HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Nádja Csehov Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Nádja Csehov Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Nádja Csehov Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Nádja Csehov Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Nádja Csehov Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Nádja Csehov Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Nádja Csehov Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Nádja Csehov Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Nádja Csehov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nádja Csehov

• Ember •

• Ember •
Nádja Csehov

:: Avataron : ✖ kate beckinsale
:: Hozzászólások száma : 146
:: Csatlakoztam : 2012. Jan. 05.
:: Tartózkodási hely : ✖ sherbrooke
:: Foglalkozás : ✖ firkász
: : Nádja Csehov Tumblr_mc4fj4VrCS1rqrk6x

Nádja Csehov Empty
TémanyitásTárgy: Nádja Csehov   Nádja Csehov EmptySzomb. Jan. 07, 2012 5:15 pm

Nádja Csehov

Nádja Csehov Tumblr_m0095xrslz1r0frfb

Nádja Csehov It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Nádja Csehov
Becenév: Nad, Nadi
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 23
Születés helye és ideje: Moszkva, 1987 március 13
Foglalkozás: Újságíró
Különleges képesség: -

***

Nádja Csehov Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Ivan Csehov, 45 éves, testőr, nem szeretem Őt még egy kicsit sem
Anya: Nada, 40 éves, háztartásbeli, a kapcsolatunk nagyon jó
Testvérek: Lev Csehov, 23 éves, tanuló, imádoooom!
Egyéb hozzátartozók: nincs


***

Nádja Csehov Story_www.kepfeltoltes.hu_


Kezembe veszem az űrlapot, és szememmel átfutom a kérdéseket. Nem értem. Miért van szükség erre a sok értelmetlen kérdésre? Nem erre számítottam. Mintha csak valami vallatóba ennék, vagy nem is tudom. Pedig csak tovább szeretném vinni az újságírói karrierem. Elvettem egy kék golyóstollat, vettem egy mély levegőt, majd nekikezdtem az űrlap kitöltésének. Ahogy látom egyhamar nem fejezem be...

Hogy hívják? Nádja Csehov, de jobban szeretem, ha csak Nadinak hívnak. Fiatalosabban hangzik, nem? Vagy itt én nem kérdezhetek? Mindegy... Nádja Csehov.
Kora? Nem szép dolog ilyet kérdezni egy hölgytől. De ha muszáj megmondom. Éves, 23 éves, 9 hónapos és pff... azt, hogy hány napos vagyok már nem számolom ki. A lényeg azon a 23-as számon van, de hogy őszinte legyek, nem szeretek a koromról beszélni.
Édesanyja? Mi van vele? Jaa... hogy meséljek róla. Nada -nak hívják, 40 éves és háztartásbeli. Igazi anya-lánya kapcsolat van köztünk, bár elég gyakran „hajba kapunk”. Ő is makacs, én is az vagyok (én tőle örököltem), és kiállunk a magunk igazáért. Sokszor van olyan érzésem, hogy megtépném, de nem tehetem, mert azért mégiscsak az anyám. Az igazat megvallva nem Ő nevelt fel, de azért mindig számíthattam rá. Most jönne az a kérdés, hogyha sem az apám és sem az anyám nem nevelt, akkor, hogy nőttem fel? Dadák segítségével. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó az anyám, mert az... Csak van nála jobb is.
Édesapja? Mi ez kérem? Nem őket akarom munkába küldeni, mert nekem van szükségem minél hamarabb egy melóra. De jó... ha erre kíváncsiak, tessék. Ivan Csehovnak hívják, 45 éves és testőr. Mondhatnám, hogy a világ legjobb apukája, de akkor hazudnék. Valójában pocsék apa. Nem túloznék, ha azt mondanám, hogy a munkájának él. 24 órából 10-et van otthon, és akkor is alszik. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy a gyereknevelésből sosem vette ki a dolgát. Mintha nem is lenne apám. De tudom, hogy van és szeretem. Foggal körömmel küzdök is azért, hogy anyával a kapcsolatuk megmaradjon. Nem azért, mert nem lennék meg apa nélkül, hanem azért, mert tudom, hogy anya szereti Őt.
Testvérek? Szerencsére csak egy van. De őt nagyon szeretem. Az ikertestvérem Lev. Sok minden közös van bennünk, de a külsőnk nem nagyon hasonlítunk. Szerintem legalábbis nem. Amikor kicsik voltunk nem jöttünk ki valami jól. Helyesbítek: Mindig neki volt baja velem. Állandóan azzal akart játszani, ami az enyém volt, ami nekem sosem tetszett. De szerencsére megváltozott ez már. Idővel érett fiúvá vált, bár nem mondom, elég sokat kellett addig várni. De megérte. Nekem van a világ legjobb testvére!
Egyéb hozzátartozó? Nem tudok róla, bár ki tudja egyszer beállít hozzánk valami útonálló, és azt mondja, hogy a keresztapám. Vagy kiderül, hogy van egy húgom... Na még csak az kéne.
Hol született? Most erre mit válaszoljak? Mint ahogy mindenki más, én is a kórházban születtem. Meglepő, mi? De jó... befejezem. Inkább adok pontos választ, mert még a végén nem kapom meg a munkát. Szóval Moszkvában születtem néhány perccel a testvérem után.
Néhány mondat a gyerekkoráról: Így visszagondolva nagyon szép gyerekkorom volt. Barátságos kis csaj voltam, bár a testvéremmel hajlamos voltam összeveszni. Főleg olyankor, amikor az én dolgaimmal matatott. Hamarabb váltam nővé mint Ő férfivé. Szerettem óvodába járni, már akkor is könnyen barátkoztam. Mint mindenki más, én is hamar szerelembe estem, és alig voltam 10 éves, amikor először szerelmi bánatom volt. Megtudtam, hogy a fiú akit szeretek egy másik lányba szerelmes. Micsoda gondok... Az iskolát soha nem szerettem. Mindig értelmetlennek tartottam. Úgy értem, hogy az oké, hogy megtanítanak írni, olvasni, összeadni, kivonni, szorozni, osztani... de a többi idétlenséget minek kellett megtanulni? Mára már annyira éretté váltam, hogy ezt tudjam, de diák koromban még ezen véleményen voltam. Nem is csoda, hogy gyakran az iskola mellé jártam és nem iskolába.

