HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Freya Blackmoor Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Freya Blackmoor Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Freya Blackmoor Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Freya Blackmoor Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Freya Blackmoor Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Freya Blackmoor Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Freya Blackmoor Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Freya Blackmoor Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Freya Blackmoor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Freya Blackmoor

• Vámpír •

• Vámpír •
Freya Blackmoor

:: Avataron : Marie Avgeropoulos
:: Hozzászólások száma : 308
:: Csatlakoztam : 2011. May. 26.

Freya Blackmoor Empty
TémanyitásTárgy: Freya Blackmoor   Freya Blackmoor EmptyCsüt. Május 26, 2011 1:57 pm

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Freya Cassia Blackmoor
Becenév: Freya, Frey
Faj: Vámpír
Nem: nő
Kor: 362 év (külsőre: 17)
Születés helye és ideje: London, 1649. május 26. Átváltozás: 1666. augusztus
Foglalkozás: tervezőgrafikus


Család:


Apa: Arnold Wales, elhunyt
Anya: Marie Wales, elhunyt
Testvérek: Sokan voltak, ám egyikük sem él már

Egyéb hozzátartozók:
Richard Blackmoor, volt Életpár, elhunyt


Előtörténet:

[1666, a londoni tűzvész idején]

London belvárosa lángban állt. Narancssárgás lángok törtek a viharfelhőkkel borított, éjszakai ég felé. Az utcákon emberek tolongtak, arra törekedve, hogy minél hamarább elhagyhassák a várost. Mindenfelé megrakodott szekereket, bőgő öszvéreket, szamarakat, és indulatosan veszekedő alakokat lehetett látni Néhány szerzetes imádkozott, hogy eleredjék az eső, míg a lakosok egy része arra törekedett, hogy a fontosabb középületetek ostromló tüzet eloltsák. A kavarodás közepén senkinek sem tűnt fel az a tizenhét éves lány, aki éppen ekkor szaladt végig a főutcán. Rongyos ruhája elárulta alacsony származását, noha arca egy ifjú, arisztokrata kisasszonyé is lehetett volna. Hosszú, fekete haját egy barnás bőrszalag tartotta lófarokban, finom vonású arcán most a félelem tükröződött. El akart tűnni a városból. Menteni a saját életét, ha már a testvérein nem tudott segíteni. A házuk – helyesebben fogalmazva kunyhójuk – egyike volt azoknak, amelyekre elsőként terjedt át a tűz. Sajnálatos módon – vagy éppenséggel szerencséjére -, ekkor az egyik kovács műhelyét szokta takarítani. Az apja korán meghalt, így kénytelen volt magára vállalni a család ellátásának feladatát. A nagy zúgolódás, őrült sikolyok vették rá arra, hogy a tömeggel szemben futva jusson el a házukig, ami azonban már lángokban állt. A csípős füst marta a torkát, ám nem mert bemenni: odabentről csak anyja és húgai halálsikolyát lehetett hallani. Ugyan megfordult a fejében, hogy meghaljon velük együtt, ám győzött az élni akarás ösztöne, így elszaladt. Alig-alig figyelte, merre megy, mígnem elérte a keleti városkaput. Ott hatalmas szekerek várakoztak, nőket, gyerekeket mentve a lángoló pokolból. Nem is remélte, hogy valaki megszánja majd. Úgy gondolta, talán valamelyik jármű keresztülgázol majd rajta, ezzel vetve véget földi szenvedéseinek, ám nem ez történt. Az egyik szekér bakján két, tőle olyan tíz évvel idősebb férfi ült. Amikor meglátták, szemük elégedetten felcsillant:
- Mit gondolsz, az úrnak megfelelne? – kérdezte az egyik.
- Szinte biztos vagyok benne! Ha nem, akkor majd én eljátszadozom vele pár napig…
Nem kellett géniusznak lennie, hogy tudja, mire gondolnak a férfiak, s legszívesebben azonnal menekülőre fogta volna a dolgot, csakhogy a lábai nem engedelmeskedtek az akaratának. Csak állt ott, szinte kővé merevedve, amikor a magasabbik megragadta a karját, és minden ellenkezése ellenére, felrángatta a kocsira, majd belökte a többi asszony közé, akik közül páran ijedten felsikítottak. Ketten segítettek neki felállni, majd leültették maguk közé, és nyomatékosan kérték, hogy maradjon csendben. Az egyik kocsis elkiáltotta magát, ostor csattant, s a szekér nehézkesen ugyan, de elindult, utat vágva magának azok között a nők között, akik már nem fértek fel platóra. Ugyanebben a pillanatban felpillantott, s az ég egy nagyot dördült. Hűs esőcseppek mosták az arcát, miközben a szekér sárban cuppogó kerekekkel elhagyta Londont.

