HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Siegfried Bion Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Siegfried Bion Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Siegfried Bion Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Siegfried Bion Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Siegfried Bion Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Siegfried Bion Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Siegfried Bion Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Siegfried Bion Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Siegfried Bion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous


Siegfried Bion Empty
TémanyitásTárgy: Siegfried Bion   Siegfried Bion EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 2:01 pm

Siegfried Bion

Siegfried Bion Ryan-gosling

Siegfried Bion It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Siegfried Bion
Becenév: Sigfried
Faj: Defenzor
Nem: Férfi
Kor: 36
Születés helye és ideje: Essex 1975. Január. 13.
Foglalkozás: Munkanélküli, idénymunkákkal.
Különleges képesség: Nincs.

***

Siegfried Bion Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Ismeretlen
Anya: Ismeretlen
Testvérek: Ismeretlen

Egyéb hozzátartozók:
Nem vérszerinti, de apjának tekinti mesterét. Rosendo Cushman mikor utoljára feltűnt a színen ötvenkettedik életévét töltötte be. A világ legjókedvűbb és szórakoztatóbb emberének gondolta magát és talán nem is tévedett sokat. Azt leszámítva, hogy az emberiség kis része tekinti humornak azt a stílust, amit képvisel. Talán a jelleméből, vagy mégis inkább az életpályájából kifolyólag életművésznek mondható. Ténylegesen semmivel nem törődött, de mindenhez ért egy kicsit. Szerető apaként, és barátként nevelte fel Siegfried-et, addig a napig, míg ki nem lépett az életéből.


***

Siegfried Bion Story_www.kepfeltoltes.hu_

Essex kies vidékén született Angliában, legalábbis ezt feltételezik. Egy árvaház bejáratában találtak rá törölközőbe tekerve. Csak pár napos volt a csöppség, ezért feltételezik, hogy az is a szülővárosa. A nevét pedig egy vicces kedvében lévő portástól kapta. Ez pedig az egész életére rányomta a bélyeget.
Gyerekkora nem volt egyszerű. Míg mások életük kezdete után tértek be az intézménybe, Siegfried kénytelen volt születésétől. Szeretetben nem sok része volt, és legkisebbként se szerzett sok barátot. Így hát a verés mindennapos volt elfoglaltságai közé tartoztak, míg el nem érte az elemi felső osztályt. Már látszott rajta, hogy nincs vele minden rendben. Edzett volt a sok verekedéstől, és haragos. Nem csak kicsit.
Szeme tűzben égett mindig, és aki csak egy rossz szót is, mert szólni, vagy kicsúfolni nevét az nagyon megbánta. Végül pedig eljött azaz érzés. Túl szűknek érezte a négy falat maga körül, így hát megszökött. Életében először került igazából a szabad ég alá, és kiélvezte minden pillanatát.
Tinédzserként már több városi bandát megjárt, és sok barátot, de még több ellenséget szerzett. Napja nem változtak a gyerekkori rutintól, attól eltekintve, hogy most nem őt verték, hanem ő bántott másokat. Nem volt sok esélye elkerülni a bűnözői életet. Lopott, csalt, rabolt, végül a gyilkosságig is elmerészkedett. Súlyosan megvert valakit, de nem volt elég körültekintő. A dühe vezérelte. A férfinek tizenhárom fontért kellett meghalnia, a szörnyűség tragédiába torkollott. A rendőrség gyorsabb volt, és az tizennyolc évét betöltött fiú, szándékos emberölés vádjával börtönbe került.
Élete eddig sem volt fenékig tejfel, de most legrosszabb napjait kellett átélnie. Akár a pokol olyan volt a zárka, de valami megváltozott. Valaki közelében volt, akit eddig nem látott, vagy érzett, de tudta, hogy ott van. Bent töltött ideje alatt furcsa gyilkosságok történtek a börtönbe. Csak bandák közötti leszámolásra tudtak az őrök gondolni, de Siegfried tudta nem így van.
Hónapokon keresztül kutatott, és észrevette azt is amit az átlag nem. Valaki vadászott a fegyencekre, és az a valami nem emberi volt. Egy vámpír, egy őrült vérszomjas vámpír. Ezt pedig csak őt tudta, és más nem is hitt neki. Napokig tartó tervezés, és gondolkodás után rájött, hogyan is lehetne végezni vele. Csapdát állított, és tőrbe csalta a vérszívót. Csak a szerencséjének köszönhette, hogy végzett vele. Ez a tett pedig egy varázsütésre megváltoztatta az életét.
Huszonnégy évesen kikerült a börtönből. Egy ügyvéd kereste meg akit még sohasem látott, és annyit mondott hogy szabad lesz. Ez pedig nem is váratott sokáig. A szabadság első édes levegőjét egy férfi közbelépése zavarta meg. Rosendo Cushman lépett be az életébe, és azonnal rá is telepedett. Akár egy fullasztó ölelés, amiből soha nem szabadulhat az ember. Azt mondta, hogy ő egy Defenzor, és ezért most a mestere lesz. Szárnyai alá veszi, és mindent megtanít.
Ez pedig a mondottak alapján történt. A napok, hetekké, hónapok pedig hosszú évekké váltak. Harmincadik születésnapja előtt kitanult mindent, beutazták a fél világot, afrikai dzsungelektől, egészen a déli sarkköri jéggel borított pusztákig. Befejeződött a tanítás, és ezt Siegfried is tudta. Az „apja” pedig olyat tett, amit soha nem hitt volna. Sok évnyi felhőtlennek nem éppen mondható kapcsolat után egy szó nélkül eltűnt. Csak útinaplóját hagyta hátra más egyebet semmit. A fiú ott maradt újra család és minden nélkül.
Egy nagy sóhajt követően, tudással mögötte, zsákját a hátára vette, és az egyetlen nyomot követte, amit a könyvben talált. Erdély felé vitte a lába, egy lehetséges jobb, és boldogabb élet felé.

***

Siegfried Bion Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: Ital, nők, és minden más amitől el tudja felejtetni magányát. Így hát a szórakozás a mindene.

Amiket utál: Jelleméből adódóan, minden megkötést. Azt ha valaki megmondja mit tehet, vagy sem. Legfőképp mégis azok, akik gúnyt űznek nevéből. Akár ember akár nem, az nem lesz hosszú életű azt biztosra veheti.

Jellem: Múltja miatt senkiben nem bízik meg könnyen, és ez nem is fog változni. Egyetlen ember volt akiben mégis, és az is elhagyta. Most pedig dühvel a szívében keresi, hogy elégtételt vegyen, vagy csak kérdőre vonja. Világ életében független volt, és ezt nem is akarja feladni. Ha pedig valaki ezt meg akarja gátolni, hamar haragra gerjed, és elpusztít mindent, csak hogy megőrizze a hőn áhított szabadságát. Még nem tudja mennyire is téved.

Külső: Száznyolcvan centinél magasabb, de nem sokkal. Szeme barna, a gesztenye legsötétebb szín. Haját mindig rövidre vágja, vöröses szűke színű.
Mindig sportosan öltözködik, legtöbbször farmer, és pólót visel. Ad magára, de el sem tudná magát képzelni egy szoláriumban, vagy pedikűrösnél.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Siegfried Bion A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Siegfried Bion Empty
TémanyitásTárgy: Re: Siegfried Bion   Siegfried Bion EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 2:32 pm

Kedves Siegfried!

Igazán érdekes és izgalmas előélettel rendelkezel. Kivetnivalót nem találtam benne, így már el is fogadom.

Jó játékot! Smile

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Siegfried Bion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-