HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Laura Lambrick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Laura Lambrick   Pént. Feb. 25, 2011 9:45 pm

Karakterkép:

Általános adatok:


Karakter teljes neve: Laura Lambrick
Becenév: Lau,Lola,Lolita
Faj: Ember
Nem: Nő
Kor: 25
Születés helye és ideje:1986. Március 21.
Foglalkozás: Újságírói nyomozó


Család:


Apa:Elena Thomson meghalt
Anya:George Lambrick meghalt
Testvérek: -

Egyéb hozzátartozók:
Charlie Sullivan 35 éves meghalt.Előtörténet:

Az ősi Lambrick família első, és mint később kiderült egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot egy téli éjszakán. Szülei, Elena és George Lambrick elég nagy csapásként fogták fel, hogy lány, mivel érdekházasságuk nem tette őket épp boldoggá, de így tovább kellett próbálkozniuk fiú utódra várva. Ahogy teltek az évek, ez nem sikerült, de persze nem adták fel, amellett, hogy lányuknak a lehető legillendőbb nevelést biztosították, és itt hagy hívjam fel a figyelmet az illendő szóra, amit nem véletlenül használtam. A gyermek már apró korától kezdve nevelők, szolgálók, tanárok hadával volt körülvéve, holott akkoriban inkább még szülői szeretetet és törődést igényelt volna, amit sosem kapott meg.
Anyja, a francia származású Elena kifogástalan modorú hölgy volt, éppen ez volt a feltétele a házasságnak, amivel a két családot egyesítették, lényegében a házasulandók megkérdezése nélkül. Ez egyébként a nő életében nem okozott nagy törést, mert mindig is csupán a társaság, a csillogás és a hatalom volt az, ami lekötötte, korán belé nevelték, hogy egy úrilány sosem szerelmes, így soha nem is kergetett ilyen ábrándokat. Az úgynevezett sötét családoknál ha valakibe bele akarnak nevelni valamit, akkor az többnyire sikerül is, még ha az alanynak nincs is benne köszönete, így történt ez vele is. Lényegében egy sérült agyú és lelkű nő, akinek nincs is mása, mint a társadalomban elfoglalt helye, és a tökéletes külseje. A lánya megszülése is csak egy kötelezettség volt, ahogyan a hálószobában is csak gépiesen teljesített, talán ezért is váratott magára a valódi örökös, a név továbbvivője.
De persze az is lehet, hogy George volt az oka, ezt már soha senki nem tudja meg, hiszen a hálószobatitkokról egy hölgy nem beszél, a férfi pedig a síron túlról nem tud ilyen információkat kiszolgáltatni. Már persze ha békén hagyják, és nem bolygatják, ami egy ilyen beállítottságú famíliánál sosem biztos. Egy szó, mint száz, Laura apja nem volt az a kimondottan hősszerelmes, avagy apáskodó típus, inkább a könyvek, között töltötte napjait, dolgozószobájából csak családfői kötelezettségeit teljesíteni jött elő, és az ő olvasatában a gyermekével való foglalkozás nem tartozott ide.

