egyedül. Azonban volt egy kis probléma. Ő 5 évvel fiatalabb volt nálam. Az első két évében csak evett és aludt. Ez már-már bosszantó volt. 14 éves koromban úgy éreztem mindent megtehetek. Már sokkal nőiesebb voltam, mint régen. A divat és fiúk is jobban érdekeltek. Az anyámat mindig azzal terheltem, hogy készítsen nekem új ruhákat, ezért azonban meg kellett dolgoznom. Mivel anya egésznap varrt, nekem kellett a háztartási munkákat megcsinálni. Ebbe bevontam a húgomat is, Chloet. Ő tette rendbe az udvart. Neki ez nem volt olyan rossz dolog, mert ő eleve szerette a növényeket.
18 éves koromban már hivatalosan is felnőtt lettem.. Ebben az évben megismerkedtem egy igazán kedves úriemberrel, Matteo Revelloval. Sokszor találkoztunk, így egyre inkább meg kedveltünk egymást. Matteo sokat utazott az országban, egyszer engem is magával vitt Velencébe. Nagyon élveztem az utazást, mert eddig még soha sem voltam más városban. Az a sok ember és a vízen lévő város…! Ez az utazás nem csak a város miatt volt igazán felejthetetlen, ekkor kérte meg a kezemet. Én persze rögtön igent mondtam. Két év múlva elköltöztem a szüleimtől és összeköltöztem vele. Egy kis városkában, Goriziába költöztünk. A város az Alpok lábánál fekszik, az Isonzó folyó és a Vipava mentén. Itt végre csakis együtt lehettünk. Gyakran mentünk a folyók torkolatához, ahol sétálgattunk.
Sajnos ebben az évben kirobbant az I. világhánorú. Matteot besorozták, én pedig otthon maradtam egyedül. Ezek az évek nagyon veszedelmesek voltak. Sosem tudtam nyugodtan aludni. Féltem, hogy egy nap egy olyan levelet kapok, amiben az áll, hogy megölték a kedvesemet.
Úgy éreztem, hogy nem lehet rosszabb. A szerelmem és az apám a háborúban harcol, én pedig egyedül itthon vagyok. Azonban volt ennél rosszabb is 1915. június 15.- én megtámadtak minket. Megkezdődött az úgynevezett isonzói csata. Katonák érkeztek a városba. A lakókat már evakuálták, csak én maradtam itt. Engem valahogy kifelejtettek. Biztosan azért, amiért mindig zárva volt az ajtó és el volt sötétítve az egész ház. Úgy tűnt mintha nem lakott volna benne senki.
Azon a reggelen lövéseket hallottam. Kinéztem, hogy van-e valaki az utcán, de senkit sem láttam csak fegyveres férfiakat, akik számomra érthetetlenül ordítottak. El kellett menekülnöm innen. Összepakoltam gyorsan egy kis ennivalót, aztán futottam, ahogy csak tudtam. A támadók gyorsan beértek a városba, muszáj volt sietnem. Sokszor visszanéztem, hátha követnek. Nagy szerencsémre nem követett senki. A város mellett közvetlen volt az erdő. Miután úgy éreztem, hogy nem fognak már követni megálltam. Leültem egy ledöntött fa törzsére és az arcomat a kezembe temettem. Nem tudtam, hogy mit tehetnék. A várost körbe vették, én pedig nem tudtam sehova sem menni. Nem volt más választásom, itt kellett maradnom az erdőben. Elhatároztam, hogy beljebb megyek, de lépteket hallottam. Az ereimben megfagyott a vér. Nem tudtam mozdulni. Ők egyre közelebb jöttek, már nem menekülhettem el, az már nagyon feltűnő lett volna. Próbáltam zajtalanul hátrálni, viszont ez egy kicsit nehéz megtenni egy erdőben. Éppen meg akartam fordulni, amikor hirtelen egy férfi termett előttem, ha jól láttam Matteo volt az. Nagyon meglepődtem, hiszen az előbb még nem volt itt. Úgy volt, hogy ő is harcol. Nem tudtam elképzelni, hogy mit kereshet itt. Ő meg fogta a kezemet és leültetett az egyik kidőlt fára és elmondta nekem, hogy ő egy igazi vámpír. Először nem hittem neki, olyan nevetségesnek tűnt. De aztán elmondta, hogy én vagyok az élete értelme, és hogy örökre összeköthetjük egymást egy vérszerződéssel. Én beleegyeztem, hogyha így örökre együtt lehetünk, akkor nekem ez megér ennyit! Először én ittam a véréből, majd végül ő ivott az enyémből.
Nem sokkal a történtek után felébredtem. A földön feküdtem Matteo pedig mellettem ült. Megérintettem azt a helyet, ahol megharapott, azonban nem volt ott semmi. Fel álltam a földről, egyszer csak végtelenül nagy éhséget éreztem. Vérre voltam éhes. Az újdonsült életpárom felajánlotta a vérét, én pedig ittam. Az vér íze a számban leírhatatlan volt, egyszerűen csodálatos! Azt hiszem, nem fogom megunni a vért…
A vámpírrá válásom után sokat utazgattunk. Szinte az egész világot bejártuk és közben sokat tanultam is. Az 1939. szeptember 1.-je után kirobbant II. világháború, viszont eléggé megviselt. Túl sok volt az öldöklés, nem tudtam mindig visszafogni magam. Persze, Matteo mindig próbált megvigasztalni, de nem mindig sikerült neki.
Néha nagyon furcsáltam, hogy túl sokszor utazunk el, és ha elutazunk, akkor meg Matteo ideges. Először nem jöttem rá, hogy miért. De idővel, amikor szemtől-szemben álltam az okozójával, mindent megértettem. Ő a defenzorok elől futott. A defenzor, akivel először találkoztam megölte Matteot. Innentől megértettem, hogy már nem vagyunk biztonságban. Ott helyben megfogadtam, hogy meg fogom bosszulni az életpárom halálát.

