HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Aiden Trembaly Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Aiden Trembaly Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Aiden Trembaly Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Aiden Trembaly Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Aiden Trembaly Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Aiden Trembaly Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Aiden Trembaly Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Aiden Trembaly Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Aiden Trembaly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Aiden Trembaly

• Terra Anxia lázadó alvezér•

• Terra Anxia lázadó alvezér•
Aiden Trembaly

:: Avataron : Liam Hemsworth
:: Hozzászólások száma : 14
:: Születésnap : 1440. Sep. 29.
:: Csatlakoztam : 2013. Feb. 08.
:: Kor : 578
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke, Canada
: : Aiden Trembaly Tumblr_m50g8cS5Tm1rpv0bb

Aiden Trembaly Empty
TémanyitásTárgy: Aiden Trembaly   Aiden Trembaly EmptyVas. Feb. 10, 2013 6:16 pm
Aiden Trembaly
Alapok

● Név: Aiden Trembaly.
● Becenév: Aiden szerintem épp elég.
● Nem: Férfi.
● Születési hely és idő: Kanada, 1440. Szeptember 29. // 1469.
● Kor: 572.
● Faj: Vámpír.

A család

● Apa: Dave Trembaly; Nos ő az apám, akit vámpírtámadás következtében vesztettem el. Kiskoromban (emberként) nagyon jól kijöttem vele, s a példaképemnek tekintettem.
● Anya: Mrs. Trembaly; Az anyám, akinek a nevét homály fedi, hisz nem emlékszem rá.. Kiskoromban vele is nagyon jól kijöttem, s akár csak az apám, ő is vámpírtámadás következtében halt meg.
● Testvérek: Aaron Trembaly; Ő volt az egyetlen egy testvérem vagyis az öcsém, de később egy épület felgyulladásában életét vesztette. Nagyon jó viszonyt ápoltunk..
● Egyéb hozzátartozók:
Tom Trembaly; A nagybátyám, aki felnevelt és akitől példát vehettem. Ugyancsak halott, hisz egy vámpír elvette az életét.

A történetem


Ha tudja valaki, hogy mi a fájdalom, akkor az együttérezhet velem, hisz nagyon sok fájó pont ért az életem során, s minden át kellett lépnem.. Túl kellett élnem megannyi kínzó és fájdalmas percet, s sosem képzeltem volna, hogy ez velem fog megtörténni egyszer. Az, hogy elvesztettem a szüleimet, s később a testvéremet, majd a nagybátyámat az szinte felér egy kínzással, amit egyszerűen lehetetlen elviselni. Az évek során viszont szépen lassan sikerült elfelejtenem mindent, amit elakartam. S a múltam részeivé váltak, bár sosem felejtettem el őket, de sikeresen túlléptem rajtuk, s onnantól kezdve nem foglalkoztam egyetlen egy fájó múltbéli dologgal sem. Talán meglepő, de számomra nem az, hogy mindent elfeledve kezdtem egy új életet, s egyáltalán sem vágyom oda visszatérni, ahol születtem..
1440-ben Kanadában, s azon belül is Ottawában születtem a családom első gyermekeként. Pár évvel később egy öcsém is született, akit a szüleim nagy örömmel vártak, de én nem annyira, hisz azt hittem, hogy elveszi a családban szerzett "helyemet", de később rá kellett ébrednem, hogy ez egyáltalán sincs így.. 10 éves voltam, amikor elvesztettem a szüleimet, bár akkor még egyáltalán nem sejthettem, hogy léteznek vámpírok.. Ezek után az öcsémmel együtt a nagybátyámhoz kerültünk, aki fiaiként nevelt minket. Az öcsémmel igazán jó viszonyt ápoltam, s olyanok voltunk, mintha igazi barátok lennénk, de jól tudtuk, hogy többek vagyunk, s még pedig testvérek. 18 évesen vesztettem el az öcsémet; Aaront, akire rágyulladt az épület, s hiába próbáltam segíteni neki, hogy kiszabaduljon semmit sem ért, hisz bent égett, s ezáltal meghalt. Nem sokkal később rá egy évre a nagybátyám vált áldozattá, hisz egy vámpír okozta a halálát. Az évek teltek, s a szenvedésnek éltem, de később már a felejtésnek is, hisz rá kellett döbbentem, hogy nem folytathatom a folytonos emlékezést és erre már csak a gyógyír a szépen lassan, de sikeresen véghez vitt felejtés volt. 29 évesen találkoztam egy nővel, akibe rögtön beleszerettem és ő is szeretett engem. Tudtuk jól, hogy nem bírunk egymás nélkül élni, ezért sem távolodtunk el egymástól. Később kiderült, hogy ő az "életpárom", ezért valamilyen szertartást végeztünk el, aminek a következtében vámpírrá váltam majd együtt éltünk egy bizonyos ideig, de később meghalt egy idősebb vámpír által, s ezt sosem feledtem el..
Tíz évvel ezelőtt megismerkedtem a vezéremmel Danteval, akivel egyből jó barátokká váltunk. Sok kalandot és harcot vészeltem mát át vele, s kölcsönösen megbízunk egymásban. Minden szava számomra parancs, s bármit is kérjen az teljesítem minden kifogás nélkül. Igazából Ottawában születtem, de sosem tekintettem igazi szülőföldemnek, s épp ezért is kötődőm Sherbrooke-hoz, mert ide húz a szívem..


