HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
by Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
by Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
by Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
by Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
by Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
by Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
by Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
by Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share | 
 

 Dimitrij Ivanovich

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég

Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Dimitrij Ivanovich   Kedd Jan. 25, 2011 9:49 pm

Karakterkép:A féltett kincs, azaz a Fabergé- tojás:


Általános adatok:


Karakter teljes neve: Dimitrij Ivanovich
Becenév: Csak Dimitrij
Faj: Vámpír
Nem: férfi
Kor: Kinézetre 25 / valójában:394/
Születés helye és ideje: Erdély 1617
Foglalkozás: Múzeum tulajdonos és igazgató egyben


Család:


Apa: Szergej Ivanovich, Orosz történész, elhunyt
Anya:Nadya Vlackus, Erdélyi származású vámpír, elhunyt
Testvérek: nincs

Egyéb hozzátartozók:
vér szerint nincs, amolyan fogadott testvér félék: Vaclav Padlov és Anna Lújza Scsedrin, Oroszországban élt vámpírpár, elhunytakElőtörténet:

Tollal a kezemben ültem megkopott íróasztalomnál, a múzeum egy hátsó, általam irodának kijelölt helységében. Az asztalon csupán egy köteg papír pihent, frissen, hófehéren, s arra várt, hogy tintával díszítsem. Régi írásmódot használtam, épp ezért foglalt helyet a sarokban egy kis tinta, igazi, régi fekete tinta, s mellette egy címer, mely még apám családjának a birtokában volt annak idején. Pár percnyi néma gondolkodás után, ami alatt a gondolataimat szedtem össze, látványosan szép, már- már gyöngy betűkkel kezdtem írni:

Levél az örökléthez!

