HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Tim Alvise Romter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Tim Alvise Romter   Vas. Feb. 13, 2011 2:11 am

Karakterkép:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Timothy Alvise Romter
Becenév: Tim, Timo, Al, Alvi
Faj: Vámpír
Nem: férfi
Kor: Valós kor: 364; Amennyinek kinéz: 23
Születés helye és ideje: 1647. Január 27. Írország
Átváltozás ideje: 1670. Január 3. Hollandia
Foglalkozás: cégvezető Hollandia és Írországot behálózó vállalata van


Család:


Apa: George Romter; meghalt; jó volt a viszonyuk; kocsis volt
Anya: Jessica Mioler; meghalt; jó viszonyban voltak; mosónő volt
Testvérek: nincs
Egyéb hozzátartozók: Életpárja: Eloise Carter, 394 éves, de 23-nak néz ki;
jelenleg nem dolgozik, de régebben egy fogadó tulajdonosa volt

Előtörténet:

Ide születésemtől kezdve kéne írni ami eddig történt velem, de én az emberi koromból nem sokra emlékszem. Csak pár fontosabb eseményre. Tudom, hogy szegény családba születtem, apám kocsis édesanyám pedig mosónő volt. Mivel pénzünk alig volt nagyon kevés dolgot tudhattam magamévá, de ez egyáltalán nem okozott problémát. Még így is nagyon boldog gyerekkorom volt, hiszen nem a dolgainktól leszünk ilyen vagy olyan emberek. Hanem a tulajdonságaink.
Már azért is hálás voltam, hogy a legjobb iskolákba járhattam, bár abban az időben még nem volt ennyi belőlük, mint most. Kitartóan és szorgalmasan tanultam aminek meg is lett az eredménye, gimnáziumot kitűnő, egyetemet viszonylag jó eredménnyel végeztem el.
Munkát viszont nem találtam azonnal, így kitaláltam, hogy beutazom hazám, azaz Írországot. Szebbnél szebb tájakon jártam, 3 évig tartott amíg bejártam. Utána hazamentem pár évre, de újra késztető érzés fogott el, hogy még több helyen megforduljak, így elköszöntem szüleimtől és Hollandiában kötöttem ki. Ahol végre munkát is találtam, egy fogadóban lettem felszolgáló. A tulajdonos Eloise volt aki az első pillanattól kezdve elkápráztatott. Talán egy évig voltam pincér később társtulajdonos lettem. A fogadó felett laktunk kettesben a lánnyal. Egyik éjszaka átjött hozzám és azt mondta, hogy örökké velem akar maradni. Én is ezt akartam. Majd folytatta és elmagyarázta, hogy innunk kell egymás véréből, hogy én is olyanná váljak amilyen ő. Akkor hallottam először a vámpírokról, mesélt az életpár szerepéről is és arról, hogy ő megtalálta bennem amit keresett. Én is ugyanúgy éreztem iránta, ezért úgy is tettünk ahogy elmagyarázta nekem. Vagyis ittunk egymás véréből, majd szóban örök életpárrá fogadtuk egymást. Végül pedig ha jól tudom elájultam, mivel innen már semmire sem emlékszem. Mikor felébredtem rettenetesen fájt mindenem. Eloise ott volt mellettem és fogta a kezem, ő adott életet nekem. Egy új Tim lett belőlem és ezt neki köszönhettem. Egy egész éjszakát végigvirrasztott velem és mikor végre sikerült elaludnom, még akkor is mellettem volt és egy pillanatra sem hagyott egyedül. Aznap a fogadót sem nyitottuk ki. A lány csak várta, hogy felébredjek én pedig pár óra múlva szépen lassan kinyitottam a szemem és az első amit megláttam, az El gyönyörű arca volt.