Hogy mit akartam ebből kihozni? Egészen egyszerű: a Lambrick poronty mindent megkapott, amire csak szüksége lehetett a szereteten kívül, amiről szinte nem is tud semmit, hiszen az évek során, ahogy cseperedett, nem tapasztalhatta. Ellenben amint beszélni tudott nyelvórákat vett, magántanárai a legjobbak közül kerültek ki, egyszerre tanulta az angol, a francia és a latin nyelvet, amit később mások is követtek. Emellett persze az általános műveltség megszerzése is napirenden volt, zongorázni, táncolni, festeni, hímezni, és még rengeteg számára ostobaságnak tűnő dologra oktatták. Hat éves korára olyan volt, mint egy életnagyságú, tökéletes modorú
porcelánbaba fehér bőrével, az aranyszőke hajával, szürkéskék szemével, olyan lánygyermek, akit bátran lehetett társaságban mutogatni, hogy „nézzétek, milyen tökéletes, makulátlan”. Valóban az is volt.
Aztán egyszer csak vége volt a külvilágnak mutatott idillnek, mikor ismeretlen körülmények között az egész Lambrick-kúria népét lemészárolta valami, csak Laura életben hagyva, bár abban sem volt sok köszönet. Úgy tűnt, nem elég, hogy a családfő meghalt, egyedül hagyva gyászoló, a tragédia alatt éppen egy bálon lévő feleségét, de még a Lambrick név utolsó vér szerinti örököse is visszafordíthatatlanul megőrült. Senki nem tudja, mi is történt azon az éjszakán, de az bizonyos, hogy a kislányon kívül senki nem élte túl, sőt, szörnyű körülmények között távozott mindenki az árnyak földjére.
Laura pedig tényleg megőrült. Nem szólt senkihez, csak nézett bele a világba, bár pontosan látni lehetett, hogy immár világítóan smaragdzöld szemei nem fókuszálnak semmire.Minden porcikáját karmolás nyomok borították, mint kiderült, önkezétől elszenvedve a legtöbbet, csak három párhuzamos, mély vágás eredetére nem tudtak rájönni, és ezeket valójában soha nem is tudták begyógyítani, örök emlékül ott maradtak a hátán a hegek, nem mintha valaha is felejthette volna az átélteket.

Tizenkét éves koráig nem szólalt meg, nem igazán cselekedett önállóan, olyan volt, mint egy robot. Ha azt mondták, hogy egyen, akkor evett, ha azt mondták, hogy menjen A pontból B pontba, akkor megtette, de ha senki nem törődött vele, akkor naphosszat csak ült, ahol éppen volt, és üres tekintettel, kifejezéstelen arccal bámult továbbra is. Eleinte mindent megpróbálták, hogy kibillentsék ebből a katatóniából, de sem az intenzív gyógykezelések, sem a képzett mágusok nem tudtak ellene semmit tenni, míg végül feladták, és hazaengedvén hagyták, hogy tegyen, amit tud. A Semmit.
Az anyja, mivel több rosszindulatú pletyka is lábra kelt arról, hogy férje rossz társaságba keveredett, mert olyanba ütötte az orrát, amibe nem kellett volna, elhagyta Angliát, és saját családjánál, Franciaországban talált nekik menedéket a kíváncsi szemek elől. Lányát a szolgálókra bízta, ő pedig belevetette magát az olyannyira szeretett társasági forgatagba, ami végül is az életét mentette meg azon az éjszakán, mikor minden rosszra fordult.
Aztán mikor Laura tizenkét éves lett, de az állapota még mindig stagnált, látogatót kaptak egy távoli nagybácsi személyében, aki zsarnoki modorával, és nem egy sötét mágiával létrehozott „segédeszközzel” visszahozta a lányt a való világ talajára, elvégre nem engedhette elkallódni az utolsó Lambrick ivadékot akinek úgy mondd új élete és lehetőségei lettek. A kislány sokat változott hatéves önmagához képest, bár ez cseppet sem meglepő. Nem volt többé bájos, engedelmes báb, magas falakat vont maga köré saját ép eszének védelmében, ha már nem hagyták, hogy továbbra is az áldásos semmiben lebegjen. Valójában anyja szerint mindenki jobban járt volna, ha úgy marad, ahol volt, de ha már visszatért, megint kötelezte régi tanulmányainak folytatására, amik most kiegészültek kicsit Charlie bácsi magánóráival, ahol a költőkről és a vámpírokról beszélgettek, és aminek hatására Laura kezdte feldolgozni az őt ért traumát, amit egyébként rajta kívül senki nem tudott, mi is volt pontosan.

