HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Norina Lupetto

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Norina Lupetto   Hétf. Márc. 14, 2011 1:49 am

Karakterkép:


Általános adatok:Karakter teljes neve: Norina Tsiby Lupetto
Becenév: Csibe (meg persze a szokásos Nóri, Norka, Norcsa, Nórika)
Faj: Defenzor
Nem: nő
Kor: 19
Születés helye és ideje: Velence, 1991. december 14.
Foglalkozás: modell/ állatorvosnak tanul


Család:


Apa Joseph Lupetto, 47, pilóta; nagyon jó viszonyt ápolnak
Anya Kovács Emília, 45, divattervező; anyja meghalt, de amíg élt inkább furcsának volt mondható
Testvérek Ian Lupetto, 15, diák; viszony: felhőtlen

Egyéb hozzátartozók
név: Judith Stauß (mostohaanya), 40, vegyész; viszony: mondhatni jó, de nem igazán volt idejük megismerni egymást


Előtörténet:

A kis Norina története még jóval születése előtt kezdődött egy szép májusi napon, amikoris a lány szülei megismerkedtek. Idilli történet ez, amikor a kis milliárdos leánykát egy fiatal pilóta gondjaira bízzák, hogy juttassa el az osztrák egyetemre. Első látásra szerelem, még a különböző nyelv sem gond, rá egy évre házasság.
Majd egy hideg, decemberi napon megszületett Norina. A névválasztáson nagyon sokat gondolkodott az akkor már nyolc éve boldog házasságban élő pár, tekintve, hogy Emília magyar, Joseph pedig olasz származású, és a kislányt is úgy szerették volna nevelni, hogy ne csak Olaszországot ismerje, habár az akkor még kétszemélyes család Velencében élt. Ezért esett a választásuk a magyar Nóra névhez igencsak hasonló Norinára.
Tehát 1991. decmber 14-én megszületett a várva várt kislány, 4.2 kg-al, 56 cm-el, hosszú sárgás színű hajjal. Eszméletlenül kövér baba volt, de teljesen egészséges, jókedvű, bohókás. Pont mint egy kiscsibe, és erre a sárgásszőke haja csak rámondta az Áment, és már észbe sem kapott, mikor mindenki Csibének szólította.
Az első 6 életévét még a varázslatos Velencében töltötte, megtanulta az olasz nyelvet, és balettozni járt. Beigazolódott nála is az, hogy aki kövéren születik, az vékony lesz miután felnő, mert Csibe gyönyörű kisleánnyá vált, tűzvörös hajjal, és színváltós szemekkel. Szülei a legjobb óvodákba járatták, majd amikor anyja megint várandós lett az öccsével, akkor úgy döntöttek, az iskolát már Magyarországon kezdje el a lány, ezért visszaköltöztek Budára, Nagykovácsiba. Így a nála jóval fiatalabb kisöcsi, Daniel, már Budán született, a család új villájában. Eddigre ugyanis apja már magánpilótának számított, anyja pedig befutott divattervező lett, s habár milliárdokat örökölt Norina nagypapájától, ezzel a pénzzel soha nem élt vissza, hanem egy bankban pihen kétfelé osztva a két gyereknek.
6-15 éves koráig minden napja úgy telt, mint egy normális gyereknek. Kivéve azt, hogy ő pontosan tudta mi szeretne lenni. Állatorvos. Különleges kapcsolata volt az állatokkal már kis kora óta, és mindig is jobban szeretett a kutyájával játszani mint más gyerekekkel. Megértette a kutya minden apró jelzését. Néha úgy tűnt, mintha beszélgetnének, de ezt csak anyja hitte el neki. Aztán valahogy kezdett megromlani ez az anya lánya viszony. Kezdve azzal, hogy Emília elküldte lányát modellkedni, mondván kamatoztassa a szépségét. És mivel a lány különleges volt, hamar beindult a karrierje, lassan többet keresett, mint anyja és apja együtt. Még élvezte is, de aztán egyszer megunta. Rájött ez csak időszakos megélhetést biztosít, és 15 évesen még nem akart önálló lenni, nem akart felnőni, nem akart valaki lenni, hanem csak egy lány. Ez nem igazán sikerült, mert anyja erőltette, hogy minél kevesebbet legyen a családdal, hanem inkább egyedül élje a világát. Ausztráliába is utazott a nagynénjéhez, és ott folytatta a tanulmányait.
Csak 16 évesen kapott választ arra, hogy miért kellet távol maradnia a családtól, de akkor már késő volt. Kiderült, hogy anyja is defenzor, és amikor ő "divatbemutatókra" járt, akkor éppen Erdélyben próbálkozott a lehetetlennel. És hogy miért volt késő? Mert addigra anyja meghalt egy vámpírral folytatott küzdelemben. Egy medál volt az, ami tudósított, ezt még a nagynénjének adta át, amikor kiküldte a szigetre a lányát. A medál közé egy kis levél volt tűzve, amiben ez állt:

Kedves Csibém!