Innentől tökéletes volt minden az életemben, volt egy csodálatos párom akivel nagyon boldogok voltunk együtt. Csak nagyon ritkán kellett elszakadnunk egymástól, de akkor is csak pár órára. A munka még jobb volt, mint előtte bármikor, egyre több vendégünk lett és mi voltunk a környéken a legfelkapottabbak. Hozzánk jártak ebédelni a gyerekek és a fiatalok. Este pedig az öregebbek jöttek vacsorázni. Pár évig semmi sem tudta megzavarni tökéletes világunkat. Ám egy nap tudomást szereztem a szüleim haláláról. A gazda akinél dolgoztak eljött hozzánk vacsorázni a feleségével és a gyerekeivel. Mikor odaléptem az asztalukhoz épp a temetésről beszélgettek, hogy méltó nyughelyet szeretnének nekik. A kifinomult hallásomnak köszönhetően hallhattam meg apám nevét is. Innentől kezdve csak rájuk és a beszélgetésre figyeltem. Kiderült, hogy a szülőhelyemen lesz a temetés két nap múlva.
Így zárás után fen a szobánkban megbeszéltem Ellel, hogy holnap hazautazok a temetésre és pár napig távol leszek. Beleegyezett bár nem tetszett neki a döntésem.
Másnap útra keltem és egy nap alatt oda is értem. A temetőben végig egy fa alatt húztam meg magam, hogy ne legyek olyan feltűnő. Amikor vége lett a szertatásnak, odamentem a sírhoz és leültem a földre. Kezemben egy szál rózsa volt. Amíg ott ültem végig gondoltam azokat az éveket melyeket a szüleimmel töltöttem el és elszomorodtam, ugyan akkor boldog is voltam. Ők voltak a legnagyszerűbb szülők, olyan amilyet mások még kívánni se mernek. Igaz, hogy szegények voltunk és sokszor alig volt mit enni, de a szeretet mindig ott volt a családunkban. Majd felállok és leteszem a sírra a rózsát. Elindulok kifelé a temetőből, mielőtt elérem a kijáratot még egyszer visszanézek és elmosolyodom.
Majd újra eltelik pár év és a fogadó egyre inkább elveszti jelentőségét és forgalmát. Már csak néhányan járnak be hozzánk. Így én úgy döntöttem újra beülök az iskolapadba és management-et fogok tanulni az egyetemen. Hamar elrepülnek ezek az évek is és már sikeresen le is vizsgáztam. Egy új cég megalapítása van tervben, de nem sietem el. Először csak egy kisebb vállalkozással indítok, majd szépen lassan haladok előre.
Pár év múlva elindítom a céget ami a WONDERCLOTHES nevet kapta és egyre nagyobb lesz a kereslet. 2-3 év alatt már Hollandiában és Írországban is vannak üzletei és az egyedi ruhák és kiegészítők közül, szinte már minden tizedik nő otthonában megtalálható.
Ajánlatot kaptam, hogy Romániában azon belül Erdélyben is érdeklődnek a vállalat iránt. Ezért Ellel odautaztunk és mivel megtetszett a hely úgy döntöttünk ide is költözünk.Jellemzés:

Amiket szeret: sétálni a sötét erdőben, piknik, süti minden mennyiségben, olvasni bármilyen kategóriában, kivéve a Bibliát

Amiket utál: defenzorok, manipuláció, hiszti

Jellem: Őszinte, kedves és hűséges. Az emberi kapcsolatok nagyon fontosak számomra. Nehezen nyílok meg idegenek számára, de ha valaki közel kerül hozzám, akkor mindent megteszek, hogy a lehető legjobb legyen a kapcsolatunk.

Külső:Magas, 183 cm és 67 kg vagyok. Barna tüsis hajam van, amit néha fel is zselézek. Szeme színe is barna.
Szeretem az öltönyöket, de amikor úgy tartja kedvem a sportos melegítő ruhát is szívesen felveszem. A napszemüveget is nagyon szeretem, néha még télen is amikor süt a nap felveszem.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Tim Alvise Romter   Kedd Feb. 15, 2011 2:42 am

Tim, üdv köztünk! Very Happy

Elnézést, hogy megvárattalak... Embarassed
Karilapodat elfogadom.

Jó játékot! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Tim Alvise Romter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-