HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Vámpírok Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Vámpírok Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Vámpírok Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Vámpírok Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Vámpírok Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Vámpírok Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Vámpírok Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Vámpírok Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
Lucas Kenward

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 825
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: : Vámpírok Tumblr_mas7mp0i1m1rppid9o6_250

Vámpírok Empty
TémanyitásTárgy: Vámpírok   Vámpírok EmptyKedd Jan. 18, 2011 3:09 am

VámpírokMára már senki sem tudja, hogy honnan is származnak ők. Ők is emberek valamilyen szinten, de nem teljesen. Emberi testben élnek, s épp úgy éreznek mint bárki más. Fogyasztanak emberi táplálékot, de az életben maradáshoz vérre is szükségük van. A nap semmilyen gondot nem okoz nekik, ennek ellenére aludni a föld alá mennek, hogy beszívják annak tápanyagait. Véget vetni életüknek csupán tűzzel vagy a fej leválasztásával lehet. Továbbá egy nála erősebb vámpír, vagy önmaga keze által érheti a halál. Erőteljes hierarchiában élnek, így mindenkor a legidősebb, legnagyobb erővel bíró áll a népcsoport élén, s annak párja. Őt értelemszerűen követik a többiek, kortól, erőtől függően. Szava megkérdőjelezhetetlen, ő a törvény népe szemében. Csak a legfontosabb kérdésekkel foglalkozik, minden másban a tanács tagjai az illetékesek. A faj minden tagját a sötétség fenyegeti, így évről évre egyre brutálisabbá, durvábbá válnak. Ahhoz, hogy elméjük ne boruljon el végleg, szükségük van a fényre. Ezt csak egy életpár adhatja meg. A vámpírok életpárja egy kiválasztott, többnyire ember. Vannak, akik évszázadokig kutatnak, míg megtalálják ezt a személyt, s vannak olyanok is, akiknek sose jön el ez a pillanat, s végül megőrülnek. Ők azok, akiket a mesék vérszívó szörnyetegeiként emlegetnek. Brutálissá válnak, olyanná, akit már csak a halál és a vér érdekel. Ilyen esetben általában a vezér elrendeli a tag azonnali kivégzését. Csak így tarthatják titokban a kilétüket. Ha bármelyikük megleli az életpárját, egy vércsere szertartással kell összekötniük magukat. Ez csak úgy lehetséges, ha mindkét fél beleegyezik, s kizárólag ha egymás testéből isznak. Így egymáshoz kötik magukat, s ezentúl osztoznak egymás fájdalmain, örömein. Képesek lesznek egymás gondolatát hallani. Egyszerre, csak egy életpár lehet, de annak halálával, ismét megkezdődhet a keresés. Aki nem az életpárod, azt nem változtathatod át, ha mégis megkísérled, az illető belehal! Gyermekük lehet, de sajnos igen ritkán fordul elő. 30 éves koruk előtt megáll a testi fejlődésük, így ennél öregebb karaktert nem lehet létrehozni!

Vámpír kinézet:
Erős érzelmek, éhség, vagy vérszag hatására magától jön elő. Ezt az idősebbek már meg tudják gátolni, ám a fiatalabbak nem. Más esetekben, csupán akarattal képesek megmutatni igazi arcukat. Ilyenkor szemük elsötétedik, s normális szemszínük legsötétebb árnyalatában játszik. Szemfogaik megnyúlnak, s arcvonásaik karakteresebbé válnak.


Átváltozás:
Ahogy már fentebb szó esett róla, emberből csak egyetlen egy módon válhat valaki vámpírrá: ha az életpárja változtatja át. Az életpárok igaz szerelemnél is erősebb kapcsolata lehetővé teszi, hogy a vámpír magához hasonlóvá tegye a párját, és ez által társa legyen az örök életben. Az átváltozás vércsere útján történik, erről bővebben az életpárok leírásánál olvashattok.
Ha egy vámpír olyasvalakit próbál átváltoztatni, aki nem az életpárja, az illető belehal!A vámpírok hierarchiája:
Közvetlenül a vezér alatt a fővámpírok állnak, szám szerint négy, utánuk a tanács következik, mely maximum 20 tagból szokott állni. Ám a defenzorok ténykedései miatt az egész vámpírrendszer nemrégiben felbomlott. A régi fővámpírok meghaltak és sok tanácsos is az ő sorsukra jutott, vagy egészen egyszerűen eltűntek. Lucas, a fővezér, azon munkálkodik, hogy újra egyesítse a vámpírtársadalmat, és újraalapítsa a tanácsot. Ez persze az új, lázadó vámpírok közelében egyáltalán nem könnyű feladat.Alap erejük:
- Gyorsaság
- Ember feletti erő
- Kifinomult érzékek
- Gyors gyógyulás
- Tudatmódosítás /csak mértékkel/
- Alakváltás: macskafélék (pl: házi macska, hiúz, leopárd...) - A vámpírok tetszés szerint magukra ölthetik bármelyik macskaféle alakját, ha a kiválasztott fajra gondolnak. Az átváltozás nem igényel sok időt, csupán egy szemvillanás, akárcsak a defenzoroknál, és visszaváltozáskor ugyanúgy ruhában vannak, mint előtte.


