HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Chuck Bates Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Chuck Bates Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Chuck Bates Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Chuck Bates Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Chuck Bates Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Chuck Bates Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Chuck Bates Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Chuck Bates Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Chuck Bates

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Chuck Bates

• Vámpír •

• Vámpír •
Chuck Bates

:: Avataron : Shia Labeouf
:: Hozzászólások száma : 23
:: Születésnap : 1992. Jun. 14.
:: Csatlakoztam : 2011. May. 26.
:: Kor : 27
:: Tartózkodási hely : Everywhere
: :
Chuck Bates Xehliv


Chuck Bates Empty
TémanyitásTárgy: Chuck Bates   Chuck Bates EmptyPént. Május 27, 2011 12:11 am

Karakterkép:


Chuck Bates Shia_labeouf_1176518656

Általános adatok:


Karakter teljes neve: Charles Bates – Szerencsére nincs két vezetéknevem, ahogy édesanyámnak, vagy éppen apámnak, nem is értettem soha sem ennek a funkcióját. Ha az egyiket megunod, azt használod egy kicsit, mert divatja múlt lett?! Bár azon agyaltam, hogy viccesebb lenne felvenni anyám vezetéknevét, a Manson-t, akkor talán csak kicsit tartanának őrült pszichopatának… Charles Manson a vámpír.
Becenév: Chuck, nagyon egyszerűen. Bár kisgyerekként voltam, Chucky is, amit imádtam, a Gyerekjátékok című film után meg végképp, még egy olyan ruházatot is beszereztem, és triciklin flangáltam, bár az már egy másik horror film kelléke…
Faj: vámpír
Nem: Férfi
Kor:: 18
Születés helye és ideje: 1992. Június 14. London
Foglalkozás: Diák.

Család:


Apa: Nathaniel Patrick Bates 47 éves – The Filthy Youth nevű zenekar frontembere. Hát lehet manapság már rá kellett volna hagynia a zenélést, hisz a fiataloké a jövő… de apám legalább igényes zenét játszik, és mostanság van utánuk kereslet, bárokban, füstös lebujokban lépnek fel. De ez mellett verseket ír, vagy olykor egy könyvet, és felolvasó estekre jár. Sokat nem nagyon szólt bele a nevelésembe, inkább anyámra bízott…a nagy rocker kemény arcot mutatott mindenkinek, de a gyerek neveléssel kapcsolatban félénk kisegér volt.

Anya: Marilyn Kimberley Manson 38 éves – Az én Marilyn Monroe-m, csak így lehet röviden jellemezni édesanyámat, aki kezdetben balettozott, de egy sérülése miatt fel kellett hagynia vele, majd a színészetbe menekült, amit megspékelt az énekléssel. A kapcsolatom milyen vele?! Hát az biztos, hogy nagyon sokat köszönhetek Neki, hisz amennyi nőt láttam én alulöltözötten kisgyerekként, azt annak köszönhetem, hogy mindig magával ráncigált… persze én készségesen mentem vele.

Testvérek: Szerencsére nincsenek, legalábbis a szüleim mindig ezt mondogatták, hogy elég vagyok én egyedül is, hogy botrányt csináljak, lefoglaltam annyira őket, amennyire tíz gyerek se tette volna. De hát ők szerettek volna gyereket, ilyen lettem, viseljék a következményét!

Egyéb hozzátartozók: Gondolom vannak nagyszüleim, izgalmas családi karácsonyi ünnepségeken, meg egyéb hülye ünnepek alkalmával biztosan ott ülnek a nagy asztalnál, csak én nem szívesen vagyok jelen, legalábbis nem józanul.


Előtörténet:

Ha lehetett volna választani, akkor talán Amerikába születtem volna meg, nem tudom miért, gondolom a média hatalma miatt, mert az elvileg egy jobb hely, de nagyobbnak biztos nagyobb London-nál, ahol én a mai napig eltévedek, minden ház egyforma, és a legtöbb lány bűn ronda. De az anyuka pocakjában sokat még nem szólhatsz…vagy lehet rugdosnom kellett volna belülről, addig amíg a Nagy almáig nem jutunk! Jól van, ne gondoljatok egy ilyen őrült embernek, aki nőket kínozna, vagy ilyesmi, csak szimplán akaratos vagyok, és amit szeretnék, azt meg is kapom.
Ezért volt szép, hogy a szüleim kislányt szerettek volna…a lakást is teljesen úgy rendezték be, hogy egy leánygyermek élvezze minden egyes négyzetcentiméterét.
De hát pech, én születtem meg, a legrosszabb rémálmuk, ahogy azt hiszem egyszer valamelyik rokonunk hívott.
Itt kezdődik az én életem, egy művész szülőkből álló családban 1991 nyarán. Egyszerűen imádom a nyarat, a lányok bikinire vetkőznek, semmi takargatni való, semmi cicoma, hanem a formás fenekek, feszes mellek…tehát egy ilyen nap láttam meg a napvilágot, vagyis sajnos csak az éjszakai sötétséget, talán még telihold is volt. Én meg csak kibújtam a biztonságot adó, finom és meleg és puha anya méhből és minden sírás nélkül csak bambán néztem a nővérkére, majd álmosan anyámra, és megszorítva apa ujját, aludtam is el rögtön, ahogy megcsapott a kinti levegő.
London, az örök eső városa, kicsit el voltam tájolódva, amikor azt hittem, hogy nem fogok én visszavágyni arra szűk helyre, hisz hamarabb is jöttem ki, minthogy anyám ki volt írva, de inkább maradtam volna benn, és szuggeráltam volna, hogy menjünk máshová. De meg kellett szoknom, hogy ez adatott. Ám miért vágytam volna máshová, talán mert az egész család New York-ban élt, és piszkosul gazdagok voltak, hogy selyemmel törölték a hátsójukat, mindennapra másik inget viseltek, meg karórát, és egymáshoz öltöztek, és talán felvétel után a kukába hajították az adott darabot. A szüleim sajnálták is, hogy én valahogy mégis ezt a vérvonalat vittem tovább, mert egy bohémot akartak belőlem nevelni, aki tesz a divatra, akit nem költekezik annyit, nem iszik, csak mértékkel, művészien, és ópium barlangokba jár…kicsit elkanyarodtam, arra akartam utalni, hogy nem egy yuppie gyerek érkezését várták, akinek viszont a nagyszülők örültek, így lesz aki dicsőséggel viszi tovább a nevüket, akire büszkék lehetnek, nem úgy, ahogy apámra vagy anyámra, akik Shakespeare Rómeó és Júliáját lepipálva szöktek el.
De nyugalom, nagyon rendes gyerek lett belőlem, legalábbis engem nem zaboláz meg senki, és nem leszek senki bábja, hanem megyek a saját hülye fejem után, az más hogy a nagyszülők pénzét szívesen fogadom el a bankszámlámra, mert valamiből vennem kell a kacatjaimat, de nem tudom meddig…legutóbbi emlékem az, hogy napszemüvegbe, két lány oldalán sétáltam be hálaadásra, majd feldobtam a lábaimat az asztalra.
De talán mesélnem kéne még kicsit a gyerekkoromról… akkor süssük el a szokásos piszok rossz gyerek voltam dumán, rendetlen, nevelhetetlen, kivéve anyámmal, a lágy hangja, na meg életet adó keblei, nagyon sokáig rendre utasítottak. Így a szőke hercegnő mellett mindig egy aranyos, jól fésült, csokornyakkendős kisfiú voltam, aki édesanyja háta mögött nyújtotta a nyelvét az idős nőkre. Apámmal más volt a helyzet, igazából nem teljesen betervezett gyerek voltam, de nem az hozta össze őket, hanem tényleg szerették egymást. Anyám úri családból származott, ahol mindenkinek ott volt a doktor a neve előtt, az apám szülei már kissé normálisabbak, színházi emberek, így találkozhatott a két gyerek, a két egymással ellentétes család sarjai. Szóval igazából csak anyám révén örököltem a gazdag élet szeretetét, persze apámat se kell félteni, mert híres rendező az apja, és világhírű operaénekes az anyja.
Szóval ott tartottam, hogy óvoda, de ki emlékszik már ilyenekre?! Maximum annyira, hogy elloptam a gyerekek cuccait, mikor aludtak, vagy cukorkát csórtam ki az óvó néni zsebéből és aranyos arccal nyalogattam az orra előtt.
Általános iskola?! Londonba kezdtem el, de anyám forgatni ment, apám meg turnéra, és itt nem élt senki rokon, aki figyeljen rám, így New York, bent lakásos iskola, ahol a nagyszülők figyelemmel kísérhetnek, én meg kezdhetek megérni arra a feladatra, hogy felfedezzem, nem csak férfiak vannak a földön, hanem gyönyörű lányok és napsütés, és felhő karcolók, és óriási bulik! Talán itt romlottam el a legjobban, olyannyira, hogy nem is akartam visszamenni, itt folytattam a tanulmányaimat… persze nem akartam semmi se lenni, csak még többet mereszteni a hátsómat, és éjszakázni, és lányokat meghódítani, majd szépen sorban megdönteni őket.
Tipikusan úgy, hogy reggel felkelsz, beleszívsz a jointba, majd feltolod a napszemüveget, kóvályogva elindulsz ki a szobádból, röhögve intesz a szobalánynak…jah, mert a nagyszülőkhöz költöztem, mert majd ők megfenyítenek, egy kollégiumba, csak megrontanának! Szóval intek a szobalánynak, vagy ha másnapos vagyok, akkor perdülök vele egyet, majd meghúzom a whisky-t, és megtámaszkodom a liftben, ahol végigmérem az épp beszálló hölgyeményt. Pár béna duma, ő zavarba jön, és szerintem nem jutok el a kijáratig… aztán valahová buliba megyek, ha az első hely szar, jön a következő, de mindenhol iszok valamit, és persze semmit se fizetek, mert ismert a családnevem, vagyis anyám neve, vagy mondok valami kamu nevet, vagy lehúzatom az arany kártyát, amit úgy csentem el. Sót nyalok el egy lányról, citromot csókolok ki a szájából, miközben tequila-t töltök magamba. A WC-ben kokaint szippantok, majd talán valami tabletta is lemegy, de egy cigi mindenképpen, pont a füstérzékelő alatt, hogy a csapok megnyíljanak, és kezdődjön a vizes póló verseny. Üvölt a zene, szédülök, már alig látok ki a fejemből… kinn az utcán megcsap a levegő, a fullasztó és izzadt légkör után felüdülés, kissé megszédülök tőle, majdnem elüt egy taxi, a motorház tetőre csapok, valamit ordítok, de megyek is tovább. A napnak nincs vége, hisz nem mindig lehet az ember tizennyolc éves!
Rosszul érzem maga, bár nem is csodálom, amennyi mindent összeittam, amennyi mindent beszedtem, szúró érzés, mélyen nyíllal belém, összeesek az utcán, csövesnek néznek, szorít a mellkasom, hátam a földnek csapódik, elsötétedik a világ.
Még az a szerencsém, hogy vámpír vagyok, így akár mindennap megünnepelhetem a nagykorúvá válásomat… de ezt annyira a nagyszüleim nem nézték jó szemmel, így elküldtek egy különleges Akadémiára, ahol sajnos nem várt semmilyen X-men szerű lény, de még Gandalf se állt kinn nagy botjával, hogy azt kiáltsa érkezésemkor, hogy „Itt nem mehetek át” De sebaj, még távolabb vagyok a felügyelettől, vagyis csak a tanárok maradtak, akik büntessenek, ha kell, de kit érdekel, tettem eddig is mindenre, most is fogok, a fenébe a szabályokkal, és az erkölccsel, mindenki elbújhat a búsba, Rock’N’Roll!

