HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Connor Lounds Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Connor Lounds Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Connor Lounds Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Connor Lounds Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Connor Lounds Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Connor Lounds Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Connor Lounds Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Connor Lounds Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Connor Lounds

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Connor Lounds


Connor Lounds

:: Avataron : Hugh Dancy
:: Hozzászólások száma : 1
:: Csatlakoztam : 2013. Apr. 24.
: :
• Killing must feel good to God too. He does it all the time. And are we not created in his image? •
Connor Lounds Tumblr_mm96k6Leij1qa5etko5_r1_250

Connor Lounds Empty
TémanyitásTárgy: Connor Lounds   Connor Lounds EmptyPént. Május 03, 2013 8:23 pm
CONNOR LOUNDS
Alapok

● Név: Connor Lounds
● Becenév: nincs
● Nem: férfi
● Születési hely és idő: 1799. január 24., Anglia, London
● Kor: 214
● Faj: vámpír

A család

● Apa: Peter Lounds - halott - nem hallottam felőle amióta száműzött
● Anya: Anna Lounds - halott - ugyanaz, mint apámnál
● Testvérek: -
● Egyéb hozzátartozók:
-

A történetem


1799 – 1814

1799-ben születtem, Angliában, egy nemesi család gyermekeként. Apám doktor volt, anyám pedig a nők akkori helyzetét tekintve háziasszony, vagy ahogy ma neveznék: munkanélküli. Igen, elég ironikus, hogy egy vámpír az orvosi szakmát választja, de a szüleim úgymond „jó” vámpírok voltak. Csak akkor ittak vért, amikor szükségük volt rá és igyekeztek kevés fájdalmat okozni az embereknek. Nekem eleinte ez volt a természetes. Persze, gyermekkoromban nem járhatott olyan dolgokon az eszem, mint mostanában… Vagy mégis?
Nagyjából öt éves lehettem, amikor érdeklődni kezdtem apám szakmája iránt. Akkoriban az orvoslás még viszonylag gyerekcipőben járt, a boncolást pedig gyakorolta néhány doktor, hogy rájöjjön az emberi szervezet titkaira, de csakis titokban, mert ez abban az időben tabunak számított. Apám nem gyakorolta ezt a fajta „bűnt”, viszont amikor egyszer elkísértem egy betegéhez, megláttam, hogy egy félig csukott ajtó mögött történik valami. Kíváncsi gyermek létemre odamentem és belestem. Egy férfit láttam meg, aki éppen egy holttest szerveit szedi ki és vizsgálja. Nem is próbáltam eltitkolni, hogy leskelődöm utána, hanem bementem és kíváncsi tekintettel néztem rá. Megéreztem a vér mámorító illatát, ami viszonylag frissnek tűnt. Akkor még nem gondoltam bele, de most már tudom, hogy a férfi élve boncolta fel azt az embert.
- Szeretnél valamit? – kérdezte és elég idegesnek tűnt. Sütött róla, hogy nem szeretett volna lebukni. Kihúztam magam és a szüleimtől tanult illedelmes hangnemben szólaltam meg, persze a bácsizást nem kerültem el. Ilyen kis korában még sem tud a normális ember – ez esetben vámpír – rendesen, az etikett szerint beszélni.
- Csak kíváncsi voltam, mit csinál a bácsi. A papa is orvos és érdekel a munkája. – mondtam neki, s büszkén még jobban kihúztam magam. Nagyra tartottam, hogy ilyen munkája van apámnak, mert büszke voltam rá, amiért életeket mentett. Persze most már nem ezen részét dicsérem a szakmának.
Meglepetten nézett rám a férfi. Gondolom arra várt, hogy majd kiakadok a holttest látványán, vagy hogy megrémülök attól, hogy lebuktam leskelődés közben.
- Hogy hívnak, kölyök? – kérdezte, majd lehajolt hozzám – Én John vagyok, de nyugodtan szólíthatsz bácsinak is, ha úgy tetszik. – mosolygott rám barátságosan, majd véres kezét felém nyújtotta, hogy kezet fogjon velem. Nehezemre esett nem azonnal lenyalni a vörös finomságot a kezéről, de emlékeztettem rá magam, hogy nem szabad felfednem mások előtt, mi is vagyok. Szokatlan egy ilyen kis korban levő gyermektől, hogy ilyen mennyiségű önkontrollt tanúsítson, de nyugodtan állíthatom, hogy a legjobbtól tanultam.
- Connor vagyok. – mutatkoztam be én is, s megráztam a felém nyújtott jobbot. Ezután egészen addig, amíg apa meg nem hallottam apa hangos „Indulunk, Connor!”-ját, elbeszélgettem John-al. Sokat mesélt az emberi szervezetről és arról, hogy szerinte engedélyezni kéne a boncolást, hiszen ő is nagy örömét lelte a belső szervek felfedezésében.
Ösztönzőek voltak számomra a bácsi, azaz John szavai. Mivel nem mertem ellenszegülni apámnak a „nem bántjuk ok nélkül az embereket” szabálya miatt, eleinte a pincében mászkáló patkányokat fogtam meg és azokat… hát, igen, kibeleztem őket. Utána jöttek az egyre nagyobb és nagyobb állatok, míg végül a kutyánk is így vált meg életétől. Régebben nagyon szerettem azt az állatot, de valahogy nem éreztem bűntudatot, miközben boncoltam. Egyáltalán nem is sajnáltam, mikor meghalt. Pedig köztudott volt rólam, hogy szerettem az állatokat. Legalábbis addig a pontig.
Teltek-múltak az évek és eljött a 15. életévem. Fiatal férfiként tekintettem már magamra és az ellenkező nem után is elkezdtem érdeklődni. A szomszédunkban volt egy velem egyidős lány, aki már régóta megtetszett nekem. Legalábbis azt hittem, hogy ő tetszik nekem, de mikor hosszú udvarlás során sikerült megnyernem magamnak, rájöttem, hogy a vére és a testében lakozó szervek azok, amik igazán vonzanak. De igyekeztem ezt a felismerést kiverni a fejemből és belészeretni, viszont még az esküvőnk után sem történt meg. Mostani szemmel szokatlannak tűnhet két ennyire fiatal személy házassága, de ez akkoriban teljesen normális volt.
A nászéjszakánkon, miután a lány – név szerint Valeria – elaludt, egyre csak a nyakát tudtam bámulni. És nem tudtam visszatartani magam: ajkaimmal a nyakára tapadtam, majd fogamat selymes bőrébe mélyítve kezdtem el szívni a vérét, mígnem az utolsó cseppig elfogyott. Ez még nem volt minden. A hátára fektettem Valeriát, majd elővettem a késem és… Sejthetitek, mi jött ezután. Életemben először boncoltam fel egy embert, de olyan érzés volt számomra, mintha a fellegekben járnék. Elképesztő volt egymagamban felfedezni az emberi szervezetet.

