HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Camilla Stryder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Camilla Stryder   Pént. Feb. 04, 2011 7:06 pm

Karakterkép:
Általános adatok:


Karakter teljes neve: Camilla Stryder
Becenév: Cam
Faj: Ember
Nem: nő
Kor: 26
Születés helye és ideje: 1985. Február 10. Erdély
Foglalkozás: biológus

Család:


Apa: Thomas Stryder, 57 éves lenne, újságíró a viszonyunk jó volt amíg élt, még kislány koromban halt meg
Anya: Eloise Wermon, 59 éves lenne, takarítónő volt, vele is jó kapcsolatban voltam, de 8 éves koromban meghalt
Testvérek: Húga: Leona Stryder, 18 éves, tanuló, nagyon jó kapcsolatban vannak
Öccse: Simon Stryder, 18 éves, tanuló, nagyon jó kapcsolatban vannak
Egyéb hozzátartozók:


Előtörténet:

1985. február 10.
A kórházi szobában nagy a sürgés forgás. A főorvos és a nővérek egy asszony körül állnak akinél épp most indult meg a szülés. Az apuka ott áll a felesége mellett és fogja a kezét. Miközben biztatja őt. A szülés probléma mentesen megy és hamarosan már kint is van a baba. Az egyik nővér elviszi és lemossa. A többiek kimennek a szobából csak a férj és a feleség maradnak ott kettesben. A férfi megcsókolja a feleségét, majd ő is kimegy a szobából, hogy a nő pihenhessen.

Pár nappal később
A család hazaindul a kórházból. Otthon már várják őket a barátaik és a családtagjaik. Beülnek egy autóba és elindulnak a házuk felé. Mikor odaérnek kiszállnak és bemennek a házba. A vendégek körül állják őket és gratulálnak, majd sorban a kezükbe veszik a kislányt. Pár percig maguknál tartják majd tovább adják. Később beszélgetnek és kinyitnak egy üveg pezsgőt. Megisszák, közben lassan besötétedik, a barátok még egyszer a kezükbe veszik Camit és elmennek. Már csak a nagyszülők maradtak a családnál. Kicsit még beszélgetnek, majd ők is távoznak. Az anyuka megfürdeti a kicsit és elaltatja.

1993. Szeptember 23.
Ismét a kórházban vagyunk ahol Camilla megszületett, csak pár évvel később. Most viszont két gyerek jön a világra az egyik Simon a másik Leona. Két élet most kezdődött el viszont egy másik véget ért. Az anyuka belehalt a szülésbe. Az apuka és a három gyermek hazamennek, pár nap múlva eltemetik az anyukát és innentől kezdve négyesben élnek tovább. Cam nagyon sokat segít a kicsik nevelésében az apjának, mivel a férfinak egyedül kell ellátnia innentől a családot ami azt jelenti, hogy sokkal többet kell dolgoznia mint eddig.

1997. Július 22.
Baleset történt. Két autó egymásnak ütközött. Az egyik teljesen tönkrement, míg a másiknak csak az eleje roncsolódott. Az egyikben egy férfi volt, a másikban pedig egy család. A férfin már nem tudtak segíteni, azonnal meghalt a helyszínen, a másik autóban ketten túlélték.
A Stryder családban hiába várták haza a gyerekek az apjukat, ők már nem jön vissza többé. A rendőrök felkeresték őket és elmondták, hogy mi történt. Pár nap múlva egy újságban látják viszont a baleset következményeit. Csak egy újság maradt nekik amiben még utolsó perceiben láthatják a családfőt. A temetést Camilla rendezi, mivel nem maradt számukra már senki. A nagyszüleik is meghaltak már pár éve és most az apjuk is.

1997. Augusztus 2.
Az árvaházban nagyon sok gyerek van. Nagyobbak és kisebbek is. A Stryder gyerekeknek is innentől kezdve ez lesz az otthonuk. Három ágyat kapnak egy hatalmas szobában ahol 4-12 éves korig vannak a gyerekek. Camilla mindenben segít a testvéreinek és mindent megtesz amit a nevelőnő kér. Szorgalmasan végzi a munkát és amikor ideje engedi tanul.