* Később, 20 évvel a történtek után 2012-ben *

Az utóbbi időben próbáltam beilleszkedni az emberek közé, hogy ne legyek olyan feltűnő. Próbáltam olyan ruhákat felvenni, mint ők és olyan kütyüket használni, ez viszont igen nagy feladat. A technológia igen nagyot fejlődött.
Még mindig keresem a szerelmem gyilkosát. Most már teljesen felkészültem a találkozásra. A 20 év alatt sok embert öltem meg hidegvérrel. Nem tart vissza egy sikítozó ember. Persze azóta az a defenzor is sokat fejlődhetett és öregedett. Én azonban nem változtam semmit. Ugyanúgy néztem ki, ahogy azelőtt.
Sokat nyomoztam ez után az ember után, hogy ki ő és most megtaláltam. Erdélyben van és teljesen védtelen. Ő egy negyvenes éveiben járó férfi. Úgy terveztem, hogy miután odamegyek, kiirtom az egész családját, hogy érezze, amit én éreztem. Addig amíg nem találom meg újságíróként dolgozok. Ez a munka azért jó, mert követni tudom a világban történő változásokat. Meg persze elég jó a fizetés is, úgy hogy el tudom magam látni.
Ha végre végeztem azzal a gyilkossal új életpárt fogok keresni. Nem szeretném az egész életemet egyedül eltölteni. Szeretnék egy kis figyelmet, olyat amit Matteotól kaptam. Persze őt senki sem pótolhatja igazán, de néha egy ölelés jól esne…

