HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Katelyn Andrews

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Katelyn Andrews   Szomb. Ápr. 30, 2011 2:29 pm

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Katelyn Rebecca Andrews (Andrássy Katalin Rebeka)
Becenév: Katie vagy Kata
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 23
Születés helye és ideje: Románia, Erdély; 1987. május 18.
Foglalkozás: divattervező és tanár


Család:


Apa: Peter Andrews, 50, vállalkozó, New York-ban él
Anya: Aileen Andrews (Andrássy Ilona), 47, gyermekorvos egy erdélyi kórházban
Testvérek:
Húga: Bianca Andrews, 19, tanuló, New Yorkban él
Egyéb hozzátartozók:
Ex-élettársa és születendő gyermeke apja: Oliver Aulich


Előtörténet:


Ez a történet egy tavaszi napon kezdődik Erdély szívében, egy kisvárosban. Ott jöttem én a világra huszonhárom évvel ezelőtt, mint az Andrássy házaspár első gyermeke. A szüleim mindketten orvosok voltak, apám sebész, anyám gyermekorvos, és még az egyetemen ismerkedtek meg. Igaz, apám - akkori nevén még szépen magyarosan Andrássy Péter - három évvel anyám felett járt, de az iskola elvégzése után is együtt maradtak. Nem túl izgalmas történet az övéké, de a maga egyszerű romantikájával mégis megnyerő. Összeköltözés, esküvő, ahogy ez lenni szokott, aztán jöhetnek a gyerekek, két lány, Kata és Bianka. A húgom négy évvel fiatalabb nálam. Hét éves koromig éltünk Erdélyben, mint boldog, békés család. Aztán apám kapott egy nagyon jó állásajánlatot Amerikából, aminek természetesen nem tudott ellenállni. Egy régi barátja hívta, aki évekkel korábban költözött ki oda, és egy üzleti ajánlatot tett apámnak, mert szüksége volt az orvosi szakértelmére. Azóta is egy kiterjedt gyógyszeripari vállalatot tartanak fenn ott országszerte, és apám mondhatni eléggé meggazdagodott belőle.
Az első évek ugyanolyan családias hangulatban teltek, akárcsak itthon. Mi még kicsik voltunk a húgommal, nem sokat érzékeltünk a körülöttünk lezajló változásokból. Sem abból, hogy apám a siker és a hírnév útjára lépett, sem abból, hogy ez lassan, de biztosan elválasztotta anyámtól. Arról sem tudtuk, hogy apánk megcsalta anyánkat. Arról viszont már mi is tudomást szereztünk, hogy szeretője van, aki miatt válni akar.
Anyám először teljesen összetört, de idővel szerencsére sikerült összeszednie magát. Teljesen függetlenedni akart apánktól, ezért eldöntötte, hogy hazaköltözik Erdélybe, és a saját lábára állt. Igazából máig nem értem, miért nem volt jó neki New Yorkban, hisz ott sokkal több lehetőség kínálkozott volna a számára, talán a család, a nagyszülők támogatása hiányzott neki, vagy honvágya volt, esetleg úgy gondolta, az itteni, ismerős környezet jó hatással lesz összetört szívére. Úgy tervezte, hogy mindkét lányát magával hozza, de ez végül nem jött össze neki. Apánk persze harcolni akart értünk, de végül a mi szavunk döntött. Bianka apásabb volt, és sírt, bömbölt, hisztizett, ha el akarták választani apánktól. Én vele ellentétben anyánkért voltam oda, kicsit idősebb fejjel, tizenhárom-négy évesen fel tudtam mérni, mennyire maga alatt van, és mint egy jó szamaritánus, mellette akartam maradni, bármibe kerül is ez, hogy segítsek rajta. Így történt, hogy a családom két felé szakadt, ahogy a szívem is, és egy darabkát otthagytam magamból New Yorkban, miközben anyámmal karöltve visszaköltöztünk Erdélybe. Kamasz fejjel ezt sokszor megbántam, főleg miután a nyaralások után hazaértem Amerikából, és láttam, éreztem, hogy mekkora különbségek vannak a két ország között, de akkor sem tudtam volna soha cserben hagyni édesanyámat.
A középiskola elvégzése után is megfordult a fejemben, hogy ott tanulok tovább, de végül mégis maradtam. A nyelvek tanulása mindig könnyen ment nekem, és szeretem is őket, ezért végül Magyarországra, Szegedre mentem tanulni, és most mint friss diplomás, fogok angolt és latint tanítani szeptembertől egy helyi gimnáziumban.
Az elmúlt évek története ennél mégis sokkal de sokkal szövevényesebb. Először is megismerkedtem egy sráccal, akibe szinte az első pillanatban fülig szerelmes lettem, ez az érzés pedig hamar viszonzásra talált, így nem telt bele két-három hónap sem, már össze is költöztünk. Én persze csak hétvégenként voltam itthon az iskola miatt, de ez kezdetben cseppet sem tudott zavarni, mert azon a heti két napon én így is csak úsztam a boldogságban. De aztán jöttek a furcsaságok, különös hívások, esti kimaradások, késések... Szóval Oliver egyre furcsábban viselkedett, és bár igyekeztem naiv kislány módjára szemet hunyni minden felett, engem is utolért a vég. Egyik alkalommal, amint egy nappal korábban értem haza, mint beterveztem, ott találtam Olivert a közös lakásunk hálójában egy ismeretlen nővel teljesen félreérthetetlen helyzetben. Nem vártam meg, hogy magyarázkodni kezdjen, csak elszaladtam. A diplomázásig már csak két hét volt hátra, ezért úgy döntöttem, inkább visszatérek ez időre Szegedre. Nem akartam letörni, nem akartam elhagyni magam, és úgy végezni, mint anyám, így az évzáró után összecsomagoltam, és New Yorkba utaztam. Reméltem, hogy az ottani pörgés, nyüzsgés lefoglal majd annyira, hogy megfeledkezzek arról, ami itthon történt. Ez persze nem ment ilyen egyszerűen. Apám közben megmutatta egy divattervező barátjának a hobbiból készített rajzaimat, terveimet, aki teljesen el volt ájulva tőlük, és munkát ajánlott a cégénél. Némi habozás után elfogadtam, és eldöntöttem, hogy most maradok is, kicsit tovább, mint szoktam. Talán egy-két évet, vagy tovább. De a sors közbeszólt. A nyár végére ugyanis kiderült, hogy terhes vagyok. Az apa természetesen Oliver. Most fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Talán adnom kellene neki még egy esélyt? Hisz nem tűnhetek el csak így a gyerekével... Végül úgy döntöttem, mégis visszatérek Erdélybe, és megpróbálok beszélni vele... aztán majd eldöntöm, hogyan tovább...


