HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Anastasia Carter → the she devil Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Anastasia Carter → the she devil

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Anastasia Carter

• Terra Anxia csapatvezető •

• Terra Anxia csapatvezető •
Anastasia Carter

:: Avataron : → amanda seyfried
:: Hozzászólások száma : 4
:: Születésnap : 1841. May. 09.
:: Csatlakoztam : 2013. Feb. 07.
:: Kor : 178
:: Tartózkodási hely : → sherbrooke
:: Foglalkozás : → felvenni a harcot
: : Anastasia Carter → the she devil Tumblr_inline_mgjv41EZiQ1rvw81k

Anastasia Carter → the she devil Empty
TémanyitásTárgy: Anastasia Carter → the she devil   Anastasia Carter → the she devil EmptyCsüt. Feb. 07, 2013 9:18 am
ANASTASIA CARTER
Alapok

● Név: Anastasia Carter
● Becenév: Ana, Stacy
● Nem:
● Születési hely és idő: 1841.05.09. - Gettysburg, USA. Átváltozás: 1863
● Kor: 171
● Faj: Vámpír


A család

● Apa: Thomas Carter - 57 éves - halott. A dajkám nevelt fel engem, ő foglalkozott velem, mivel az apám gyakorlatilag levegőnek nézett engem. Én csak egy probléma voltam, egy újabb száj, akit etetnie kellett, a velejéig gyűlölt engem, mert megöltem élete szerelmét: Az anyukámat.
Az amerikai polgárháborúban vesztette az életét, az átváltozásom évében.
● Anya: Sosem ismertem, még a nevét se tudom. Születésembe belehalt, ami miatt magamat okolom, ahogyan az apukám is tette. Elvileg hasonlítok rá, de ki tudja?
● Testvérek: Oliver Carter - 26 éves - halott. A bátyámmal mindig is jó kapcsolatot ápoltam. Ő sosem vetett meg úgy, mint apánk. Elvileg a csatatéren ejtettek rajta egy halálos sebet, melybe pár nap után bele is halt.
● Egyéb hozzátartozók:
Csak magam vagyok.

