HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Loletta Blackwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Loletta Blackwood

• Ember •

• Ember •
avatar

:: Avataron : Cara Delevingne
:: Hozzászólások száma : 18
:: Születésnap : 1995. Mar. 22.
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 31.
:: Kor : 23
:: Tartózkodási hely : Valahol...
:: Foglalkozás : tanuló
: :TémanyitásTárgy: Loletta Blackwood   Szomb. Dec. 31, 2011 4:23 pm

LOLETTA ADRIANNA BLACKWOOD
Karakter teljes neve: Loletta Adrianna Blackwood
Becenév: Letty, Loli, Adri
Faj: Ember
Nem: Lány
Kor: 17 éves
Születés helye és ideje: Montreal, Kanada; 1995. Március. 22-én
Foglalkozás: tanuló
Különleges képesség:

***
Apa: Mason Blackwood; 43; bank alelnök; nagyon jó a kapcsolatuk
Anya: Ella Blackwood; 41; lakberendező; szintén nagyon jó a kapcsolatuk
Testvérek: ~

Egyéb hozzátartozók:
~

***


Azt mondják, hogy gazdag családban születni tudni kell. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de szerencsésnek mondhatom magam, hisz én is egy vagyonos família sarja vagyok.
A Blackwood család tagjaként jöttem a világra. Apám, Mason Blackwood bank alelnők, anyám pedig Ella Blackwood, lakberendezőként keresi a pénzét. 1995 március egyik melegebb napján születtem, a tavasz kezdetével érkeztem az akkor már 2 éves, boldog házpár életébe. A korház szülőszobája a vigasztalhatatlan sírásomtól csengett, de akkor nem én voltam az egyetlen, aki könnyeket rítt. Mason és Ella Blackwood, a szüleim szintén sírtak. Nagy öröm volt számukra az érkezésem, hisz azóta szerettek volna gyereket, mióta házasságra léptek. A szüleim olyan nevet szerettek volna adni, ami egy kicsit is különlegesebb és nem olyan mindennapi, mint például az Elizabeth vagy Isabella. Azonban nem akartak nagyon ritka nevet adni, hogy mások ne furcsálljanak, így hát Loletta lettem. A második nevemet az édesanyám nővére után kaptam, aki úgymond feláldozta az életét, hogy megmentse anyámat.
Már kis korom óta rendkívül sok figyelemben részesültem. A szüleim többnyire dolgoztak, ha pedig otthon voltak, akkor minden egyes percüket elfoglaltam. Apám szívébe loptam magam. Én lettem apa pöttömkéje, az ő kicsi Lettykéje. Anyának pedig én voltam a pici lánya. A család középpontjában álltam.
A szüleim sosem akartak még egy gyereket. Illetve lehet, hogy vágytak rá, de miattam félrerakták kívánságaikat. Emlékeszem, 7 éves voltam, amikor Karácsonykor anyám és apám leültek velem majd elmondták, hogy kis testvért szeretnének nekem. Azt hiszem, azt várták, hogy velük együtt örüljek, de helyette elkezdtem bőgni. Nem tudtam elképzelni az életemet még egy gyerekkel a családban. Akkor nem én lennék a középpontban, nem velem foglalkoznának, hanem a kisbabával, mindenki neki örülne és minden figyelem az övé lenne. Képtelen voltam lemondani ezekről. Megszoktam, hogy én vagyok a kishercegnő a családban és nem akartam, hogy másé legyen ez a szerep. Így történt az, hogy egyke maradtam, de később sem bántam meg.
