HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Noah Graham Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Noah Graham Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Noah Graham Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Noah Graham Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Noah Graham Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Noah Graham Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Noah Graham Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Noah Graham Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Noah Graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Noah Graham

• Vámpír •

• Vámpír •
Noah Graham

:: Hozzászólások száma : 5
:: Csatlakoztam : 2013. Apr. 25.

Noah Graham Empty
TémanyitásTárgy: Noah Graham   Noah Graham EmptyVas. Ápr. 28, 2013 12:46 pm
NOAH GRAHAM
Alapok

● Név:Noah Graham
● Becenév: -
● Nem: férfi
● Születési hely és idő: London, Anglia; 1713. 06. 17. || 1758. 08. 10.
● Kor: 400 év || 45 év
● Faj: Vámpír


A család

● Apa: Benjamin Graham || rég halott || nemesember || nem voltak igazán jóban
● Anya: Elisabeth Graham || rég halott || jól idomított feleség || jó kapcsolatuk volt
● Testvérek: nem voltak
● Egyéb hozzátartozók:
nincsenek

A történetem


- Miss Crawford... remélem tisztában van vele, hogy nagyon udvariatlan volt.
A velem szemben ülő lány csak fintorog és elfordítja a fejét. Még arra sem veszi a fáradtságot, hogy úgy tegyen, mintha figyelne rám. Hihetetlen, mi mindent megengednek manapság maguknak az emberek. Nagyot változott a világ. Volt alkalmam személyesen figyelni néhány... gyökeres változás végmentét. Azonban koránt sem állíthatom, hogy meg vagyok elégedve a mostani állapotokkal. Mindig elvártam, hogy a körülöttem élők tanúsítsanak kellő tiszteletet, ne csak az én irányomban, hanem másokéban is. Azt hiszem, ez nem valami eget rengető dolog.
Talán én követek el újra és újra hibát, amiért még mindig pszichiáterként dolgozom. Persze nem tehetek róla... egyszerűen vonz ez a szakma. Talán csak mert bőven volt időm elmélyedni az... emberi lélek rejtelmeiben. Még a saját hibáikból sem képesek tanulni. Újra és újra ismétlődő bukások, véresebbnél-véresebb háborúk. Nem állítom, hogy én magam mentes lennék ezen hibáktól. Egyszerűen csak volt időm jobban... átlátni a rendszert és felülemelkedni rajta. Mindannyiunkban él egy szörnyeteg? Miért pazarolnék erőt a visszafogására? Az önámítás is egyike az általam rossznak, hibásnak tartott tulajdonságoknak. Én már régen elfogadtam, hogy... nem vagyok éppen átlagos.
Egy pillanatra sem veszem le a szemem a páciensemről. Őszintén szólva fogalmam sincs róla, mégis mit gondolhat magáról. Nem múlt még el húsz, de máris úgy viselkedik, mintha mindenről tudna. Flegma, nemtörődöm... és ez az, ami igazán felbosszant. Az nem is igazán zavar, hogy miért került hozzám. Őszintén szólva... volták már előttem komolyabb és érdekfeszítőbb esetek is. Az viszont mindig is könnyen feldühített ha modortalansággal találtam szembe magam. Nem is tudom... talán mert amikor én felnőttem, még komolyan adtak az illemre?
- Nos... azt hiszem neki kell futnunk ismét.
A színjátszás... sosem volt különösebben nehéz. Alapvetően nem nehéz rájönni, hogy mit várnak tőlünk mások és aztán ahhoz idomítani a viselkedésmintáinkat. Persze... attól még önmagunk maradunk, csak éppen megőrizzük titkainkat. Az illetéktelenek... hát igen, sajnálatos módon túlságosan is felháborodnának.
Bizony... azok az átkozott elvárások. Érdekes módon sokan meg vannak győződve róla, hogy joguk van szabályozni mások tetteit. Persze néhány helyzetben ez elkerülhetetlenül szükségszerűvé válik... Nem titkolom, én magam is komoly gyakorlatra tettem szert mások manipulálásában. Viszont ez nem jelenti azt, hogy el is kell tűrnöm a hasonló jellegű próbálkozásokat. Volt rá példa az évszázadok során... Persze ha úgy a nagyobb nyilvánosság elé kerülnének ezen esetek rám lenne sütve a bélyeg, hogy szörnyeteg vagyok, no meg türelmetlen... és olyan dolgokat reagálok túl, melyeket egyáltalán nem lenne szükséges. Őszintén szólva tényleg meglep, mennyire képesek figyelmen kívül hagyni egyesek azt, hogy mi számít igazán. Erő... hatalom... tisztelet... a művészet... Ó igen, ez utóbbi mindig megérdemli a figyelmet. Az évszázadok során összeszedett pénznek hála a gyűjteményem is gyarapíthatom.
Szeretem szép dolgokkal körbevenni magam, ha pedig megtetszik valami, azt megszerzem. Ez ilyen egyszerű. Mindig is az volt. Nem megoldás, ha a vámpír tétlenül várakozik, hátha majd csak úgy maguktól megtörténnek a jó dolgok. Kiábrándító, hogy mégis mennyien hiszik helyesnek ezt a fajta mentalitást.
Kezdenek kissé monotonná válni a hétköznapok. Ideje lenne tenni ellene.
Súlyos csönd telepszik a helyiségre. A lány rám sem néz, nem válaszol... unottan dobol a fotel karfáján. A legelején megsért, most pedig szemmel láthatóan egyáltalán nem mutat hajlandóságot az együttműködésre. Hm... még jó, hogy őfensége a kutyának sem fog hiányozni. Mindenképpen megérdemel ugyanis egy kis leckét.


