HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Park Ji Hae Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Park Ji Hae Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Park Ji Hae Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Park Ji Hae Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Park Ji Hae Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Park Ji Hae Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Park Ji Hae Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Park Ji Hae Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Park Ji Hae

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Park Ji Hae

• Vámpír •

• Vámpír •
Park Ji Hae

:: Avataron : CL
:: Hozzászólások száma : 93
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 29.
: :
Park Ji Hae Tumblr_m4h5dithUa1r1yan6o13_r1_250


Park Ji Hae Empty
TémanyitásTárgy: Park Ji Hae   Park Ji Hae EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 2:43 am

Park Ji Hae

Park Ji Hae Tumblr_luf2bruWxR1r0yabe_large

Park Ji Hae It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Park Ji Hae
Becenév: Ji, Ji Hae, Jong Minnek: Csibe
Faj: Vámpír
Nem: Nő
Kor: 55, de 19 - 20-nak látszik.
Születés helye és ideje: Masan, Dél – Korea, 1956. június 20. Átváltozás ideje: 1974 október 3.
Foglalkozás: Lakberendező
Különleges képesség: -

***

Park Ji Hae Family_www.kepfeltoltes.hu_Apa: Park Hyun Soo, halott
Anya: Park Ho Sook, halott
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók:
Choi Jong Min – életpár, orvos, a kapcsolatunk nagyszerűnek mondható


***

Park Ji Hae Story_www.kepfeltoltes.hu_


Kiskoromra annyira nagyon nem emlékszem, de megpróbálok mindent elmondani, ami megmaradt belőle: Átlagos családba születtem, volt egy kis éttermünk, abból éldegéltünk meg, viszonylag rendesen. Apámról csak annyi maradt meg, hogy komor személyiség volt, és csak ritkán mutatta ki az érzelmeit. Anyámról több maradt meg, még mindig a szemem előtt van, ahogy betakart este és mesélt nekem, ahogy főzni tanított, ahogy leszidott miután rossz fát tettem a tűzre.
Átlagos család, átlagos gyermeke voltam. Szót fogadtam, tanultam. Kicsiként sokat babáztam, hercegnősdit játszottam a barátaimmal.
Az iskolában igen jól teljesítettem. Nem én voltam a legnépszerűbb gyerek. Inkább csöndes, visszahúzódó voltam, aki állandóan rajzolt, olvasott vagy tanult
Szépen lassan cseperedtem. Komolyabb emlékeim nincsenek, csak képek: az iskolából, a barátaimról villanások, családi momentumok, ünnepek. A legösszefüggőbb emlékem az, hogy talán 15 éves koromban haza kergetett egy kutya.
Legszívesebben felkeresném a barátaimat, hogy meséljenek nekem, de ez lehetetlen. Hogy nézne már az ki, hogy eléjük állnék, azzal a szöveggel, hogy „Ji Hae vagyok a barátotok, aki 18 éves korában elhunyt, pedig mégsem, mesélnél a régi szép időkről”?

A tizennyolcadik születésnapom után nem sokkal nagyon megbetegedtem. Pontosan nem tudták megállapítani, hogy mi bajom volt, de a magas lázamat sehogy sem lehetett levinni, annyira legyengültem, hogy nem tudtam kikelni az ágyból.
A szüleim, amikor csak lehettek mellettem voltak, de nem sok ilyen alkalom volt.
Akkor ismertem meg Őt, a doktort, aki kezelt engem: Choi Jong Mint. Igazából őt már azelőtt is ismernem kellett volna, mivel állítólag elég gyakran járt az éttermünkbe, ahol mindig segítettem, ha kellett. Ott nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. Viszont az beleégett az emlékezetembe, mikor megláttam a kórterembe belépve, orvoshoz képest igen fiatal külsővel. Abban a pillanatban valami furcsa érzés fogott el, de nem a kórságom miatt, az hétszentség.
Jong Min, ahogyan csak tudott próbált javítani az állapotomon. Mindig kedvesen bánt velem, sokat beszélgetettünk. Lassan ráfüggtem a társaságára.
Az állapotom nem javult, sőt rosszabbodott. Már egy hetet sem jósoltak nekem.
Még aznap este a doki bejött, vagy egy percig csak egymást néztük, végigsimított a kezével a tűzforró arcomon, majd megcsókolt. Ez enyhén szólva meglepett.
Majd mindent elmondott.
Először azt hittem, hogy ez csak valami lázálom. Miután felfogtam mindent, beleegyeztem, hogy átváltoztasson. Eléggé elhamarkodott döntés volt, de nem bántam meg.

