HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Natasha Tatjana Davorov Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Natasha Tatjana Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Natasha Tatjana Davorov

• Defenzor •

• Defenzor •
Natasha Tatjana Davorov

:: Avataron : Kaya Scodelario
:: Hozzászólások száma : 613
:: Születésnap : 1990. May. 01.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 13.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : ügyeletes bajkeverő
: : *The russain crazy girl*

Natasha Tatjana Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Natasha Tatjana Davorov   Natasha Tatjana Davorov EmptyKedd Jún. 21, 2011 8:57 pm

Karakterkép:
Natasha Tatjana Davorov 30-76


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Natasha Tatjana Davorov
Becenév: Natasha, Nat, családtagjaim Tatjananak szólítanak
Faj: Defenzor (még nem tud róla)
Nem: Nő
Kor: 21
Születés helye és ideje: Oroszország, Moszkva 1990. május 1.
Foglalkozás: Egyetemista, foto riporternek készül.


Család:


Apa: Ivan Davorov ; 48 ; Az orosz maffia tagja, illetve pár jól menő casino tulajdonosa. Nem mellesleg defenzor.
Anya: Natasha Davorov, 43 ; balett táncosnő, bár már nyugdíjba vonult, most egy tánciskolát igazgat Moszkvában.
Testvérek: ---
Egyéb hozzátartozók: Zoya Iryna Davorov, Alexey Mihail Davorov, Alisa Yelena Davorov; évek óta nem találkoztunk, az apjuk üzletei miatt menekülni kényszerültek.

Előtörténet:

Szakad a hó. Jó mondjuk érdekes lenne ha hétágra sütne a nap Moszkvában nem? Szóval szakad a hó, hideg van, farkasüvöltés – na jó az nem – de hideg van az tény, és akkor valahol egy kórházi szobában felsírok én, Ivan és Natasha Davorov egyetlen gyermekeként. Moszkva, vagy talán egész Oroszország egyik legbefolyásosabb családjában nevelkedtem. A ház folyton zsongott az esélyektől, amire nekem - anyám által tanult - balerina produkciókkal, majd zongora előadásokkal kellett készülnöm. Egy ideig együtt jártam iskolába a többi gyerekkel, majd egy nap apám hirtelen átíratott egy neves magániskolába, látszólag minden ok nélkül. A napjaim tanulással, zongora órákkal és balettel telt el. Na meg rengeteg játékkal Mayával és a másik két unokatestvéremmel, mai nevükön Alexeyyel és Alisával. Az édesapjuk és az én édesapám gyakran zárkóztak be hosszú órákra a hatalmas dolgozószobába, s olykor egy percre sem zavarhatta őket senki. Még a komornánk is félve, sietve jött ment a szobában. Látszólag minden a legnagyobb rendben volt, ahogy az egy nagy befolyásos családban illik.
Egészen addig a zűrzavaros, havas estéig.
Mindenki lefekvéshez készülődött, legalábbis ami engem illet. A kötelező fürdetés és hosszú fésülködés után vidáman szaladtam be puszit adni apám komor arcára. Anya már akkor sürgetett, ám én tisztán emlékszem ahogy hajthatatlanul kapaszkodtam Ivan nyakába. Végül feltessékelte a szobába. Nem sokkal később hangos veszekedés ébresztett fel nem túl mély álmomból. Letotyogtam a lépcsőhöz. Anyám apámmal veszekedett, miközben Ivan keze a telefonkagylót szorongatta. Szinte semmit nem értettem abból amit mond kivéve az unokatestvéreim nevét. Apa felkapta a telefont s hadarva kiabált bele valamit, majd sarkon fordult és elviharzott kifelé. Egy pillanattal később felbúgott autójának motorja. Valami nagy baj van – gondoltam én kislányként pillangós hálóingben ijedten állva a lépcső tetején. Anya felszaladt hozzám s gyorsan ölbe kapott. Halkan suttogott a fülembe, mondta, hogy nincs semmi baj és apa nemsokára visszajön. Igen, visszajött. Feldúltan és falfehér arccal. Nagyon gyorsan beszélt anyával csak annyit értettem, hogy Maya és a családja el fog menni. Anyám utasítására a dajka felkapott és visszatett az ágyba. Hiába mondta, hogy aludjak, még a szemem sem tudtam lecsukni. Miért mennek el az unokatestvéreim? Miért hagynak itt minket? Sokáig nem beszélt senki arról a hideg feldúlt estéről. Hiába kérdeztem, mindenki kitértek a válasz elől, vagy mély hallgatásba burkolóztak.
Tizenhat éves koromra minden megváltozott. Rezzenéstelen arccal nézem ahogy apa maffiavezéreket hív meg hozzánk vacsorára. Hogy sokszor kimarad észjakára, vagy akár napokra. Neves összejöveteleken vettem részt apám és anyám oldalán, ahol mindenkinek elújságolták, hogy lányuk a M. V. Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetemre megy tovább tanulni. Én lettem a moszkvai maffiavezér mézes kuglófjának egy szem mazsolája. Kellett egy kis idő amíg minden összeállt, s mindezt el tudtam fogadni. Visszaemlékezve már minden világos volt. Ezért nem járhattam állami iskolába a többi gyerekkel, és a maffia miatt kellett Mayaéknak elmennie. Azóta sem mondták meg, hogy Maya és a többiek miért mentek el. Lassan mintha minden megszokottá vált volna. Hozzászoktam a gondolathoz. És minden rendben volt.
Egészen addig amíg fel nem kerültem az egyetemre. Soha nem hagyott nyugodni az, hogy Maya elment tőlünk. Mérhetetlenül hiányzott, s hiába volt az egyetemen rengeteg barátom, mégis magányos voltam nélküle. Egy gyerekkorban kötött barátság, főleg, hogy még unokatestvérek is vagyunk nem tud csak úgy megszakadni. Megszállottan kérdezősködtem, s nem hagytam, hogy apám kitérjen a válasz elől, végül addig makacskodtam amíg kinyögte hol vannak.
Még aznap összepakoltam, s otthagyva az egyetemet, a családot, a házat vonatra ültem.
Jellemzés:

Amiket szeret: A hideget, a hóesést, a táncot. Imádok fotózni, s az egyetem elvégzése után foto riporter leszek. A kék színt. A csendet.
Amiket utál: A meleget, a kioktatást, a korlátozottságot, gyengeséget.

Jellem:
Rendkívül makacs vagyok, nem tágítok amíg el nem érem amit akarok. Ritkán vagyok kompromisszumképes. Nem igazán törődöm az élet nagy dolgaival, a jelenben élek, nem aggódom a jövő miatt. Sokszor ridegnek tűnhetek, az arcomon ritkán látni feltörő érzelmeket. Cinikus, csípős humorom nem sokak szeretik, főleg ha rajtuk köszörülöm a nyelvem. Képes vagyok hirtelen felindulásból nagy marhaságokat elkövetni, amiket aztán nagy ívben letagadok, miszerint „nem is az én hibám volt”. Akit megkedvelek az a végletekig számíthat rám, kitartok mellette tűzön vízen keresztül.

Külső: Középmagas, kék kifejező szemek, hosszú egyenes fekete haj. Az alakom vékony, talán kissé törékenynek tűnő. Bőröm feltűnően fehér. Általában hideg színeket viselek, mint például a kék, a fehér, az ezüst, és a lila.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Natasha Tatjana Davorov A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Natasha Tatjana Davorov Empty
TémanyitásTárgy: Re: Natasha Tatjana Davorov   Natasha Tatjana Davorov EmptyKedd Jún. 21, 2011 11:01 pm

Natasha, végre itt vagy! Very Happy

Az előtörid jól sikerült, bár kiegészítettem itt-ott, de természetesen elfogadva.

Hamarosan találkozunk a játéktéren! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Natasha Tatjana Davorov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Defenzorok-