Megjelenés

A negyvenes évei közepén változtatták vámpírrá, vagyis már nem éppen egy igazán fiatal férfi. De azért az sem mondható, hogy eljárt volna felette az idő. Magas, sportos testalkatú férfi. Egészen pontosan száznyolcvankét centi magas. Sötétbarna haja van. Rövidre nyírt és rendesen szokott ám fésülködni, vagyis még féletlenül sem áll szanaszét. Régen volt halandó korában még a hosszabb frizurát preferálta, de abból szerencsésen kinőtt. Meg a mai korban... amúgy sem állna jól neki. Szemei hasonló színűek. Szuggerálni azt nagyon tud velük. Legkülönösebb jellemzője talán, hogy mindig igazán elegánsan öltözködik. Ehhez ragaszkodik, semmiért nem enged belőle. Egyszerűen nem lép ki az ajtaján slamposan. Rajta aztán sosem látni olyan göncöket, amiket akár egy kutya szájából is kihúzhattak volna. Mindig remekül idomul az adott korhoz. Sosem sajnálja a pénzt a ruháira. Ez a szekrényén amúgy meg is látszik. Nem igazán olyan... díva típus... egyszerűen csak, ha már adott ez a lehetőség, miért is ne élne vele? Az ékszereknek nem híve... sem a különféle kiegészítőknek. Maximum egy órát szokott viselni.
Avataron: Mads Mikkelsen.Jellem

Az intelligens szociopata. Előrelátó és mindig megfontolja, hogy a tetteinek milyen következményei lehetnek. Sosem idomul külső etikai normákhoz. Megvan a saját értékrendje és aszerint él. Ennek ellenére eljátssza a tőle várt szerepet, ám ez leginkább azt a célt szolgálja, hogy ne vonjon magára felesleges figyelmet. Remekül manipulál másokat és ami azt illeti, szívesen is teszi. A saját céljai, a saját érdekei mindig elsőbbséget élveznek. Szemrebbenés nélkül gyilkol, nem az a fajta, aki bármi miatt is lelkiismeret furdalást érezne. Az érzelmeket, a humort egyaránt lenézni. Hideg, távolságtartó... olyan, mintha mindig mindent távolról szemlélne és igyekezne, hogy semmibe se kelljen komolyan belefolynia. Ha valaki felbosszantja, annak régen rossz. Kiszámíthatatlan. Kaotikus. Olyan apróságokat is hajlamos komoly sértésként értelmezni, amit mások nem vesznek és nem is szántak annak. A művészetek nagy tisztelője. Elegáns. Igazi úriembernek tartja magát és ennek látszatát mindig és minden körülmények között fenntartja. Kegyetlen. Szeret másoknak fájdalmat okozni. Ezt is egyfajta leckeként értelmezi.

User

Neve:
Kora: 23 év
Mióta szerepezel: Két és fél év
Multikarakterek: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nova Ravena Willson

• Ember •

• Ember •
Nova Ravena Willson

:: Avataron : Miranda Kerr
:: Hozzászólások száma : 213
:: Születésnap : 1986. Jul. 26.
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 22.
:: Kor : 33
:: Tartózkodási hely : leginkább a munkahelyemen
:: Foglalkozás : Orvos
: : Noah Graham Lunapic_129079413227551_145

Noah Graham Empty
TémanyitásTárgy: Re: Noah Graham   Noah Graham EmptyVas. Ápr. 28, 2013 1:50 pmElfogadva!

Kedves?! Noah,
érdekes jellemet hoztál nekünk, a karakterlapod lenyűgözött, már alig várom, hogy olvashassam a játékaidat!
Foglald le az avatarodat, és már mehetsz is meghódítani a játékteret (:

• • • ○ • ○ • ○ • • •

SzuperNova
The only way to a woman's heart is along the path of torment.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Noah Graham

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-