1815-től napjainkig

Persze hamar híre ment a kis akciómnak és apám azonnal kitagadott. Én viszont nem sajnáltam, hogy ezt tette. Szabadnak éreztem magam és tudtam, hogy bármire képes vagyok. Egyre inkább hobbimmá vált, hogy miután lecsapoltam egy-egy embert, a szerveiktől is megszabadítsam őket. Csak ez volt számomra az igazi kielégülés. Tudtam, hogy amit csinálok, az nem jó, de nem érdeket. Vérre szomjaztam, látni akartam, hogy mások miattam szenvednek. A fájdalmat látni annyira... gyönyörű volt, megbabonázott.
Harminckét évesen megálltam az öregedésben és mondanom sem kell, hogy pont a legjobbkor. Nem voltam már nyers huszonéves, de öreg nagypapának sem lehetett mondani. Külsőmet kihasználva persze minden nőt egyből megnyerhettem volna, de idővel visszahúzódó lettem. Most már egyre gyakrabb, hogy a préda jön oda hozzám, ha meglát, mert valahogy nem megy nekem a macsó férfi szerepe. Ez az egész az utóbbi 2-3 évben kezdődött el, amikor biológiát kezdtem tanítani egyetemen. Úgy látszik, ez az átok a szakmával jár.


Megjelenés

Aki először meglát, mind azt gondolja rólam, hogy végtelenül kedves vagyok és senkinek sem ártanék. Ennek legfőbb oka a nőket annyira elbűvölő visszahúz mosolyom és az ellenállhatatlan tekintetem. A testemet nem ragoznám, elég ha annyit mondok, hogy tökéletes és barna hajam sincs valami bonyolult fazonra vágatva, attól csak idiótán néznék ki. Öltözködésem mindig követi az adott divatot, habár nem mindig tetszik egy-egy kor öltözködési stílusa. De valahogyan alkalmazkodnom kell, kicsit feltűnő lenne, ha még most is 19. század elei ruhákat hordanék és vállig érő hajam lenne.
Avataron: Hugh Dancy


Jellem

Tisztában vagyok vele, hogy manapság már kihalt fajnak számít az illedelmes vámpír és elszaporodtak a szadisták. Ha egy történet főszereplője lennék, már klisé számba mennék, de ilyen vagyok, nem tehetek róla. Juan hibája. Jó, az én érdeklődésem is rátett erre egy lapáttal, de hát ez van, sajnálom. Csak az hoz számomra örömöt, ha valakit alaposan megkínozhatok, a vérét vehetem, majd felboncolhatom. Mások szenvedésénél semmi nem elégít ki jobban, még a vér íze sem.
Gyenge pontja mindenkinek van… Na, ez rám nem igaz. Nem szoktam megenyhülni, egyáltalán nem olvadok el attól, ha egy szép nő könyörgő szemekkel néz rám és kérlel, hogy engedjem el élve, vagy inkább ott helyben végezzek vele. Engem nem ilyen fából faragtak. Majdnem olyan ez, mintha nem lennének érzéseim. Lehet, hogy nincsenek is. Bár… Szívből gyűlölöm apámat, amiért száműzött, ezt nem is tudnám tagadni, de mégis: ha meglátnám, hogy veszélyben van, bármit megtennék, hogy megmentsem. De szerencsére nem hallottam felőle, amióta nem túl kedvesen elküldött a búsba.

User

Neve: m. tyrell
Kora: 17
Mióta szerepezel: 2 és fél éve
Multikarakterek: Emily Coleman
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexey Mihail Davorov

• Médium •

• Médium •
Alexey Mihail Davorov

:: Avataron : Nate Buzolic
:: Hozzászólások száma : 102
:: Születésnap : 1991. Apr. 11.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 19.
:: Kor : 28
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : ne akard megtudni...
: :
Connor Lounds Tumblr_mflttmy0ju1r8mfn8o7_r1_250


Connor Lounds Empty
TémanyitásTárgy: Re: Connor Lounds   Connor Lounds EmptyPént. Május 03, 2013 8:51 pmElfogadva!

Üdv köztünk Connor!
Szép, kerek előtörténetet írtál nekünk. Nagyon tetszett, bár nem szívesen futnék veled össze az utcán...főleg ha harapós kedvedben vagy! Na nem is rabolom tovább a drága idődet. Irány az avatarfoglalás, aztán pedig vacsizhatsz is egyet a játéktéren. Wink

• • • ○ • ○ • ○ • • •


Never trust

a boy with charm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Connor Lounds

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-