Laura betöltötte a tizenhatodik életévét, tehát immár muszáj volt iskolába küldeni, nem halogathatta tovább. Mivel anya és lánya nem volt túl jó viszonyban, a lehető legmesszebb akarta magától, és új életétől tudni a félresiklott nevelését, így beíratta Sidneyben az Evermore Grammer School-ba a lány kézzel-lábbal való tiltakozása ellenére.
Fél év franciaországi száműzetés után végre elérte (nem utolsó sorban a tanárai, a diáktársai, és saját anyja módszeres kikészítése által), hogy iskolát válthasson, és megérkezett a Californiába a Berkeley High School-ba, tudásra szomjazva és megkezdte új életét, ahol sok új barátot és ellenséget is szerzett magának.
Laura betöltötte a 18. életévét születésnapjára egy érdekes csomagot kapott. Nem a szüleitől hiszen tudjuk azok meghaltak, hanem valaki mástól. Szemei golyó nagyságira nőttek, amikor a levelet elolvasta a csomagban pedig egy repülő jegy volt. Így tehát, Erdélybe érkezett meg és kezdett bele újságírói állásába és az igazi apja felkutatásába, mert minden bizonnyal az anyja volt az aki félre lépett a házasságban és titkolta George elől.


Jellemzés:


Amiket szeret: A munkájával foglalkozni, barátaival lenni és a csillagokat bámulni a szabadban


Amiket utál:Veszekedések és a munkán belüli nyomozások által hozott rossz emberek akik mészárolnak.Jellem:
Régi énje: Kicsi korától kezdve nem nevetett megjelenése fagyos és hűvős volt. A történtek ráébresztették a lányt, meg kéne változnia és a saját lábára állnia így rengeteget változott az "való világba" vissza hozás óta.
Rengeteget változott és ezt a nagybácsijának köszönheti. Változások az életében: Egy rettenetesen vidám és barátkozós leányzó, aki imádja a társaságot és nagyon szeret új embereket megismerni. Nehéz megbántani és megsérteni, hiszen igyekszik mindent humorosan felfogni és nem rögtön a legrosszabbat feltételezni az emberekről. Rendkívül beszédes és hiperaktív, sokszor rohangál csak úgy, céltalanul és még többször töri össze magát egy ügyetlen lépésének köszönhetően, na de mindig feláll és továbbmegy, nem sajnáltatja magát. Ezen kívül nagyon okos és bármilyen hihetetlen is, tud komolyan is viselkedni.Külső: Gyönyörű aranyszőke haja derekát verdesi ezt az édesanyjától örökölte. szürkéskék szemek, amelyet édesapjától örökölt gyönyörűen ragyogott a lányon. Ez volt a kedvenc testrésze.Formás orr és szépen ívelt száj. Fehér bőr, habár szépen le tud barnulni a nyáron. Jelenleg ismét halvány bőrszínem van, de bármikor előfordult, hogy beállítok csoki barnán és szőkén. Bár nem jellemző. Többségében mindig van, valami ékszer Laurán a mutató ujján díszeleg egy ezüst gyűrű a nyakában meg egy ezüst szívecskés nyaklánc amit még kiskorában kapott születésekor. Mindig divatosan öltözködik, szinte kihívó olyan ruhái vannak. Különösen szereti a fekete fűzőjét és a méregzöld miniszoknyáját. Általában magassarkú cipőket szokott hordani, a bakancsot és a sportcipőt ki nem állhatja.


A hozzászólást Laura Lambrick összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 26, 2011 2:04 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Laura Lambrick   Pént. Feb. 25, 2011 10:57 pm

Laura, üdvözöllek nálunk!

Hamarosan megy neked egy PM. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
avatar

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 824
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: :

TémanyitásTárgy: Re: Laura Lambrick   Szomb. Feb. 26, 2011 2:51 am

Üdvözöllek nálunk Laura!

Találtam pár apró hibát, ezeket javítottam.
Összességében érdekes előtörténetet hoztál össze, gratulálok! Smile
Azt ne felejtsd el, hogy az édesapád csak ember lehet! A vámpírokról beszélhetsz, hihetsz bennük, de konkrétan nem tudhatsz róluk, ameddig össze nem hoz a sors egyel!

Jó játékot és kellemes időtöltést kívánok! ELFOGADVA

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Laura Lambrick   

Vissza az elejére Go down
 

Laura Lambrick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-