Megjelenés

Barna színű hajjal és kék színű szemekkel rendelkezem. Nem vagyok magas, de azért alacsony sem, ezért közép tájba sorolnám magam a magasságomat illetőleg. Régebben sokat edzettem, ami meg is látszik rajtam, de mostanában leszoktam erről. Öltözködésem változatos, hisz sosem ragadok le egy fajta ruhánál, s mindig alkalmazkodom a kor divatjához. Szeretem a fekete színt és nem is tagadom, de azért mégsem vagyok abban állandóan.. A laza cuccokat mindig előnyben részesítem, ezért egy nadrág és egy póló változat jellemző rám a leginkább, s esetleg még egy dzsekit szoktam felvenni magamra. Illetve még egy gyűrűt tudnék ide megemlíteni, amit a jobb kezemen lévő ujjam valamelyikén viselek.. Voltaképpen ez egy nagyon régi családi örökség, amit még annak idején az apámtól kaptam, s mindösszesen ennyi maradt meg mára a régi emberi életemből. Ragaszkodom a gyűrűhöz, ezért sosem veszem le az ujjamról. A gyűrű kinézete; Középen egy aranykereszt és a négy végén pedig gyémánt található.
Avataron: Liam Hemsworth.Jellem

Hát hol is kezdjem? Talán a legelejéről kéne, de az nem valami igazán érdekes jellem és amúgy is minden embernek majd nem egyfoma a kezdetek kezdetén a személyisége.. Már emberként sem voltam az a túl kedves és barátságos személyiség, de ennek ellenére mégis volt bennem egy valami fajta udvarias szokás, amit nem tudok elmagyarázni. Szófogadás jellemzett, s tisztelet.. Mindig is tiszteltem azokat, akik felettem állnak és akiktől a példát vehettek, s ez mondhatni mai napig megmaradt a szokásaim között. A szándékom az volt, hogy apám nyomdokaiba lépjek egyszer, s teljesítsem azt, amit ő elkezdett, de végül ez félbe maradt és semmi sem teljesült be abból, amit végre szeretem volna hajtani.. Még kiskoromban értek a tragédiák meglepő, de mégis fájó sorozatai, amikre nem szívesen emlékezem vissza épp, ezért is fojtottam magamba.. S miután vámpírrá váltam teljesen megváltoztam.. Határozottság, de ugyanakkor szigorúság is jellemez, amit megkövetel tőlem az élet. Az emberekkel általában kissé gorombán viselkedek, ami nálam szinte felvett szokássá vált. Humoros egyéniség vagyok, s néha túl lövők a célon a poénjaimmal. Ezek ellenére hűséges és megbízható jellem is vagyok, s minden szó nélkül követtem Dante parancsait, hisz minden szavát parancsnak veszem, s amit kér azt teljesítem minden ellenkezés nélkül.

User

Neve: Stefan.
Kora: 16.
Mióta szerepezel: 8 hónapja.
Multikarakterek: Egyenlőre nincsenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dante Christo

• Terra Anxia lázadó vezér •

• Terra Anxia lázadó vezér •
Dante Christo

:: Avataron : Stephen Amell
:: Hozzászólások száma : 30
:: Születésnap : 1489. Jan. 02.
:: Csatlakoztam : 2012. May. 03.
:: Kor : 530
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke, Canada
:: Foglalkozás : Vámpírcsapat feje, volt üzletláncvezető
: : Aiden Trembaly Tumblr_mck2hp4VO01qjzjp3o1_500

Aiden Trembaly Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aiden Trembaly   Aiden Trembaly EmptyVas. Feb. 10, 2013 9:03 pmElfogadva!

Aiden! Köszönöm a gyorsaságod, el is vagy fogadva Smile A jövőben figyelj kicsit oda a helyesírásra, mert néhol voltak benne hibák. A szóismétlést se feledd ellenőrizni! Foglalj avatar-t és menj játszani Smile

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Stay Strong
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aiden Trembaly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-