A vámpírvezetőség tagjait csak a Staff engedélyével lehet megalkotni!

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
Dante Christo

• Terra Anxia lázadó vezér •

• Terra Anxia lázadó vezér •
Dante Christo

:: Avataron : Stephen Amell
:: Hozzászólások száma : 30
:: Születésnap : 1489. Jan. 02.
:: Csatlakoztam : 2012. May. 03.
:: Kor : 530
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke, Canada
:: Foglalkozás : Vámpírcsapat feje, volt üzletláncvezető
: : Vámpírok Tumblr_mck2hp4VO01qjzjp3o1_500

Vámpírok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Vámpírok EmptyKedd Feb. 05, 2013 11:51 pm

Terra AnxiaLucas és az Alpha Fidelis-től különvállt, Dante vezetésével megalakult vámpír klán. A Terra szó földet jelent, az Anxia pedig féltőt. Ez jelképezi Dante céljait. A saját földjét féltő vezér elhatározta, hogy átveszi a hatalmat Lucas-tól. A városban az ő általa irányított vámpírokat is bevonta a tervébe így tudott megalakulni a szövetség.
Az ide tartozó tagokra jellemző a heves vérmérséklet, a hatalom vágy, a birtokolni akarás. Nem tisztelnek se embert, se istent. Egyetlen vezetőjükként Dante-t ismerik el, és elsődleges céljuk az Alpha Fidelis-el ellentétben, hogy koronázatlan uralkodói legyenek a városnak.

Alaperejük ugyan az, mint a sima vámpíroknak.
- Gyorsaság
- Ember feletti erő
- Kifinomult érzékek
- Gyors gyógyulás
- Tudatmódosítás /csak mértékkel/
- Alakváltás: macskafélék (pl: házi macska, hiúz, leopárd...) - A vámpírok tetszés szerint magukra ölthetik bármelyik macskaféle alakját, ha a kiválasztott fajra gondolnak. Az átváltozás nem igényel sok időt, csupán egy szemvillanás, akárcsak a defenzoroknál, és visszaváltozáskor ugyanúgy ruhában vannak, mint előtte.


A hozzászólást Dante Christo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 06, 2013 12:44 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante Christo

• Terra Anxia lázadó vezér •

• Terra Anxia lázadó vezér •
Dante Christo

:: Avataron : Stephen Amell
:: Hozzászólások száma : 30
:: Születésnap : 1489. Jan. 02.
:: Csatlakoztam : 2012. May. 03.
:: Kor : 530
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke, Canada
:: Foglalkozás : Vámpírcsapat feje, volt üzletláncvezető
: : Vámpírok Tumblr_mck2hp4VO01qjzjp3o1_500

Vámpírok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Vámpírok EmptySzer. Feb. 06, 2013 12:09 am

Alpha FidelisLucas által vezetett vámpírszövetség. Dante és a csoportja különválása után Lucasnak, mint fővezérnek is meg kellett erősítenie a csapatát. A tagok legtöbbje lojális a vezetőhöz és az ő elveihez. A Terrákkal ellentétben az Alpha elsődleges célja nem a területhódítás és a hatalomszerzés, hanem a Defenzorok visszaverése, a különösen nagy gondot jelentő Nox-ok el tüntetése, és a Terra által okozott fenyegetés csökkentése. Többségük a külvárosban él, Lucas birtokán.