Miért szeretne újságíró lenni? Hát először is azért, mert ha már kijártam 3 év egyetemet, akkor azt nem fogom csak úgy a szemét kidobni. Másodszor meg azért, mert szeretem ezt csinálni. Az írásban mindig is otthon éreztem magam, és kaptam is a lehetőségen, hogy megpróbáljak belőle hasznot csinálni. Bár igaz, hogy a Havard-ra az anyám kedvéért mentem, de mára már nem bánom. A tavaly fejeztem be az egyetemet, és egészen máig Moscvában volt újságírói állásom. De aztán Erdélybe jöttem, és itt is szeretném folytatni.
Miért jött Erdélybe? Mert úgy gondolom, hogy eleget voltam távol a testvéremtől. Először az apám miatt nem lehettem vele sokat, aztán az anyám miatt, akinek minden vágy az volt, hogy elmenjek a Havardra. Meg, amúgy is kíváncsi voltam erre a „híres Erdélyre”.
Hogy érzi magát az emberek között? Mi az, hogy hogy érzem magam? Természetesen nagyon jól. Már szereztem itt is egy pár barátot, és buliból bulira megyek. Ahol pia van, ott engem is meglehet találni. Szóval igen. Ilyen bulizós csaj vagyok, de azért a munkámat sem hanyagolom.
Miért pont ennél a cégnél jelentkezett az állásra? Őszintén? Én magam sem tudom. Az egyik barátnőm ajánlotta, és megtetszett. Remélem, hogy jól fogunk együtt működni... Persze, ha működünk, mert ugyebár még cseppet sem biztos, hogy felvesznek. Azért mindenesetre én reménykedem benne.

Letettem a tollat, aztán még egyszer átolvastam az egészet. Remélem elég lesz minden válaszom ahhoz, hogy felvegyenek.
***

Nádja Csehov Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: írás, család, bulik, vásárolni, énekelni, táncolni

Amiket utál: kétszínűség, erőszak, ha valaki irányítani próbál

Jellem: Hmm... Hát nem akarok nagyképű lenni, de elég vagány csajnak tartom magam. Szeretek bulikba járni, pasizni és barátkozni. Szeretem minden percemet a családdal tölteni, de nem valami könnyű, mivel ritkán van olyan, hogy az egészen együtt legyünk. Imádok táncolni és énekelni. Utálom, ha valaki kétszínűsködik, és az ilyen embereket, ha egyszer tehetem el is kerülöm. Hajlamos vagyok mindenből viccet csinálni, ami nem mindig jó. Ezt a tulajdonságomat néha az emberek nem nézik jó szemmel, de az ilyenek vagy megszoknak, vagy megszöknek. Ritkán érdekel mások vélménye.

Külső: Hosszú, barna, hullámos hajam és kék szemem van. Nem vagyok égimeszelő, de azért olyan kicsinek sem tartom magam. Mint a legtöbb lányt, engem nem érdekel a súlyom, akkor eszek amikor megéhezek. Szeretek mindig divatosan öltözni, de azért gondoskodom arról, hogy a ruha, amit magamra veszek, kényelmes is legyen. Ékszer és smink nélkül soha nem megyek ki a házból.


A hozzászólást Nádja Csehov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 13, 2012 10:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Natasha Tatjana Davorov

• Defenzor •

• Defenzor •
Natasha Tatjana Davorov

:: Avataron : Kaya Scodelario
:: Hozzászólások száma : 613
:: Születésnap : 1990. May. 01.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 13.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : ügyeletes bajkeverő
: : *The russain crazy girl*

Nádja Csehov Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nádja Csehov   Nádja Csehov EmptyVas. Jan. 08, 2012 11:17 pm

Kedves Nádja Csehov!

Pályázatát a vezetőség átolvasta, s azt megfelelőnek találta! Örömmel közlöm önnel, hogy felvételt nyert!

Nah, viccet félre téve. vártalak, olvastalak, elfogadlak!
Nyomás játszani! Smile

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nádja Csehov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-