Már kislányként hozzászoktam a minőségi ruhák, cipők, kiegészítők és egyebekhez, így ahogy nőttem, nőiesedtem mindez egyre rosszabb lett. A vásárlás, a pénzköltés szintén a mániámmá vált. Ha unatkoztam vásároltam, ha rossz kedvem volt szintén, ha csak plázában jártam, még akkor is. Hobbiból vásároltam. Semmitől sem fosztottam meg magam. Úgy gondoltam, ha van elég pénzünk különböző alapítványoknak adományozni, akkor bármit vehetek magamnak.
Mindig is kevés barátom volt, de sok is lehetett, ha nem válogatnám meg volna őket. Már ovis koromban ismertem meg a legjobb barátnőmet, Victoria személyében. Ugyanolyanok voltunk, szerettünk uralkodni, szintén sportként űztük, hogy mások életét felkavarjuk. Mind a kettőnk romlott, veleig. Egyesek a szüleinket hibáztatják ezért. Azt mondják, hogy túlságosan is elkényeztettek minket. Szerintem meg nem így van. Akik ezt gondolják, csupán féltékenyek arra, hogy nekik nem adott meg az az esély, hogy bármit megszerezzenek, amit csak akarnak.
Nagyjából tizenhat éves koromig azt hittem, hogy az életem tökéletes. Rózsaszín felhők között éltem. Úgy véltem, hogy az élet könnyű. Gondtalan voltam. A legnagyobb ellenségeim a sulis társaim voltak. Azonban rá kellett ébrednem, ez nem így van.
Éppen hazafelé tartottam a suliból. Az egyik arrafelé lakó lány velem tartott. Nem is emlékszem, hogy miről beszéltük, mert nem igazán figyeltem rá. A lány csak ismerősöm volt, nem tartozott a baráti körömhöz, de tökéletesen megfelelt arra a célra, hogy hazakísérjen. Aznap úgy döntöttem, hogy a hosszabb, eldugott úton megyek. Nem rég dobtam az akkori barátomat és nagy lehetősége volt arra, hogy az utcában vár, nekem viszont nem volt kedvem a sajnálkozását hallgatni. Mitch mert közel jönni a házunkhoz, mert tudta, hogy apám ki fogja hívni a rendőrséget, ha csak egyet is csettintek.
Éppen a sarkon fordultam be, amikor a messziből kiszúrtam apám kocsiját. Közelebb mentem, mert úgy vettem észre, hogy nincs egyedül. Ahogy minden egyes lépéssel közelebb kerültem, a kép egyre élesebb lett. A kocsiban egy szőke hajú nő ült, nem más, mint a titkárnője. Nem is lett volna akkora baj, ha csak ennyi lett volna. De nem! Apám és ő csókolóztak. Nem akartam hinni a szememnek. Úgy éreztem, rögvest felfordul a gyomrom. Nem rég alkalmazta, és már is egymás szájában matatnak a nyelveikkel. Elképesztő!
Eszembe jutott a mellettem álló lány, aki szintén úgy bámulta a jelenetet, ahogy én. Megragadtam a csuklóját, és visszaindultam. Befordultunk a sarkon, majd a lányra pillantottam és megfenyegettem. Megígértem neki, hogy tönkreteszem, ha egy szót is kikotyog valakinek erről. Meg is esküdtem neki. Nem hagyhattam, hogy egy olyan lúzer, mint ő, tönkretegye a hírnevemet és a családomét.