A történetem


- Ránk találtak! - kiáltom hangosan, és a legszükségesebb dolgokat összepakolom egy táskába. 1917 szeptember 8-át írunk, egy átlagos őszi nap. Sötét az ég, zuhog az eső, párás kint a levegő, az ember nem szívesen tartózkodna odakint. Nem hallom Charles válaszát, így gyorsan, magam mögött hagyva a dolgaimat, rohanok felé. Mikor meglátom, hogy kutya baja sincs, megkönnyebbülök, és kifújom a levegőt, amit egész idáig visszaszorítottam.
- Itt vannak, tovább kell állnunk.
- Kik?
- A defenzorok.
Szemei elkerekednek, és ő is meghallja azt, amire próbálom már ráterelni figyelmét. Remegek, talán évekkel ezelőtt éreztem magam ily feszélyeztetetten, amikor a csatatér kellős közepén voltam, és mindenhol csak az emberek földre hullását lehetett látni. Vér volt mindenütt, ember az ember ellen támadt, és nem érdekelte, hogy egy gyermek életét vette el, vagy egy keményen dolgozó apáét. A katona fittyet se hányt arra, hogy egy fiatal hölgy voltam, ő is egyszerűen véget vetett az életemnek, ahogyan a többi társai tették. Nem haboztak, nem kegyelmeztek meg nekünk, de egy szempontból jobb is, hogy megtették. Legalább nem hurcoltak el, nem kellett rabszolgaként leélnem életem hátralévő részeit, nem erőszakoltak meg, hanem egyszerűen.. megöltek. Az utolsó remény szikráját is darabokra zúzták, s maguk mögött hagytak több száz embert vérben ázva. Volt, aki sebeiben halt bele, vagy olyan, akit már egyből elragadott a lassú, kínhalál, de olyan is akadt, akit a dögök faltak fel. Egyik sem kellemes.
- Menj, mindjárt mögötted leszek. - szorítja meg a kezeimet. Komoly, szigorú pillantást vet rám, és tudom, hogy engedelmeskednem kell neki. Bármit mondok, vagy tennék, nem változtatná meg gondolatát. "Biztonságban leszünk." ~ hallom gondolatát, s összefonódott ujjaink elszakadnak egymástól, és máris sietek.
Folytatom a pakolást, muszáj, hogy legyen nálunk pénz, meg fegyver. A többit majd útközben kitaláljuk. A vérről szerencsére már nem kell gondoskodnunk, hisz már évek óta egymásból táplálkozunk.
Gondolataim visszatérnek arra a csodálatos napra, mikor egymásra találtunk. Sosem hittem volna, hogy találok egy olyan szerető, odaadó férfit, mint ő. Persze, neki is meg van a saját sötét oldala, de megtanultam megszeretni őt, a problémáival együtt.
Hangos kiabálások, szitkozódásokra kapom fel a fejemet. "Ana, segíts!" ~ visszhangzik fejemben a hangja, és anélkül, hogy fontolóra vennék bármit is, rohanok. Futok, hisz ő az életem, nélküle csak egy elveszett szösz lennék a nagyvilágban. Semmit se érnék, ő tesz azzá, aki vagyok.
"Menekülj, Anastasia, menekülj!" ~ állandóan csak ezt ismétli, hangja egyre meggyötörtebb, és az egész testem elkezd remegni. Előbb csapja meg az égő hús illata az orromat, s csak ezután tárul elém a látvány. Ne.. Ég a teste, lángok veszik őt körbe, ide-oda rohangál. Szívszaggató így látni őt, oda akarok rohanni hozzá, mellkasomhoz szorítani fejét, vagy egyszerűen tenni valamit az égés ellen. De nem tudok semmit se. Tisztán átérzem maró fájdalmát, félelmét, dühét a defenzorok iránt, s szeretetét, amely felém irányul. Képtelen vagyok a cselekedetre, így hát, azt teszem, amihez mindig is a legjobban értettem: A menekülés. Rohanok, futok, gyáva vagyok, amiért nem vállalom a halált. Még mindig érzem őt, az érzelmei egyre gyengülnek, az ereje is fogyatkozóban van, s csak egy dologra gondol. "Ne aggódj, meg fogom tenni." ~ adom tudatára, hátha ő is "megkapja" a válaszomat.
Mikor már egy kellő távolságot állítok fel a defenzorok, s magam közé a közeli fához rogyok. Kövér könnyek hagyják el a szememet, átkarolom mellkasomat, és kiengedem magamból a fájdalmat. Már nem érzem őt, nem azért, mert messze van, hanem, mert meghalt. Megölték őt. A legjobb barátomat, a kedvesemet, a szeretőmet, az életpáromat. Nincs kiért élnem már, az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha önként vetnék véget nyomorult életemnek. De nem tehetem még nem. Mert egy ígéretét tettem neki, és nem fogom őt cserbenhagyni. Muszáj.. bosszút állnom rajtuk. A defenzorokon.


Megjelenés

Ovális, makulátlan arcomat hosszú lapockáig érő halvány szőke hajzuhatag keresztezi. És igen, mielőtt megkérdeznéd, nem festetem, hanem természetes. Általában kiengedve hordom, ha valami ilyen szép, azt nem szabad lófarokba hordani, hanem az egész világ elé kell tárni. Különleges alkalmakkor szokta a fodrász megcsinálni a hajamat, legyen az konty, vagy besüti, mindig más. A bőröm egész életemben világos volt, még, ha a nap sütötte is. Igazából minden a helyén van. Átlagos magasságommal, nem tűnök ki, viszont a magassarkút pont ezért találták fel. Ott vagyok formás ahol kell, sosem voltam túlsúlyos.
Az öltözködés terén egyedi vagyok, így vélekezek magamról. Sok korszakot éltem át, különböző divatok követték egymást. Őszintén szólva hiányoznak a régi ruhák, a fűzők viszont annyira már nem. Vegyes vagyok a ruhák terén illetőleg. Mindig az alkalomhoz illően öltözködök.
Mint minden nő én is imádom a csecsebecséket, de a gyémántok nem a legjobb barátaim. Inkább a rubint, vagy a smaragd, egzotikusobbak. A fülbevalók, és a gyűrűk számomra mindennapos kellékeket jelentenek. Karkötőt soha sem fogsz rajtam látni, valamiért taszítom magamtól. Hordok órákat, de inkább a divat miatt, semhogy az időt nézegessem. Amikor az emberből vámpír lesz, megszűnik létezni számára az idő. Teljesen felesleges, hisz egy maréknyi ideje van. Ahogyan nekem is.
Avataron: Amanda SeyfriedJellem

