HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Vannak különös éjszakák, mikor az emberek csak árnyak, míg az árnyak talán emberek.
 
Welcome to Sherbrooke!Welcome!

Lassan fél éve annak, hogy az erdélyi vámpírok és a rájuk vadászó defenzorok között kirobbant a háború. A veszteség nagyobb volt, mint bárki gondolta volna, és az egyetlen megoldás a menekvés maradt. Lucas, a vámpírok vezére, a túlélőket a kanadai birtokára menekítette, de a régi gondok helyébe újak léptek, a defenzorokon kívül már új ellenségek is vadásznak rájuk.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Hot LinksStaff Team


Lucas Kenward
főadmin
Multi:
Zoya Iryna Davorov

Alexey M. Davorov
admin
Multi:
Ronaldo Montiel

Madeline Ross
admin
Multi:
Raven S. Kenward

Natasha T. Davorov
admin
Multi:
Zoey Brianna LaFond

Nova R. Willson
admin
Multi:
Samuel Bailey

Dante Christo
admin
Multi:
-

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (35 fő) Szer. Okt. 03, 2012 5:33 pm-kor volt itt.
ChitChat

Breaking News

• Figyelem! A karaktered kettő, max három tagból álló nevével regisztrálj! A helytelen névvel regisztráltakat azonnal töröljük.

• Mielőtt regisztrálnál, mindenképpen olvasd el a Korlátozások részt! Ezzel elkerülheted, hogy akár hetekig kelljen várakoznod karaktered elfogadására.

• Elfogadott avatarméret: 200x320 px. És mellőzzük az igénytelen képeket!

• Az oldalon több változás is történt, a Staff felállása is módosult, a Hírfal mindenki számára kötelező olvasmány!

• Mindenki vegye figyelembe, hogy az új szabályzat értelmében a reagoknak minimum 250 szóból kell állnia. Törekedjünk rá, hogy igényes munkák kerüljenek ki a kezeink alól! Ellenőrizni fogjuk a hozzászólásokat!

Latest topics
» Love Bites
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Vendég Hétf. Jan. 05, 2015 11:29 pm

» Trouble Life
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Vendég Hétf. Feb. 10, 2014 11:04 am

» Báthory Fanni - kész
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Fealoce Csüt. Jan. 09, 2014 1:03 am

» Sophie E. Flemming × Loading . . .
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Sophie E. Flemming Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm

» Karakterlap-minta
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Szűcs Eszter Kedd Okt. 08, 2013 9:20 pm

» The Mortal Instruments szerepjáték
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Vendég Hétf. Szept. 30, 2013 5:21 pm

» Alice Grace Hatter
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Alice Grace Hatter Szomb. Aug. 24, 2013 2:32 pm

» Avatart, aláírást szeretnék!
Jacqueline Naomi Benett Emptyby Alice Grace Hatter Pént. Aug. 23, 2013 1:54 pm

WeatherSherbrooke egész területén erős havazás várható az elkövetkezendő egy hétre. A nappali középhőmérséklet pont megfelelő lesz egy kis sétára a téli hóesésben. Az éjszakák nem lesznek túl hidegek, de minusz fok alatt lesz a hőmérséklet. Helyenként esőzések és viharok zavarhatják meg a látogatók szabadidejét. Az idő enyhülni fog a következő héten, de addig zord körülmények uralják a város éghajlatát.
Our Playlist
PartnersTwilight after dark

Mysterious
Los Angeles


Glee
CreditFigyelem! Az oldalon található képek, kódok és leírások mind a Vampires' Night tulajdonát képezik. A Staff kemény munkáját tükrözik, nem szeretnénk semmit máshol viszont látni, mert annak következményei lesznek!

Share
 

 Jacqueline Naomi Benett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jacqueline Naomi Benett

• Vámpír •

• Vámpír •
Jacqueline Naomi Benett

:: Avataron : Candice Accola
:: Hozzászólások száma : 61
:: Csatlakoztam : 2012. Nov. 18.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : Fordító

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyPént. Nov. 30, 2012 7:01 pm
JACQUELINE NAOMI BENETT
Alapok

● Név:Jacqueline Naomi Benett
● Becenév: Jacky
● Nem:
● Születési hely és idő:Velence, 1654. 04. 18.
● Kor: 358 (20-nak néz ki)
● Faj:Vámpír

A család

● Apa: George Benson (ízig-vérig amerikai)
● Anya: Johanna Crine (francia)
● Testvérek: -
● Egyéb hozzátartozók:
Sophie Flemming (unokatestvér apai ágról)

