HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Rosemary Brightmore Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Rosemary Brightmore Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Rosemary Brightmore Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Rosemary Brightmore Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Rosemary Brightmore Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Rosemary Brightmore Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Rosemary Brightmore Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Rosemary Brightmore Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Rosemary Brightmore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous


Rosemary Brightmore Empty
TémanyitásTárgy: Rosemary Brightmore    Rosemary Brightmore EmptyPént. Dec. 30, 2011 10:25 pm

Rosemary Brightmore

Rosemary Brightmore Images?q=tbn:ANd9GcSU-dybBcFX8B2eK6NZfkWSVqmP4erZANf-y5u-9N_xxNXWaIf45MTq-SJyoA

Rosemary Brightmore It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Rosemary Brightmore
Becenév: Rose, Mary
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 20 éves
Születés helye és ideje: Los Angeles – 1991. 08. 24
Foglalkozás: Egyetemi hallgató / Felszolgáló egy helyi pizzériában
Különleges képesség: -

***

Rosemary Brightmore Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Adam Brightmore – Elhunyt
Anya: Emma Brightmore; 44 éves – Cukrász – Közöttünk meg van a szokásos anya – lánya viszony, de néha napján ellentmodásokba esünk, de viszonylag hamar kibékülünk. De sosem lesz annyira közel hozzám, mint apám volt.
Testvérek: Natalie Brigthmore; 22 – Tanuló – Viszonyunk általában jóban vagyunk, de persze nálunk is felfedezhetők a nagyobb veszekedések, de persze mindig kibékülünk.

Egyéb hozzátartozók:
Kiss Klára; 51 éves – Mivel nem tudtam a létezéséről ezért komolyabb viszonyról igazán nem beszélhetünk. De abban a rövid időben, amig ismertem jó kijöttünk egymással.

***

Rosemary Brightmore Story_www.kepfeltoltes.hu_
A helyi kórház gyerek sírástól volt hangos, azon a bizonyos agusztusi napon, mikor a világra jöttem. Anyám szeme könybe lábadt, mikor a kezébe adtak, de még az apám szeme is könnyes volt, mikor meglátott, születiésemről ennyit tudok, mivel nem nagyon meséltek róla. Aztán haza vittek, ahol megismerkedtem nővéremmel, persze, ahogy lenni szokott féltékeny volt rám. Aztán, ahogy csepertedtem, megtanultam beszélni és járni is, sőt még testvérem is megbékélt velem és elválaszhatatlanok lettünk. Persze, mint minden családban, így nálunk is voltak gondok, általában abból fakadtak, hogy Natalie-val össze vesztünk valami játékon. Ekkor még nem is tudtam, hogy milyen gondtalan életem volt és nem is sejtettem, hogy mi vár rám idősebb koromban. Bár gyerek fejjel nem is sejtettem, hogy mi is zajlik körülöttem. Gyakran láttam sötét ruhás alakokat felbukkanni a házban, főleg az este folyamán, de szüleim erről nem is beszéltek nekünk. Elég sokáig nem is sejtettem, hogy apám miért van olyan sokáig távolt tőlünk és anyámtól sem kaptunk semmi választ, akárhogy is faggattuk Natalie-val. Apa mindig azt mondta nekünk, hogy vágyázzunk anyára, mindaddig nem féltem, még ki nem hallgattam véleltenül egy telefon feszélgetést, amiben olyan dolgok voltak, amit nem értettem, de nővéremmel együtt rá jöttünk, hogy mi is zajlik körülöttünk, bár nem mondtuk el szüleinknek, hogy mindenről tudunk. Nem egészen értettük, hogy miről van szó, de abban biztosak voltunk, hogy amit csinálnak szüleink az rossz dolog.
Egy napon apu ismét elutazott, de sosem tért vissza, és mi pontosan tudtuk, hogy miért.
Egy bizonyos estén megcsörrent a telefon, amit felvettem. Egy ismeretlen férfi hang csendült meg a vononal túlsó végén, aki annyit mondott, hogy nem vagyunk itt biztonságban és minél előbb meneküljünk el. Előszer nem akartam mindezt elhinni, azonnal édes anyámhoz rohantam. Mindent elmondtam neki és azonnal csomagolni kezdtünk. Még mi sem tudtuk, hogy hova megyünk, de az biztos, hogy innen minél messzebb, aztán Erdélyben kötöttünk ki, ahol nagynéném tart karokkal várt minket. Őszintén reméltük, hogy itt biztonságban leszünk, mivel nagynénémről senki sem tud, hogy létezik, mindig is titokban tartották előlem és Natalie elől. Azért mert fel voltak rá készülve, hogy egyszer eljön az a nap, mikor menekülnünk kell. Csak remélni tudtam, hogy itt nyugalomra találok, de ez nem egészen így történt. Itt Erdélyben minden féle pletykák keringtek rólam és a kis családomról, hogy vajon mi történhetett az apánkkal? Ami nekem csöppet sem tetszett. Igaz apu nem volt egy becsületes ember, de úgy vélem, hogy ezeknek a vadidegeneknek semmi joguk sincs itélkezni felette. Mindezek ellenére próbáltunk beilleszkedni, Natalie-val beiratkoztunk egy helyi egyetemre, anyám pedig állást kapott egy helyi cukrázdában. Az egyetem mellett állást vállaltam egy helyi pizzériában, nem mint ha szükségem lett volna rá, de legalább ez kitöltötte a maradék időmet és nem töprengtem annyit a múlton. Mikor már azt hittem, hogy ez a városi élet ennél rosszabb már nem lehet, akkor minden féle sztorikat kezdtem hallani az erdélyi vámpírokról. Ezt egyenesen nevetségesnek tartottam, mivel ez egy kitalált történet, amivel évszázadok óta a gyerekeket ijesztgetik, de hogy már a felnőttek is higyjenek benne, az már túlzás. Lehet, hogy én sem vagyok tőkéletes, de az itteni lakosok sem százasok.
Egy napon Klára nagynéném bevásárolni indult, ekkor láttuk őt élve utóljára. Nem volt elég bajunk még ez is, és még hallgathattuk is a városi hihedelmeket. Nekem az már túl sok volt, először az apám, aztán pedig Klára, meg ez a hely is, lassan már senkink sem maradt. Egyre kevesebb időt töltöttem otthon, bármibe bele mentem, ami kicsit is feledtette velem, az eddigi életemet, ami nem volt egy főnyeremény. Egyre inkább kezdtem kifordulni önmagamból, lassan már azt is elfejetettem, hogy ki is vagyok valójában, nem mint ha igazából tudtam volna.