A belsőm elég összetett, nehéz kiismerni engem. Sosem tudod, hogy kedvellek, vagy éppenséggel a pokol legmélyebb bugyrába kívánlak téged. Életem nagy része a hazudozásból áll. Mindig egy új személyiséget öltök magamra, akárhová megyek, és élvezem is. Van úgy, hogy vallatás után megölöm az áldozatomat, és az ő életét folytatom tovább egy másik városban. Már egészen kiskorom óta imádtam a színészkedést, csak sajnos, azt a munkát nem nekem találták ki.
Nem nagyon mutatom ki az érzelmeimet, próbálok egy magam által felépített fal mögé bújni. Amióta meghalt az életpárom, folyamatosan járom a világot. Szükségem van valakire, és ezt nehezen vallom be. Nem akarok gyengének tűnni, pont félelmet akarok kelteni az ellenfelekben. A kívülállókban, Lucas-ban, és a korcsaiban. Ha valami az enyém, azt nem engedem el egy könnyen, megküzdök érte, ahogyan a földünkért is.
Tiszteletet érzek, vezetőnk, Dante iránt. Neki köszönhetünk mindent, ő tartja bennünk a lelket, ha ő nem lenne, mi elvesznénk, és nem harcolnánk, hanem hagynánk, hogy az idegenek betörekedjenek városunkba.
A hirtelen harag, az akaratosság, a manipuláció is szintén jellemző rám. Nem szoktam meghátrálni, fülem farkamat behúzni egy-egy komolyabb harcnál. Én is ott voltam kint, a férfiak, és gyermekek közt a polgárháború idején, mikor életemet vesztettem. Nem tudnak olyat mutatni nekem, amitől megtántorodnék.
Hogy ne csak a kegyetlen oldalamat mutassam meg.. Tudok kedves lenni, az ujjaim köré tudlak csavarni, el tudom veled hitetni, hogy te vagy a legfontosabb, legcsodálatosabb személy a világon, utána pedig olyan hirtelen a földbe tiporom álmaidat, hogy szinte észre sem veszed.

User

Neve: Golden Vagina
Kora: 17
Mióta szerepezel: 2,5 éve
Multikarakterek: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://vampsiterpg.hungarianforum.com/
Dante Christo

• Terra Anxia lázadó vezér •

• Terra Anxia lázadó vezér •
Dante Christo

:: Avataron : Stephen Amell
:: Hozzászólások száma : 30
:: Születésnap : 1489. Jan. 02.
:: Csatlakoztam : 2012. May. 03.
:: Kor : 530
:: Tartózkodási hely : Sherbrooke, Canada
:: Foglalkozás : Vámpírcsapat feje, volt üzletláncvezető
: : Anastasia Carter → the she devil Tumblr_mck2hp4VO01qjzjp3o1_500

Anastasia Carter → the she devil Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anastasia Carter → the she devil   Anastasia Carter → the she devil EmptyCsüt. Feb. 07, 2013 9:46 pmElfogadva!

Kedves Ana, ha szólíthatlak így! Nagyon örülök, hogy megérkeztél és hogy mellém állsz ebben és az én oldalamat erősíted ebben a kegyetlen háborúban! Smile Az előtörténeted nagyon,nagyon nagyon tetszett de nem vártam mást tőled. Szép, jól összeszedett és izgalmas. A rólam szóló rész pedig kifejezetten elnyerte a tetszésem Razz Mehetsz is avatar-t foglalni és utána játszani. Én is kitárt karokkal várlak majd.

• • • ○ • ○ • ○ • • •

Stay Strong
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Anastasia Carter → the she devil

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-