HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Joan Dembrock Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Joan Dembrock Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Joan Dembrock Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Joan Dembrock Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Joan Dembrock Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Joan Dembrock Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Joan Dembrock Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Joan Dembrock Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Joan Dembrock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jo Dembrock

• Defenzor •

• Defenzor •
Jo Dembrock

:: Avataron : Taylor Swift
:: Hozzászólások száma : 6
:: Születésnap : 1988. Apr. 09.
:: Csatlakoztam : 2012. Nov. 29.
:: Kor : 31
:: Tartózkodási hely : Erdély
:: Foglalkozás : Festő

Joan Dembrock Empty
TémanyitásTárgy: Joan Dembrock   Joan Dembrock EmptyHétf. Dec. 03, 2012 2:15 pm
Joan Dambrock
Alapok

● Név:Joan Dembrock
● Becenév:Jo
● Nem:
● Születési hely és idő:Anglia;1988-április-9
● Kor:24
● Faj: Defenzor

A család

● Apa: Christopher Dembrock, mindig is próbáltam megfelelni neki, hogy éreztessem vagyok én is olyan jó, mint George.
● Anya: Anna Lőrincz pár éves voltam mikor meghalt. Sajnos nem sok emlékem van róla.
● Testvérek: George Dembrock, nem a legjobb a kapcsolatunk a bátyámmal. Jelenleg apámmal él Amerikában.
● Egyéb hozzátartozók: Eszter Lőricz, a legimádnivalóbb nagymama a világon, aki Erdélyben él.

A történetem


Egy szép tavaszi napon láttam meg a napvilágot, egy angliai jómódú család második gyermekeként. Azt mondják, hogy mindig a kisebb élvezi a család figyelmét, és kimagasló szeretetét, de ez nálunk nem így alakult. Mindig is nekem kellett pedáloznom azért, hogy elismerést kapjak.
Anyám szemében én voltam a kis angyal. Fény az éjszaka csillagos egén, ám ez a tündöklő pompám, midőn Édesanyám egyetlen imádott gyermeke lehettem, nem adatott meg nekem. Alig lehettem 4 és fél éves, mikor Őt Nagymamám szerint, új otthonba költöztették az angyalok. Azt mondta, most Isten mellett kell lennie, és neki kell segítenie.
Akkor még nem értettem annyira az ilyenekhez, de pár kérdésem azért nekem is akadt mindenhez, mint általában minden kisgyereknek. Valamiért tisztán emlékszem szavaimra. Mintha beleégtek volna elmém legelrejtettebb zugába.
„Istenke mért az Én Anyukámat vette el? Mért nem keresett magának más Anyukát? Az én anyukámra nekem van szükségem! Most ki fog vigyázni rám?... Ő az enyém, és vissza akarom kapni!!”
Az évek onnantól kezdve nem voltak a legrózsásabbak számomra. Minden ellenem volt. Ha eltörtem valamit, nem vigasztaltak, nem mondták hogy nincs semmi baj. Kiabálások hada fogadott odahaza, és apa új felesége, ki anya halála után pár hónappal költözött hozzánk, valóságos démon volt, így hamar eljutottam arra a szintre, bármit is teszek, az nem megfelelő, és sírásnak nincs helye.
12 éves lehettem, mikor végre nem csak a nagyim látogatott meg engem, hanem én magam is elmehettem hozzá végre! Alig vártam ezt a pillanatot, hiszen nagymamám mindennél fontosabb nekem. Végre elmehettem oda, ahol anyukám nevelkedett. Oda,ahol mindig olyan szép a táj, és hol a bánatom nem ér majd el.
És persze, ezen a nyáron talált rám, azaz éktelen fejfájás is. Azt hittem mentem szétrobban a fejem.
Olyan képek villantak be elém, melyekről nem tudtam mik is lehetnek. Csak feküdtem könnyeim áradatában szobámban, miközben végig kellett néznem valaki halálát. Borzalmas élmény volt, ám mégsem mondtam el senkinek sem.
Nagymamám nem kérdezősködött, hiszen mindig vidáman szaladtam oda hozzá, öleltem magamhoz, s egy teljes nyár elég volt ahhoz, hogy Erdélyt s a magas Kárpátokat érezzem otthonomnak, s nem pedig Anglia esős, zsúfolt térségét.
Az évek lassan vánszorogtak, mintha csiga vontatta szánnal teltek volna a pillanatai, és ezeket a terhes pillanatokat még a fokozódó látomások sem könnyítették meg.
Az iskolaéveim alatt, nem sok barátot szereztem magam mellé, hiszen odahaza a Nagyi mellett, mindig voltak barátaim, kik számítottak rá, s kiknek még akkor is fontos voltam, mikor apámnak, és feleségének nem feleltem meg.
Hiába tettem bármit is, hiába lettem első a versenyeken, hiába dicsértek meg az iskolában, hiába kaptam bármit is, nekik sosem voltam elég jó. De még is, valamiért sosem törtem le. Tudtam, Édesanyám büszke lenne rám. De nekem nem volt elég. Néha azt kívántam, bárcsak anya még élne, és itt lenne mellettem. Néha úgy éreztem, legszívesebben elkóborolnék, hogy senki se tudja merre járok. Pont mint egy kutya, ki csak azért szökik meg gazdáitól, mert nem bánnak jól vele. Nos, én is hasonlóképpen éreztem magam.
Ám sosem szabadott feladnom, és a várva várt menekülés nem adatott meg olyan könnyen.
Viszont onnantól kezdve, minden egyes nyáron, míg nem végeztem az iskolával, engem a nagyim minden nyáron Hazavárt. S ott sosem zavartak defektusaim.
És most hogy 24 éves vagyok, eljött a pillanat, hogy apámat, és az Ő családját végre magára hagyhatom. Semmi kedvem nem volt Amerikába menni. Hiszen az még egyszer olyan messze van a Nagyitól! Így aztán, most végre itt vagyok. A nagymamámnál, a titkolt látomásaimmal, az eszelős fájdalmakkal, mik olykor-olykor törnek rám.
Vajon elmúlnak ezek egyszer? Vajon lesz erőm valamikor felkeresni a látomásokban feltűnő alakokat, és elmondani nekik mi vár rájuk? Nem tudhatom... De talán egyszer majd jön valaki, kinek elmerem mondani ezen defektuomat, és akkor talán minden megoldódik majd. Talán...