***

Claire Dicello Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret:Imádok történeteket írni, zenét hallgatni és táncolni. Ó és ki ne hagyjuk a ruhákat! Az összeset szeretem. Bármilyet felveszek. Általában minden héten veszek egy párat. Tudom, kicsit ruhamániás vagyok.
Amiket utál: Nem sok minden van... Talán a gombát utálom a legjobban, mint ételt. Sosem volt valami jó íze. Talán még a golfot, mert nagyon unalmas egy sport.
Jellem: Kicsit szerény és visszahúzódó vagyok. Nem igazán találtam az évek során rendes barátokat, talán egy-kettő van. Ezeket a barátokat, viszont megbecsülöm. Próbálom velük tölteni az időm nagy részét.
Sosem voltam valami magabiztos, általában elég visszahúzódó vagyok. A beszélgetéseket sem én kezdeményezem, félek a visszautasítástól.
Most, hogy vámpír lettem, egy kicsit nehezebb emberek közé mennem. Érzem, hogy a vér folyik az ereikben, és nagyon nagy a kísértés. Volt, hogy elveszítettem a fejem és nem bírtam magammal, erre nem szívesen gondolok vissza.


Külső:
Vállig érő vörös hajú és enyhén zöldes-barna szemű lány vagyok. A hajamat általában leengedve hordom, de néha zavar a hajam és akkor felkötöm lófarokba. Sosem voltam egy óriás, elég kis növésű vagyok, néha azzal cikiztek, hogy milyen kicsi vagyok. A bőröm már születésemtől kezdve fehér volt,(ami Olaszországban elég fura, hiszen ott általában mindig meleg van, az emberek csoki barnák) a vámpírrá válásom óta viszont fehérebb lett.
Régen nagyon szerettem az egyberuhákat, azonban most már az akkori divat szerint kicsit furcsán néznék ki. Általában csőnadrágot és tunnikát hordok, tornacipővel, mert az a legegyszerűbb... Ha mondjuk egy nagyobb eseményre megyek, akkor viszont szeretek kiöltözni.


Avataron: Karen Gillan


A hozzászólást Claire Dicello összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 21, 2012 9:57 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lev Csehov

• Ember •

• Ember •
Lev Csehov

:: Avataron : Hayden Christensen
:: Hozzászólások száma : 652
:: Születésnap : 1987. Mar. 13.
:: Csatlakoztam : 2012. Jan. 01.
:: Kor : 32
:: Foglalkozás : Szerencse játék
: : Claire Dicello Stranger_www.kepfeltoltes.hu_

Claire Dicello Empty
TémanyitásTárgy: Re: Claire Dicello    Claire Dicello EmptySzomb. Ápr. 14, 2012 11:57 pm

Helló Claire!

Először is, üdvözöllek az oldalon. Elolvastam a történeted és ezzel kapcsolatban, írtam neked PM-et. ^^

Lev

• • • ○ • ○ • ○ • • •

*** Karakterlapom *** Pöttyöm Pannimtól *** Járgányom *** Bűvölt pókerkészlet ***Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lev Csehov

• Ember •

• Ember •
Lev Csehov

:: Avataron : Hayden Christensen
:: Hozzászólások száma : 652
:: Születésnap : 1987. Mar. 13.
:: Csatlakoztam : 2012. Jan. 01.
:: Kor : 32
:: Foglalkozás : Szerencse játék
: : Claire Dicello Stranger_www.kepfeltoltes.hu_

Claire Dicello Empty
TémanyitásTárgy: Re: Claire Dicello    Claire Dicello EmptySzomb. Ápr. 21, 2012 12:26 pm

Helló megint!

A javításokkal most már elfogadható a karakter. Nekem pedig nincs más dolgom, minthogy ezt megtegyem!

Elfogadva!

Foglalja avatárt és mehetsz is játszani.

Remélem jó érzed majd magadat nálunk és izgalmas játékokat kívánok.

Lev.


• • • ○ • ○ • ○ • • •

*** Karakterlapom *** Pöttyöm Pannimtól *** Járgányom *** Bűvölt pókerkészlet ***Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Claire Dicello Empty
TémanyitásTárgy: Re: Claire Dicello    Claire Dicello Empty

Vissza az elejére Go down
 

Claire Dicello

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-