Nem is tudta, mennyi idő telhetett el az utazással. Már hajnalodott, amikor végre megadta magát az álmatlan álom akaratának. Arra ébredt, hogy néhány nő ébresztgeti, mondván, megérkeztek. Egy hatalmas kastély előtt álltak, látszott, hogy az ura valami nagy becsben álló nemes lehet. Gondosan rendben tartott park, s gyümölcsös ölelte körbe, olyan volt, mintha a Paradicsomba nyertek volna belépést. Egyikük sem tudta, voltaképpen miért is vannak itt, de valamennyien különféle elméleteket gyártottak, noha egyikben sem volt sok logika. Magyarázatot csak este kaptak, amikor egy jólöltözött inas a szalonba kísérte őket, ahol egy vonalban kellett felsorakozniuk. Mivel ő volt a legfiatalabb, izgatottan izgett-mozgott, a többiek alig bírták rendre utasítani. Amikor azonban megjelent az uraság, akinek az életüket köszönhették, mindannyiuknak elállt a lélegzete. Magas, szálfatermetű férfi, a legújabb divat szerint szabott gúnyában, szőke haját összefogva viselte, hófehér bőre szinte ragyogott a gyertyafényben, smaragdszín szemeivel mindenkit alaposan szemügyre vett, ahogy elsétált előttük. Amikor odaért hozzá, és tekintetük találkozott, úgy érezte, elveszett. Most már mondhat akárki akármit, ő itt akar maradni.
- Te, gyere velem – szólalt meg mély, ugyanakkor határozottan kellemes hangon.
- Én? – nézett rá félénken.
- Igen, te. Mi a neved?
- Freya – felelete.
Vezetékneve sohasem volt, aki ismerte, csak ezen a néven emlegette. Ahogy kilépett a sorból, és a férfi után indult, hallani vélte, amint társnői összesúgnak a háta mögött. Családi portrékkal díszített folyosókon vágtak keresztül, mígnem a férfi megállt az egyik kétszárnyú ajtó előtt.
- Ez lesz a te szobád – mondta kedves, ugyanakkor ellentmondást nem tűrő hangon, amire ő csak bólintani tudott.
- A kastélyon és a birtokon belül bárhová mehetsz, de sohasem léphetsz ki a kapun, megértetted?
- Igen – felelte alig hallhatóan.
A férfi elégedetten bólintott egyet, majd szélesre tárta előtte az ajtót. A legcsodálatosabb hálószoba volt, amit valaha látott: stukkókkal díszített, krémszínű falak, vörös ágyneművel borított, baldachinos ágy, sőt, az egyik sarokban még egy fésülködőasztalka is helyett kapott, egy tükörrel egyetemben. Mivel ekkor látott ilyet először, azonnal odaszaladt, és megnézte magát a visszatükröződő képben. Ekkor a férfi kedvesen elmosolyodott, kurtán meghajolt, majd behajtotta az ajtót. Ő azonban már nem is foglalkozott ezzel, önmagát figyelte a tükörben. Nem is tudta, hogy olyan zafírkék szemei vannak, mint az édesapjának voltak annak idején, és azzal sem volt tisztában, hogy valójában nem is olyan csúnya lány. Csak ne lenne ilyen piszkos, pillantott végig magán. Mint egy végszóra, két, vele egykorú lány érkezett, mondván, az ő feladatuk, hogy megfürdessék őt. A szoba egyik paravánja mögött rejtőző kádat teletöltötték forró vízzel, majd illatos szappannal megfürdették, és megmosták a haját, amit utána bő egy órán keresztül fésültek, hogy minden kócot eltüntessenek belőle. Nem volt éppenséggel fájdalommentes, de megérte. Amikor újra a tükörbe nézett, olyan érzése támadt mintha egy másik lány nézne rá vissza.