Este, amikor már mindenki aludt, bementem apám irodájába. Elkezdtem keresni az alkalmazottjai mappáit. Igen, apám általában minden alkalmazottjáról tart egy mappát. A keresett személy pedig a legújabb titkárnője volt. Legalább fél órámba került megtalálni a fiókot. Szorgosan kerestem a nőről szóló lapokat, de nem találtam semmit. Vagy négyszer néztem át a fiókot, de semmi. Fáradtan apám székébe huppantam le. A szemem elkerekedett, meglepetten néztem magam előtt. Egy elégedett mosoly kúszott fel az arcomon. A mappa egész végig apám íróasztalán volt. Felálltam majd elkezdtem lapozgatni. Ekkor valami zajt hallottam. Nem tudtam mit csinálni, így hát automatikusan leguggoltam és az íróasztal alá bújtam. Szerencsémre csak apám volt az, aki épp a konyhába tartott egy pohár vízért. Gyorsan előbújtam, majd a szobámba mentem, míg mielőtt apám kijött volna a konyhából.
Éjjel legalább két óráig olvasgattam a szőke nő mappáját. Sok információval gazdagodtam. A nőt Irénnek hívták, és nagyjából 5 évvel volt idősebb nálam. Úgy látszik, az előző munkájából kirúgták. Már nem egyszer megbüntették gyorshajtásért, de más semmi. Azonban szörnyen kíváncsi lettem, hogy miért rúgták ki az előző munkájából, így hát más nap felkerestem a régi munkahelyének igazgatóját. Mivel tudtam, hogy nem fog fogadni, ha azt mondom, hogy az egyik régi alkalmazottjáról lenne szó, így hát azt hazudtam, hogy lenne egy ajánlatom. Belépve az irodába egy apámmal egykorú férfi fogadott. A meglepettség minden szimbóluma rajzolódott ki az arcán. Elmosolyodtam, majd helyet foglaltam. Elmondtam, hogy miért jöttem el. A férfi teljesen elfehéredett. Csodálkozva néztem, nem értettem a reakcióját. A középkorú ember megkért, hogy távozzak. Arról kezdtem el faggatni, hogy vele is ez történt e. A pasas félrepillantott, majd megismételte a kérését. Felháborodottan megkérdeztem, hogy képes lenne-e tönkretenni egy tini lány családját. Megéri-e, hogy magában tartsa a nő titkait? A férfi nem figyelt rám, csak a kijárat felé irányított. Egyszer csak közbeszólt. Befogtam és figyelmesen hallgattam. Az tanácsolta nekem, hogy tartsam távol Irént az apámtól, főleg apám számláitól, vagyonától. Az utolsó, amint mondott, hogy nézzem meg apám nyakát. Ezzel kivezetett a szobából, majd becsukta az ajtót.
Nem értettem. Nézzem meg apám nyakát? Minek? Na is mi az, hogy tartsam távol Irént tőle. Na meg a számláitól.
Csak este mentem haza. Apám még mindig fent volt és az irodájában dolgozott. Bementem hozzá, majd az egyik székbe ültem. Apám rám mosolygott majd megkérdezte, hogy milyen napom volt. Nem válaszoltam a kérdésére. Felálltam, kikerültem az íróasztalt, és apám bal oldalán álltam meg. Lehajtottam a köntösének gallérját és két pontra lettem figyelmes. Apám dühösen felállt a helyéről és azt kérdezte tőlem, hogy mégis mi bajom. Hátráltam pár lépést, majd csak annyit mondtam, hogy láttam. Apám kérdőn vonta fel a szemöldökét, én pedig folytattam a mondandómat. Elmeséltem neki az egész sztorit. A-tól Z-ig mindent. Hogy láttam, ahogy Irénnel csókolózik, hogy elmentem a régi munkaadójához és azt is, hogy hogy reagált és mit tanácsolt. Nem igazán voltam kíáncsi, hogy miért van ott az a két pont, csak megkértem apámat, hogy ellenőrizze a bankszámlákat. Nem tudni hogyan, de egy csomó pénz hiányzott. Édesapám elé álltam és figyelmeztettem. Ha nem dobja ki azt a nőt, akkor anya meg fogja tudni, hogy a férje megcsalja. A monológom végén megkérdeztem tőle, hogy kit választ. Láttam rajta, hogy elkeseredett és bánja, amit tett. Nem szólalt meg, csak odajött hozzám és szorosan átölelt.