***

Rosemary Brightmore Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret:
- Kalandok
- Kihívások
- Káros szenvedélye (cigarette, alkhol, alkalmanként még drog is)
- Zene és film

Amiket utál:
- Képmutatás
- Irigység
- Hazugság
- Bogarak
- Mély víz
- Tériszony

Jellem:
Bár sokan elitélnek első látásra, de ha valaki komolyabban megismer, akár kellemes csalódást is okozhatok számára. Nehezen tudok megbízni bárkinek, nálam ezt ki kell érdemelni, ezért még a barátaimat sem engedem magamhoz túl közel, na meg ebben szerepet játszik a múltam is. Igazi erős jellem vagyok, aki nem mutassa ki gyengeségét. Akaratos és önfejű is, sokan talán beképzeltnek gondolnak, de ez nem így van csupán tisztában vagyok az adottságaimmal.

Külső:
Mindössze 175 centi magas és 68 kilógramm vagyok. Hajam színe szőke, de gyakran jelenik meg benne másmilyen szín is, hangulatomtól függően. Szememe színe tengerkék, amit anyámtól örököltem. Öltözködésemet általában a kedvem határozza meg, de általában, azt veszem fel, ami előszer a kezem ügyébe akad. De a ruha táramban a sötétebb színű ruhák dominálnak, de megtalálhatók a világosabb szinű ruhák is. Gyakran hordok kiegészítőket, főleg fülbevalót, hajpánt, karkötőt.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Rosemary Brightmore A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Rosemary Brightmore Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rosemary Brightmore    Rosemary Brightmore EmptySzomb. Dec. 31, 2011 12:23 am

Rosemary, köszöntelek a fórumon!

Az előtörid elolvastam, alapvetően jó, és tetszik a kis rejtelmesség és homály, ami apukád piszkos ügyeit övezi. Egyedül arra szeretnélek megkérni, hogy a játékaidban majd ügyelj egy picivel jobban a helyesírásra. Egyébiránt:
elfogadva!

Nyomás a játéktér! Smile

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Rosemary Brightmore

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Inaktív karakterek-