HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Esther Grims Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Esther Grims Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Esther Grims Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Esther Grims Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Esther Grims Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Esther Grims Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Esther Grims Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Esther Grims Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Esther Grims

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Esther Grims

• Alpha Fidelis vámpír •

• Alpha Fidelis vámpír •
Esther Grims

:: Avataron : Karen Gillan
:: Hozzászólások száma : 91
:: Csatlakoztam : 2012. Dec. 12.
:: Tartózkodási hely : Kanada
: : Esther Grims Tumblr_mase0ftxnh1qaweqho1_250

Esther Grims Empty
TémanyitásTárgy: Esther Grims   Esther Grims EmptySzer. Dec. 12, 2012 9:49 pm
Esther Grims
Alapok

● Név: Esther Grims
● Becenév: Esther
● Nem:
● Születési hely és idő: 1989/10/23, Németország, 2010
● Kor: 23
● Faj:[/b] Vámpír


A család

● Apa: Alexander Grims - halott
● Anya: Sabine Grims – ismeretlen a holléte
● Testvérek: Jacob Grims - halott.
● Egyéb hozzátartozók:
Nagyapa: Jacob Grims, 73 – halott – defenzor volt
Nagyanya: Angelika Grims, 77 – Orvos – A kapcsolatuk, a nagyapja halála miatt megromlott, Esther gyűlöli


A történetem


Esther 1989-ben született, Németországban. Bátyja, Jacob, ekkor 16 éves volt. Anyjának pár napra rá nyoma veszett. Az apja az alkoholba folytatta a bánatát, leginkább bátyja és nagyszülei nevelték de a szegénység ellenére nem szenvedett hiányt semmiben. A testvéréhez hasonlóan Esther is kiváló oktatásban részesült, ennek köszönheti a mai napig tartó szenvedélyét, az íjászatot. Koránt sem volt azonban tökéletes az élete. Az anyja eltűnéséért amiért apja őt hibáztatta súlyos árat kellett fizetnie. Az apja sem a testvérét sem őt nem kímélte a veréstől; elég volt egyetlen rossz szó, hogy a férfi aki bűzlött az alkoholtól, a kezei közé kaparintsa a szíjat és már csattant is a hátukon a kín.

Mindössze 15 éves volt amikor a világa végül teljesen összeomlott. Egy perc alatt lett elveszett gyermek akit nem táplált más mint a fájdalom, a harag és a gyűlölet. Tisztán emlékszik arra a napra, azóta is visszatérő, égető rémálomként keseríti meg az életét. Bátyja egy amerikai túráról érkezett haza de valahogy más volt. Épp oly agresszív, félelmet nem ismerő tekintettel meredt apjukra ahogy az éveken keresztül figyelte őket. Aznap éjjel Jacob, az apjuk gyilkosa lett de Esther egy percig sem bánta, sőt. Nem bújt meg az ágyban, ahogy azt a testvére kérte tőle; végignézte ahogy a férfi kiszívja apjukból az életet és elveszi azt a hatalmat amellyel rettegésben tartotta őket annyi kínzó éven át. De a szenvedés nem ért véget.

Jacob magával vitte húgát; el a nagyapjától aki az életét áldozta a lányért, hogy az nem születhessen ismét meg; Jacob családot akart. Azt akarta, hogy a lányt is változtassák vámpírrá, hogy együtt maradhassanak örökké de a gyermek aki látta elesni az egyetlen férfit aki mindig ott volt számára, aki a vigaszt jelentette, el akart szabadulni testvérétől. Nagyanyjához menekült de a nő nem az volt akinek látszott. Ő állt minden gyilkosság mögött, ő buzdította fel bátyját a gyilkosságokra. Meg akart szabadulni férjétől, hogy semmi se állhassa útját az ő és egy vámpír szerelmének. Így hát újra futnia kellett; el, messzire. Az első vonatra ugrott ami érkezett.

