HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Olivia Rhodes Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Olivia Rhodes Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Olivia Rhodes Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Olivia Rhodes Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Olivia Rhodes Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Olivia Rhodes Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Olivia Rhodes Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Olivia Rhodes Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Olivia Rhodes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Olivia Rhodes

• Ember •

• Ember •
Olivia Rhodes

:: Hozzászólások száma : 2
:: Születésnap : 1987. Apr. 25.
:: Csatlakoztam : 2013. Feb. 18.
:: Kor : 32
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke
: : Olivia Rhodes Tumblr_mi8dvgFAWW1qbp5dxo8_250

Olivia Rhodes Empty
TémanyitásTárgy: Olivia Rhodes   Olivia Rhodes EmptyHétf. Feb. 18, 2013 6:54 pm
OLIVIA RHODES
Alapok

● Név:Olivia Rhodes
● Becenév: Liv
● Nem:
● Születési hely és idő: Budapest, Magyarország; 1987. április 25.
● Kor: 25
● Faj: Ember

A család

● Apa: Leslie Rhodes, 52 éves, egy bútorgyártó cég vezérigazgatója. Vele nem ápolok jó kapcsolatot, nem is szeretjük különösebben egymást. Mióta anyával elváltak, nem is láttam őt. Ő nem keres, én se keresem őt, úgyhogy ezt a kapcsolatot akár le is húzhatjuk...
● Anya: Horváth Zsuzsanna, 50 éves, történelem-földrajz szakos tanár. Nála jobb édesanyát nem is kívánhatnék. Mindig kiáll mellettem, támogat a céljaim elérésében, ő teljesen ellentéte az apámnak. Nem is értem, hogyan voltak képesek összeházasodni annyi évvel ezelőtt. Valahogy sosem illettek össze igazán. De szerencsére 8 éve már nem is kell elviselniük egymást.
● Testvérek: Sebastian Dorian Rhodes, 35 éves, informatikus. Ő az én nagy és okos bátyám. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk, egymásért akár tűzbe is mennék. Pár évig együtt laktunk, főleg mikor LA-be mentem főiskolára. Miután lediplomáztam, Seb New Yorkba költözött én pedig haza anyához, Sherbrookeba. Sebbel napi szinten beszélünk, és eléggé rosszul esik, hogy ilyen messze él, de meg kell birkóznunk a távolsággal. Ő neki most ott van dolga, nekem pedig ezt tiszteletben kell tartanom.
Madeline Rhodes, 32 éves, fitness edző. Ő az én nővérem, na neki bejött az élet. 10 évvel ezelőtt férjhez ment egy gazdag, építési vállalkozóhoz, Peterhöz. Azóta élnek boldogan Vancouverben a két gyermekükkel. Maddievel havonta szoktunk csak beszélni, mert nagyon különbözőek vagyunk és nem nagyon van közös témánk. Talán, ha közelebb laknánk egymáshoz, akkor könnyebb lenne, de így egyikünk se tesz különösebb erőfeszítéseket a másik megismerésében.
● Egyéb hozzátartozók: Nincsen más hozzátartozóm. Anyukám édesanyja él már csak a távolabbi családtagjaim közül, de ő is Magyarországon, úgyhogy vele is főként csak telefonon tartjuk a kapcsolatot.