Ezt a levelet még a 15. születésnapodon írtam, megmagyarázva miért kezdtem el utána elidegenedni tőletek.
Az elmúlt időben tudom furcsán viselkedtem, és apád is valószínűleg haragszik rám, mert amíg téged Ausztráliába küldtelek, addig neki azt mondtam, hogy megcsaltam, és ezért elváltunk. Ez nem igaz! Mindennél jobban szerettem őt is, és téged is, és az öcsédet is. A ti érdeketekben kellett elmenjek a közeletekből, főleg te vagy veszélyben. Gondolom sok mindent olvastál a vámpírokról. Hogy ez hogy jön ide? A nénikéd is egy közülük, és ha megkérdezed majd mesél róla. Jómagam defenzor vagyok, mint ahogy te is. Valószínűleg észrevetted már, hogy a kutyákkal és a farkasokkal mennyire könnyen megérteted magad, na ez ennek köszönhető. Ezt apád és öcséd viszont nem tudhatja meg, mert akkor őket is veszélybe sodrod. Még pár évig maradj Ausztráliában, aztán te döntesz, rajtad múlik mit teszel, de légy okos, és ne próbálkozz olyannal, ami lehetetlen. Bocsánat, és szeretlek!

Ui.: A medál nagyon értékes. Szín ezüst, és már ősidők óta a családom birtokolja, tehát vigyázz rá, és ő is vigyáz majd rád.Hogy hogyan érintette ez az akkor 16 éves leányt? Rosszul...el nem mondható mennyire, de igyekezett eleget tenni anyja kérésének. Otthagyta a modellkedést, elment inkább az állatorvosi egyetemre, és mindent megtudakolt a nagynénjétől.
Majd 19 évesen úgy érezte, már ideje elindulni, és megnézni, miről is meséltek neki annyit. Miért halt meg az anyja, és megtalálni esetleg valakit, vagy valamit, amitől szebb lesz az élete.

Jellemzés:

Amiket szeret:
Imádja az állatokat, kedvence a farkas, és igazi művészlélek, de leginkább a fotózás és a grafika ami közel áll hozzá. Emellett elengedhetetlen kellék a csoki, és a gyümölcsök. Szeret sportolni, főleg az extrémebb kategóriába tartozókat, és persze imádja azt, amikor átváltozhat, és elmenekülhet farkas képében a világ elől, be az erdőbe.

Amiket utál: Kétszínűség, óriás százlábúk, ha a valaki ok nélkül gyilkol, amikor egy állatot kínoznak, az előítéleteket.

Jellem:
Norina összetett személyiség, és ennek függvényében változik a jelleme. Nem bízik az emberekben, de akiket nem ismer, vagy csak amolyan egyszertalálkozunk, vagy "haver", avval mindig kedves, udvarias és zárkózott. Ebben segít, hogy rendkívül jó színésznő, és még akkor is féken tudja tartani az indulatait, amikor más már régen a plafonon lenne. Az egyetlen amit nem bír elviselni, amikor valaki egy állatot kínoz. De ilyenkor is a hidegvér vezérli, és egyetlen jólirányzott, nőies pofonnal, vagy taslival lerendezi a dolgot. A barátaival viszont egy kissé más. Őszinte, néha kíméletlenül is, mert úgy látja, az a helyes, ha megmondja amit a másiknak tudnia kell. És hosszú távon ezt meg is köszönik sokan. Kissé bolond, a szó pozitív értelmében. Minden mókában benne van, amit felkínálnak neki, és imád szórakozni, teljesen kikapcsolni. A barátaiért bármit megtesz, nemkülönben az éppen akkori szerelméért.


Külső:
172 cm magas és ehhez 49 kg társul. Fölös kilónak még a nyomát sem találni rajta, mert rendszeresen fut, úszik, és lovagol. De alkatilag szerencsés, mert semmi nem látszik meg rajta, hiszen aki elsőre ránéz, annak törékeny kis virágszálnak tűnik. Haja mahagóni színű, egyenes, és hangulatszeme van, ami nyugodt égkéktől, a haragos méregzöldig váltakozik. Szeret csinos lenni, általában répaszárú nadrágot hord, különböző stílusokba vegyítve.


A hozzászólást Norina Lupetto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 15, 2011 10:44 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Norina Lupetto   Kedd Márc. 15, 2011 6:51 pm

Norina, köszöntelek a fórumon! Smile

Rövidesen megy neked egy PM.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Norina Lupetto   Kedd Márc. 15, 2011 11:13 pm

Köszönöm a javításokat, Norina. Smile
Így már el tudlak fogadni.

Kérnék még egy avifoglalást, aztán nyomás játszani! Razz
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Norina Lupetto   

Vissza az elejére Go down
 

Norina Lupetto

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-