A történetem


1654-ben, Jacqueline Benson néven születtem, Franciaországban, a Napkiráy uralkodásának idején, egy meleg, tavaszi napon. Édesapám is jelen volt a születésemnél.
A családom sosem volt túl gazdag, de azért a napi betevőre mindig volt elég pénzünk. A szüleim mindig is az adakozó szelleműek voltak. Ezért engem is erre neveltek. Ezzel együtt meg tanultam spórolni is.
A gyermekkorom szinte zökkenésmentesen telt, egy-két problémát leszámítva.
4 éves koromban ért az első csapás, amikor szeretett nagymamám elhunyt. Elég kicsi voltam még, de azóta sem tudtam elfelejteni azt a napot, amikor a padlón találtam őt…
Négy év múlva újabb haláleset történt. Az utcabéli gyerekekkel sokat játszottam, s akkoriban közülük kerültek ki a legjobb barátaim is. Persze vegyesen voltunk, fiúk-lányok egyaránt. Minden nap egy adott helyen találkoztunk. Aztán, valamelyik nap egy kislány barátnőm nem jött. Gondoltuk a többiekkel, elmegyünk hozzájuk és megkérdezzük, hogy hol van, de senki sem nyitott ajtót. Másnap, és még sokszor megtettük ugyanezt, de soha nem jött ki a házból senki. Azóta sem tudja senki biztosra, hogy mi történhetett vele… csak tippelni tudunk… Nagyon hiányzott mindenkinek.
14 éves voltam, amikor dolgozni kezdtem. Bár sokan megszóltak érte, mivel ez akkoriban elég későnek számított. Egy gazdag parasztemberhez jártam, akinek nem volt elég ideje. Én etettem az állatait. Nem volt könnyű munka, de így én is hozzá tudtam járulni a családi kasszához.
Az elkövetkezendő éveken keresztül ott dolgoztam, egészen 19 éves koromig. Ekkor megismertem egy embert…
Igen, eléggé rejtélyes volt. De az tuti, hogy első látásra beleszerettem. Legelőször a falu vízlelőhelyénél találkoztunk – a pataknál, ahol egy gémeskút is állt. Rendkívül, szinte hihetetlenül gyönyörű volt, és kész volt bármit megtenni értem. Nagyon szeretett és én is őt. Elég jómódú is volt, ezért a szüleim is örültek, hogy mellette kötöttem ki, bár Marcel apja – az anyját régen elveszítette – nem annyira. Ja, igen, Marcelnak hívták. Aztán rájöttem, miért is volt ilyen rejtélyes. Amikor már biztosra vette, hogy semmi sem választhat el minket egymástól, elmondta nekem, hogy mi is ő valójában. Egy percig kicsit tartottam az egész vámpírosditól, de aztán természetesen beleegyeztem a vércserébe, és mindenbe, ami az életpár-dologhoz kell. 7 napra rá össze is házasodtunk. Én ekkor már teljes mértékben vámpír voltam, ám a szüleim elöl mindent eltitkoltunk. Nagyon boldogok voltunk, gyermekünk viszont sajnos nem született.
A szüleim természetes halált haltak. Apám 1668-ban szívrohamot kapott. Összetörtem. Nem sokkal később, anyám tüdőgyulladás miatt ment el.
Ezek voltak a legszörnyűbb évek az életemben, de Marcel végig kitartott mellettem.
5 év alatt majdnem teljesen ki tudtam heverni a szüleim halálát, és ezek után normális házas életet éltünk Marcellel. Nem siettünk el semmit, soha. Mindent a maga idejében, mondta a férjem mindig. 80-90 évig nem történt semmi. Na jó, nem szó szerint, de tényleg nyugodtan éltünk, ketten, szeretetben. Biztosan voltak kisebb problémák, de azokra szinte már nem is emlékszem.
1790 környékén viszont egy csapat (valószínűleg) defenzor megkeserítette az életünket. Az egész úgy kezdődött, hogy Marcel leveleket kezdett kapni ismeretlen feladótól. Valamit akartak tőle, de azóta sem tudtam rájönni, hogy mit… Ő viszont hajthatatlan volt, azt mondta, hogy sohasem fogja kiadni, amit kérnek, mert az az övé. De egyszer sem ejtette ki a száján, hogy mi az a valami. Talán leírta, de nem találtam sehol utalást erre a dologra. Egy évig küldözgették a leveleket, vagy tovább, de arról én már nem tudok, mert Marcellel az USA-ba költöztünk. Hosszú volt az út, és nem is teljesen biztonságos, de úgy gondoltuk, megéri a nyugalom érdekében. Reméltük, hogy nem találnak meg minket, mivel az utolsó levelek amiket Franciaországban olvastunk, elég világosan fenyegetőek voltak, ezért is ijedtünk meg. Ekkor változtattam meg a nevemet is.
Nem tudom, hogy kerestek-e minket, vagy sem, de az 1800-as évek elejéig nem kaptunk semmilyen levelet. Ekkor már fellélegeztünk, szinte kezdtük elfelejteni a dolgokat. Természetesen végül ránk találtak, és újra jöttek a levelek. Csak hogy Marcel ezúttal válaszolt is rájuk. Fogalmam sincs, hogy mit. Tényleg. Nem mutatta meg, én viszont nem haragudtam emiatt rá. Annyit azért elárult, hogy semmi bajom sem lesz, és neki sem - a közeljövőben. Azt hittem, hogy ez az utolsó szó nem jelent semmit, de nem lett igazam. Mi számít egy vámpírnak „közeljövőben”-nek? 50 év? 70? Igen, azt hiszem körülbelül 70 év, legalábbis nekem. Nagyjából száz évig feszengtem. Rosszabb volt, mint amikor anyáék meghaltak. Nem tudom, hogy miért…és nem olyan intenzíven, vagy nagyon észrevehetően, csak egyszerűen nem éreztem jól magam. Valószínűleg az ereimben már előre éreztem, hogy mi lesz a sorsunk. 1889-ben az egyik szomszédommal elutaztam Európába, négy hónapra. A nőt Elisabeth-nek hívták, szintén vámpír volt, és elég jóban lettem vele amerikai életem során. Amikor hazaértünk, Marcelt lefejezve találtam a nappalinkban. Üvölteni szerettem volna, kiabálni és mindent összetörni, amit csak látok. Úgy gondoltam, hogy nincs értelme az életemnek. Meg akartam halni. Megfogtam egy konyhai kést, le akartam szúrni magam, amikor egy cetlit láttam meg az asztalon. Kihajtogattam. Nem állt rajta semmi, kivéve egy vérfolt, fölé írva, hogy Marcel...valószínűleg az ő vére volt. Nem tudom miért, de hirtelen élni akartam, sőt, sokkal jobban, mint eddig. Meg akartam bosszulni azt, amit Marcellel tettek – bárki vagy bárkik is voltak azok. Más nyomok után kutattam a házban, de nem találtam semmit. De nem adtam fel a keresést, körbenéztem a faluban, az egész országban, majd ismét – csak egyedül – bejártam a világot, hátha találok valamit… nagyon sokat költöztem, ezért nagyon sokféle kultúrát és nyelvet ismerek. Több mint száz évig, megállás nélkül kerestem a tettest. A semmiből indultam ki. De rengeteget kérdeztem, a defenzorokról is sokat megtudtam. Máig nem találtam szinte semmit, de még nem adtam fel…
Nagyjából egy hete kaptam egy üzenetet a vezértől, hogy menjek Erdélybe. Összepakoltam minden fontos cuccomat, repülőre ültem, majd Kolozsváron leszálltam.