A történetem


Éppen az utolsó simításokat végeztem a sminkemen, amikor tekintetem a tükröm szélére tévedt, ahová felragasztottam egy családi fotót. A kép a nővérem esküvőjén készült, röpke tíz évvel ezelőtt. Az ifjú pár bal oldalán anyuék álltak (akkor még összeölelkezve), a pár jobbján pedig a bátyám és én. Ez a kép készült utoljára rólunk, egy családként. Míg a hajamat fésültem, figyelmesen végignéztem az összes többi képet is a tükröm szélén. Volt ott minden, ami kellett: esküvői fotó, fősulis bulikról megmaradt képek, unokaöcsi és unokahugi növése, karácsonykor készült képek, plusz egy NY-i látogatásom alkalmával készült fotók tömege. A szám mosolyra húzódott, mikor előtörtek belőlem az emlékek. Maddie gyerekei már nagyon hiányoztak, úgy, ahogyan a bátyám, Sebastian is. Mindannyian olyan messze laknak, hogy így is örülhetek, hogyha évente össze tudunk futni velük. Én jelenleg anyánál lakom Sherbrookeban. Sokan nem értik miért nem költözöm el itthonról, de én nem látom okát. Pénzem lenne saját lakásra, de minek költözzek el, hogy itt maradjon anyu egyedül és én is egyedül ücsörögjek otthon. Teljesen értelmetlen és felesleges is lenne. Így amíg nem találok valakit, akivel összekötném az életemet, maradok ott, ahol most is vagyok: anyánál.
A merengésből visszatérve a valóságba, belebújtam egy fekete kis koktélruhába. Miután anya volt olyan kedves és felhúzta a cipzáromat, magamra kaptam a farmerkabátomat, és már pattantam is be a kocsimba, hogy belevessem magamat az éjszakai életbe. Egyik barátnőmmel, Carolinenal - akivel egyébként egy helyen is dolgozunk -, megbeszéltünk mára egy találkát az egyik bárban. Nem akarjuk kirúgni a ház oldalát, se táncolni hajnalig, mindössze szeretnénk beszélgetni pár alkoholmentes koktél társaságában.
Az esténk nagyon jól indult, miután megkaptunk egy eldugott kis asztalkát és kikértük az első italokat. Caroline végig maga elé nézett és furcsán viselkedett, így miután alig akart megszólalni, úgy gondoltam megtöröm a csendet, vagy legalábbis megtudakolom, hogy miért olyan szófukar.
- Caro, minden rendben? – Kérdeztem, de válasz helyett csak egy rövid bólogatást kaptam. – Komolyan, Caroline. Kezdesz kicsit megijeszteni, te sose vagy ilyen csendes. – Mikor rám nézett, könnybe lábadt a szeme és ekkor már tényleg megijedtem, mert nem tudtam mi történhetett az én legjobb barátnőmmel.
- Ne haragudj, hogy megijesztettelek, igazából nincsen semmi baj, csak… - hatalmas levegőt vett, én pedig nem tudtam mit hinni, már a legrosszabbra gondoltam. Mégis mi történhetett, ami nem rossz dolog, de úgy néz ki, Caro-t nagyon megviseli? – Mark megkérte a kezem. – A szemeim kikerekedtek, a szám pedig automatikusan mosolyra húzódott.
- De hát ez fantasztikus hír, gratulálok, szívem! – Mondtam teljesen boldogan, majd áthajoltam az asztal fölött és meg is ölelgettem őt. – Te, nagyon rám ijesztettél, azt hittem valami baj van. De miért vagy így elkenődve? – Kíváncsiskodtam, mert minél előbb szerettem volna megtudni az okát a szomorúságának.
- Markot áthelyezték, úgyhogy pár héten belül Londonba költözünk és ott kezdünk közös életet. – Na ettől viszont leblokkoltam. A hír, ahogy egyre jobban tudatosult bennem, engem is egyre inkább elszomorított. Nem akartam elveszíteni a barátnőmet, mégis úgy éreztem, hogy amint kiteszi a lábát az országból, a barátságunk megszakad. Persze sose kérném arra, hogy maradjon, mikor azzal a férfival van, akit teljes szívéből szeret. Nem lenne fair senkivel szemben sem. Így hát muszáj lenyelnem a békát, hiszen azt szeretném, ha Caroline boldog lenne, akárhova is hívja őt a sors. – Ne aggódj emiatt, biztos minden jól alakul majd. Hidd el nekem, minden szuper lesz. Remekül fogod érezni magad Londonban. – Mosolyogtam rá, de ezt inkább illemből tettem, mintsem tényleges boldogságból. Belekortyoltam az italomba, hogy minél később kelljen újra megszólalnom, de ekkor jelzett a telefonom. Előkotortam a táskám mélyéről és megdöbbentem olvastam el az üzenetet.
Sherbrookeban vagyok. Találkoznunk kell. Most. Anyának ne szólj. Pár pillanatig azt hittem, hogy csak képzelődöm. Az üzenet Sebastiantól jött.
Felpattantam a székemről és elővettem a kocsi kulcsot a zsebemből.
- Ne haragudj, de most mennem kell. A bátyám az. De ne aggódj a költözés miatt, Car. Minden rendben lesz. Most mennem kell, tényleg bocsi. Holnap beugrom hozzátok, jó? Szeretlek. – Szabadkoztam, miközben rángattam magamra a kabátomat és a búcsúm végén egy puszit nyomtam a lány arcára. Ahogyan futottam ki a bárból összeütköztem a vőlegényével. Gyorsan köszöntem és gratuláltam neki is, majd rohantam tovább. De megnyugodtam, mert tudtam, hogy legalább Caro nem marad egyedül és épségben hazaér.
Én viszont szélsebesen ültem be a kocsiba és indítottam is. Egy helyen találkozna velem Seb, az pedig nem más, mint a külvárosi park és azon belül is a kedvenc padunk. Fogalmam sem volt mi történhetett, hogy ilyen hirtelen hazajött, ezért olyan gyorsan mentem amennyire csak tudtam és amennyire a kresz szabályok engedték.
A parkban hosszú percekig kellett ácsorognom, míg Seb fel nem tűnt. Ekkor tudatosult bennem, hogy talán télen nem kéne combközépig érő koktélruhában eljönni otthonról, ha csak nem akarok szét fagyni. Engem pedig pont ez a veszély fenyegetett, mert Sebnek se híre se hamva nem volt. Fél órát álltam a padunknál, mikor végre megérkezett.
- Seb, mit keresel itt? Mi történt? – Ijedten meredtem rá, ő pedig alig tudott odasétálni hozzám. Botorkált a sötétben és mindenre támaszkodott, amihez csak elért. Valamit mutogatott, de nem láttam mit, ezért odasiettem hozzá. És ekkor hirtelen szúrást éreztem a nyakamon és innentől képszakadás…