1227 január havában, Erdélyben kezdődött minden. Két nemes szív, egy egyszerű ám fontos szertartás után, életpárként egyesült a szerelem örök kötelékében. Nadya Vlackus, Erdélyi származású hölgy és Szergej Ivanovich, Orosz történész sorsa ezzel megpecsételődött. Ezt követően, teltek múltak az évek, egészen 1617 elejéig. Ekkor érkezett életükbe a már oly rég óta várt, áhított csoda, egy fiú gyermek személyében. A kis Dimitrijt, szeretetben nevelték, s mindenkor betartatták vele az etikett szabályait. Időközben Oroszországba, Szergej hazájába költöztek, hogy az Orosz szabályok szerint nevelhessék fel gyermeküket. Erdélytől távol, mégis szívükben oly közel voltak a faj többi tagjához. Röpke 30 esztendő, szinte pillanatok alatt szárnyalt, suhant el felettük. Dimitrij férfivá érett, szenvedélyes, kalandvágyó férfivá, ki megzabolázhatatlanul vágyott egy intenzív életre. Nem csak vágyott, tett is érte, mikor 1647 közepén, a hatóságok szolgálatába állt, mint fejvadász. Számára nem volt akkora kihívás az emberi bűnözők kézre kerítése, mint ahogy azt mások hitték. Vámpír származásának és létének köszönhetően, hamarosan hírnevet szerzett a szakmában. Akkoriban csak a veszély és a szórakozás éltette, mindamellett megmaradt a hűvös Orosz arisztokrata stílusánál. Így ment az élete még éveken át. Hála a szertelen munkának, nem kellett folyamatosan költözni, de a biztonság kedvéért, a család tíz évente egy másik várost jelölt ki ideiglenes otthonául. Dimitrij semmit sem változott 25 esztendős kora óta, azaz, csak külsőleg nem. Belsőleg lassan, de biztosan komolyodott, mindamellett mégis megmaradt szenvedélyes, veszély kereső mivoltánál. 1702 októberében végül, beköszöntött az elkerülhetetlen. Dimitrij mit sem sejtett a jövő borzalmairól, mikor a hatóságok kezére adott egy újabb bűnözőt. Ez indította el később a lavinát. A férfi által elfogott nő, nem ember volt. Egy héttel később, mikor hazaért, borzalmas kép tárult a szeme elé. Anyja élettelen teste a földön hevert, apja feje pedig, immár a nő kezében pihent. Defenzor…
Ezen az éjszakán végzett először egyedül egy defenzorral. Dimitrij bosszút állt a családjáért, majd más megoldás nem lévén, fájdalommal a szívében továbbállt. Egy esztendővel később, Moszkva utcáin bolyongva keresett új otthont, s hamarosan talált is. Egy kicsi, de jó helyen lévő házba költözött be Ő és még két vámpír, akikkel azokban a napokban találkozott újra. Vaclav Padlov és Anna Lújza Scsedrin egy pár voltak, s Dimitrij mindkettőjüket jól ismerte, még fejvadász éveiből. Jól megértették egymást, s testvérekként a másik mellett álltak, ha kellett. Dim felhagyott a fejvadászok életmódjával és szülei után maradt jókora összegből élt, miközben újratanulmányozott mindent, ami az apja után maradt. Nem sok dolog volt, de mind régi és első látásra értékes. Múzeumokba, könyvtárakba kezdett járni, s minnél többet tanult, annál jobban beleszeretett a régi korok emlékeibe. Így repültek el az évek, egészen 1807- ig. Ekkora már, szinte családként éltek együtt. Egy éjjelen, ismeretlen látogatójuk érkezett, egy másik vámpír személyében, akit Lucasnak hívtak. Dimitrij és Ő, órákig tudtak beszélgetni. Kellemesen telt az este, s aztán még két nap, majd a harmadikon bekövetkezett a katasztrófa. Csendes éjszakán, Lucas keltette Dimitrijt azzal, hogy kigyulladt az épület. Üvöltött, hogy meneküljön, de Ő nem akart menni. Segíteni akart, de aztán rájött, hogy bármi történjék is, ő csak hátráltatta volna újdonsült barátját. Nem volt elég idős, ezáltal se elég gyors, se elég erős ahhoz, hogy élve kivihesse a többieket. Dimitrij szerencsésen kijutott, de nem sokkal később, robbanás rázta meg az épületet, s hirtelen hatalmas lángok csaptak az ég felé. A férfi aggódva állt odakint, barátaira várva, de végül, hármuk közül csak egy jött ki. Lucas térdre rogyott a ház előtt, testét lángok forró nyelvei simogatták. Dimitrij nem hitt a szemének, majd pár perc múlva rájött, hogy mi is történt. Lucas nagyobb erejű vámpír volt, mint hitte, hisz erőt kapott. Ezután, immár kettesben folytatták útjukat a nagyvilágban, maguk mögött hagyva a gyászt, a múltat.
1890-ben, ismét Orosz földre tévedtek. Dimitrij felnézett Lucasra, s zord modoruk ellenére, igen jól megértették egymást. Egy borongós napon, Dimitrij ismét egy újabb múzeumlátogatásra indult, mikor véletlenül belekeveredett egy merényletbe, s hála gyorsaságának, megmentette egy ember életét. Később kiderült, hogy ez az ember nem más volt, mint Mihail nagyherceg, harmadik Sándor Orosz cár fia. Szeretett fia megmentéséért cserébe, a cár, egy igen bőkezű ajándékot adott a vámpírnak. Egy gyönyörűen kimunkált Fabergé tojást. Dimitrij ezután minden hová magával hordta féltett kincsét. Nem volt ez másképp még 1934-ben Olaszországban sem. Mindketten egyre lehangoltabbak, mélabúsabbak lettek, mely az életpár hiányának volt betudható. Habár senki mással nem jöttek ki túl jól, erős barátságuk még a zord időkben is kitartott. Mikor arról értesültek, hogy Lucasnak vissza kell térnie Erdélybe, Dimitrij kérdés nélkül vele tartott. Lucas végül a népe vezetője lett, míg hű barátja rendbe rakatta, majd újra megnyitotta apja ősrégi múzeumát, melynek nagy része, családja birtokában lévő dolgokból állt. 2011-ben, még mindig nem jött el egyik férfi életébe sem a várva várt életpár, de míg Lucas feladni véli a harcot, Dimitrij bízik még a szebb jövőben, s bármennyire nehéz is, próbálja barátjában is tartani a lelket. Csodára vár, semmi kétség, csodára, mely képes elfogadni, s elűzni feje felől a sötétséget.
S, hogy ezt mind honnan tudom? A magyarázat épp oly egyszerű és kézen fekvő, mint maga az élet.
Én vagyok, voltam, s talán még egy ideig leszek is Dimitrij Ivanovich!