Alaperejük ugyan az, mint a sima vámpíroknak.
- Gyorsaság
- Ember feletti erő
- Kifinomult érzékek
- Gyors gyógyulás
- Tudatmódosítás /csak mértékkel/
- Alakváltás: macskafélék (pl: házi macska, hiúz, leopárd...) - A vámpírok tetszés szerint magukra ölthetik bármelyik macskaféle alakját, ha a kiválasztott fajra gondolnak. Az átváltozás nem igényel sok időt, csupán egy szemvillanás, akárcsak a defenzoroknál, és visszaváltozáskor ugyanúgy ruhában vannak, mint előtte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
Lucas Kenward

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 825
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: : Vámpírok Tumblr_mas7mp0i1m1rppid9o6_250

Vámpírok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Vámpírok EmptySzer. Feb. 06, 2013 1:13 am

Vámpír életpárokAz életpár az a személy, aki képes fényt hozni egy vámpír életébe. Ez csak akkor lehetséges, ha mindkét fél beleegyezésével vért cserélnek. Amíg nem történik meg az ősi „szertartás” addig csupán olyan, mintha egy ember vonzódna egy másikhoz. Figyelem! Ha véletlenül nem egy számodra kijelölt életpárt próbálsz átváltoztatni, az alany életét veszti a vércsere után.

Kiből lehet életpár

Életpár fajtól függetlenül bárki lehet. Ha ember változik át vámpírrá az életpárja által, akkor annak erejét és képességeit is megkapja. Ha esetleg egy defenzorral esne meg ugyanez, akkor ő is megkapja a vámpír párja képességeit és erejét, viszont a defenzori tulajdonságokat mind elveszti.

Miből veszed észre

Csupán erős vonzódást érzel a másik iránt az első pillanattól kezdve, még akkor is, ha egyébként nem is lenne szimpatikus. Idővel feltűnik, hogy mellette valahogy szebbnek tűnik minden, pont úgy, mintha szerelembe estél volna. Na persze az is megeshet, hisz az életpár nem más, mint a sors által kijelölt tökéletes partner. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek viták köztük. Egyszerűen csak úgy élvezzük a társaságát, ahogy van. A vitákkal és a boldog pillanatokkal együtt. Azonnal, vagy idővel tűnik csak fel, de mindenképp egymásba szeretnek a párok. Ha rövid időn belül nem végzik el a „szertartást”, akkor mindketten depresszióba esnek a másik hiányától. Ez csak akkor múlik el, ha egyikőjük életét veszti. Amint rátalálsz az életpárra, ketyegni kezd az óra… TIK - TAK... TIK - TAK...
Vajon te elég gyors leszel, avagy odaveszel?
Figyelem! Életpár nincs szerelem nélkül, viszont szerelem lehetséges életpár nélkül.

Küzdeni ellene, illetve függni tőle

Küzdeni lehet egy ideig. Persze ezzel csak becsapja magát az a bizonyos személy. Ha elég erősek a felek, akár évekig is ellenállhatnak a vonzódásnak, de ennek többnyire egyikük halála vet véget. Az erős depresszió idővel egyiküket maga alá temeti, s hogy kit, ez csak attól függ, hogy a vámpír mióta vár már a párjára.
A szertartás előtt csupán érzelmileg függnek egymástól a partnerek. Akaratlanul is vágynak a másikra, keresik egymás társaságát.

Átalakulás

Egy vámpír képes átváltoztatni bárkit azzá ami ő, abban az esetben, ha az a személy az életpárja. Csupán önszántukból kell egymás testéből vért inniuk, miközben szóban életpárrá, örök társsá fogadják egymást. Ezután az átváltoztatandó személy eszméletét veszti, majd nem sokkal később megkezdi a haláltusáját. Ez mindenkinél máshogy alakul. Általában lassan, fájdalmasan távozik az élet a testből, hogy aztán egy mély álmot követően, mint vámpír éledjen fel.
Figyelem! Ha nem az élettársaddal viszed véghez a szertartást, akkor a másik személy nem tér vissza az életbe.

A kötelék

Életpárok között a szertartás véghezvitelét követően erős kötelék alakul ki. Érzik egymás érzéseit, hallják egymás gondolatait. Osztoznak mindenben, még az erejükben és a képességeikben is. A távolság nem akadály, viszont minél több ideig vagytok egymás nélkül, annál komorabbá váltok.

Egy életpár elvesztése
Az életpár elvesztése nagy fájdalommal jár. Amennyiben már megtörtént köztük a vércsere, partnere végigéli mindazt a kínt, amit a másik érez a halálakor.
Ha egy erősebb vámpír, például egy tanácstag veszíti el az életpárját, akitől a képességét kapta, akkor az ő képességei is elvesznek, és egyszerű vámpírrá válik. Ezzel nem csak a képességét, de az ezáltal kapott rangját is elveszíti.

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
Ajánlott tartalom

Vámpírok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Vámpírok Empty

Vissza az elejére Go down
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Leírások-