Megjelenés

Átlagos magasságú nő vagyok, de ha ezzel nem lennék megelégedve, akkor csak felkapok egy magas sarkút és a problémámnak már lőttek is. A testalkatom is átlagos, bár sajnos hajlamos vagyok a hízásra, így, hogy megtartsam a formámat, hétvégente futni járok.
Félhosszú, sötétbarna hajam van, de talán ezt változtatom magamon a legtöbbször. Voltam már világosbarna, fekete, szőke, göndör, egyenes, fül alá érő, derekamig lelógó hajú, attól függ, hogy éppen milyen a hangulatom. Erre a hajra nemrég váltottam, úgyhogy szerintem most ez marad egy darabig. Vagy ki tudja? Lehet holnap más elhatározással ébredek.
Az ékszereket és a táskákat imádom. Egyszerűen megveszek értük. Jöhet mindegyik, minden mennyiségben, legyen szó nyakláncról, fülbevalóról, karkötőről vagy gyűrűről, nekem jöhet. Táskákkal is ugyanilyen a viszonyom, talán egy hónap nem telik el úgy, hogy ne vennék magamnak egy új darabot.
A ruhatáramra az egyszerűség és a nőiesség a jellemző. Nem szeretem a túlcsicsázott darabokat, szerintem az egyszerű dolgok is nagyon szépek és ízlésesek tudnak lenni. Nem követem megszállottan a divatot, nekem az a fontos, hogy jól érezzem magam a ruháimban. Cipők közül is a lapos sarkúakat, az edzőcipőket vagy balerinacipőket részesítem előnyben. Ezek a tulajdonságaim nem mindig válnak előnyömre, tekintve, hogy egy női magazinnál vagyok szerkesztő.

