HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Mira Nanamy Rose Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Mira Nanamy Rose Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Mira Nanamy Rose Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Mira Nanamy Rose Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Mira Nanamy Rose Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Mira Nanamy Rose Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Mira Nanamy Rose Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Mira Nanamy Rose Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Mira Nanamy Rose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mira Nanamy Rose

• Vámpír •

• Vámpír •
Mira Nanamy Rose

:: Avataron : Nam Jihyun
:: Hozzászólások száma : 67
:: Csatlakoztam : 2012. Jan. 14.

Mira Nanamy Rose Empty
TémanyitásTárgy: Mira Nanamy Rose   Mira Nanamy Rose EmptySzomb. Jan. 14, 2012 7:01 pm

Mira Nanamy Rose

Mira Nanamy Rose Kepatmeretezes_hu_nam_ji_hyun2_www.kepfeltoltes.hu_

Mira Nanamy Rose It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Mira Nanami Rose
Becenév: Mír, Mira, Nana, Nanami, Nina
Faj: Vámpír
Nem: nő
Kor:20
Születési helye és ideje:1992. 07. 14 Erdély
Foglalkozás: Modell és énekes
Különleges képesség:-

***

Mira Nanamy Rose Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Rafael Rose - Életben van ki tudja már hol a kapcsolatom vele nagyon rossz.
Anya: Amany Rose - Halott
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók:
Rick Rose apám bátya undok féreg. Jelentősen utálom őt és ő sem kedvel engem. Hary Mecros anyám bátya vele a kapcsolatom jó neki tartozom hálával.

***

Mira Nanamy Rose Story_www.kepfeltoltes.hu_

Az én történetem igazán furcsa. Bár mindenkinek a történetében és életében biztosan volt valami meglepő. A családom sem épp mondható minden napinak. Nem is tudom hol kezdjem. A születésem előtti részt is el kell mesélnem ahhoz, hogy megértsétek az egész összképet. Az egész történet itt kezdődött Erdélyben . Meleg nyári este volt. Mindenki kint volt az utcán vagy a réten akárhol. Sétáltak és egymás társaságát élvezték az emberek. Minden olyan tökéletesnek látszott és nyugodtnak. Ekkor kezdődött minden. Anyám Anamy Rose a parkban volt. De annak is a kisebb és eldugottabb részén. Teljesen egyedül. Anyám nem volt az a fajta nő aki állandóan a társaság középpontjában volt és nyüzsögtek körülötte az emberek. Nem ő az a magának való csendesebb típusú lány volt. Viszont nagy gyengéje volt, hogy könnyen le lehetett nyűgözni. Hamar letudták őt venni a lábáról főleg az olyan emberek mint az apám. A sármos mosolyú meleg tekintetű és titokzatos emberek. Itt a parkban találkoztak először egymással. Előtte viszont apám fogadást kötött bátyával, hogy elbűvöli azt a lányt aki épp ott ül a parkban a fa alatt és lefekteti őt. Tehát apám nem szerette anyámat. Oda ment hozzá és kedves szavakkal elhívta magával randevúra. Persze anyám zavarban volt és elpirult ami sajnos látszott rajta. Felállt kissé remegve és bólintott. Elment vele arra a randevúra. Ezen a randevún még nem történt köztük semmi mint mondtam anyám nem volt olyan nő. Apám haza kísérte majd ő is elment a bátyához. Elég mérges volt és kiabált hiszen terve nem sikerült rögtön. Rick persze meg kinevette, hogy milyen ügyefogyott, hogy még egy ilyen jámbor lány fejét sem képes elcsavarni. Apám még sokszor elvitte anyámat randevúra. Míg végül elérte célját és anyám lefeküdt vele. Anyám persze mit sem sejtett az egészből. A fogadásról arról, hogy apám csak kihasználta őt. Reggel anyám elment a testvéréhez Hary-hez és elmondta neki, hogy terhes. Ezt onnan tudta ilyen hamar, hogy anyám egy igen erős defenzor volt. A testvére Hanry egyszerű ember. Így a gének nem jönnek olyan jól át hiszen nem tiszta vérű anyám családja. Viszont apámé az volt. Eredeti tiszta vérű vámpír. Így lettem én is az. Anyám miután a jó hírt elmesélte a bátyának elment apámhoz, hogy neki is elmondja a remek hírt. Amikor oda ért és be akart nyitni hallotta a gonosz kacajt és a beszélgetést. Így hallgatózott az ajtó előtt. Meghallotta az igazságot, hogy apám csak kihasználta és most, hogy megnyerte a fogadást megfogja majd ölni őt csak előbb kitalálja hogyan. Anyám sírva fakadt és elfutott a bátyához. Elrejtőzött nála amíg meg nem szült és elég erős nem lettem ahhoz, hogy Hary is képes legyen felnevelni. Viszont apám megtalált minket. Mérges volt, dühös nem tudta ki vagyok hiszen anyámról nem tudta, hogy terhes. Oda jött hozzám és Harry-hez mert az ő karjaiban voltam és kérdezte:
- Kije ez a gyerek? -
Hanry pedig válaszolt. Tudta, hogyha megmondja az apámnak, hogy az ő lánya vagyok akkor meghalok. Viszont ha hazudik akkor életben maradhatok.
- Ő az én lányom-
* Válaszolta úgy Hanry, hogy egyenest bele nézett apám szemébe, hogy teljesen elhiggye azt amit mond. Apám a szemeit össze húzta majd halk morgó hangot adott ki. Ismerős voltam neki csak nem tudta miért. Annak tudta be, hogy anyám rokona vagyok. Ha tudta volna az igazat nem lennék most életben. Apám elment és magával vitte anyámat is. Hanry csak ennyit tehetett mint ember. Apám pedig ahogy tervezte megölte anyámat. Hanrynek ki kellett találnia hogyan etessen egy kis vámpírlányt. Egyetlen és ésszerű megoldásnak az tűnt ha a kórházban dolgozik. Innen csempészte nekem a vért így nevelt fel. A múltamról én mit sem tudtam mikor nagyobb lettem. Viszont Hnary a testvére bátyaként úgy gondolta tudnom kell az igazat. Azt hogy ki volt az anyám és mi történt vele. Illetve ki az apám. Azóta ez a célom. Megtalálni az apámat aki valahol itt van azóta is Erdélyben. Illetve a bátyát Ricket aki rábeszélte erre a szörnyűségre. Amikor pedig megtalálom őket ugyanolyan kegyetlen módon hideg tekintettel és érzés nélkül megfogom őket ölni.