Másnap bementem vele a munkahelyére. Muszáj volt látnom Irén arcát. Végig akartam nézni, ahogy kirúgják. Az egész idő alatt csak mosolyogtam, szélesen, elégedetten.
Bár sikerült megszabadulnunk Iréntől, a legjobb barátnőm, Viki, elköltözött otthonról, és jó messzire utazott, én pedig nem bírtam elviselni, hogy egy ilyen hosszú barátság véget érjen emiatt. És hogy ne csak egy valamiért szenvedjek felbukkant egy másik, régi gond is.
Azt hittem, hogy minden véget ért. Reméltem, hogy soha többé nem fogok találkozni Irénnel. Nem tudom, miből gondoltam, hogy az a nőszemély ilyen könnyen fel fogja adni. Lehet, hogy túl naiv voltam. Igen, talán itt hibáztam el. Nem gondoltam a következményekre.
Anyám három napja utazott el Barcelonába, valami bemutatóra, úgyhogy apával maradtam. Este volt és épp hazafelé tartottam a lovardából. Aznap nem lovagoltam, csupán beugrottam, hogy megnézzem Alfonso-t, a lovamat. Tudtam, hogy a héten túl elfoglalt leszek, így hát meg akartam bizonyosodni arról, hogy lesz, aki vigyázz rá és gondoskodik róla, hogy minden a legnagyobb rendben legyen körülötte.
A kocsifelhajtóra parkoltam be, amikor a visszapillantóból egy alakot vettem észre. Talán azért, mert sötét volt, vagy azért, mert nem tudtam, hogy honnan jött a bizonyos személy, de még azt sem, hogy ki, szörnyen megijedtem. Bepánikoltam, elkezdtem keresni a telefonomat. Az volt az első, ami eszembe jutott, hogy felhívom apámat. Ismét a visszapillantóra néztem, és meglepetésemre az alak már nem volt ott. Hátrafordultam, körbenéztem, és tényleg nem volt ott senki. Egy árva lélek sem. Az oldaltükrökbe is belepillantottam, de nem semmi. Elmosolyodtam. A szívem még mindig hevesen vert, de lassan kezdtem lenyugodni. Kiszálltam a kocsiból és még egyszer körbenéztem. Az utca csendes és sötét volt. Azzal próbáltam megnyugtatni magam, hogy biztos valami madár fura árnyékát láttam.
Bementem a házba. Valamilyen okból bent is sötét volt. Apám után kiabáltam, de senki sem válaszolt. Túl nagy volt a csend, ahhoz, hogy elhiggyem, minden rendben van. Ekkor egy ismerős hang szólalt meg mögöttem. Megfordultam és ott volt ő. Irén. Meglepődtem. Megijedtem. Féltem! Ő pedig csak állt, nézett és röhögött. Azt kérdezte tőlem, hogy mit gondoltam. Hogy ilyen könnyen meg fogom úszni? Nem válaszoltam a kérdéseire, csak hátráltam. Minél messzebbre akartam tőle kerülni. Nem tudom miért, de egyből apám irodájába rohantam. Ahogy bementem, a félhomályban, egy a padlón fekvő test fogadott. Apámé. Odarohantam hozzá, majd megbökdöstem, megráztam. Reméltem, hogy felébred. Muszáj volt neki. Közben Irén bejött hozzánk. Azt mondta, hogy apám elég nagy ütést kapott. Megkért, hogy inkább ne zavarjam, hagyjam aludni, mert kettesben is el tudjuk intézni. Nem figyeltem rá, nem akartam. Egyfolytában próbáltam felébreszteni a padlón fekvőt, de sikertelenül. Végül felálltam, szinte feladtam, hogy apám felkel. Irén