HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Shane Windsomme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Shane Windsomme   Vas. Május 29, 2011 10:01 pm

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Shane Windsomme
Becenév: Shane (bárminemű becézgetés súlyos – és számomra élvezettel teli – megtorlást von maga után)
Faj: Vámpír
Nem: férfi (kívül–belül, ha már annyira érdekel)
Kor: 351 - 27-nek nézek ki kb.
Születés helye és ideje: Amsterdam, 1660. április 15.
Foglalkozás: Bármit elvállalok, voltam már bérgyilkos, ágyas, egyszerű pincér, és kétszínű kém is. Mondd ki kell, és azzá válok.


Család:


Apa: Thoron Windsomme – halott
Anya: Archelair von Mohre – halott
Testvérek: Ha jól tudom, nincs, bár anyai ág felől lehetnek féltestvérek, tekintve anyám foglalkozását…

Egyéb hozzátartozók:
Senki, a varjúm. Szinte már családtag. És tényleg Senki a neve.


Előtörténet:

Születésemtől fogva vámpír vagyok, de nem mondhatnám, hogy szerető családba nevelkedtem. Az apám alkoholista volt, az anyám meg egy bordélyházban kereste a napi betevőt. Teljesen idegenek voltak apámmal egymás előtt, annyi közös volt bennük csupán, hogy ugyanabban a házban laktak, és ugyanaz volt a gyerekük. Különösebben nem zavart, mert nem bántottak, de nem is szerettek. Úgy kezeltek, mint egy ismeretlent, s ezt viszonoztam is.

Mindent magamtól tanultam meg: írni, olvasni, néhány ételt elkészíteni, harcolni, fegyvert kovácsolni. Hosszú idő volt mindezt kitanulni…

Az egyetlen mozgatórugóm mindig is a túlélés volt, mert habár nem volt éppenséggel idilli gyerekkorom, attól még imádtam az életet. Ez többek között annak is volt köszönhető, hogy amikor munkát kerestem, akkor egy vagyonos nő az ágyasává fogadott, és… igen jól bánt velem. Mindent megkaptam, amire csak kedvem szottyant, cserébe bearanyoztam az éjszakáit, hogy aztán másnap együtt habzsolhassuk az életet. A háborút csak hírből ismertem, az utána beköszöntő feszült, bizalmatlan légkört azonban első kézből.

Az úrnőmhöz mindig jöttek vendégek, az ő beszélgetéseiket hallgattam titokban. Szervezkedések, merényletek, gyilkosságok, megfélemlítések és taktikázások. Ilyen volt a világ valójában, engem pedig megzabolázhatatlan kíváncsiság sarkallt arra, hogy személyesen is megtapasztaljak mindent. Használni akartam végre azokat a fegyvereket, amiket a magam erejéből kovácsoltam, ez a gondolat pedig befészkelte magát a fejembe.

Heteken át másra se bírtam gondolni, csak arra, hogy milyen lehet megölni valakit, vagy élet–halál harcot vívni másokkal. Az úrnőm ezt láthatta rajtam, mert nem sokkal később szabadon engedett, annak a fejében, hogy évente legalább egyszer meglátogatom. Megígértem neki, és azóta se mentem vissza hozzá.

Az elején rettenetesen harcoltam, esetlenül mozogtam, és sokszor megsérültem, ám az idő múltával mind ügyesebb lettem, és a megbízásaim is szaporodtak, sokoldalúak lettek. Mindenfélébe belekóstolhattam, majdnem minden foglalkozást kipróbáltam. Volt, amelyik tetszett, másokat kevésbé csíptem, de mindegyikből hasznosítani tudtam valamit a későbbiekben. Sose néztem vissza, nem elmélkedtem a szüleimről sem, akiknek a halálát évekkel a megtörténte után tudtam meg. A sírjukhoz sem látogattam ki egyszer sem, fölöslegesnek tartottam bármiféle érzelmi kötődést akárkihez is. A neveket sem szoktam megjegyezni, legtöbbször még magamat sem mutattam be.

Nemrég érkeztem Erdélybe, a hívásra, s habár nem vagyok az a kifejezetten csapatjátékos típus, érdekel, hogy mik történhetnek egy olyan helyen, ahol ennyi vámpír gyűlik össze. Minél több zűr, botrány és ármány, annál jobb! És persze nem titkolt vágyam eljutni a fővámpír rangig - csak úgy kíváncsiságból, hogy lássam, menne-e...

Jól érzem magamat a bőrömben, és ha valamire szükségem van, akkor azt vagy így, vagy úgy, de megszerzem.


Jellemzés:

Amiket szeret: Vér, nők, nők, vér, aztán megint egy kis vér… Valójában nincs olyan dolog – ezeken kívül –, amit kifejezetten szeretnék. Előbb–utóbb mindenre/be rá/bele unok, inkább azok állandóak, amiket nem kedvelek.

Amiket utál: Nem bírom az érzelgősséget, a depressziót és az öngyilkos hajlamúakat. Gyűlölöm, ha valakinek nincsen tartása, célja és csak panaszkodni tud. Nem szeretem, ha nem vesznek komolyan, amikor kell, vagy esetleg hülyének néznek. Az ilyenekért harapok, néha szó szerint is.

Jellem:
Sunyi, alattomos, cinikus és ha csak nem munkáról van szó, akkor megbízhatatlan alak vagyok, a hűséget is csak hírből ismerem. Általában kerek perec kimondom, amit gondolok, de nem esik nehezemre a hazudozás sem – szemrebbenés nélkül megy. Akiből hasznot húzhatok, abból húzok is, és ha valaki a gyengeség jeleit mutatja, azt minden további nélkül kihasználom. Az életpár dolgot hülyeségnek tartom, nem vágyom rá, fölösleges teher lenne csak.
Vakmerő vagyok, szeretek fejest ugrani az események sűrűjébe, még ha ez veszélyekkel is jár, s utólag sem bánok meg semmit. Lobbanékony természetem ellenére nem sokszor kelek ki igazán magamból, de ha igazán elvetik nálam a sulykot, akkor nem állok jót magamért.

Külső: Élénk kék szemek, szőke, vagy inkább világosbarna, rövid haj, mint a mesékben, épphogy fehér lovam nincsen. Kisportolt vagyok, izom itt, izom ott, de nem a felfújt fajtából, inkább a szálkásból, így legalább a hajlékonyságomat is tudom kamatoztatni. 187 cm–re sikerült megnőnöm, és jó fizikumnak örvendhetek. A kényelmes, lezser ruházatot részesítem előnyben, s inkább a sötét színeket. Nem bírom a tiri–tarka ruhákat, az egyszerű, sötét farmer és fekete ing mellett voksolok inkább. Az aktuális munkámtól is függ, hogy éppen milyen stílusban feszítek, szerencsére elég jól nézek ki ahhoz, hogy szinte minden jól álljon.
Hópárduc alkban is igen csinos pofival büszkélkedhetek.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Shane Windsomme   Vas. Május 29, 2011 11:39 pm

Shane, köszöntelek itt!

Nem egy hétköznapi előtörit hoztál nekünk, akadnak benne érdekes részletek, de ma nem vagyok túlkomplikálós kedvemben, szóval csak egy szó: elfogadva. Smile

Mehetsz is rosszalkodni! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Shane Windsomme

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Lotte & Shane - The new beginning

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-