Láttam a saját temetésemet.
A kórházban pont akkor halt meg egy lány, akinek semmilyen hozzátartozója nem volt, de nagyon hasonlított rám. Őt temették el Park Ji Hae néven. Többen jöttek el, mint amire számítottam. Család, barátok, tanárok, utcabeliek. Sokan sírtak, még apám is, akit akkor láttam először itatni az egereket. Anyám teljesen összeomlott – nem sokkal utánam ő is eltávozott az élő emberek sorából. Ezután egy hónapig nem szólaltam meg.

Megtanultam pár idegen nyelvet, elvégeztem egy egyetemet, lakberendező lettem. Jong Minnel remekül megvagyunk, de persze mi is egymásnak szoktunk menni, főképp akkor, mikor szóvá teszem neki, hogy miért nem vesz feleségül, állandóan leráz ezzel kapcsolatban.

Körübelül a nyolcvanas évek elején Dokikám bemutatott egy másik vámpír párnak: Annának és Alexandernek. Annel nagyon jó barátnők lettünk, Alexszel is egész jó baráti kapcsolat alakult ki. Szerintem nagyon édes kis párocska, jó rájuk nézni. Viszont vagy három éve eléggé összevesztek, hogy min azt nem tudom, de Anna azóta nagyon hallani sem akar Alexanderről. Azt szeretném, hogy minél hamarabb kibéküljenek, emiatt alkalmanként felkeresem Alexet és elmondom neki, hogy mi van a párjával. Tudom, hogy ez nem teljesen fair Ann – nel szemben, de én tényleg csak jót akarok nekik.

***

Park Ji Hae Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: Olvasni, rajzolni, Jong Minnel kettesben lenni, bolondozni, édességet enni, vásárolni, zenét hallgatni, sportolni, plüssök, játszani.

Amiket utál: Vitázni, egyedül lenni, nagy pókok, ha leszidnak.

Jellem: Idegenek társaságában csöndes, visszahúzódó v, velük nehezen tudok beszélgetést kezdeményezni. A barátaim előtt teljesen más személyiségű vagyok. Alapjáraton energikus, optimista vámpír, fantáziadús elmével és iszonyat kíváncsi természettel megáldva, amivel alkalomadtán kikészítem a körülöttem lévőket. Néha hirtelen megölelem a barátaimat, és nem nagyon akarom elereszteni őket, néha meg én igénylem ezt. Nem vagyok az az ellenségeskedő fajta, de nem is ismeretlen fogalom számomra.

Külső: 163 cm, vékony. Az átváltozásom után a hajamat befestettem szőkére. Barna mandulavágású szemeimmel néha kancsalítok. A kényelmesebb ruhákat részesítem előnyben, bár nem vetem meg az extrémebb darabokat sem, általában a hangulatomat tükrözi az öltözködésem. A színes öltözködés jellemző rám az esetek nagy részében. Szoknyát nagyon ritkán hordok, akkor sem a legnagyobb örömmel. Mindig van nálam egy napszemüveg. Sminket nem szoktam túlzásba vinni, csak a szememet szoktam erősen kimázolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Park Ji Hae A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Park Ji Hae Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park Ji Hae   Park Ji Hae EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 2:57 am

Üdvözöllek, Ji Hae!

Érdekes karakter és érdekes előtörténet. Ami azt illeti, én ezekhez a különös keleti nevekhez sem vagyok túlzottan hozzászokva Embarassed de ez legyen az én gondom. Laughing
A karakterlapodban hibát nem találtam, már is el is fogadom.

Kellemes időtöltést nálunk! Very Happy

Zoya


Ui.: az avifoglalásról ne feledkezz meg! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Park Ji Hae

• Vámpír •

• Vámpír •
Park Ji Hae

:: Avataron : CL
:: Hozzászólások száma : 93
:: Csatlakoztam : 2011. Dec. 29.
: :
Park Ji Hae Tumblr_m4h5dithUa1r1yan6o13_r1_250


Park Ji Hae Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park Ji Hae   Park Ji Hae EmptyCsüt. Dec. 29, 2011 3:01 am

Köszönöm szépen! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Park Ji Hae Empty
TémanyitásTárgy: Re: Park Ji Hae   Park Ji Hae Empty

Vissza az elejére Go down
 

Park Ji Hae

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-