Megjelenés

Nem vagyok azaz égimeszelő fajta, de alacsony sem. Mondhatni, átlagos magassággal rendelkezem. Hajam világéletemben hosszú volt, s a lehető legtöbb formációban hordtam már, ám a legjobban kiengedve, és lófarokba fogva szeretem hordani. Legalábbis olyankor, mikor nem kell mennem semerre sem.
Szeretem az egyszerű, ám még is divatos holmikat. Az olyanokat, mikben kényelmesen érzem magam, és nem tűnik olyannak, ha tükörbe nézek, mintha egy túlöltözött habcsók lennék. Általában lapos talpú cipőt hordok, és nagy ritkán, ha az alkalom úgy akarja, magassarkút is felhúzok, amit csak azért nem dobok ki a szemetesbe, mert javít a tartásomon.
Kékesszürke lélektükreimhez nagy ritkán sötét szemhéjpúdert teszek fel, ám anélkül is jól megvagyok.
Mikor éppen nem lát senki elszaladgálok a legszakadtabb pólóban, és melegítő nadrágban is. Nem igazán érdekel mások véleménye az öltözködés terén, így aztán mindig azt húzok fel, amihez kedvem van.
Oldalamról hiányozhatatlan kiegészítő egy viszonylag nagy táska, miben mindig magamnál hordok egy jegyzetfüzetet, tollat.

Avataron: Taylor Swift.Jellem

A végletekig őszinte, kedves, magamnak való, ám még is visszahúzódó jellem vagyok. Szeretem mindenről az igazat tudni, még akkor is, hogyha jobban jártam volna egy apróbb hazugsággal vagy füllentéssel. Sosem szerettem a hazugságokat. Azt mondják, makacsságom, és kitartásom nem érez lehetetlent. Mikor más feladná, én még akkor is küzdök. Mondhatni örök optimista vagyok, és nekem mindig süt a nap, s az a bizonyos pohár, mindig félig teli.
Sosem voltam az a kimondottan jó kislány, de még is, talán furcsa módon, mindig tudtam hol van az a határ, hol nem kell füllentenem, vagy hazudnom.


User

Neve:Andrea
Kora:24
Mióta szerepezel:11 év
Multikarakterek: -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mysterious-la.justforum.net/
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
Lucas Kenward

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 825
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: : Joan Dembrock Tumblr_mas7mp0i1m1rppid9o6_250

Joan Dembrock Empty
TémanyitásTárgy: Re: Joan Dembrock   Joan Dembrock EmptyHétf. Dec. 03, 2012 6:23 pm

Kedves Jo!
Köszöntelen az oldalon! A lapodban semmi kifogásolni valót nem találtam, és nem is szeretnélek tovább váratni, tehát

ELFOGADLAK!

Remélem most, hogy végleg Erdélyben maradsz, távol a nem túl szerető családodtól, végre sikerül megtalálnod azt, amit az életben keresel. Szerintem a látomásaiddal kapcsolatban is hamar válaszokra lelsz majd. Avatarfoglalás, aztán indulhat a játék! (:

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
 

Joan Dembrock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Defenzorok-