felém indult. Tudtam, hogy ezt nem úszom meg szárazon. A nő a nyakamnál fogott meg és hihetetlen erővel a falhoz nyomott. Bevertem a fejem és egy pillanatra minden elhomályosult. Nem ájultam el, csak megszédültem. Ezután elengedett és hagyott lecsúszni a padlóra. Nem bírtam megtartani az egyensúlyomat, a testsúlyomat. A térdeim összecsuklottak és a padlóra kerültem. Megpróbáltam felállni, de Irén kirúgta a lábaimat és vízszintes, fekvő helyzetbe kerültem. Ezután viszont már nem volt elég erőm megpróbálni lábra állni. Irén letérdelt mellettem, majd a nyakamhoz hajolt. Nem értettem, hogy mit csinál, de azt hiszem, túlságosan is rosszul voltam, hogy tudjak gondolkozni. Egyszer csak valaki közbeszólt. Apám hangját hallotta, ahogy megparancsolja Irénnek, hogy álljon meg. A hang forrása irányába pillantottam. Nem akartam hinni a fülemnek. Egy ideig azt hittem, hogy hallucinálok. Hihetetlenül felháborított és elkeserített, hogy apám azt kéri Irént, hagyjon békén és inkább szökjön meg vele és a vagyonával. Ordítozni akartam, fel akartam pofozni apámat, hátha magához tér, de képtelen voltam felállni. Irén ellépett tőlem, és apám felé kezdett el lépkedni. Csak annyit hallottam, hogy azt mondja, elégedett vele, majd gyengéden átölelte. Ekkor viszont valami olyasmi történt, amire nem számítottam. Irén teste összecsuklott és a padlóra került. Valami kiállt a mellkasából… És sötétség. Ennyi az emlékem az éjszakáról. Reggel már csak arra ébredtem, hogy szörnyen fájt a fejem, apám pedig a ruháimat pakolta egy bőröndbe. Megkérdeztem, hogy mi történt, de ő nem válaszolt, csupán annyit mondott, hogy ne fájjon ezért a fejem. Azt a kérdést is feltettem neki, hogy miért rakja a bőröndbe a ruháimat. Erre csupán annyi volt a válasz, hogy új életet kezdünk, ahogy hazaér édesanyám. A következő kérdésem meg az volt, hogy hova megyünk, apám pedig azt felelte, nem még tudja, de az biztos, hogy jó messzire. Ekkor csörgött a telefon. Felvettem és Viki volt az. Apámra mosolyogtam, majd közöltem Vikivel, hogy elköltözünk, és hogy hívom, ha megérkeztünk Erdélybe. Apám rám pillantott és elvigyorgott, majd folytatta a pakolászást.
Anyának csak annyit mondtunk, hogy apunak ki kell utaznia Erdélybe és nem tudni, hogy mikor tér vissza, ezért azt terveztük el, hogy az egész család kiköltözik oda. Anyám nem igazán ellenkezett, hisz tudott pár erdélyi, híres bútorházról, akiknél később igen jól fizetett munkát kapott.
Bár Irén eltűnt az életünkből, valami megváltozott. A szüleim kapcsolata rendkívül sokat romlott, és egyre többet veszekedtek. Mivel nagyon nehezen tűrtem el az otthoni légkört, így hát eldöntöttem, hogy követem Vic példáját és én is elköltözöm.
Mivel csak 17 vagyok, nem hagyhatom el a családi fészket, de ahogy lenni szokott B tervem is volt, így hát abba a kis házunkba költöztem be, ami az udvarunkban áll. Ezzel elkerülöm a szüleim civakodásait, de mégis velük élek.
Miután megtettem az első kisebb lépést a nagybetűs élet felé, folytattam a megszokott életstílusomat, de ki tudja, hogy mi vár még rám...