Jellemzés:

Amiket szeret: New York, divat, gyerekek, nyelvek, buli, Szeged, barátok

Amiket utál: hűtlenség, hazugságok, rovarok, főleg pókok

Jellem: Kedves, vidám, barátságos. Ilyen vagyok többnyire, és néha elég bohókás, talán még kicsit túl gyerekes... vagy csak amiatt érzem magam annak, mert félek az anyaságtól. Nem biztos, hogy készen állok rá. Sokszor kicsit meggondolatlan vagyok, és előbb cselekszem, mint gondolkodom, de próbálok megváltozni, mert ez nem egy túl jó tulajdonság. Utólag így sajnos sok mindent megbánok. Elég határozott vagyok, de nem elég kitartó. Legalábbis a céljaim elérésében, mert egyébként nagyon hűséges vagyok, és kitartok azok mellett, akiket szeretek, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár.

Külső: Hosszú, szőke, hullámos hajam van, világos kék szemeim, szív alakú arcom. Alkatra karcsú vagyok, de szerintem kicsit alacsony, nem egész 163 cm. Szeretem a divatot, és a ruháim többsége New Yorkból származik, de a sminkelést nem szoktam túlzásba vinni.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Katelyn Andrews   Szomb. Ápr. 30, 2011 6:11 pm

Katelyn... scratch heh ELFOGADVA Laughing
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Katelyn Andrews

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-