Megjelenés

Középhosszú, szőke haja hullámos, bár általában vasalja, de nem mindig. Szeme kék és zöld színekben játszik. Bőrszíne elég világos, de azért nem falfehér. Mosolyának íve talán a legszebb az egész arcán. Nem mintha a szeme nem lenne elég nagy és szép, vagy az orra nem nézne ki tökéletesen. Egyszóval gyönyörű. Az öltözködése a csajos és a sportos között van. Nem riad vissza a kivágott felsőktől sem, de a stílusa az utcalányostól nagyon messze van. Szívesebben hord nadrágot, mint szoknyát, ha ki kell öltözni, akkor is inkább egybe-ruhát vesz fel. Cipők közül leginkább a magasított szárú tornacipőket kedveli, de magassarkút is sokszor hord. Követi a divatot, mindig is haladt a korral. Haját nem szokta nagyon extrémen festeni. A mindennapokra nem hord erős sminket, csak ha buliba megy.
Avataron: Candice AccolaJellem

Tud lenni komoly és nagyon vicces, szórakozott is. Vannak helyzetek, amikor a kettőt kombinálja. Gyorsan felkapja a vizet, néha olyan, mint egy idegbajos. Nem haragtartó. Mindenkivel szemben teljes mértékben megértő. De alapvetően nagyon kedves az emberekkel, vámpírokkal is (feltéve, ha egyik sem szeretné bántani). A defenzorokat viszont egyenesen utálja. Jól tudja játszani az "ártatlen ember" szerepet, megtanulta az évek során. Ügyesen harcol, más vámpírokkal és defenzorokkal is. Az emberekről nem is beszélve. Annak ellenére, hogy ő az, ami, szereti az állatokat. Ez gyerek kora óta beléivódott. Nem is vadászik állatra, hogy annak szívja ki a vérét, hanem a kórázból szerzett vértasakokkal táplálkozik.
User

Neve: Bianka Smile
Kora: 14 év
Mióta szerepezel: kb. 2 éve (máshol Very Happy)
Multikarakterek: (még) nincsen(ek)


A hozzászólást Jacqueline Naomi Benett összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 02, 2012 2:47 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jacqueline Naomi Benett

• Vámpír •

• Vámpír •
Jacqueline Naomi Benett

:: Avataron : Candice Accola
:: Hozzászólások száma : 61
:: Csatlakoztam : 2012. Nov. 18.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : Fordító

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyPént. Nov. 30, 2012 7:05 pm

Elnézést, kihagytam a nevet, az Jacqueline Naomi Benett, és néhol eléggé elcsúszott az írás...ezek a kódok kifogtak rajtam.>< Azért remélem elfogadható... Embarassed

• • • ○ • ○ • ○ • • •

♡ Believe that the sun...