***


Amiket szeret: Lovagolni, vásárolni, szórakozni, bosszút állni , ha irigylik

Amiket utál: Pókok, csúszómászók, ha megalázzák, ha gúnyolódnak rajta

Jellem: Okos, értelmes lány vagyok. Vannak céljaim és addig nem állok meg, míg el nem érem őket. Barátságos vagyok, de nem mindenkivel. Lehet, hogy egyesek számára szörnyen hangzik, de megválogatom a barátaimat, nem csak belső tulajdonságaik szerint. Számomra rendkívül fontos a külső.
Igen makacs vagyok. Nem szeretek tanácsokat kapni és nem is kérek, de annál jobban osztogatok. Persze vannak kivételes esetek is. Ilyenkor a szüleimtől vagy a legjobb barátnőmtől kérek segítséget.
Sokszor egoista vagyok, és könnyen bántok meg embereket, semmi bűntudat vagy sajnálat nélkül. Ha valamit nem akarok megcsinálni, senki sem tud rákényszeríteni. Ez viszont sok vita/gond kezdőpontja volt. Érdekel mások véleménye, helyesbítve a rólam alkotott véleményük, attól függetlenül, hogy jó vagy rossz. A gonosz ítéleteket is elfogadom, csak épp letojom őket. Az emberek általában irigyek rám. Nem csoda, hogy van pár szerencsétlen, akinek rosszul esik, hogy jobb vagyok náluk.
Imádom, ha irigykednek rám.
Ha valaki valamivel megbánt, szépen, lassan bosszút állok. Sosem hagytam, hogy az emberek lábtörlőnek használjanak, viszont én már többször is csináltam ilyen.
Szeretek irányítani, vezetni. Amolyan méhkirálynő vagyok. Jelmondatom: "Az akaraterő megteremti az utat."


Külső: Kinézet, magasság, öltözködés...
Nem tagadhatom, hogy jól nézzek ki. Nagyjából 173 cm magas vagyok. Kacsú, törékeny hatású testem nőiességet sugároz. Járásom kecses, talán egy kicsit magason hordom fenn az orrom. Mindig előre nézek, sosem hajtom le a fejem járás közben.
Bőröm fehér, makulátlan. Kék szemem akár az óceán mélységei. Tekintetem csábító, huncut. Mosolyom széles, ajakim pedig teltek, babarózsaszínűek. Mosolygás közben mind a két oldalamon mély gödröcskék jelennek meg. Ez az én szexepilem.
Hosszú, szőke hajtincseim hullámokban ereszkednek le a vállamon, egészen a hátam közepéig.
Nem kell sokat bajlódnom az öltözködéssel, hisz kevés ruha van, ami nem áll jól rajtam. Szeretek sikkesen öltözködni, követni a divatot. Nem szeretem a rikító színeket, nem vagyok bohóc. Az öltözködési stílusom inkább elegáns, mint sportos. Mindig sminkelek, de sosem viszem túlzásba. Szeretem a természetes, de mégis csinos külsőt.

• • • ○ • ○ • ○ • • •

all i wanna do is love your body
TONIGHT'S YOUR LUCKY NIGHT, I KNOW YOU WANT IT


A hozzászólást Loletta Blackwood összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 02, 2012 12:24 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Loletta Blackwood

• Ember •

• Ember •
avatar

:: Avataron : Cara Delevingne
:: Hozzászólások száma : 18
:: Születésnap : 1995. Mar. 22.
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 31.
:: Kor : 23
:: Tartózkodási hely : Valahol...
:: Foglalkozás : tanuló
: :TémanyitásTárgy: Re: Loletta Blackwood   Szomb. Dec. 31, 2011 11:29 pm

Kész lettem Smile

• • • ○ • ○ • ○ • • •

all i wanna do is love your body
TONIGHT'S YOUR LUCKY NIGHT, I KNOW YOU WANT IT
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Loletta Blackwood   Vas. Jan. 01, 2012 11:31 pm

Kedves Loletta!

Nagyon tetszik a karaktered és a történeted, és szívem szerint máris elfogadnám, de előbb van egy aprócska bökkenő, amit javítani, illetve pótolni kéne. Erről megy neked pillanatokon belül egy PM. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Loletta Blackwood   Hétf. Jan. 02, 2012 1:44 pm

Kedves Loletta!

Köszönöm a javításokat, az előtörténeted tényleg nagyon izgalmas, és már nincs okom visszatartani, szóval:
ELFOGADVA!

BUÉK és kellemes időtöltést nálunk! Smile

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Loletta Blackwood   

Vissza az elejére Go down
 

Loletta Blackwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-