HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Kylie Moonrose Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Kylie Moonrose Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Kylie Moonrose Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Kylie Moonrose Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Kylie Moonrose Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Kylie Moonrose Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Kylie Moonrose Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Kylie Moonrose Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Kylie Moonrose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous


Kylie Moonrose Empty
TémanyitásTárgy: Kylie Moonrose   Kylie Moonrose EmptyHétf. Jan. 16, 2012 7:22 pm

Kylie Moonrose

Kylie Moonrose 201-12

Kylie Moonrose It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Kylie Moonrose
Becenév: Kylie, Kyl
Faj: Vámpír
Nem: Nő
Kor: 200 éves kinézetre 20
Születés helye és ideje: 1811. Július 15.
Foglalkozás: Dalszövegíró


***

Kylie Moonrose Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Garret Moonrose - Meghalt
Anya: Mira Tyd - Meghalt
Testvérek: Nincs

Egyéb hozzátartozók:
Nincs számon tartva


***

Kylie Moonrose Story_www.kepfeltoltes.hu_


Kylie Moonrose egy forró nyári napon született 1811ben. A naptár július 15.-t írt. Történetünk helyszíne pedig nem más, mint Erdély, azon belül is Brassó. Késő délután volt amikor az ifjú Kylie meglátta a napvilágot, s minden boldognak és szépnek ígérkezett. Ám nem minden történet végződhet Happy End-el. A kislány anyjának ugyanis nem adatott meg, hogy karjaiban tartsa gyermekét. A szülés után tűz ütött ki abban az épületszárnyban, ahol Mira tartózkodott, és bár gyermeket és a többieket ki tudták menekíteni, az újdonsült anyuka bennégett. A kis családban ezek után vegyes érzelmek uralkodtak. Kyliet ezután apja, Garret Moonrose nevelte fel. Szép gyermekkora volt, békés, ám apja egyre jobban magába roskadt szerelme elvesztése miatt, s ahogy telt az idő, egyre jobban eltávolodott a kislánytól. Kylienak ezért nagyon hamar a saját lábára kellett állnia. Apja, 12 éves korától szinte soha nem foglalkozott vele, kerülte a saját lányát, mert az ifjú vámpír a megszólalásig hasonlított halott anyjára, ami frusztrálta a férfit. A lány, éppen ezért, soha nem értette meg az apját, nem tudnia szeretni, úgy tekintett rá mint egy gondozóra, mélyebb kapcsolat soha nem volt közöttük. Ám ezzel teljesen magára maradt a nagybetűs életben. Ugyan gyorsan megtanult a saját lábán állni, sorscsapásainak koránt sem volt vége. 1911-et írtunk amikor egy hideg, téli éjszakán Kylie egész élete fenekestül felfordult. Ezen a napon korán reggel talpon volt, s a városba igyekezett az ügyeit intézni. Akkor még nem tudta, hogy mi fogja otthon várni, amikor hazaér. Érzékei óvva intették attól hogy közelebb menjen, amikor a kertkapuhoz ért. A ház belsejéből erős férfihangok, de egyik sem az apjáé. Bűz, valami idegen, visszataszító. Kylie, hisz volt esze, tisztes távolságot tartott a háztól, az erdőben rejtőzött el. Csak akkor merészkedett elő, amikor már érzékei semmi veszélyeset nem jeleztek. Bár ne tette volna. Mindenhol vér, vörös tenger a padlón, bíbor foltok a fehérre meszelt falakon. Orrfacsaró hullaszag, ami a vér illatával keveredett, de már abból is sok volt. A padlón holttestek, az egyik az apjáé, a többi defenzoroké. Addig a nő soha nem érzett félelmet, de most megtanulta mi a rettegés. Az apja homlokára egy cetli volt tűzve, amire vérrel írták a következő szót: " Megtalálunk!". Kylie nagyon megijedt, hisz előtte soha nem találkozott defenzorokkal, így jobbnak látta, ha menekül. Talán órákig futott, talán napokig, már maga sem tudta amikor összeesett az erdőben. Pár nappal később vámpírok találtak rá, s vették a szárnyuk alá az egyedül maradt nőt. Heten voltak, három nő és négy férfi. Náluk él most is, nekik köszönheti hogy most az, aki, hogy van egy családja és boldog lehet. De a defenzorok iránti gyűlölete, s az apja elvesztése miatt érzett fekete űr soha nem lett kimosva a lelkéből. Ezt egy ember érti meg, akinek olyan sokat köszönhet, Cassy Falls, a klánon belüli vámpír nő, a legjobb barátja, aki már-már fogadott anyja Kylienak.
***

Kylie Moonrose Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: Kylie egy igen nyitott személyiség. Nagyon szeret a természetben lenni. Imádja az őt körülvevő élőlényeket, legyen az bogár, madár, vagy éppen egy négylábú, esetleg patás jószág. Szívesen olvas, ír. Imád énekelni, szép hangja is van hozzá, mégis, érzelmeit inkább a tollán keresztül adja ki magából. Nagyon szép verseket, dalszövegeket ír, ha elkapja az ihlet.

Amiket utál: Különösebb félelme nincs, de a defenzoroktól retteg. Nem szeretne egyel sem szemtől-szembe találkozni, hiába hajtja az irántuk érzett keserű düh. Talán, amitől még fél, hogy egyedül marad, hogy nem lesz senkije az életben. Ezenfelül utálja ha semmibe veszik, erős személyiség így kiharcolja hogy valaki számba vegyék.

Jellem:Nagyon kedves és aranyos lány. Bármikor szívesen kezdeményez beszélgetést, részben azért, mert kíváncsisága folytán minden érdekli. Nagy szemekkel figyel, akármiről mesélsz neki – hogy aztán hozzátehesse, amit ő hallott minderről. A pontosság kedvéért tegyük hozzá: azért bármi nem érdekli. Száraz tényekkel, adatokkal nem tudod megfogni a fantáziáját. Az ellenségeivel viszont kíméletlen. ha valakit utál, azzal nem tud jó pofizni, legszívesebben néha leköpné, de tartja magát, ám tekintete ilyenkor sok mindent elárul.

Külső: Kylie nem egy magas nő, a vámpírok között meg főleg kicsinek számít mindössze 164 cm-es magasságával. Ezért aztán nagyon szereti a magassarkúakat, sokszor látni ebben a cipő fajtában. Öltözködését egy szóval tudnám kifejezni: Vad. Ám nagyon is törődik vele hogy az összhatás mindenkit levegyen a lábáról. Szereti az egyszerű színeket, ami nem okoz feltűnést így a fehér, szürke és a fekete színek szerepelnek leginkább a ruhatárában. De szívesen visel smaragdzöld és rubinvörös ruhadarabokat is.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Kylie Moonrose A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Kylie Moonrose Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kylie Moonrose   Kylie Moonrose EmptyHétf. Jan. 16, 2012 8:12 pm

Üdvözöllek nálunk, Kylie!

Elolvastam a történetedet, és nagyon tetszik a stílusod, az írásod is jó volt egyetlen részletet kivéve, de ezt javítottam. Ezzel kapcsolatban menni fog neked egy PM a biztonság kedvéért, de nem szeretnének tovább tartóztatni, szóval:
ELFOGADVA!

Jó játékot! Smile

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Kylie Moonrose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Inaktív karakterek-