HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Dr. Lovassy Attila Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Dr. Lovassy Attila Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Dr. Lovassy Attila Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Dr. Lovassy Attila Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Dr. Lovassy Attila Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Dr. Lovassy Attila Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Dr. Lovassy Attila Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Dr. Lovassy Attila Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Dr. Lovassy Attila

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kis Hin

• Ember •

• Ember •
Kis Hin

:: Avataron : Jim Parsons
:: Hozzászólások száma : 28
:: Csatlakoztam : 2011. Nov. 23.
:: Tartózkodási hely : In the middle of a black hole, kívül időn és dimenzión.
:: Foglalkozás : Geek
: : - Hát végül is, miért is ne? Édesanyád biztosan azt tanítja, amit az enyém is tanított nekem. Az a fontos, így mondta mindig, hogy ne félj az új dolgoktól. (Dr. Hannibal Lekter)

Dr. Lovassy Attila Empty
TémanyitásTárgy: Dr. Lovassy Attila   Dr. Lovassy Attila EmptyCsüt. Nov. 24, 2011 12:17 am

Dr. Lovassy Attila

Dr. Lovassy Attila Images?q=tbn:ANd9GcShxI0BlhWPKHSRz-E_4IzInz6yH_jRg7Zeu4nWlkRTLB5yIzwUgQ

Dr. Lovassy Attila It__sjustme_www.kepfeltoltes.hu_

Karakter teljes neve: Dr. Lovassy Attila
Becenév: Kishin (általános iskolában csúfolták kis Hin-nek, a kicsi a fiatalságából ered, a Hin-ről viszont fogalma sincs. A csúf mivolta ellenére megkedvelte a nevet, és egyetemen is ezt mondta becenevének, így is szólították, de akkor már a magasságából fakadóan mondták rá ironikusan, hogy kis)
Faj: Ember
Nem: férfi
Kor: 25
Születés helye és ideje: Szeged, 1986.09.11.
Foglalkozás: Matematikus


***

Dr. Lovassy Attila Family_www.kepfeltoltes.hu_


Apa: Lovassy Zsolt
Anya: Horváth Melinda
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók:
-