***

Mira Nanamy Rose Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: az érdekes izgalmas utazásokat, tárgyakat, rajzolást bár én magam annyira nem vagyok jó benne csak ha kedvem van hozzá. Éneklést , könyveket, sétálást a holdfényben

Amiket utál: az apámat, a bátyát, a hatalom éhes és egoista embereket,

Jellem: Nagyon higgadt és nyugodt jellemnek mondanám magamat. Nem könnyű kihozni a sodromból viszont nem lehetetlen. Könnyen barátkozom bárkivel leállok beszélgetni. Saját múltam témáját elkerülöm nem igazán tárgyalom ezt ki. Nagyon makacs lány vagyok és nagyon kitartó is egyben. Ez a két vonásom elég gyakran idegesít másokat. Nem ismerem azt a szót, hogy nem. Amikor én akarok valamit addig küzdök míg meg nem kapom. Elég sértődékeny vagyok és akkor nem könnyű kiengesztelni. Romantikus típus aki szereti ha egy fiú kezdeményez felé. Viszont ha úgy hozza a helyzet nem gondolkodom megteszem én is az első lépést akár. Nem leszek könnyen szerelmes azért keményen meg kell dolgozni. Ha dühös és mérges vagyok akkor elég kezelhetetlen és kiszámíthatatlan vagyok. Elégé jeges és kegyetlen tudok ilyenkor lenni.

Külső: Nem túl magas lány vagyok. De ez engem sohasem zavart. Középhosszú kissé hullámos vörösesbarna hajam van. Általában ezt leengedve hordom. Szemem barnás néha már szinte feketének látszik. Ez eléggé jeges tud lenni néha. De van amikor meleget áraszt. Karcsú, nőies alkatom van. Ruháim általában vissza fogottak mégis kihangsúlyozzák az alkatomat. Bár ez nem azt jelenti, hogyha úgy hozza kedvem nem veszek fel valami kirívót. Bőröm pedig hófehér.


A hozzászólást Mira Nananami Rose összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 22, 2012 10:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Mira Nanamy Rose A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Mira Nanamy Rose Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mira Nanamy Rose   Mira Nanamy Rose EmptySzomb. Jan. 21, 2012 4:09 pm

Üdv Mira!

Hmm... a történeted kicsit szokatlan, és akad benne pár elírás, de alapvetően nincsen benne semmi komolyabb hiba, nem is vagyok kötekedős kedvemben, plusz még a korlátozás előtt regisztráltál, tehát
ELFOGADLAK.

Csak ügyelj majd kicsit jobban a helyesírásra! Jó játékot! Smile
Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Mira Nanamy Rose

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-