...will shine tomorrow ♡Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arató Dániel

• Alpha Fidelis tanácstag •

• Alpha Fidelis tanácstag •
Arató Dániel

:: Avataron : Jonathan Rhys Meyers
:: Hozzászólások száma : 405
:: Születésnap : 1542. Nov. 04.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 04.
:: Kor : 476

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyPént. Nov. 30, 2012 8:19 pm

1. Elvileg még tudod javítani a posztodat.

2. Az ET alapban nem rossz, de az 1600-as. 1800-as évek viszonyairól látom még fogalmad sincs, ár szerintem már történelemből tanultátok.
- utazás: nem lehetett akkoriban pár nap alatt Amerikába érni, szóval ha az édesanyád várandós volt veled, akkor nem arról volt szó, hogy Európában szülessél vagy Amerikában, hanem hogy szárazföldön, vagy hajón (ahol mellesleg egy több htes kockázatos hajóút várt volna Rád és a szüleidre). És később sem lehetett még két hétre Európába utazni, mivel még 1910-ben is az utazás maga oda vissza két hetet vett igénybe.
- mezőgazdasági munka: garantáltan egy fiatal lány nem bír egyedül szántani, és nem fogják érte jól megfizetni. A paraszti munkán, főleg napszámosként max. nem éhenhalni lehetett, nem pedig meggazdagodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://holdfenyarnyek.hungarianforum.com/
Jacqueline Naomi Benett

• Vámpír •

• Vámpír •
Jacqueline Naomi Benett

:: Avataron : Candice Accola
:: Hozzászólások száma : 61
:: Csatlakoztam : 2012. Nov. 18.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : Fordító

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyPént. Nov. 30, 2012 9:29 pm

Rendben, akkor megpróbálom kijavítani.

• • • ○ • ○ • ○ • • •

♡ Believe that the sun...

...will shine tomorrow ♡Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arató Dániel

• Alpha Fidelis tanácstag •

• Alpha Fidelis tanácstag •
Arató Dániel

:: Avataron : Jonathan Rhys Meyers
:: Hozzászólások száma : 405
:: Születésnap : 1542. Nov. 04.
:: Csatlakoztam : 2011. Feb. 04.
:: Kor : 476

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyVas. Dec. 02, 2012 3:03 pm

OK. ez így nagyon jól néz ki, gratulálok!
Majd oldalba böködöm Lucast, hogy fogadjon el. Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://holdfenyarnyek.hungarianforum.com/
Lucas Kenward

• Alpha Fidelis fővezér •

• Alpha Fidelis fővezér •
Lucas Kenward

:: Avataron : † Joseph Morgan
:: Hozzászólások száma : 536
:: Születésnap : 1194. Feb. 03.
:: Csatlakoztam : 2011. Jan. 17.
:: Kor : 825
:: Tartózkodási hely : † Sherbrooke; Canada
:: Foglalkozás : † leader; businessman
: : Jacqueline Naomi Benett Tumblr_mas7mp0i1m1rppid9o6_250

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyVas. Dec. 02, 2012 3:23 pm

A képedet ki kellett cserélnem, de ezen kívül minden rendben. Karakter
elfogadva!
Nyomás avatart foglalni, aztán indulhat a játék! (:

• • • ○ • ○ • ○ • • •You've lost my trust!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://klaustheking.tumblr.com/
Jacqueline Naomi Benett

• Vámpír •

• Vámpír •
Jacqueline Naomi Benett

:: Avataron : Candice Accola
:: Hozzászólások száma : 61
:: Csatlakoztam : 2012. Nov. 18.
:: Tartózkodási hely : Kolozsvár
:: Foglalkozás : Fordító

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett EmptyVas. Dec. 02, 2012 5:50 pm

Kösziii Smile

• • • ○ • ○ • ○ • • •

♡ Believe that the sun...

...will shine tomorrow ♡Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Jacqueline Naomi Benett Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jacqueline Naomi Benett   Jacqueline Naomi Benett Empty

Vissza az elejére Go down
 

Jacqueline Naomi Benett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampires' Night :: Karakterek :: Előtörténetek :: Vámpírok-