Ezzel zártam a levelem, majd letettem a tollat, s óvatosan összehajtottam a papírt. Előkerestem egy vörös gyertyát, majd a családi címert. Miután a kis gyertya a segítségemmel fénybe borult, viaszt csöpögtettem az összehajtott levélre, majd gyengéden bele nyomtam a címert, amolyan pecsétként használva. Vártam pár percet, s mikor megkeményedett az általam használt „levélzár”, felkeltem az asztalomtól, hogy múzeumom legféltettebb darabjának a belsejébe rejtsem, a Fabergé- tojásba. Ezzel úgy éreztem, hogy magam is nyomot hagyok a világban, s hosszú évek elmúltával, ha valaki rá talál majd, részese lehetek a történelemnek.


Jellemzés:

Amiket szeret: Mindent ami régi. Filmeket, zenéket,könyveket, tárgyakat. Titkos nagy szerelmem a történelem, jobban mondva, annak a megőrzése. A havas tájakat, melyek édesapámra emlékeztetnek. A szabadságot, a szép nőket és a kihívásokat. A vadászat izgalmát és a préda félelmét. Legyek bármikor bármelyik, számomra merő szórakozás a macska egér játék. Az összetartozást, mely azt az érzést kelti, hogy fontos vagyok.

Amiket utál: A mai világ technikai vívmányait, a törvényeket, melyek szinte börtönbe zárnak mindenkit, a defenzorokat és legfőképp a gyáva lényeket.

Jellem:
Általában csendes, jólelkű személynek hiszik és csak kevesen tudják, hogy milyen is vagyok valójában. Jellemem gyakorlatilag kiismerhetetlen, épp ezért, én magam is az vagyok. A molylepte, pókhálóval tarkított múzeum szerény tulajdonosának képe, csupán álca, a világ felé. Igazság szerint, mostanában a jólelkűség és a kedvesség egyaránt messze állnak tőlem. Arrogáns és durva, másokkal nem törődöm személyiségem érvényesül leginkább. Ez talán a valódi énem, de az is lehet, hogy csupán az életpár hiánya mozdította lelkem erre az útra. Már 394 esztendeje tengődöm ebben a világban, s ez idő alatt sem sikerült rátalálnom a nekem szánt nőre. Talán nem is sikerül majd soha, talán ez a végzetem. . A félelem gyakorlatilag nem szerepel az általam ismert szavak között, bár sokak szerint, ez abnormális dolog. Szerintem viszont, a félelem arra szolgál, hogy legyen mi ellen küzdenünk. Nem az a bátor, aki sose fél, hanem az, aki képes legyőzni a saját félelmeit. A hűség viszont, az elsők közt szerepel, legyen az baráti, faji, családi vagy szerelmi kötelékből adódó. Véleményem szerint, az erős jellemű személyeknél a hűség nem gyávaság, hanem hősies ellenállás a csábítások ellen. Modorom az évek alatt semmit sem változott szinte, így kissé régimódi értékeket vallok és úgy is beszélek. Természetesen ettől még igyekszem felvenni az új korok szokásait.


Külső: 190 cm magas vagyok, hajam és szemem egyaránt barnák. Testem arányos, szálkás izomzatú. Általában inget és farmert viselek, hivatalos megbeszéléseken és a múzeum igazgatói tisztségét megkövetelő napokon öltönyt.
Vissza az elejére Go down
Admin

• Admin •

• Admin •
avatar

:: Hozzászólások száma : 1191
:: Születésnap : 1990. Jan. 20.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
:: Foglalkozás : Felügyelés
: :

TémanyitásTárgy: Re: Dimitrij Ivanovich   Kedd Jan. 25, 2011 10:51 pm

Dimitrij, üdv köreinkben! Very Happy
Lucas biztos nagyon várt már. Razz

Nagyon szép előtörit hoztál nekünk, természetesen elfogadva. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampiresnight.hungarianforum.net
 

Dimitrij Ivanovich

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Archívum :: Archívum :: Törölt karakterek-