Ettől kezdve az élete teljes egészében megváltozott. Általában napközben aludt, mert esténként mindig a ház urával kellett vacsoráznia – aki ilyenkor sohasem evett, mondván, ő már korábban megvacsorázott -, s közben beszélgetnie vele. Mivel analfabéta volt, jótevője tanítani kezdte, így pár hónap alatt megtanult írni és olvasni, valamint elsajátította az alapvető illemszabályokat. Néha-néha még látta azokat az asszonyokat, akikkel együtt idekerült, ők most a ház körüli munkákban segédkeztek, míg ő úgy érezte, már-már tejben-vajban fürösztik minden áldott nap. Aztán, egyik éjjel minden megváltozott. Mivel a maga módján egész idő alatt szerette Richardot - csak ezt félt magának beismerni -, ezt nem tartotta annyira szokatlannak... De fogalma sem volt, vajon a férfi viszonozza-e az érzéseit.

A mai napig élénken emlékszik rá: a tükör előtt ülve, éppen a haját fésülte – kivételesen már vacsora után aludni mehetett, amit kissé furcsállt ugyan, de örült neki -, hiszen nem szerette, ha alvás közben nagyon összegubancolódott, s reggel alig bírta kibontani -, amikor úgy érezte, mintha jeges szellő simítana végig a vállán. Kellemetlen borzongás futott végig a hátán… majd hirtelen a tükör egy éles reccsenés kíséretében négy darabra tört, amit már csak az aranyozott keret tartott egyben. Rémülten felsikított, s fel akart állni, amikor a tükörképén keresztül észrevette a háta mögött álló férfit. Mit keres itt?, villant agyába a gondolat, hogy került ide? Hiszen nemi s hallotta, hogy bejött volna.
- Uram… - motyogta.
- Mondd csak, Freya – kérdezte őszinte kíváncsisággal a hangjában, miközben ujjai hegyével finoman végigsimított a nyakán – Nem szeretnél örökké itt élni velem, ebben a kastélyban?
A kérdés váratlanul érte ugyan, de talán éppen emiatt sikerült olyan gyermekien őszintére a válasz:
- De igen, szeretnék.
Több kérdés nem hangzott el. A férfi lehajolt, és száját az ő nyakához illesztette. Kellemes borzongást érzett, amit egyik pillanatról a másikra felváltott az éles, mindenen túlmenő fájdalom. Fogak mélyedtek a nyakába, s érezte, amint a vére kibuggyan, majd pár cseppje végigcsorog a testén. A kín egyre csak erősödött, majd hirtelen elmúlt és néhány szó elhangzása után meleg, sós folyadék csorgott végig a torkán, őt pedig magába rántotta az öntudatlanság állapota.

Minden eddiginél erősebb szomjúság ébresztette fel, csakhogy, most nem vízre szomjazott a szervezete. Kinyitva a szemét az egyik idősebb asszonyra tekintett, aki fölé hajolva kíváncsian figyelte. Ő azonban már csak egyetlen dologra tudott gondolni: mennyire jó lenne belemélyeszteni a fogát a nő puha húséba, és az utolsó cseppig magába szívni a benne keringő vért… S valóban: a teste felett elvesztette a kontrollt, s azon kapta magát, amint a vér fémes, ugyanakkor édeskés íze elönti a nyelvét, majd végigfut a torkán. Nem érdekelte már, hogy akit éppen a halálba küld, nem más, mint az egyik olyan nő, aki a legközelebb állt hozzá a birtokon élők közül, mindössze a jóllakottság érzésére tudott gondolni. Ekkor ölt először embert. Utána hirtelen maga alá temette a rettegés, hiszen nem értette, mi történt vele. Szerencséjére, Richard mindvégig mellette állt, és elmondta neki, mit tett vele. Vámpírrá, és egyúttal az úgynevezett Életpárjává változtatta, amit legegyszerűbben amolyan feleségként tudott lefordítani a számára. Összekötötte az életüket. Így a szerelmüknek - amit ezek szerint, a férfi ugyanúgy érzett, ahogyan ő - már semmi sem szabhatott határt, és akár örökké is tarthatott volna.