Olaszország. Jobbára saját magát tanította. Legtöbbször addig edzett még össze nem esett a fáradtságtól. Könyvekből okult, verekedéseket kezdeményezett, utcákról utcákra járt, remélve, hogy valaki a falhoz vágja, hogy elvegye mindazt ami az övé. Olyankor harcolhatott. Küzdött. Düh fűtötte és harag vezérelte mozdulatait. Mikor már elhitték a kocsmákban, hogy nagykorú, inni kezdett. Olyan világba menekült ahol nem érezte mindazt ami kíséri. Sokszor majdnem utol is érte a halál még végre jött valaki és fegyvert adott a kezébe. Egy olasz férfi, Giulio mentette meg saját magától. Varázslatokat, mágiát tanított neki, felfedte milyen világban élnek és elmondott neki mindent, amit tudnia kellett a defenzorokról. Nagyapja is egy volt közülük még bátyja el nem vette életét. Minden kimondott amit Giulio hallani akart. Csak a szörnyeteg elejtése érdekelte, semmi más. Megfogadta a férfinek, hogy félreteszi a bosszúvágyat, hogy csupán a vadászatnak fog élni. Kegyetlen és véres tanítások vették kezdetét de megfelelt. Nem volt olyan teszt melyet ne gyűrt volna maga alá, olyan kihívás melyet ne teljesített volna. Ha nem elsőre hát újra és újra, addig csinálta még össze nem esett.

19 évesen találkozott újra a bátyjával. Nem tudott végezni vele. Giulio nem engedte, elfogta a lányt akinek izzó dühe csak egy vámpír halálát kívánta de azt mindennél jobban. S nem ölhette meg mert mentora megakadályozta azt. Ekkor hagyta el a férfit. Követte Jacob nyomát de nem találta meg. Rövid találkozásuk felszakította mindazt a nőben amit Giulio eltemetett benne; a fájdalmat és a haragot. A visszhangot mely azt kívánta Esthertől, hogy gyötörje, kínozza majd szabadítsa meg a világot a vámpírtól aki elvette tőle az életet; aki elvette azt az embert akit szeretett és aki miatt keserű élete még kilátástalanabbá vált. Nem lelt újra nyomába.
Kósza hírek vezették Erdélybe. A vámpírok gyülekeznek. A defenzorok felébredtek végre álmukból és maguk is hírül adták jeleiket. Ha hihet ezeknek a híreknek, talán bátyja is tiszteletét teszi Erdélyben. Akkor pedig megöli.

Két évvel ezelőtt ennyi volt csupán a története. Azóta sok minden változott. Sosem hittem volna, hogy szerelmes lesz egybe azok közül akiket szörnyeknek tartott de megtörtént. Először azt hitte Dániel az; a vámpír megmutatta neki az érzéseket melyeket eltemetett magában. Dániel azonban egyszer elment és többet nem lépett be életébe; helyette azonban megismerkedett egy Matt nevű vámpírral. A férfi vámpír volt… több mint 600 éves de ez csak tekintetében látszott. Arca olyan volt mint egy fiatal férfié. Hamar beleszeretett. Sőt… feladta emberi létét, egy év után, csak, hogy örökké egymáséi legyenek. Matt, megtanította élni, érezni. Mellette ragyogott, élt. Megtanította újra reménnyel élni. Azonban a háború megölte szerelmét. Elvesztve őt csatlakozott Lucashoz, Matt régi barátjához és ő is egy lett a vándorló vámpírok közül.Megjelenés

Szikár alkat. Testén tetoválások és hegek váltják egymást. Vörös, hullámos tincsei általában vállain pihennek, a fürkésző barna szemek pedig elvesznek mások mozdulatainak megfigyelésében. Nem tartozik az alacsony nők közé de 170 centis magasságával nem is számít magasabbnak a férfiaknál.
Szereti a nőies, egyszerű darabokat. Épp ugyan annyi farmernadrág kap helyet szekrényében mint combközépig érő szoknya, a ruhákról már nem is beszélve. Bármilyen alkalomra képes összepárosítani a legegyszerűbb darabokat. Nincs túl sok magassarkú a készleteiben, azt nem kedveli annyira, inkább húz balerina vagy utcai cipőt de abból is a sikkesebb fajtát. Rengeteg blézere van, szinte sosem mozdul ki anélkül, hogy felhúzna egyet.
Ami az ékszereket illeti; jobb kezén több csavart karkötő foglal helyet, barna és bézs színben váltva egymást. Balján vastag bőrszíjakkal körbefogott óra díszeleg. Összesen kettő nyaklánc pihen nyakában. Az egyiket a nagyapjától még a másikat Mattől kapta. Egyiket sem veszi le soha. A nagyapja ajándéka egy defenzor jellel megáldott amulett mi egy ezüst láncon pihent, még a szerelme egyetlen kézzel fogható emléke, egy chakra jel mi az életet képviseli és egy halvány rózsaszín gyönggyel függnek a fehérarany láncon.
Avataron: Karen GillanJellem