2000. Október 3.
Leona egyedül ül az árvaház várójában. Tudja, hogy el kell válnia testvéreitől, mert valakik befogadták és érte jönnek, de nem akar. Fél, hogy soha többé nem látja a családját. Fél, hogy nem fogják szeretni az új szülei és attól is fél, hogy bántani fogják.
Hirtelen két gyerek szalad oda hozzá ás megölelik. Majd a nevelőnő is odamegy hozzá és elviszi. Cam és Simon szomorúan összenéznek és kimennek a váróból.

2003. Március 2.
Egy szép kisebb ház felé tart két gyerek, pontosabban egy fiatal felnőtt, aki pár napja vált nagykorúvá és egy kisfiú. Végre az életük jobbá válhat, bár még koránt sem lesz tökéletes. Camnek sokat kell dolgoznia és mindenek előtt meg kell találnia Laonat, hogy újra együtt lehessen a család. Amíg ez nem sikerül neki addig is próbál mindent megtenni Simonért és a jó életért.

2005. Május 9.
A házba új lakó érkezett a kis Leona, aki már nem is olyan kicsi. Nagyon sokat nőtt mióta utoljára látták. Aranyos fiatal lány lett belőle és okos is. A nevelő szülei a legjobb iskolába íratták be és ott tanult meg számolni és írni. Kitűnően olvas.
Mikor belép a házba rögtön karjaikba zárják a nagyobb testvérei. Boldogok, végre újra együtt lehetnek ők hárman.

2010. Április 14.
Camilla elvégezte a főiskolát és hazafelé tart, most már csak munkát kell találnia. Biológus szakon végzett az egyetemen. Talán szerencséje lesz és hamar talál munkát, hisz nem hétköznapi munkát választott. Mikor hazaér már Simon és Leona várják finom vacsorával.

2011. Február 4.
Ma felidéztem a régi emlékeket, azokat a bejegyzéseket is amelyeket még anyuék írtak. Nem sok dolog változott azóta, talán csak az, hogy van munkán és boldog vagyok. Szeretek élni még akkor is ha az élet ellenem van. Próbálok optimistán hozzáállni a dolgokhoz, mivel e nélkül lehetetlen a boldogság.
Jellemzés:

Amiket szeret: Szereti a természetet és az állatokat. Szeret álmodozni egy tökéletes világról ahol, nincs bánat és mindenki azt kapja amit megérdemel.
A küszködések ellenére is szeret élni, mert hisz benne, hogy egyszer minden jóra fordul és képes mindennek a pozitív oldalát látni.
Amiket utál: Ha valaki folyton csak a negatív oldalát látja a dolgoknak. Ha valaki udvariatlan.
Jellem: Mivel korán fel kellett nőnie, így viszonylag képes mindent elviselni. Az élet megtanította rá, hogy csak magára számíthat és nehezen bízik meg emberekben, nehezen enged magához közel idegeneket. Optimista és örökké mosolygó. Nem nyafog és nem finnyás, mindig elvégzi a kötelességeit, még akkor is ha nem marad ideje a szórakozásra. Eléggé peches, folyton elhagyja a cuccait és sokszor leejti ami épp a kezében van.
Mindig és mindenkivel udvarias, mert az illem számára a legfontosabb tulajdonság.
Külső: Elég magas, kb. 177 cm és elég vékony testalkata van. Hosszú barna haja van amit kiengedve szeret hordani. Különleges alkalmakkor viszont kontyba hordja.
Öltözködése elegáns és egyben mégis vonzó. Szereti a kiegészítőket, a karkötőket és a sálakat.
Vissza az elejére Go down
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
avatar

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 824
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: :

TémanyitásTárgy: Re: Camilla Stryder   Pént. Feb. 04, 2011 9:03 pm

Üdvözöllek köztünk Camilla!


Viszontagságokkal teli, de szép előtörténet! ELFOGADVA


• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
 

Camilla Stryder

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-