***

Dr. Lovassy Attila Story_www.kepfeltoltes.hu_

Egy szegedi kórházban születtem természetes úton. Első éveimről nincs sok mesélni valóm, szüleim által tudom, hogy nagyon eleven voltam már akkor is. Az első saját emlékem, hogy olyan 3 éves koromban bedugtam egy elvágott vezetéket a konnektorba, ami ennek hatására elkezdett szikrázni mellettem, és lecsapta a biztosítékot. Édesanyám vigyázott akkor rám, és természetesen nagyon meg is ijedt, de a vezeték szerencsére elkerült engemet, így megnyugodva szoríthatott magához a sötétben.
Óvodás koromból már jóval több emlékem van. Apám, nemesi származású, de a család vagyona és földjei már két generációval előtte elvesztek, így őt legtöbbet a múltról hallottam keseregni. A másik meghatározó emlékeim róla, hogy rendszeresen dohányzott, és gyakran látogatta a kocsmák nyerőgépjeit. Valamilyen rutinra a sok év alatt biztosan szert tett, mert a matematikával dacolva több pénzt nyert, mint veszített. Párszor én is vele tartottam a „munkába” (mert hogy ezen kívül nem keresett pénzt), és akkor el is magyarázta, hogy hogyan csinálja. A legtöbb helyen csak ránézett a gépre, és a rajta lévő jelek alapján eldöntötte, hogy érdemes-e játszani. Voltak bizonyos állások, amiket nyerő széria követett, így azoknál elkezdte bedobálni a pénzt. Összességében még így is valamivel kevesebbet keresett, mint a minimálbér, pedig volt, hogy reggeltől estig nem láttuk otthon.
Hazudnék, ha azt mondanám szerettem az apám, sőt kiskoromban kifejezetten ki nem állhattam. Később megtanultam elfogadni, ami sokat jelentett mindkettőnknek. Leginkább az zavart, hogy hétről hétre megvette a lottószelvényét, majd pár napig úgy viselkedett, mint aki ezzel visszaállítja családját a régi fényébe, aztán mikor a sorsolás végén látta, hogy nem nyert, csak feküdt egész nap, és kesergett. Róla egyelőre nem is írok többet inkább.
Édesanyám egy nagyon kedves nőszemély volt, aki általános iskolában tanított alsósokat. A házimunka után szinte minden idejét rám szánta, és esténként, meg a hétvégén külön órákat adott nekem. Leginkább a matematikára voltam fogékony, és az eszemnek, meg édesanyám hozzáállásának köszönhetően az általános iskolát hat év alatt jártam ki.
16 éves koromban - amikor már egy informatikára és matematikára specializálódott osztályba jártam, - meghalt apám. Tüdőrák vitte el, ami előtt majd egy hónapot szenvedett a kórházi ágyon. Anyám szinte naponta bejárt hozzá, és engem is elvitt legalább egyszer minden héten. Rossz volt így látni, összetörten, még ha korábban haragudtam is rá. Mégiscsak az apám volt, és sajnáltam. A temetésén sírtam utoljára eddigi életemben.
17 éves koromban elvégeztem egy programozói OKJ-s képzést, és letettem egy felsőfokú angol nyelvvizsgát, amivel akár már dolgozni is mehettem volna, de én inkább az egyetemet választottam. Édesanyámat kímélendő felvettem a diákhitelt, és ami költséget csak tudtam, és rám tartozott, azt abból befizettem, de még így is kevés lett volna ez édesanyám anyagi támogatása nélkül.
Az egyetemet az előírásoknak megfelelően elvégeztem, és a diplomamunkámat valószínűség számításból írtam. A doktorimat is ebből szereztem. Ez a témakör hihetetlenül érdekelt, amit betudok apám szerencsejáték-függőségének. Ezután egy évig dolgoztam Magyarországon.
Erdélybe akkor költöztem át, amikor az ügyvédem közölte, hogy akár börtönbüntetés is kaphatok. Ettől kicsit megijedtem. Ja igen, az történt, hogy hobby szinten hackerkedem, és betörtem kíváncsiságból a rendőrség adatbázisára, de annyira már nem voltam ügyes, hogy ne vegyenek észre, vagy ne tudjanak visszanyomozni. Mivel nem akartam messzire menni, így Erdély ideális választásnak bizonyult, és itt anyám is meg tud látogatni alkalomadtán. Az ünnepeket eddig mindig együtt töltöttük.
Nos aki olvassa ezen sorokat, meglepődhet, hogy szinte semmit nem írtam az emberi kapcsolataimról (szüleimet kivéve). Ez azért van, mert egy osztályelső okostojás nehezen barátkozik össze a nála két évvel idősebb, és nem utolsósorban erősebb, irigy kölykökkel. Egyetem alatt már volt néhány „barátom”, akikkel kölcsönösen segítettük egymást, és az ellenkező nemmel is voltak „kalandjaim”, de ezekről nem szívesen beszélek. Árulás az összes vége.
Szóval most már egy fél éve élek Kolozsváron, és nem igazán sikerült még beilleszkednem, de legalább van egy jól fizető matematikai-kutatói állásom.


***

Dr. Lovassy Attila Tellme_www.kepfeltoltes.hu_

Amiket szeret: fantasy: rengeteg regényt olvas, amit hihet a vámpírokról, innen származik. Szeret még számítógépezni, és újabban elkezdett járni kung-fu edzésre, ami ki is elégíti mozgásigényét.


Amiket utál: egészségromboló dolgok: cigaretta, alkohol, drog.

Jellem: Zárkózott, rengeteget elmélkedő. Nagyon intelligens, ugyanakkor érzelmileg fejletlen, nehezen mutatja ki őket. Alapból kedves az ismeretlenekkel, ritkábban lenéző.


Külső: Magas, vékony. Rövid haj, simára borotvált arc.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Dr. Lovassy Attila A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Dr. Lovassy Attila Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dr. Lovassy Attila   Dr. Lovassy Attila EmptyCsüt. Nov. 24, 2011 3:15 pm

Kedves Kishin!

Menni fog neked egy PM (amint lesz egy kis időm Embarassed ).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Dr. Lovassy Attila A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Dr. Lovassy Attila Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dr. Lovassy Attila   Dr. Lovassy Attila EmptyCsüt. Nov. 24, 2011 7:53 pm

Kis Hin, üdvözöllek a fórumon!

Köszönöm a javítást, ennyivel is megelégszem. Smile Ahogy PM-ben is írtam, tetszett az előtörid, és így már elfogadva.

Jó szórakozást nálunk!

Zoya
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Dr. Lovassy Attila Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dr. Lovassy Attila   Dr. Lovassy Attila Empty

Vissza az elejére Go down
 

Dr. Lovassy Attila

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-