Esther karakán, makacs jellem. Kalandvágyó, nyughatatlan lélek aki Matt halála után nem tért vissza a férfi előtti életéhez. Megmaradt annak, akivé Matt mellett változott; határozott, életerős vámpírrá érett aki nem adja fel semmi körülmények között. Eszes és kitartó, küzdő típus. Nem féli megélni életét és érzéseit. Temperamentumos, szenvedélyes nő aki ugyan olyan hévvel képes gyilkolni mint szeretni. Nem egy ijedős típus; ha sötét vagy világos folyosón kéne folytatnia útját, biztos, hogy a sötétséget választaná. Szeret előre tervezni de a váratlan helyzetekre is képes reagálni. Régen rideg, zárkózott és kegyetlen volt. Nem számított hányan esnek áldozatul bosszújának. Mára mindezt elengedte. Már nem kutat Jacob után. Nem éhes a bosszúra de ettől még nem látná szívesen testvérét és nem hezitálna végezni vele. Képes volt új életet kezdeni még annak ellenére is, hogy elvesztette az egyetlen férfit ki képes volt áttörni a mocsok lepte és sebek szaggatta falon és elérve lelkét keltette újra életre. Ezt az életét pedig minden áron védelmezni fogja, már csak Matt emlékére is.

User

Neve: Alexa
Kora: 22
Mióta szerepezel: Jó ideje
Multikarakterek: Vladislav
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
Lucas Kenward

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 825
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: : Esther Grims Tumblr_mas7mp0i1m1rppid9o6_250

Esther Grims Empty
TémanyitásTárgy: Re: Esther Grims   Esther Grims EmptyCsüt. Dec. 13, 2012 6:39 pm

Esther, kedves, üdv az oldalon!

Okoztál nekem némi fejtörtést, meg kell vallanom. Először is, a megfelelő sablonba másoltam a karilapodat, úgy látom, akadt vele egy kis gondod, de ez nem végzetes hiba. A leírásaid kicsit rövidek, de egyben tömörek is, ezért a felett is szemet hunytam most. A történeted, főleg az eleje kicsit ködös a számomra. Nem teljesen értem azt, amit a a bátyád megjelenésével, és nagymamáddal kapcsolatban írtál, vagy talán csak te nem vagy teljesen tisztában a leírásokkal, ezért emlékeztetnélek, hogy vámpírrá válni emberből csak életpár, fogalmazhatunk úgy is, hogy szerelem útján lehet, így a bátyád semmiképpen nem tudott volna téged átváltoztatni. De a történeted alapvetően tetszett, a stílusod is, és ahogy fogalmazol, tehát...

ELFOGADVA!

Már csak az avatarfoglalás marad, és még annyit hozzátennék, hogy az elfogadott aviméret 200x320 px. A mostani avid ennél kicsivel kisebb. Ha kell segítség avikeresésben, -készítésben, szólj! Aztán nyomás a játéktér!Lucas

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
Esther Grims

• Alpha Fidelis vámpír •

• Alpha Fidelis vámpír •
Esther Grims

:: Avataron : Karen Gillan
:: Hozzászólások száma : 91
:: Csatlakoztam : 2012. Dec. 12.
:: Tartózkodási hely : Kanada
: : Esther Grims Tumblr_mase0ftxnh1qaweqho1_250

Esther Grims Empty
TémanyitásTárgy: Re: Esther Grims   Esther Grims EmptyPént. Dec. 14, 2012 12:19 am

Köszi!

Elolvastam az infókat, nem arra gondoltam, hogy a bátyja saját maga akarta azzá változtatni de a jövőben jobban oda fogok figyelni. Hmm, igen, kicsit ködös mert E/3ban hszelek, de előtörit E/1ben szoktam, itt meg írtátok ugye, hogy ne keverjük és kicsit elvesztem az E/3 történetírásban, szorri érte. A segítséget megköszönném mert az ilyen kódolás meg méretezés nem az én világom Embarassed

Up: Megtaláltam a képszerkesztő progit, dolgozom az ügyön ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Esther Grims Empty
TémanyitásTárgy: Re: Esther Grims   Esther Grims Empty

Vissza az elejére Go down
 

Esther Grims

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-