Avataron: Sophia BushJellem

Szerintem én vagyok a legoptimistább ember a földön. Úgy gondolom, sose történhet olyan baj, amiből nem lehetne valahogy kilábalni. Hiszen pontosan azért adódnak problémák, hogy megoldjuk őket. Céltudatos, akaratos és maximalista vagyok. Ha kitalálok valamit, akkor addig dolgozom, míg véghez nem viszem az akaratomat, ráadásul mindezt a legjobb és legkedvezőbb módon. Hiszek a nevetés gyógyító hatásában, így alig telik el úgy nap, hogy ne mosolyognék vagy nevetnék egy igazán jót. Szeretek új emberekkel megismerkedni és felfedezni a világot.
Eddig mindössze kétszer voltam szerelmes és mindkért srác csúnyán elbánt velem. Életem első szerelme megcsalt a második évfordulónk előtti napon. A második barátom végig játszott az érzéseimmel, elérte, hogy beleszeressek, majd mikor komolyra fordultak volna a dolgok, egyszerűen kidobott, mert úgymond ő még skalpokat szeretne gyűjteni és nem éri be csak velem. Ezekből a rossz tapasztalatokból adódóan nem szívesen járok randira, mert nem akarom, hogy még egyszer valaki összetörje a szívemet. Ennek ellenére nincs nagyobb vágyam a földön, mint az, hogy megtaláljam azt az egy személyt, akivel leélhetem az életemet és gyerekeim szülessenek.
Rossz szokásaim közé tartozik, hogy nagyon kíváncsi vagyok és nehezen tudok megülni a fenekemen. Ha valami érdekel, akkor addig járok utána és addig kérdezősködöm, míg az adott dologról a legtöbbet meg nem tudom. Továbbá szeretem, ha zajlik körülöttem az élet, nem szeretek ugyanis tétlenül ücsörögni a lakásomban.
Ha ideges vagy mérges vagyok, akkor muszáj, hogy kiadjam magamból a feszültséget. Ilyenkor megyek el általában az edzőterembe és boxolok pár órát. Utána pedig jó kis levezetésként otthon megeszem egy csokoládés fagylaltot. Ugyanez van, ha szomorú vagyok, bár akkor általában nem boxolni megyek, csupán sétálok egy nagyot a városban, lehetőleg esőben, mert azt imádom. Plusz akkor kevesebben veszik észre, hogy sírok éppen.


User

Neve: Judy
Kora: 20
Mióta szerepezel: kb. 4 éve
Multikarakterek: nincsenek és nem is lesznek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nova Ravena Willson

• Ember •

• Ember •
Nova Ravena Willson

:: Avataron : Miranda Kerr
:: Hozzászólások száma : 213
:: Születésnap : 1986. Jul. 26.
:: Csatlakoztam : 2012. Apr. 22.
:: Kor : 32
:: Tartózkodási hely : leginkább a munkahelyemen
:: Foglalkozás : Orvos
: : Olivia Rhodes Lunapic_129079413227551_145

Olivia Rhodes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Olivia Rhodes   Olivia Rhodes EmptyKedd Feb. 19, 2013 8:25 pmElfogadva!

Kedves Olivia!
Érdekes történetet olvashattam, olvastam volna tovább is, kíváncsi vagyok hogy vajon mi történhetett miután magadhoz tértél. (:
Hibát, vagy hiányosságot nem találtam a lapodban. Már csak annyi van hátra, hogy foglalj avatart, utána hódítsd meg magadnak a játékteret Smile

• • • ○ • ○ • ○ • • •

SzuperNova
The only way to a woman's heart is along the path of torment.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Olivia Rhodes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Emberek-