HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Lucy R. Hastings Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Lucy R. Hastings Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Lucy R. Hastings Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Lucy R. Hastings Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Lucy R. Hastings Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Lucy R. Hastings Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Lucy R. Hastings Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Lucy R. Hastings Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Lucy R. Hastings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
Anonymous


Lucy R. Hastings Empty
TémanyitásTárgy: Lucy R. Hastings   Lucy R. Hastings EmptyHétf. Aug. 22, 2011 7:35 pm

Karakterkép:

Lucy R. Hastings Images?q=tbn:ANd9GcTxn9voIUEIK0Z-UNvbYb571lncCsr9Zx9ZnIA0VBmwTHZ8fcKAxQ

Általános adatok:


Karakter teljes neve: Lucy R. Hastings
Becenév: Lucy, Lu
Faj: Defenzor
Nem: nő
Kor: 22
Születés helye és ideje: Anchorage (Alaska), 1988.12.08
Foglalkozás: Defenzor

Család:


Apa: Peter Hastings, 45, Sikeres üzlet ember és kiválló apa, nagyon szeretem és Ő is engem
Anya: Veronica Hastings, 43, Defenzor és mellette Gimnáziumi tanár, Vele is ugyan az a helyzet mint apámmal
Testvérek: Melissa Hastings, 25, Defenzor és számítógépes guru, Mint általában a testvérek mi is hol imádjuk egymást hol pedig megtudnánk folytani a másikat.
Egyéb hozzátartozók: -

Előtörténet:

Múlt: Az én életemről elég nehéz beszélni. Nagyon összetett és nem igazán vidám, de bízom a jó végekben és remélem, hogy az én történetem is jól fog végződni. Na de kezdjük az elején:

Születésemtől 5 éves koromig
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez az időszak volt a legszebb az életemben. Egy hideg téli napon 1988. December 8-án. Anchorage -ban. A mi városkánk minden egyes lakója a hideggel küszködött és azzal, hogy hogyan jutnak el majd másnap a munkahelyükre, vagy éppen az iskolába, vagy kinek ahová kell. Kivéve egy családot, az enyémet. A nagy sürgés-forgás stimmel, de nem éppen az előbb felsoroltak miatt, hanem azért mert én megszülettem.
Második kislányaként születtem be a Hastings családba. Igazából azt nem tudom, hogy mennyire vártak, de az biztos, hogy szerettek. A nővérem három évvel idősebb nálam. Mindig vigyázott rám és imádott velem játszani. A legjobban mégis apa szeretett, valami miatt sokkal jobban ragaszkodott hozzám, mint a család többi tagja. Mondjuk ezt a szeretetet ki is érdemeltem: az apa volt az első szó amit kimondtam, együtt kerestük meg a húsvéti nyuszik rejtekhelyét. Apa kísért el az oviba, és mindig ő jött értem autóval. Nagyon jó kislány voltam. Szót fogadtam a szüleimnek és a nővéremnek is. Ebben az időben azt hittem, hogy enyém a világ legjobb családja, és a világ legeslegjobb barátja.
Alig múltam 3 éves, amikor apa beültetett az autóba és el vitt az állatkertbe. Imádtam ott lenni és ezt ő pontosan tudta. Aznap megígérte, hogy megsimogathatom az állatokat, amit azelőtt sosem engedett. Nagyon izgatott és türelmetlen voltam. Arra kértem apát, hogy vezessen gyorsabban és ő meg is tette. Így alig tellett bele egy kis időbe, hogy odaérjünk. De alig töltöttünk el egy kicsi időt az állatok társaságában amikor neki megszólalt a telefonja és én pedig elkallódtam mellőle.
Pár perccel később néhány nagyobb fiú és lány odajöttek hozzám és elkezdtek piszkálni meg a kedvenc babámat is elvették. De akkor megjelent az én hősöm Reese Grady. A többi már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy nagy kiabálások és lökdösődések voltak amikor is valaki fellökött és bevertem a fejem. Néhány napig kórházban voltam, amikor magamhoz tértem senki nem volt bent velem. A nővér elmesélte, hogy nagyon bevertem a fejem és, hogy a családom holnap jön be meglátogatni.
Miután végre kiengedtek a korházból megtudtam, hogy a szüleim Reese-t hibáztatták és ekkor szálltam először szembe a szüleimmel.