Fiatal vámpír lévén, eleinte éjszakánként akár többször is lakmározott a szolgálókból, így azok száma rohamosan csökkent. Ugyanakkor úgy tűnt, a ház urát ez zavarja a legkevésbé, hiszen végre volt valaki hozzá hasonló is a közelében. Boldogok voltak a maguk módján, de ehhez sok mindent meg kellett tanulnia. Tudta, hogy ehhez először meg kell tanulnia irányítani az éhségét, nehogy minden második órában megéhezzék. Eme képesség elsajátítása majdnem egy évébe került, de megérte ez az áldozatot. Amikor egy téli éjszakán, Richardot meggyilkolták egy utazása során, a gyásztól hajtva, elhagyta a kastélyt, és ekkor már önállóan meg tudott állni a saját lábán. Évszázadokig fel s alá bóklászott a világban, hol emberek, hol a hozzá hasonlók társaságát keresve. Aztán, amikor a világ átlépett a második évezredbe, úgy döntött, letelepszik. Topaz il Ange városába költözött, ahol egy egyetem levelezőszakos hallgatója lett, majd évekkel később, sikeresen lediplomázott. Ekkora már felvette egykori „teremtője” vezetéknevét, így a diplomájában a Freya Blackmoor név szerepelt, aki foglalkozását tekintve tervezőgrafikusként dolgozik. Noha nagyon korán – tizenhét esztendősen – vált vámpírrá, az idők folyamán megtanulta, hogy szükség esetén milyen módszerekkel hitetheti el az emberekkel, hogy legalább huszonkét, huszonhárom éves.Jellemzés:


Amiket szeret: könyvek, rajzok, tervezés, művelődés

Amiket utál: az ostobaságot, pökhendiséget, és az alakoskodást

Jellem:
Alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott természettel bír, ami igen nagy ajándék. Mindenkivel szemben igyekszik. ha nem is kimondottan barátságosan, legalább korrektül viselkedni, ám az ő életében is eljöhet az a pont, amikor valaki annyira megsérti, hogy képes szabadjára engedni a haragját, ezt pedig nem szokták neki megköszönni. Hiába az ártatlan, tizenéves lány külseje, a maga módján, nagyon veszélyes tud lenni, ha úgy akarja. Emellett, mivel igen erősen tudatában van annak, honnan is jött, a bizonyítási vágy még most is hatalmas erővel munkál benne, annak ellenére, hogy az átváltozása óta több, mint háromszáz év múlt el.

Külső: Középmagas, fiatal lány, sötétbarna, avagy bizonyos fényviszonyokban már feketének tetsző hajjal, és égkék szemekkel, amik néha egészen zöldnek tűnnek, attól függően, milyen hangulatban talál rá valaki. Vékony, már nőies alakja megtévesztő lehet azok számára, akik megpróbálnák kihasználni, vagy "rossz" útra terelni. Bár kétségtelenül a szépsége, és gyermeki bája juttatta el arra a pontra - avagy segítette hozzá -, hogy vámpírrá válhasson, ám ez nem jelenti azt, hogy ő kevesebb, mint a többi, hozzá hasonló.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Admin

• Admin •

• Admin •
Admin

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 29
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: : Freya Blackmoor A1_2012_10_2_rm57fm2mns

Freya Blackmoor Empty
TémanyitásTárgy: Re: Freya Blackmoor   Freya Blackmoor EmptyCsüt. Május 26, 2011 2:58 pm

Freya, üdvözöllek nálunk!

Szép előtörit hoztál nekünk, tetszik, el is fogadom. Smile

Jó játékot!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Freya Blackmoor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-