Jellemzés:

Amiket szeret: Nem tudom, sok mindent szeretek, de tizennyolc éves korom óta egészen biztosan, hogy a vámpírságot imádom… bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy a yuppie életről lemondtam, vagy hogy a lányokat nem bolondítom továbbra is, hisz még csak húsz éves vagyok, fiatal suhanc, akkor miért is kéne megállapodnom bárki mellett?!

Amiket utál: Azt hiszem a romantikát mindenképpen, az érzést, amikor pillangók röpködnek a gyomorban, és rózsaszín felhőn úszik az ember, ezt megszűntetném, vagy épp kitiltanám a világból. De persze utálok olyan normális dolgokat is, minthogy tanulás! És, ha korlátozni akarnak, engem senki ne akarjon visszatartani!

Jellem: Egy önfejű, őrült lázadó talán… aki nagyon menő dologként éli meg ezt a vámpír dolgot, mégha kissé röhögségesnek is tartja, hisz a maják által megjósolt világvége előtt létezhetnek vámpírok, az kissé abszurd, persze a kettő nem függ össze, csak arra akartam utalni, hogy léteznek vámpírok, pedig már a csapból is ez folyik, és akkor nem veszik észre, vagy lehet mindenki tudja, és az len na fura, ha nem lennénk?! Mindegy, evvel nem az én gondom foglalkozni… Élj a mának, dönts meg minden nőt, hogy a következő alkalom még élvezetesebb legyen!

Külső: Egy viszonylag magas, barna szemű és hajú kölyök vagyok, aki azért ad magára, ha öltözködésről van szó, mintegy szeretek kitűnni a tömegből, azt hiszem.


A hozzászólást Chuck Bates összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 28, 2011 5:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Chuck Bates A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Chuck Bates Empty
TémanyitásTárgy: Re: Chuck Bates   Chuck Bates EmptyPént. Május 27, 2011 12:23 am

Chuck, üdv itt! Very Happy
Már vártunk ám, főleg Detti és Carmen. nahh xD

Nem ragozom túl, szerintem minden rendben van, szép, hosszú előtöri. Elfogadva. Smile

Nyomás rosszalkodni! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Chuck Bates

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-