6 éves koromtól 15 éves koromig
A lelkem és a testem is egyre nagyobb változásokon ment keresztül ami minden bizonnyal feltűnő lehetett. De a szüleim Reesetől való tiltása ekkor sem zavart igazán. Sőt sokkal inkább volt érdekes így mint amúgy, pedig az ember legjobb barátja akkor is elég érdekes ha tételezzük fel egy könyv kukac. De sajnos mégis csak a szüleim voltak az erősebbek, így egyre ritkábban tudtam szegénnyel találkozni ami eléggé megviselt mind a kettőnket, de engem legalább is nagyon.
De valahogy még is olyan érzéseim voltak iránta amit nem lehetett egykönnyen elfojtani. Úgy is mondhatnám, hogy mi voltunk a 20.század végének a Rómeó és Júliája. Minden meg volt a történetben. A bimbózó szerelem, a dühös, tiltakozó szülők és a nagy akadály, amiről eddig még nem tudhattunk semmit.
Egyszerűen nem tudtam mit tehettünk amivel ennyire tiltanak minket egymástól, egészen addig ameddig ki nem bukott az igazság.

16 éves koromtól 20 éves koromig
Az életem ebben szakaszban hatalmas változáshoz közeledett. Az eltünései után egyre viharosabb lett a kapcsolatunk. Ez az egész „Vámpír az apukám” dolog eléggé rá nyomta a bélyegét az életünkre. Így aztán ebből az egész „baráti, szerelmi” katyvaszból inkább az egyre több szórakozásba és edzésbe menekültem. Jól éreztem magam az éjszakában. A vele eltöltött kis romantikázás után a szerelmi életem egyre jobban változott. Sok olyan emberrel kerültem össze akiről azt sem tudtam, hogy miért is álltam szóba velük, de néha kifejezetten jólesett velük szórakozni mert senkit nem tudtam igazán megszeretni, azok után ami kettőnk között volt. Egy hűvös őszi estén, azonban megtörtét amire nem számítottam. Az nap éjszaka találkoztam egy Lucas nevű sráccal. Amikor megláttam, már akkor tudtam, hogy ő más. Ő különleges volt. Nem igazán tudtam volna megmondani, hogy miért, de tudtam, hogy meg kell szereznem magamnak. Nagyon hosszú éjszaka volt, ezért nagyon fáradtan indultam el hazafelé. Az út nem volt annyira vészesen hosszú, de sötét volt és valamiért nagyon hátborzongató is. Ekkor az események rémisztően gyorsan alakultak. Egy sötét árny alak jelent meg az úton, majd a következő pillanatban már rám is vetette magát. A szavai egyszerre voltak veszélyesek és csábítóak. De hála annak, hogy onnan származok ahonnan és egy srácnak köszönhetően sikeresen megúsztam a dolgot. Mint később kiderült a srác aki a segítségemre sietett az Lucas volt. Segített a sebeimet kitisztítani és bekötözni. Közben beszélgettünk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Talán a sokknak, vagy a túlzott fáradtságnak köszönhetően álomba merültem. Mikor felébredtem az ágyamban, ahová minden bizonnyal ő vitt be, de ő már nem volt ott, azonban az asztalon ott virított egy level. Amiben azt írta le, hogy örül neki, hogy megismert és máskor is szívesen találkozna velem.
Egy napon, amikor azzal szórakoztam, hogy nézegettem a gyerekkori albumom, Lucas el jött hozzám. Gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire meglepett az hogy látom.
Hirtelenjében arról is megfeledkeztem, hogy parancsolnom kellene a vágyaimnak egy gyönyörű napot töltöttünk el együtt. Boldogságom csak fokozódott, mert nem ért véget ennyivel a kapcsolatunk. De ekkor bekövetkezett egy nem vár esemény Reese elment.

21 éves koromtól napjainkig
Azon a végzetes napon együtt mentünk el szórakozni, de én rosszul éreztem magam, ezért leléptem, de Ő még ott maradt. Egész éjjel vártam, hogy hazaérjen, de nem jött. Másnap délelőtt fáradtan esett be az ajtón és első útja a zuhanyzóhoz vezetett. Amíg ő bent volt jött egy SMS a telefonjára, valami késztetést éreztem arra, hogy megnézzem. Tudom, hogy nem szép dolog más cuccaihoz nyúlni, de szükség törvényt bont alapon mégis megtettem és nagyon jól tettem. Amíg én otthon vártam rá, Ő a legjobb haverja barátnőjével hempergett egy hotel szobában. Azonnal összecsomagoltam a ruháit, és miután hozzá vágtam néhány tárgyat a táskáját is kidobtam a folyosóra. És ekkor megszületett az elhatározás, hogy váltanom kell. Fogtam magam és elindultam, hogy megkeressem azt az egy embert aki minden bizonnyal baromira megbántottam és talán így örökre el is veszítettem. Tehát így érkeztem meg hosszú kutatás után a híres nevezetes Erdélybe.

Jellemzés:

Amiket szeret:
+ Hó
+ Reese Grady / Akár mennyire is meglenne az okom arra, hogy gyűlöljem/
+ A csajos, de annál veszélyesebb fegyvereket

Amiket utál:
- Vámpírok
- Hazugság
- Attól hogy elveszítem azokat akiket igazán szeretek!

Jellem: Mindig vidám és őszinte vagyok azokkal akikben megbízok, nagyon tudok szeretni, de ha valaki megbánt azzal kegyetlenül viselkedek. Hűséges vagyok mind a kapcsolataiban mind az ígéreteiben. Pörgő személyiségem van, aki imád bulizni de emellett a hivatása az első számú. Nagyon céltudatos és soha meg nem hátráló típus vagyok, aki ha kell ártatlan, védtelen kislány; olykor komoly felnőtt; hol pedig igazi végzet asszonyává változok... és ami a legfontosabb, sohasem tudhatod épp melyik énemmel állsz szemben.
Nem egyszerű tőlem megszabadulni, mert megdöbbentően makacs a természetem. Szeretek vásárolni, de azért csak bizonyos kereteken beül.
A barátaimmal mindig őszinte vagyok és még azt is megmondom ha valami nagyon nem tetszik. Nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, nem túl egyszerű felidegesíteni, de ha egyszer sikerül, akkor ott kő kövön nem marad.

Külső: Szemeim gyönyörű kék színűek és talán ettől ilyen figyelemfelkeltőek. Mindig gyönyörű szépen ragyognak, s úgy tudok velük nézni, mintha az ember veséjébe látnék. Szemöldököm szépen ívelt. Arcomra bájos vonások jellemzőek. Ajkam közepesen teltek. Tipikusan modell alkat vagyok a magam 165 cm-vel. Lábaim hosszúak, és formásak. Alakom véleményem szerint tökéletes. Hajam mindig is nagyon hosszú volt, és most sincs ez másként, körülbelül a hátam közepéig érhet. Csillogó természetes színben pompázik és az esetek többségében göndörtincsekben keretez arcom. Bőröm fehér és makulátlan, bársonyos tapintású.
Járásom könnyed kecses. Egy darab tetoválásom van ami egy triquetra, ez egy ősi kelta szimbólum ami a bennem lakozó hármasságot hivatott jelölni. Ruhatáramban megtalálhatóak kisebb számban a csini habos babos ruhácskák de, túlnyomó részben inkább a divatos szűk farmerok és pólók meg az elmaradhatatlan magas sarkú cipellők is. Amikor sminkkelem magam akkor a szemeimet fekete színnel festem, ami tökéletesen kiemeli őket.
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
Anonymous


Lucy R. Hastings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucy R. Hastings   Lucy R. Hastings EmptyHétf. Aug. 22, 2011 9:17 pm

Szia Lucy
Megy neked pm ben egy kérdés Very Happy
Vissza az elejére Go down
Vendég

Vendég
Anonymous


Lucy R. Hastings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucy R. Hastings   Lucy R. Hastings EmptyHétf. Aug. 29, 2011 1:11 pm

Lucy köszönöm a válaszokat, illetve a feltétel teljesítését
Lapodat elfogadom, nyomás játszani, és avit foglalni
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Lucy R. Hastings Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lucy R. Hastings   Lucy R. Hastings Empty

Vissza az elejére Go down
 

Lucy R. Hastings

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-